JOY Opinie

1.5 - poziom obsługi
1.5 - jakość usług / cena
1.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 92
Średnia ocen:
1.5 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.joy.pl/joybox
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anna
link | zgłoś
2022-08-10
*:83d5:7383:*
Zamawiałam paczkę w maju . Minęło 55 dni roboczych. Przesyłki jak nie było tak nie ma, kontakt ze strony firmy zerowy. Zażądałam zwrotu gotówki , czekam na odpowiedź, ale widzę że nie śpieszy im się.
Brak kontaktu z klientem, brak zamówienia na czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-08-08
*.147.76.*
Przesyłka zamówiłam w maju . Przychodzić w ratach cześć paczki dojechała w tamten piątek czyli nadal czekam informacje o którym cały czas utrzymuje jest przesyłka jest już na terenie Polski . Brak informacji o dodatkowych opłatach przy odbiorze paczki musiałem zapłacić odprawę celną cześć paczki dzi [rozwiń/zwiń]
Pierwszy pilarki do paznokci odpowiada zamówione kolor
Brak kontaktu brak informacji dodatkowych opłatach bardzo długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oliwia
link | zgłoś
2022-07-23
*.238.80.*
Jakiś czas temu zamówiłam u nich lampę i zestaw do paznokci. Niska cena i po prostu chciałam się nauczyć więc na 1 raz stwierdziłam że dobry pomysł. Paczka przyszła do mnie po dobrych 6 miesiącach proszenia się i wypisywania maili.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2022-07-03
*.146.228.*
Moja opinia na ten moment jest mieszana. Zamówiłam zestaw, wszystko spoko wysyłka w 24 h, przecena to czemu by nie zamówić? Przez kilka dni status przesyłki że w trakcie pakowania, zaczęło mi coś nie grać. Wpisałam w necie i poczytałam opinie Napisalan do nich od razu emaila co z moją przesyłką, że [rozwiń/zwiń]
Tanio
Utrudniony kontakt ze sprzedawcą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aika
link | zgłoś
2022-07-03
*.0.91.*
Wszytsko wskazuje na to, ze oszusci. Towar zamkwiony 9 czerwca, do chwili obecnej brak odpowiedzi na moje pytanie o zamowienie. Nie kupowac.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mony
link | zgłoś
2022-06-29
*.173.41.*
Witam zamówiłam u nich lampę żadnych informacji na temat przesyłki napisałam do nich po trzech dniach odpisali że towar jest w przeładunku wczoraj się upomniałam na jakim są etapie zero info . Czy osoby poszkodowane mogą się odezwać postaramy się może wspólnymi siłami coś podziałać czy to z uprawnie [rozwiń/zwiń]
Brak
oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2022-06-28
*.204.12.*
Zamowiłam frezarkę za 169 zł,ale zrezygnowałam z zakupu o czym pisałam w mailu do sklepu od razu .Napisali mi że niestety nie mogą anulować zamówienia ,bo już zostało nadane.Poprosilam więc o numer przesyłki.Dostalam maila , że link bedzie wysłany w osobnej wiadomości i od dwóch dni nic.Żadnego odze [rozwiń/zwiń]
Żadne
Długi czas wysyłki,a zapewne jej brak,utrudniony kontakt i brak możliwości zwrotu pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2022-06-27
*.23.192.*
od18 maja do dzisiaj nie otrzymałam towaru. Wartość 169 zł. Pierwszy mail,że dostawa trwa 55 dni. Na następne brak kontaktu.
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2022-06-14
*.183.141.*
w dniu 22.04.22 dokonałam zapłaty za zabawkę na stronie toy-box. Podczas zakupów pokazała się przy zabawce informacja dostępny w magazynie i wysyłka natychmiastowa. Cóż nie przeczytałam regulaminu, a w nim informacja, że dostawa 55 dni roboczych i ekspres 25 dni roboczych/ Przesyłka ekspres powinna [rozwiń/zwiń]
brak
brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-06-14
*.231.60.*
Zgłaszanie tez sytuację do firmy która przekazała im pieniądze np Blue Media. Może uda się ukrócić oszustwo i kradzież pieniędzy ...brak zwrotu tylko tak można nazwać .Im więcej zgłoszeń dostaną tym szybciej zerwa umowę z nieuczciwym sprzedawcą.
Brak
Uwaga oszuści!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
as
link | zgłoś
2022-06-12
*.163.198.*
W lipcu ubr zamówiłem towar.Otrzymałem niekompletny dopiero w połowie listopada.Natychmiast zgłosiłem /zgł. 15.11.2021/ fakt niekompletnej dostawy-na adres podany:Ecomm Masters w Kaliszu. ,Mimo,że w regulaminie podające maksymalnie w ciągu 7 d dni udzielają odpowiedzi a w terminu 14 dni załatwiają [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-06-12
*.193.223.*
Zamówiłam lampę do hybryd z całym zestawień około 270zl. Towar miał być wysłany w 24 godz, brak . Pisanie maili ,kontaktu brak. Jeśli będzie ktoś zakładał pozew ,proszę o kontakt
Zadnych
Uwaga oszuści!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-06-09
*.24.163.*
Nie polecam tej firmy , od września ubiegłego roku czekam na uzupełnienie dostawy tj. sztycy do odkurzacza do basenu, wymieniłam 11 maili , w których obiecywano uzupełnienie dostawy i nic . Szkoda , że nie przeczytałam opinii przed złożeniem zamówienia!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mi
link | zgłoś
2022-06-08
*.65.85.*
Niestey dalem sie oszukac , przez tych zlodzi. Prosze nic od nich nie kupowac.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2022-06-08
*.0.96.*
Oszuści!!!! Nie wiem, że takie sklepy mogą normalnie funkcjonować, że nikt ich nie zamyka!Szkoda nerwów, pieniędzy i czasu!!! Gdzie są organy, które powinny walczyć z tego typu "firmami"???
OSZUŚCI!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2022-06-03
*:210c:184d:*
Oszuści, od dwóch miesięcy nie mogę sie doprosic ani paczki ani zwrotu pieniędzy. Omijać szerokim łukiem
Nie wywiązuje się z umowu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tesia
link | zgłoś
2022-06-02
*.123.222.*
UWAGA OSZUSTWO.WYSYŁAJĄ PODROBIONY TOWAR Z CHIN !!!!W ofercie przedstawione są zdjęcia oryginalnych zabawek a w rzeczywistości wysyłka badziewia i wygórowane ceny!!!!!
oszustwo, wysyłka podróbek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir Skupień
link | zgłoś
2022-06-01
*.135.194.*
Odradzam jakiekolwiek zamówienie u tych oszustów.Zamiwienie listopad 2021 po 55 dniach info że przepraszają i zwrócą pieniądze max 14 dni na koncie mamy czerwiec i brak kontaktu i pieniędzy. Sądząc po opiniach takich jak ja jest wielu i wciąż zachodzę w głowę jak takie gówno może nazywać się firma i [rozwiń/zwiń]
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
J
link | zgłoś
2022-05-31
*.182.48.*
Właśnie też dałem się oszukać. Według CEIDG (nip 9512341476) adres to Edukacji Narodowej, nr 36, lok. 112B, 02-797, ale pod tym adresem jest wirtualne biuro i pani mówi, że to tylko biuro do przekazywania korespondencji. Po przeczytaniu regulaminu-nie ma jak zrezygnować z towaru zanim nie otrzyma [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz
link | zgłoś
2022-05-29
*.220.118.*
Zgadzam się z większością opinii wystawionych na działalność tej " firmy " takich powinni zamykać . żerują nawet na dzieciach ponieważ wystawiają zabawki których nie posiadają a tak jak ja wpłaciłem pieniądze wcześniej to mogę się z nimi pożegnać .Uważajcie LUDZIE z tą firmą - nawet na 60 zł oszu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga
link | zgłoś
2022-05-24
*:5118:7875:*
czy ktoś składa pozew zbiorowy ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2022-05-19
*.254.212.*
Oszuści i złodzieje. Dostałam zamiast zestawu do hybryd ze zdjęcia za 140 zł nadziewane lampki LED które nawet nie świecą . Więcej niż połowę z zamówionego zestawu BRAK. Omijajcie szerokim łukiem złodzieja i krętacza!
Brak
Towar który otrzymałam to jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olap
link | zgłoś
2022-05-16
*.13.205.*
Jeśli ktoś potrzebuje kontaktu do osoby odpowiedzialnej za te wszystkie kradzieże, proszę pisać na mail: [email protected] Dopiero naleganie i straszenie policją cokolwiek daje.
brak
złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olap
link | zgłoś
2022-05-16
*.13.205.*
Pierwsze i mam nadzieję ostatnie tak złe doświadczenie z zakupami przez Internet. Wybrałam przesyłkę kurierem specjalnie zapłaciłam za nią więcej, żeby przyszła (jak było napisane) w 10 dni, a wysłali pocztą polską która miała przyjść za miesiąc/dwa. Po tygodniu nawet nie przyszło potwierdzenie nada [rozwiń/zwiń]
żadne
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tesia
link | zgłoś
2022-05-12
*.123.222.*
UWAGA !!!!!!!!!! Oszuści !!!!!!!!!! Zero wysyłki, zero kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-05-11
*.10.115.*
Złodziej, brak dostawy opłaconego towaru, nie rozumiem dlaczego tacy ludzie mogą prowadzić działalność gospodarczą.
brak
Złodziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-05-10
*.29.63.*
Porażka!! Nie polecam!! Na przesyłkę czekałam 3 miesiące, jeszcze musiałam opłacić opłatę celną. Teraz moja trzeci miesiąc i nie mogę odzyskać pieniędzy za odesłany towar i utrudniony kontakt z tą firmą jest odpisują jak im się chce ????
Brak zalet
Długi termin dostawy, dodatkowe opłaty i utrudniony kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2022-04-27
*.205.150.*
NIE POLECAM OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!!! Punkty przyznawane powinny być mniej niż ⁰ niestety niema takiego dlatego daje 1
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2022-04-20
*.184.47.*
Towar dostarczono po 66 dniach od zamówienia, niestety zupełnie inny produkt niż w zamówieniu. Na dodatek musiałam zapłacić dodatkowa opłatę 12,5 o której nie było wcześniej mowy.Nikomu nie polecam sklepu. Zwykłe oszustwo
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2022-04-15
*.8.231.*
Towar przyszedł po 5 miesiącach, przy odbiorze towaru musiałam jeszcze opłacić dodatkowe koszty przesyłki, wielokrotne maile z zapytaniem gdzie mój opłacony towar, odpowiedź prawdopodobnie szablonowa, wysyłana do wszystkich klientów takich jak ja. Zakupiłam bluzę dzieciecą, w opisie jej składu mi [rozwiń/zwiń]
Brak
Same wady, czas oczekiwania na towar, utrudniony kontakt ze sprzedającym, dodatkowe koszty, towar niezgodny z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezapominajka
link | zgłoś
2022-04-15
*.147.99.*
Zmówiłam lego 7 grudnia 2021 za kwotę 174,98 zł. miało być pod choinkę, zamówienie dostałam koniec marca 2022r.Kompletne do złożenia ,klocki bardzo ciężko się składało .Lego sklepowe składa się lżej. Paczkę dostarczył listonosz dopłata 13zł.Po bardzo licznych wiadomościach wysyłanych do nich. Już wi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2022-04-15
*.64.170.*
Ten sam wlasciciel( Hermanowicz Aleksander ) ma w firmie carsfreaks.pl i kermitowy-świat.pl omijajcie te sklepy, a najlepiej zgłaszajcie na policje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2022-04-11
*:535d:38da:*
Sytuacja identyczna jak opinia Izabeli. Oszuści. Skład niezgodny z opisem. Jakość mizerna. Z dwóch zamówionych bluz przyszła tylko jedna plus opłata celna. Oszuści
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2022-04-08
*.179.224.*
NIE POLECAM !!! Paczka miała się pojawić po 21 dniach roboczych tj. po 4 tygodniach a pojawiła się po 2,5 miesiącach. dodatkowo opłata z kuriera została zrobiona a musiałam odbierać paczkę z poczty i opłacać opłatę celną WTF ?!?! Bluza którą zamówiłam miała się składać w 80% z bawełny i 20 % elas [rozwiń/zwiń]
żadnych zalet
same WADY, jakość produktu, czas oczekiwania, kontakt z firmą, dodatkowe opłaty przerzucane na kupującego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-04-06
*.156.134.*
Również zostałam oszukana w maju moja rok jak już czekam, jutro zgłoszę sprawę na policję bo takie rzeczy należy zgłaszać i zachęcam wszystkich do zgłaszania takich sytuacji nie można przymykać oka mimo że to parę złotych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mart
link | zgłoś
2022-04-03
*.173.105.*
Szperam po necie a na stronie teju firmy są wzory które robiłam godfzinami osobiście, a oni je pokradli!!!! ZŁODZIEJE TO SĄ PRAWA AUTORSKIE, TO JEST KARALNE I JA SIE TYM ZAJME. BO PRACOWALAM NA TO LATAMI! *** I LESERZY CO NIE POTRAFIĄ PRACOWAĆ
0
1000
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2022-04-02
*.47.108.*
Unikać, oszuści nastawieni na nie wysyłanie towaru i nie oddawanie pieniędzy.
Żadne
Wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anai
link | zgłoś
2022-03-21
*.124.116.*
Nie polecam nie odp.na e maila towar idzie i dojść nie może nie kupujcie nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2022-03-21
*.204.83.*
Nie polecam !! Towar zamówiony w lipcu do grudnia nie dotarł, w grudniu poprosiłam na maila o zwrot pieniędzy. Odpowiedzi na każdego maila dopiero po 2-3 tygodniach, więc dopiero w lutym odzyskałam część pieniędzy za zamówienie, a pozostała część w marcu (cały czas pisząc do niech maile) Jeśli ktoś [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JANUSZ
link | zgłoś
2022-03-16
*.248.159.*
KROTKO OSZUSCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2022-02-25
*.29.12.*
Nie polecam sklepu , oszustwo i naciągowo towar zamówiony nie doszedł w komplecie zamówione i zapłacone 2 pady po ponad miesiącu i wielu interweniujacych emailach dotarł tylko 1 - tak wiec tanie jest drogie, złożyłam oficjalna reklamację, ale z opinii innych konsumentów widać ze to firma oszu [rozwiń/zwiń]
brak
cała paleta wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-02-25
*.30.21.*
Czekam na paczke już z pół roku! Ani towaru ani pieniędzy. Kontakt ze sklepem strasznie ograniczony! Paczka miała być u mnie po maksymalnie 55 dniach roboczych a zamawiałam ją w październiku. Do dzisiaj nic nie dostałam. Najpierw stwierdzili że nie wiedzą dlaczego i przepraszają później stwierdzili [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monia
link | zgłoś
2022-02-21
*:5077:2be6:*
Odradzam!!!! Towar zamówiony w listopadzie,nadal ani widu ani słychu...Powołują się na 55 dniowy czas dostawy (55 dni ROBOCZYCH),nadal oczywiście cisza.Naciągacze jakich mało, że też jeszcze żadne służby się za to nie wzięły...ja tego tak nie zostawiam,oddaję sprawę dalej.
brak
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2022-02-18
*.205.146.*
Czy ktoś zgłosił to na policję?? Czekam na paczkę już z miesiąc i czuje że się nie doczekam , naiwność człowieka, ostatni raz zapłaciłam z góry, ????????????????
.
Oszuści!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2022-02-17
*.252.41.*
Zamówiłam towar 08.12.21, do dziś go nie ma,a miała być przesyłka ekspresowa! Na maile ciągle ta sama odpowiedź. Unikajcie tej żenującej „firmy'' i nie dajcie się nabrać jak ja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2022-02-17
*:fef5:1b7c:*
Oszustwo i tyle.Tak w skrócie brzmi moja opinia. Od 11 grudnia czekam na paczkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2022-02-15
*.8.214.*
Wynika z tego, że również dałem się nabrać. Czekam na towar dopiero od dwóch tygodni w porównaniu z innymi z państwa , firma nie odpowiada na żadne maile. Po przeczytaniu opinii na tej stronie , wątpię ,żeby towar doszedł. Odradzam zakupy, warto chyba zawiadomić organy ścigania.
brak
brak realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2022-02-14
*.146.101.*
Zakupy w tej firmie to żenada, na e-maile odpisuje chyba komputer bo w kółko ta sama odpowiedz, że przesyłka nadana odsyłanie do terminów dostawy tylko że minęło już ponad 3 miesiące a przesyłki nie ma nie da się jej zlokalizować bo nie podano żadnego numeru ani zrezygnować z zakupu bo sklep twierdz [rozwiń/zwiń]
BRAK
Brak towaru, brak kontaktu, cały sklep to jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebix
link | zgłoś
2022-02-05
*.173.33.*
Banda oszustow czekam na bluze prawie miesiac zaplacona a odzewu zero nawet nie racza odpisac na maila wiec sprawe trzeba zglosic do ospowiednich sluzb zlodzieje!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-02-04
*.157.14.*
JAK TAKA ZŁODZIEJSKA FIRMA MOŻE JESZCZE EGZYSTOWAĆ NA RYNKU ? Nauczka na przyszłość - zawwsze sprawdzić opinie nt sklepu. Zamówienia z dn 17.12.21 jeszcze nie widziałam a dostałam 1 wymijającą / zbywającą odpowiedź mailową.
żadne
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2022-02-04
*:c387:8d92:*
Bamda oszustów, paczka miała być po 5-10 dniach roboczych, przyszła po ponad 2 miesiącach! W dodatku musiałam opłacić dodatkowo cło! Klocki były luzem, bez opakowania, inny zestaw niż zamówiony, omijajcie szerokim łukiem, sklep będzie zgloszo y na policję
Brak
Brak kontaktu ze sklepem, dodatkowe opłaty, o których nie ma mowy na ich stronie, o wiele dłuższy czas oczekiwania na zamowienje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Kwolek
link | zgłoś
2022-02-04
*.192.177.*
Oszuści naliczyli 29zł za paczkę . Omijać szerokim łukiem .Pracują ludzie nie kompetentni.
wszystkie wady jakie istnieją w języku polskim
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-01-31
*.174.42.*
Żenada zamówiłam towar 9.11.2021 r. do dnia dzisiejszego brak towaru. Dzisiejsza odpowiedź na moje zapytanie o przeysłkę otrzymałam odpowiedź, po sprawdzeniu Państwa zamówienia wszystko przebiega pomyślnie czas oczekiwania to 55 dni roboczych. Nigdy więcej nie zamówię nic z tego sklepu. Na zadawane [rozwiń/zwiń]
brak zalet
NIGDY NIC NIE ZAMÓWIĘ NA TEJ STRONIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kot
link | zgłoś
2022-01-28
*.252.45.*
Towar zamówiony 1.11. Ostatnie info od sklepu z 13.01: Miło nam poinformować, że Twoja przesyłka ze sklepu www.joy-box.pl została właśnie nadana :) w przyszłym tygodniu zgłaszam oszustwo na Policję i Wam radzę to samo. Nie zamierzam dopłacać żadnych pieniędzy za paczkę. Jeśli zgłoszeń będzie wiele [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bobson
link | zgłoś
2022-01-27
*.173.114.*
Mi paczka w ogóle nie doszła brak kontaktu ktoś chce zrobić pozew zbiorowy???
Brak
Oszuści i złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kupujący
link | zgłoś
2022-01-27
*.87.183.*
oszuści i złodzieje towar dotarł z dużym opóźnieniem po zwrocie towaru nie otrzymałem pieniędzy
oszuści i złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
as
link | zgłoś
2022-01-26
*.25.97.*
Przestrzegam przed zakupami w sklepie Joy-Box.Nie dajcie się zwieźć ich regulaminem, którego sami w ogóle nie przestrzegają.Zakupiony towar otrzymałem po ponad 3 miesiącach.Dostawa przez pocztę-bez powiadomienia, że przesyłka już oczekuje na odbiór!!! Towar był zdekompletowany.Już prawie 4 miesiąc [rozwiń/zwiń]
wprowadzanie klientów w błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-01-25
*:9d86:65a5:*
paczka zamowiona we wrzesniu,pieniadze nie zwrocone paczka nie przybyla do stycznia,zwodza i kreca w mailach
brak
oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pinka
link | zgłoś
2022-01-19
*.173.252.*
Bardzo nie polecam sprzedawcy. Zapłaciłam za przesyłkę kurierską,żeby paczka szybciej dotarła,a wysyłka mimo to pocztą. Zamówiłam towar 16 grudnia ,przyszło 19 stycznia. Kurierem miało iść 10-15 dni. Mało tego musiałam dodatkowo zapłacić 18,50 przy odbiorze. Nie odpisują na maile. Mają klienta w głę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2022-01-13
*.29.166.*
Również zostałam oszukana..paczka rzekomo wysłana 8 grudnia, nagle cisza, podobno po miesiącu paczka wysłana została. Zero kontaktu z nimi. Totalna olewka...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2022-01-13
*.70.90.*
Już mniejsza z tym, że paczka miała być wysłana kurierem, a poszła przez pocztę polską czyli zwykłą przesyłka, dzięki temu czekałam 2 miesiące. Najważniejsze jest to, że to NIE TE KLOCKI które pięknie pokazują na zdjęciu.... same figurki, bez dodatków, jedna to się chyba od innego zestawu zgubiła (k [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko - produkt niezgodny z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Loja
link | zgłoś
2022-01-13
*.198.89.*
Oszuści!!!! Po zakupieniu towaru okazuje się, że czas wysyłki to 50dni roboczych. Mimo tego przesyłki nie otrzymałam. Po 5 miesiącach dostałam zwrot niepełnej kwoty. Opinie mówią same za siebie. Niestety zdążyłam dać się oszukać zanim je przeczytałam. Odradzam zakupu czegokolwiek na stronie joy-box
Brak
Milion wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2022-01-13
*.51.86.*
Aleksander hermanowicz to również sklep carsfreaks.pl Ta sama historia, brak towaru, zwroty i reklamacje kierować na reklamacjeecomm.gmail.com Masakra, jak można się gdzieś dopisać z pozwem do organów ścigania to jestem chętna
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2022-01-03
*.254.233.*
Tez zostałam oszukana na lampę do hybryd może jakiś pozew zbiorowy i komuś by się coś ukruciło bo będą sobie tak bezkarnie ludzi oszukiwać dalej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iga
link | zgłoś
2021-12-28
*.30.117.*
Sklep joy box powiązany z niejakim Hermanowiczem Aleksandrem. Pisze sie skarge na sklep on zajmuje sie sprawą po czym ni z tego ni z owego na koncie pojawiają sie pieniądze oczywiscie tylko część. Bez żadnej informacji nic kompletnie ot tak wplywa jakas kwota od pana Hermanowicza. Nie wiedzialam o c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2021-12-25
*.254.179.*
Oszuści, przesyłka nie dotarła od 20 maja!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wera
link | zgłoś
2021-12-06
*.248.222.*
Zamówiłam w lipcu sprzęt do hybryd o kwocie 159.99 zł. Po upływie wyznaczonego czasu towaru nie było. Napisałam do nich i powiedzieli, że nie wiedzą co się stało i wysyłają jeszcze raz. Czas upłynął już dawno. A sprzętu jak nie było tak i nie ma . Pisałam do nich już chyba z 100 e-maili z żądaniem o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leo
link | zgłoś
2021-12-06
*.173.254.*
Nie polecam pady zamòwione w lipcu nigdy nie dotarły i nie liczę że dotrą dlaczego ten sklep jeszcze działa naciągacze ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2021-12-03
*.134.186.*
Zamowienie dotarlo po 53dniach roboczych i mailach do firmy. Szajs nie butorolki. Dodatkowo musialam sobie opłacic przesylke z Chin-cło i oplata dostarczenia.Porazka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2021-11-17
*.153.35.*
Zamówiony pad 6 lipca. Przesyłki nie ma, zwrotu pieniędzy też nie. Na maile nie odpowiadają. Oszuści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIUSZ
link | zgłoś
2021-10-29
*:328b:d94a:*
Brak odpowiedzi o przesyłce długo idzie do tej pory niema z Londynu przesyłki idą 10 dni a tu jeszcze niema ściema oszuści dziś idę do prokuratury za wyludzenia pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2021-10-29
*.173.106.*
PROPONUJE ZGLASZAC SPRAWY/SKARGI DO: https://konsument.gov.pl/ Osobiscie po interwencji centrum odzyskalam pieniadze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
eltob1
link | zgłoś
2021-10-25
*.76.147.*
FIRMA TO JAWNE ZŁODZIEJSTWO. TOWAR ZAKUPIONY DAWNIEJ NIŻ MOŻNA SOBIE WYOBRAZIĆ. KONTAKTU JAKIEGOKOLWIEK BRAK. JAK KTOŚ MA WYBÓR TO NIECH KUPUJE WSZĘDZIE TYLKO NIE W TEJ FIRMIE. GDYBY BYŁA MOŻLIWOŚĆ DANIA OCENY 0 TO BY BYŁA ZBYT WYSOKA.
BRAK
ZŁODZIEJSKA DZIAŁALNOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martyna
link | zgłoś
2021-10-19
*.10.8.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!! NA POLICJĘ ZGŁASZAĆ!!!!!!!!!!!!!!!
ŻADNYCH
SAME WADY!!!1
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kapi
link | zgłoś
2021-10-16
*.73.167.*
zamówiłem pada od ps4 rok temu... i go nie ma
nic
brak odpowiedzi na e-maile i prośby o zwrot pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiemro
link | zgłoś
2021-10-15
*.182.116.*
Bluzę zamówiłem pod koniec lipca - zapłaciłem 109 zł i do dzisiaj nie mogę się doprosić o realizację. Firma tragedia. Mam zamiar zgłosić przez prawników zawiadomienie o wyłudzenie pieniędzy. NIE POLECAM TEGO SKLEPU !!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-10-03
*.11.69.*
Towar idzie 4 miesiące i przychodzi nie to co trzeba.
brak
5 miesięcy a zamówionego towaru brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2021-09-24
*.24.21.*
Na zamówienie czekam 5 miesięcy brak kontaktu to zwykli oszuści. Przestrzegam przed zakupami.
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roger
link | zgłoś
2021-09-09
*.173.252.*
15 dni towar u mnie, zamówione "expressem" towar ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-09-06
*.173.248.*
Zamówione klocki doszły po 25 dniach, długo ale warto było - mimo to polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-09-03
*.221.124.*
Paczka doszła po 40 dniach chociaz tyle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ADMIN
link | zgłoś
2021-09-03
*.221.124.*
jeżeli ktoś ma nadal problem z naszym sklepem i reklamacją prosimy o kontakt: [email protected] w tytule prosimy napisać nr zamówienia oraz dopisek "BARDZO PILNE"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sklep JOYBOX
link | zgłoś
2021-07-27
*.221.122.*
jeżeli ktoś ma nadal problem z naszym sklepem i reklamacją prosimy o kontakt: [email protected] w tytule prosimy napisać nr zamówienia oraz dopisek "BARDZO PILNE"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JOYBOX
link | zgłoś
2021-07-22
*.173.240.*
jeżeli ktoś ma nadal problem z naszym sklepem i reklamacją prosimy o kontakt: [email protected] w tytule prosimy napisać nr zamówienia oraz dopisek "BARDZO PILNE"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-05-21
*.239.73.*
OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!! Bluza miała być w 80% bawełniana a jest 100% poliester! Chińska metka, krzywo naszyta kieszonka! Totalne dno, kompletnie niewarte tych pieniędzy!
ŻADNE!
MINIMUM 3 MIESIĄCE CZEKANIA NA CHIŃSKIE, SZTUCZNE GÓWNO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik
link | zgłoś
2021-03-12
*.248.156.*
Niestety potwierdzam większość opinii. Terminy absolutnie niedotrzymywanie a do tego mimo odstąpienia brak zwrotu środków. Absolutnie nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2021-02-20
*.36.226.*
Przesyłka dotarła przed terminem,Kontakt ze sklepem bez zarzutu.
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-02-08
*.133.147.*
Paczka przyszła 2 przed końcem terminu dostarczenia,cała nie uszkodzona. Minusem jest długi termin dostawy w dniach roboczych.
Niska cena
Ilość dni dostawy, do 45 dni roboczych to jet zdecydowanie za długo jak na 1 dzień wysyłki, minusem jest to że kontakt jest tylko mailowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2021-01-19
*.156.208.*
Zamówiłam bluzę dziecięcą 13 listopada 2020 i do dziś nie otrzymałam.Tego samego dnia zapłaciłam.Napisałam kilka wiadomości,ale nikomu nie spieszy się z odpowiedzią. Jeśli odpiszą to zadają głupie pytania o numer zamówienia i płatność.Ostrzegam wszystkich przed zakupami w tym sklepie!To perfidni osz [rozwiń/zwiń]
Nie ma zalet.
Brak kontaktu,ignoranctwo i oszustwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-01-11
*.229.147.*
Straciłam wiarę że paczka dotrze do mnie,ale warto było czekać,chciałam taniej dostać coś fajnego i dostałam co prawda miałam chwilę wątpliwości ale jak już dostałam to akurat wtedy kiedy miałam wszystkiego dosyć,i to nie jest jakiś fejk hee tak z polskiego.pisalam dopytując się gdzie moja przesyłka [rozwiń/zwiń]
No lepiej niektora kosmetyczka
Trochę się naczekaam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Diego
link | zgłoś
2020-12-19
*.4.10.*
Zdecydowanie odradzam - oczekiwałem na dwa pady Sony do PS3 ponad dwa miesiące, po czym otrzymałem jednego pada jakąś chińską podróbkę. Następnie miesiąc czekania na zwrot kasy...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ito
link | zgłoś
2015-02-03
*.30.103.*
Polecam ten sklep,szybka, prawie błyskawiczna dostawa ,dobra informacje o kolejnych etapach realizacji zamówienia.
Rewelacja!Wybor towarow,ceny,kontakt ze sklepem,wszystko super!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

JOY Opinie