JOY Opinie

2.0 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 43
Średnia ocen:
2.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.joy.pl/joybox
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Justyna
link | zgłoś
2021-11-17
*.153.35.*
Zamówiony pad 6 lipca. Przesyłki nie ma, zwrotu pieniędzy też nie. Na maile nie odpowiadają. Oszuści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIUSZ
link | zgłoś
2021-10-29
*:328b:d94a:*
Brak odpowiedzi o przesyłce długo idzie do tej pory niema z Londynu przesyłki idą 10 dni a tu jeszcze niema ściema oszuści dziś idę do prokuratury za wyludzenia pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2021-10-29
*.173.106.*
PROPONUJE ZGLASZAC SPRAWY/SKARGI DO: https://konsument.gov.pl/ Osobiscie po interwencji centrum odzyskalam pieniadze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
eltob1
link | zgłoś
2021-10-25
*.76.147.*
FIRMA TO JAWNE ZŁODZIEJSTWO. TOWAR ZAKUPIONY DAWNIEJ NIŻ MOŻNA SOBIE WYOBRAZIĆ. KONTAKTU JAKIEGOKOLWIEK BRAK. JAK KTOŚ MA WYBÓR TO NIECH KUPUJE WSZĘDZIE TYLKO NIE W TEJ FIRMIE. GDYBY BYŁA MOŻLIWOŚĆ DANIA OCENY 0 TO BY BYŁA ZBYT WYSOKA.
BRAK
ZŁODZIEJSKA DZIAŁALNOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martyna
link | zgłoś
2021-10-19
*.10.8.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!! NA POLICJĘ ZGŁASZAĆ!!!!!!!!!!!!!!!
ŻADNYCH
SAME WADY!!!1
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kapi
link | zgłoś
2021-10-16
*.73.167.*
zamówiłem pada od ps4 rok temu... i go nie ma
nic
brak odpowiedzi na e-maile i prośby o zwrot pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiemro
link | zgłoś
2021-10-15
*.182.116.*
Bluzę zamówiłem pod koniec lipca - zapłaciłem 109 zł i do dzisiaj nie mogę się doprosić o realizację. Firma tragedia. Mam zamiar zgłosić przez prawników zawiadomienie o wyłudzenie pieniędzy. NIE POLECAM TEGO SKLEPU !!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-10-03
*.11.69.*
Towar idzie 4 miesiące i przychodzi nie to co trzeba.
brak
5 miesięcy a zamówionego towaru brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2021-09-24
*.24.21.*
Na zamówienie czekam 5 miesięcy brak kontaktu to zwykli oszuści. Przestrzegam przed zakupami.
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A
link | zgłoś
2021-09-16
*:3d1a:5535:*
Nie polecam! Anulowałam zamówienie, jednak, mimo mojego odstąpienia od umowy, paczka została nadana parę dni później (nie w 24h jak deklaruje firma). Opłaciłam wysyłkę kurierem ekspresową, a firma i tak wysłała paczkę pocztą polską. Po wielu wysłanych mailach dostałam informację, że zwrot został zro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

JOY Opinie