JOY Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 201
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.joy.pl/joybox
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
xsxsxs
link | zgłoś
2021-02-22
*:bc67:7fba:*
Nie kupujcie przychodzi zupełnie inny towar to jest oszustwo ...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2021-02-20
*.146.0.*
Odradzam jaki kolwiek zakup. Towar zakupiłam na początku grudnia , po moich kolejnych upomnieniach towar rzekomo został wysłany w styczniu , oczywiście mamy koniec lutego nie ma ani towaru ani pieniążków . Już nie wspomnę o tym,że według ich regulaminu towar powinien być wysłany w ciągu 24 h po zaks [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2021-02-20
*.36.226.*
Przesyłka dotarła przed terminem,Kontakt ze sklepem bez zarzutu.
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marian-ekk
link | zgłoś
2021-02-17
*.51.155.*
Pod koniec listopada zamówiłem tam 2pady.Dotarł tylko 1szt Do dzisiaj cisza. Odradzam.Oszusty
brak zalet
uwazajcie na tą firmę, ani towaru ani gotówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-02-09
*.235.35.*
W grudniu 2019 zamawiałam 2 bluzy dla synów i do dziś zwrotu pieniędzy nie dostałam ponad rok masakra , tylko pisza zapytanie; czy przelew przyszedł;ja piszę że nie i tak juz ponad rok , odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam zakupy w tym sklepie ,pierwszy raz mam taką sytuację z firmą wysyłkową p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-02-08
*.133.147.*
Paczka przyszła 2 przed końcem terminu dostarczenia,cała nie uszkodzona. Minusem jest długi termin dostawy w dniach roboczych.
Niska cena
Ilość dni dostawy, do 45 dni roboczych to jet zdecydowanie za długo jak na 1 dzień wysyłki, minusem jest to że kontakt jest tylko mailowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2021-01-19
*.156.208.*
Zamówiłam bluzę dziecięcą 13 listopada 2020 i do dziś nie otrzymałam.Tego samego dnia zapłaciłam.Napisałam kilka wiadomości,ale nikomu nie spieszy się z odpowiedzią. Jeśli odpiszą to zadają głupie pytania o numer zamówienia i płatność.Ostrzegam wszystkich przed zakupami w tym sklepie!To perfidni osz [rozwiń/zwiń]
Nie ma zalet.
Brak kontaktu,ignoranctwo i oszustwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-01-14
*.254.176.*
Jakie zalety czekam na paczkę od 18112020 kontakt kiepski paczki nie ma 3 te razy podano mi błędny tracking do przesyłki by mnie uspokoić o zwrot kasy właśnie napisałem zobaczymy czy ja wogole dostanę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Margo
link | zgłoś
2021-01-12
*.49.184.*
Odradzam zakupy w tym sklepie.Zero kontaktu,a jak już opisują to i tak nic nie wiadomo co z przesyłką. Nie kupujcie tam,bo szkoda zdrowia i czasu.
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-01-11
*.229.147.*
Straciłam wiarę że paczka dotrze do mnie,ale warto było czekać,chciałam taniej dostać coś fajnego i dostałam co prawda miałam chwilę wątpliwości ale jak już dostałam to akurat wtedy kiedy miałam wszystkiego dosyć,i to nie jest jakiś fejk hee tak z polskiego.pisalam dopytując się gdzie moja przesyłka [rozwiń/zwiń]
No lepiej niektora kosmetyczka
Trochę się naczekaam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xxx
link | zgłoś
2021-01-04
*.205.200.*
Tragedia, zamówienie szło 60 dni i przyszło nie to co zamówiliśmy, kontakt tylko mailowy, odpowiedź po co najmniej 3 dniach, niewłaściwą przesyłkę zwróciliśmy a na przesyłkę czekamy nadal od 10.2020, zero kontaktu, mają gdzieś klientów, wielka łaska, że się odezwą
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nie
link | zgłoś
2021-01-03
*.73.167.*
Gówno. Czekam już pół roku na pada od sony ps4. niedość że firma w ogóle nie wysłała paczki to jescze się wykręca obwiniając pocztę polską
brak
WSZYSTKOO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BBB
link | zgłoś
2020-12-21
*.245.192.*
Oszuści, na stronie zamieszczają błędne informacje. Zero kontaktu zwrotnego.
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Diego
link | zgłoś
2020-12-19
*.4.10.*
Zdecydowanie odradzam - oczekiwałem na dwa pady Sony do PS3 ponad dwa miesiące, po czym otrzymałem jednego pada jakąś chińską podróbkę. Następnie miesiąc czekania na zwrot kasy...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-12-16
*.137.250.*
Najpierw trzeba trochę poczekać na zamówienie , a potem kolejne rozczarowanie ponieważ to co zamawiasz nie dokonać wygląda jak to zamawiałeś, bez opakowania i niekompletne. SZOK
brak
Takie firmy nie powinny istnieć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-12-15
*.248.152.*
Nie polecam firmy która nie potrafi wysłać zamówionego produktu czekałam pół roku po rezygnacji z wysyłki bo ileż można czekać firma wymawia się pandemia urlopami i kto wie czym jeszcze w tej chwili czekam już drugi miesiąc na zwrot pieniędzy i regularnie. Dostaje e-mail z tymi samymi pytaniami c [rozwiń/zwiń]
Same wady brak rzetelności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2020-12-07
*.0.81.*
Zamówiłam 2 miesiące temu frezarkę, wiedziałam, ze ma isc 45 dni.. nie przyszła mi w ogóle już mija tydzień od daty dostawy. Kontaktowałam się przez e-mail z firmą to cały czas pisali mi jedno i to samo, ze przesyłki przychodzą przeważnie do 15 dni.. po terminie dostawy wysłałam im wiadomość, ze daj [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nieznajoma
link | zgłoś
2020-11-19
*.27.38.*
Odradzam wszystkim zakupy w tej firmie po dokonaniu zapłaty za towar mosialam na niego czekać 2 miesiące,nie podają żadnego nr telefonu do kontaktu. Złożenie jakiejkolwiek reklamacji i odpowiedź na nią nic nie daje lepiej kupić w innym sklepie niż tu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
redfulk
link | zgłoś
2020-10-30
*.110.198.*
SKLEP NIERZETELNY.OD KWIETNIA CZEKAM NA PACZKĘ,POTEM ZNÓW NA PACZKĘ KTÓRA MIAŁA ZOSTAĆ NADANA POWTÓRNIE A JEST PRAWIE LISTOPAD A TERAZ NA ZWROT PIENIĘDZY.ŻENADA NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ito
link | zgłoś
2015-02-03
*.30.103.*
Polecam ten sklep,szybka, prawie błyskawiczna dostawa ,dobra informacje o kolejnych etapach realizacji zamówienia.
Rewelacja!Wybor towarow,ceny,kontakt ze sklepem,wszystko super!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

JOY Opinie