JOY Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 201
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.joy.pl/joybox
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Weronika
link | zgłoś
2021-12-25
*.254.179.*
Oszuści, przesyłka nie dotarła od 20 maja!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wera
link | zgłoś
2021-12-06
*.248.222.*
Zamówiłam w lipcu sprzęt do hybryd o kwocie 159.99 zł. Po upływie wyznaczonego czasu towaru nie było. Napisałam do nich i powiedzieli, że nie wiedzą co się stało i wysyłają jeszcze raz. Czas upłynął już dawno. A sprzętu jak nie było tak i nie ma . Pisałam do nich już chyba z 100 e-maili z żądaniem o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leo
link | zgłoś
2021-12-06
*.173.254.*
Nie polecam pady zamòwione w lipcu nigdy nie dotarły i nie liczę że dotrą dlaczego ten sklep jeszcze działa naciągacze ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2021-12-03
*.134.186.*
Zamowienie dotarlo po 53dniach roboczych i mailach do firmy. Szajs nie butorolki. Dodatkowo musialam sobie opłacic przesylke z Chin-cło i oplata dostarczenia.Porazka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2021-11-17
*.153.35.*
Zamówiony pad 6 lipca. Przesyłki nie ma, zwrotu pieniędzy też nie. Na maile nie odpowiadają. Oszuści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIUSZ
link | zgłoś
2021-10-29
*:328b:d94a:*
Brak odpowiedzi o przesyłce długo idzie do tej pory niema z Londynu przesyłki idą 10 dni a tu jeszcze niema ściema oszuści dziś idę do prokuratury za wyludzenia pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2021-10-29
*.173.106.*
PROPONUJE ZGLASZAC SPRAWY/SKARGI DO: https://konsument.gov.pl/ Osobiscie po interwencji centrum odzyskalam pieniadze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
eltob1
link | zgłoś
2021-10-25
*.76.147.*
FIRMA TO JAWNE ZŁODZIEJSTWO. TOWAR ZAKUPIONY DAWNIEJ NIŻ MOŻNA SOBIE WYOBRAZIĆ. KONTAKTU JAKIEGOKOLWIEK BRAK. JAK KTOŚ MA WYBÓR TO NIECH KUPUJE WSZĘDZIE TYLKO NIE W TEJ FIRMIE. GDYBY BYŁA MOŻLIWOŚĆ DANIA OCENY 0 TO BY BYŁA ZBYT WYSOKA.
BRAK
ZŁODZIEJSKA DZIAŁALNOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martyna
link | zgłoś
2021-10-19
*.10.8.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!! NA POLICJĘ ZGŁASZAĆ!!!!!!!!!!!!!!!
ŻADNYCH
SAME WADY!!!1
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kapi
link | zgłoś
2021-10-16
*.73.167.*
zamówiłem pada od ps4 rok temu... i go nie ma
nic
brak odpowiedzi na e-maile i prośby o zwrot pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiemro
link | zgłoś
2021-10-15
*.182.116.*
Bluzę zamówiłem pod koniec lipca - zapłaciłem 109 zł i do dzisiaj nie mogę się doprosić o realizację. Firma tragedia. Mam zamiar zgłosić przez prawników zawiadomienie o wyłudzenie pieniędzy. NIE POLECAM TEGO SKLEPU !!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-10-03
*.11.69.*
Towar idzie 4 miesiące i przychodzi nie to co trzeba.
brak
5 miesięcy a zamówionego towaru brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2021-09-24
*.24.21.*
Na zamówienie czekam 5 miesięcy brak kontaktu to zwykli oszuści. Przestrzegam przed zakupami.
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A
link | zgłoś
2021-09-16
*:3d1a:5535:*
Nie polecam! Anulowałam zamówienie, jednak, mimo mojego odstąpienia od umowy, paczka została nadana parę dni później (nie w 24h jak deklaruje firma). Opłaciłam wysyłkę kurierem ekspresową, a firma i tak wysłała paczkę pocztą polską. Po wielu wysłanych mailach dostałam informację, że zwrot został zro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roger
link | zgłoś
2021-09-09
*.173.252.*
15 dni towar u mnie, zamówione "expressem" towar ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-09-06
*.173.248.*
Zamówione klocki doszły po 25 dniach, długo ale warto było - mimo to polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-09-03
*.221.124.*
Paczka doszła po 40 dniach chociaz tyle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2021-08-20
*.173.144.*
Proponuje zglaszac wszystkie oszustwa na stronie: https://www.gov.pl/web/cyfryzacja/cyberprzestepczosc Firma prowadzi nieuczciwa dzialanosc pod wieloma domenami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rozczarowana
link | zgłoś
2021-08-17
*.89.127.*
Zamówienie nie zostało zrealizowane w deklarowanym czasie. Udało mi się je anulować ale nadal nie dostałam zwrotu pieniędzy a miał być w ciągu 7dni. Oszustwo za oszustwem.
Brak
Wszystko, brak dostawy, brak kontaktu, brak zwrotu pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2021-08-09
*.61.121.*
Stanowczo odradzam i przestrzegam, żałuję ,że nie przeczytałam wcześniej opinii na temat rzekomego sklepu; zero kontaktu, odpowiedzi z opóźnieniem , brak orientacji w zamówieniach. Moja przesyłka przyszła po miesiącu pomimo opłaty za ekspresową dostawę, na stronie mają wysyłkę z UK , po naciskach, [rozwiń/zwiń]
żadnych!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

JOY Opinie