JOY Opinie

1.3 - poziom obsługi
1.3 - jakość usług / cena
1.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 67
Średnia ocen:
1.3 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.joy.pl/joybox
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
malgosia
link | zgłoś
2021-04-06
*:eb53:e9e:*
Masakra nie polecam nikomu czekałam na bluze prawie trzy miesiące i jeszcze przyszła za mała . Jak można tak ludzi zwodzić !!!! Ja już nie miałam siły do nich pisać i prosić. Nie dajcie się nabrać na zdjęciu piękne wszystko a jak jużżżżż dojdzie to okazuje się że to jakaś szmata.
żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-03-29
*.90.113.*
Nie polecam nikomu zwykli oszuści i naciągacze!!!bluza przyszła po 45 dniach chińska szmata a nie bluza!!! Nie daj cię się nabrać!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vip
link | zgłoś
2021-03-28
*.90.113.*
Ile można czekać na bluzę! Zamówiłam 18 lutego bluzę dla syna i dalej jej nie dostałam pisze że 45 dni zostało parę jeśli bluzy dalej nie dostanę zgłaszam sprawę na policję!!!
Brak wiarygodności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-03-27
*.197.190.*
Walczyłam z nimi ponad 2 miesiące.Zwodzili mnie wciąż obiecując, że już wpłacają pieniądze na moje konto. Ostatecznie zgłosiłem sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta ,o czym poinformowałam firmę i poskutkowało ,dostałam zwrot pieniędzy. Miałam również w planie zgłoszenie na policję w sprawie wyłudzen [rozwiń/zwiń]
Absolutnie żadnych
Nierzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oliwia
link | zgłoś
2021-03-26
*.30.29.*
Był ktoś może na policji w sprawie tego śmiesznego sklepu ? Może by zrobić jakiś pozew zbiorowy ? Bo widze ze nie tylko ja zostałam oszukana :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-03-25
*:6463:eb78:*
Zakupiłam bluzę 6 grudnia 2020 roku i do tej pory, mimo reklamacji, nie otrzymałam ani bluzy ani zwrotu pieniędzy. Zbywają kupującego bezsensownymi mailami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2021-03-24
*.22.9.*
Zwykli oszuści. Pieniądze dostali, przesyłka niby wysłana, ale minęły 4 miesiące i brak towaru i jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem. Odradzam każdemu zakupy z tego pseudo sklepu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2021-03-23
*.68.221.*
Oszuści. Towaru zamówionego brak i o zwrot pieniędzy nie idzie sie doprosić. Nie zamawiajcie nic u tych oszustów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-03-15
*.184.95.*
Witam. Proszę nie dać się nabrać na tekst wysyłka na drugi dzień. Towar zamówiony w październiku po kilkunastu próbach upominania się dotarł po upływie 60 dni roboczych!!! Proszę sobie policzyć ile to dni kalendarzowych. NA odpowiedź na każdego e-maila trzeba czekać ponad 2 dni. Pan odpowiada na e-m [rozwiń/zwiń]
wada
brak miejsca na wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik
link | zgłoś
2021-03-12
*.248.156.*
Niestety potwierdzam większość opinii. Terminy absolutnie niedotrzymywanie a do tego mimo odstąpienia brak zwrotu środków. Absolutnie nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

JOY Opinie