JOY Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 201
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.joy.pl/joybox
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andrzej
link | zgłoś
2022-05-11
*.10.115.*
Złodziej, brak dostawy opłaconego towaru, nie rozumiem dlaczego tacy ludzie mogą prowadzić działalność gospodarczą.
brak
Złodziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-05-10
*.29.63.*
Porażka!! Nie polecam!! Na przesyłkę czekałam 3 miesiące, jeszcze musiałam opłacić opłatę celną. Teraz moja trzeci miesiąc i nie mogę odzyskać pieniędzy za odesłany towar i utrudniony kontakt z tą firmą jest odpisują jak im się chce ????
Brak zalet
Długi termin dostawy, dodatkowe opłaty i utrudniony kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2022-04-27
*.205.150.*
NIE POLECAM OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!!! Punkty przyznawane powinny być mniej niż ⁰ niestety niema takiego dlatego daje 1
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2022-04-20
*.184.47.*
Towar dostarczono po 66 dniach od zamówienia, niestety zupełnie inny produkt niż w zamówieniu. Na dodatek musiałam zapłacić dodatkowa opłatę 12,5 o której nie było wcześniej mowy.Nikomu nie polecam sklepu. Zwykłe oszustwo
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2022-04-15
*.8.231.*
Towar przyszedł po 5 miesiącach, przy odbiorze towaru musiałam jeszcze opłacić dodatkowe koszty przesyłki, wielokrotne maile z zapytaniem gdzie mój opłacony towar, odpowiedź prawdopodobnie szablonowa, wysyłana do wszystkich klientów takich jak ja. Zakupiłam bluzę dzieciecą, w opisie jej składu mi [rozwiń/zwiń]
Brak
Same wady, czas oczekiwania na towar, utrudniony kontakt ze sprzedającym, dodatkowe koszty, towar niezgodny z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezapominajka
link | zgłoś
2022-04-15
*.147.99.*
Zmówiłam lego 7 grudnia 2021 za kwotę 174,98 zł. miało być pod choinkę, zamówienie dostałam koniec marca 2022r.Kompletne do złożenia ,klocki bardzo ciężko się składało .Lego sklepowe składa się lżej. Paczkę dostarczył listonosz dopłata 13zł.Po bardzo licznych wiadomościach wysyłanych do nich. Już wi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2022-04-15
*.64.170.*
Ten sam wlasciciel( Hermanowicz Aleksander ) ma w firmie carsfreaks.pl i kermitowy-świat.pl omijajcie te sklepy, a najlepiej zgłaszajcie na policje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2022-04-11
*:535d:38da:*
Sytuacja identyczna jak opinia Izabeli. Oszuści. Skład niezgodny z opisem. Jakość mizerna. Z dwóch zamówionych bluz przyszła tylko jedna plus opłata celna. Oszuści
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2022-04-08
*.179.224.*
NIE POLECAM !!! Paczka miała się pojawić po 21 dniach roboczych tj. po 4 tygodniach a pojawiła się po 2,5 miesiącach. dodatkowo opłata z kuriera została zrobiona a musiałam odbierać paczkę z poczty i opłacać opłatę celną WTF ?!?! Bluza którą zamówiłam miała się składać w 80% z bawełny i 20 % elas [rozwiń/zwiń]
żadnych zalet
same WADY, jakość produktu, czas oczekiwania, kontakt z firmą, dodatkowe opłaty przerzucane na kupującego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-04-06
*.156.134.*
Również zostałam oszukana w maju moja rok jak już czekam, jutro zgłoszę sprawę na policję bo takie rzeczy należy zgłaszać i zachęcam wszystkich do zgłaszania takich sytuacji nie można przymykać oka mimo że to parę złotych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mart
link | zgłoś
2022-04-03
*.173.105.*
Szperam po necie a na stronie teju firmy są wzory które robiłam godfzinami osobiście, a oni je pokradli!!!! ZŁODZIEJE TO SĄ PRAWA AUTORSKIE, TO JEST KARALNE I JA SIE TYM ZAJME. BO PRACOWALAM NA TO LATAMI! *** I LESERZY CO NIE POTRAFIĄ PRACOWAĆ
0
1000
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2022-04-02
*.47.108.*
Unikać, oszuści nastawieni na nie wysyłanie towaru i nie oddawanie pieniędzy.
Żadne
Wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anai
link | zgłoś
2022-03-21
*.124.116.*
Nie polecam nie odp.na e maila towar idzie i dojść nie może nie kupujcie nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2022-03-21
*.204.83.*
Nie polecam !! Towar zamówiony w lipcu do grudnia nie dotarł, w grudniu poprosiłam na maila o zwrot pieniędzy. Odpowiedzi na każdego maila dopiero po 2-3 tygodniach, więc dopiero w lutym odzyskałam część pieniędzy za zamówienie, a pozostała część w marcu (cały czas pisząc do niech maile) Jeśli ktoś [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JANUSZ
link | zgłoś
2022-03-16
*.248.159.*
KROTKO OSZUSCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2022-02-25
*.29.12.*
Nie polecam sklepu , oszustwo i naciągowo towar zamówiony nie doszedł w komplecie zamówione i zapłacone 2 pady po ponad miesiącu i wielu interweniujacych emailach dotarł tylko 1 - tak wiec tanie jest drogie, złożyłam oficjalna reklamację, ale z opinii innych konsumentów widać ze to firma oszu [rozwiń/zwiń]
brak
cała paleta wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-02-25
*.30.21.*
Czekam na paczke już z pół roku! Ani towaru ani pieniędzy. Kontakt ze sklepem strasznie ograniczony! Paczka miała być u mnie po maksymalnie 55 dniach roboczych a zamawiałam ją w październiku. Do dzisiaj nic nie dostałam. Najpierw stwierdzili że nie wiedzą dlaczego i przepraszają później stwierdzili [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monia
link | zgłoś
2022-02-21
*:5077:2be6:*
Odradzam!!!! Towar zamówiony w listopadzie,nadal ani widu ani słychu...Powołują się na 55 dniowy czas dostawy (55 dni ROBOCZYCH),nadal oczywiście cisza.Naciągacze jakich mało, że też jeszcze żadne służby się za to nie wzięły...ja tego tak nie zostawiam,oddaję sprawę dalej.
brak
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2022-02-18
*.205.146.*
Czy ktoś zgłosił to na policję?? Czekam na paczkę już z miesiąc i czuje że się nie doczekam , naiwność człowieka, ostatni raz zapłaciłam z góry, ????????????????
.
Oszuści!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2022-02-17
*.252.41.*
Zamówiłam towar 08.12.21, do dziś go nie ma,a miała być przesyłka ekspresowa! Na maile ciągle ta sama odpowiedź. Unikajcie tej żenującej „firmy'' i nie dajcie się nabrać jak ja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

JOY Opinie