JOY Opinie

1.3 - poziom obsługi
1.3 - jakość usług / cena
1.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 67
Średnia ocen:
1.3 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.joy.pl/joybox
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewelina
link | zgłoś
2021-06-10
*.48.168.*
Ja mam to samo zamówiłam synowi pada do ps4 I nic cisza....wysyłam wiadomości i tylko słyszę ze jyz niedługo bedzie paczka .a minęło już prawie 2 miesiące. Będę zgłaszać oszustwo ponieważ pieniądze wpłaciłam a nic nie dostałam. Jedna wielka ściema i OSZUSCI Z TEJ FIRMY.!!!!! Nikomu nie polecam
Żadnych zalet nie ma!!!! Tylko wyłudzają pieniądze od ludzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala
link | zgłoś
2021-06-09
*:51:690:*
Towar zamówiony i opłacony 23 marca. Nie otrzymałam do dziś. Wymijające e-maile,że towar już wysłany 18maja,że jest na granicy, nr do śledzenia 00559007738028371609,ale paczka tylko zarejestrowana w apce. Nie wysłana. Kontaktowałam się z Pocztą Polską i taką otrzymałam odpowiedź. Na niektórych porta [rozwiń/zwiń]
Zadne
Same ,syf kiła i mogiła
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-06-08
*.30.17.*
Powinnismy złożyć pozew zbiorowy. Ja również wpłaciłam pieniądze i cisza.
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-06-06
*.179.236.*
Do mnie również nie dotarł zamówiony towar. Zero kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
invicta_dnq
link | zgłoś
2021-06-03
*.254.153.*
Również zostałam oszukana przez firmę. Zamówiłam już jakiś czas temu, pisałam maile z zapytaniem co z numerem przesyłki bo dziwne wydawało mi się ze po takim czasie nic nie ma. Odpowiedzi wymijające, odsyłające do regulaminu i zasad wysyłki. Brak zwrotu pieniędzy po przekroczeniu czasu i odpowiedzi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Betti
link | zgłoś
2021-06-02
*.191.163.*
Pani Halinko Czy te dane właściciela Joy Box są na pewno prawdziwe bo chce sprawę zgłosić na Policję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Betti
link | zgłoś
2021-06-02
*.191.163.*
Również zostałam oszukana Czy ktoś wie co z tym można zrobić,zgłosić na Policję ,do Rzecznika Praw Konsumenta? Proszę o info [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2021-06-02
*.147.1.*
Oszuści zamówiłem zapłaciłem brak towaru i pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tusiek
link | zgłoś
2021-06-02
*.254.205.*
Również zostałem oszukany zamówiłem pada do PS4 i od początku maja czekam. Napisałem maila i zero odzewu, strona sklepu zablokowana. Mój e-mail [email protected]
Brak
Brak dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2021-05-25
*.22.161.*
Witam, ja również zostałam oszukana, towar zamówiony nie poszedł, na maile odp brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

JOY Opinie