Opinie o LAVARD

4.0 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 104
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
nowa.lavard.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
moniaa
link | zgłoś
2020-05-26
*.99.106.*
To już mój kolejny zakup z oferty tej marki. Bardzo polubiłam ich jakość. Ubrania dobrze uszyte, nie prują się i spokojnie mogę chodzić kilka sezonów. Najpiękniejsze są płaszcze damskie. Obsługa infolinii nie zawsze odpowiada, ale przynajmniej odpisuje na maila:)czas oczekiwania na paczkę do przyjęc [rozwiń/zwiń]
fajna jakość
infolinia nie zawsze działa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
minnie
link | zgłoś
2020-05-25
*.217.117.*
Sukienka zjawiskowa, droga ale warta swojej ceny. Poza tym wszystko ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dariusz.
link | zgłoś
2020-05-25
*.230.125.*
Zaryzykowałem i zakupiłem w sklepie internetowym garnitur. Po zmierzeniu wymiarów wybrałem wg mnie idealny rozmiar. Po długim oczekiwaniu na paczkę garnitur okazał się za mały. Może to mój błąd i złe pomiary, ale nie zmieniało to mojej sytuacji. Garnitur trzeba było wymienić na większy. Niezwłocznie [rozwiń/zwiń]
dobra jakość
długi czas oczekiwania na przesyłkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał90
link | zgłoś
2020-05-21
*.41.136.*
Płaszcz fajny, cena moim zdaniem adekwatna do jakości. Kontakt spoko, na towar czekałem 5 dni, mogło być trochę lepiej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mk88
link | zgłoś
2020-05-21
*.181.166.*
Kupiłam sukienkę, którą ostatecznie musiałam wymienić na większą. Ogólnie kontakt bardzo dobry, Panie na infolinii bardzo miłe i uprzejme. Jedyny problem to długie oczekiwanie na przesyłkę. Poza tym wszystko ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Sandra
link | zgłoś
2020-05-19
*.104.185.*
Wszystko super! Garnitur fenomenalny. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2020-05-18
*.159.186.*
Generalnie polecam, bardzo szybka obsługa, ładne pudełko i wszystko w najlepszym porządku.
Szybka Wysyłka
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
megi
link | zgłoś
2020-05-18
*.230.125.*
Ubrania bardzo ładnie wykończone, cena (zwłaszcza promocyjna) zachęcająca, obsługa miła, ale czas oczekiwania na przesyłkę faktycznie trochę długi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2020-05-18
*.195.19.*
Wszystko ok! Towar dobrego gatunku, obsługa fajna i czas oczekiwania do przyjęcia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2020-05-11
*.174.64.*
Generalnie jest ok, na duży plus zdecydowanie jakość produktu i cena. Czas dostawy 4 dni więc mogłoby być lepiej
Jakość/cena
Czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

LAVARD Opinie