Opinie o LAVARD

4.0 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 104
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
nowa.lavard.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marcin S.
link | zgłoś
2020-05-11
*.192.69.*
Jak dla mnie super! Szybka obsługa, niska cena i ładnie zapakowane. Polecam
Szybka Dostawa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-05-06
*.211.250.*
Jestem pozytywnie zaskoczony, szybka wysyłka, płaszcz jak na zdjęciu. Wszystko przebiegło bez zarzutu. Nie mam się do czego przyczepić;) Polecam, bo rzeczy naprawdę dobrej jakości!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2020-05-05
*.211.250.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Rzeczy bardzo dobrej jakości, sprawna obsługa. Transakcja przebiegła sprawnie. Polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-04-29
*.211.250.*
Jestem mile zaskoczony. Garnitur leży jak ulał. Na infolinię ciężko się dodzwonić, ale nie jest to niemożliwe. Panie bardzo pomocne. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-04-27
*.211.250.*
Mimo kilku negatywnych opinii zdecydowałam się na zakup sukienki. Przesyłka szybko dotarła, jednak okazało się że sukienka jest za mała. Proces zwrotu i wymiany na większy rozmiar przebiegł szybko i bezproblemowo. Panie na infolinii udzieliły jasnych wskazówek, dzięki czemu mogę cieszyć się kolejnym [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
MamaMa
link | zgłoś
2020-04-26
*.96.123.*
To moje pierwsze zakupy w tym sklepie. Jestem zachwycona jakością ubrań! Obsługa fantastyczna,zamówienie dotarło w ciągu 4 dni. Szczerze polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2020-04-23
*.96.120.*
Mimo tylu negatywnych opinii, jestem pod wrażeniem obsługi- realizacja bardzo szybka, brak jakiegokolwiek zastrzeżenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2020-04-22
*.96.120.*
Bardzo polecam sklep internetowy. Szybka wysyłka,bardzo miła obsługa.
Szybka wysyłka
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2020-02-12
*.207.142.*
Szkoda że nie przeczytałam opinii o e-sklepie Lavard ,poniewaz moje doświadczenia niestety pokrywają sie z innymi opiniami.Pierwszy płaszcz który zamówiłam, przysłano mi w terminie do 5 dni ale niestety okazał sie za mały . Na zwrot pieniedzy czekałam długo dopiero po mojej interwencji telefonicznej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danny
link | zgłoś
2020-02-03
*.65.79.*
27 stycznia 2020 udałem się do salonu Lavard mieszczącego się w CH Arkadia w Warszawie w celu złożenia reklamacji płaszcza, który kupiłem 11 stycznia 2020. Ekspedientka w salonie, kiedy powiedziałem o co chodzi zapytała "czy płaszcz był prany". Zaskoczyło mnie to pytanie. Odpowiedziałem, że nie był. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

LAVARD Opinie