Opinie o LAVARD

4.0 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 104
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
nowa.lavard.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Johnny
link | zgłoś
2020-06-24
*.203.44.*
Wszystko ładnie pięknie, ale czas oczekiwania na paczkę trochę długi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marietta
link | zgłoś
2020-06-24
*.138.203.*
Garnitur naprawdę dobrze uszyty. Leży idealnie, cena może niezbyt atrakcyjna ale warto poświęcić trochę więcej pieniędzy.
dobra jakość
wysoka cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XXX
link | zgłoś
2020-06-22
*.46.167.*
Wszystko w porządku, gdyby jeszcze tylko można było się szybko skontaktować bo tutaj są jakieś trudności. Ale mimo wszystko po wielu próbach się udało. Pani bardzo miła i sprawę załatwiła.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Blanka
link | zgłoś
2020-06-22
*.102.22.*
Kupiłam piękny płaszcz damski. Idealny fason, kolor itp. jedynie na zamówienie czekałam trochę dłużej niż sprzedawca deklarował, ale w sumie nie zależało mi tak bardzo na czasie. Poza tym wszystko ok. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BlueMen
link | zgłoś
2020-06-19
*.104.106.*
Dla mnie najbardziej liczy się jakość, dlatego nie mam problemu z czekaniem na zamówienie dzień lub dwa dłużej, pod warunkiem że towar został wysłany:) marynarka dobrze leży i tak samo dobrze się prezentuje. Jak najbardziej polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Pablo
link | zgłoś
2020-06-19
*.157.87.*
Byłem zmuszony wymienić kurtkę na mniejszą. Kurtka naprawdę fajna i w dobrej cenie, tylko cały ten proces wymiany bardzo wolno szedł. długo musiałem czekać na zamówienie. Poza tym wszystko ok.
dobra jakość
długi czas oczekiwania na zamówienie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Benji
link | zgłoś
2020-06-15
*.203.22.*
Spodnie i koszula super. Kontakt ok i wysyłka o czasie. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2020-06-15
*.203.15.*
Garnitur damski świetny. Bardzo cieszy mnie fakt, że mogłam zamówić spodnie w innym rozmiarze i marynarkę w innym. Dla kobiet o nietypowej figurze to rewelacja. Na zamówienie czekałam tyle ile było napisane na stronie. Super, polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mustache
link | zgłoś
2020-06-09
*.181.166.*
Jestem zadowolony. Rzeczy fajne, panie miłe. Dobrze trafiłem. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majka
link | zgłoś
2020-06-09
*.244.213.*
Sukienka pierwsza klasa. Jedyny mój problem polegał na uzyskaniu wiedzy o konkretnej długości tej sukienki. Nie uzyskałam odpowiedzi na maila i dodzwoniłam się na infolinię dopiero za siódmym razem. Udało się w końcu, sukienka już u mnie. Ale mimo uprzejmości Pani z którą rozmawiałam, to obsługa skl [rozwiń/zwiń]
dobra jakość
utrudniony kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

LAVARD Opinie