Effectiva - Szkoła Języków Obcych Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 74
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
effectiva.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Tomek Katowice
link | zgłoś
2021-10-13
*.173.121.*
Moja ulubiona szkola ???? bez wychodzenia z domu, bez tracenia czasu na dojazdy. Poziom dopasowany do klienta - polecilem znajomym i tez sa zadowoleni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Victoria88
link | zgłoś
2021-10-13
*:1c99:793c:*
Znalazłam szkołę w internecie - odebrałam darmową lekcje i tak zostałam :) wysoki poziom - profesjonalizm
wysoki poziom - profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2021-10-10
*:aeb8:cfb6:*
Korzystam od ponad roku. Wszystko spoko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia Londyn
link | zgłoś
2021-10-10
*:aeb8:cfb6:*
Wysoki poziom nauczania. Poszerzam swoja wiedze pracujac w anglii. Dzieki polaczeniom online i pracy z nativ spikerami mam ten sam poziom nauki co w UK za kedna czwarta ceny. Rewelacja
Wysoki poziom, dobre ceny,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-10-09
*.0.36.*
Dobra szkoła pod względem zajęć online a próbowałam bardziej popularnych gdzie zmieniano mi lektora często lub nauczyciel nie pojawiał się na zajęciach. Effectiva ma bardzo dobrych lektorów z angielskiego co mogę polecić .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-10-09
*.0.95.*
Chciałbym polecić szkołę Effectiva bo uczę się już kolejny rok drugiego języka . To co odpowiada mi najbardziej to elastyczność i ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewka
link | zgłoś
2021-10-09
*.157.114.*
Pełen profesjonalizm - zajęcia dostosowane do moich potrzeb. Szczerze polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewka
link | zgłoś
2021-10-09
*.157.114.*
Moja córka uczy się w Effectiva od dłuższego czasu i jest bardzo zadowolona. Nie ma żadnych problemów z materiałem realizowanym w szkole podstawowej. Polecam tą szkołę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2021-10-09
*.147.2.*
Uczę się w tej szkole już 3 lata i jestem bardzo zadowolony z lekcji. Kontakt zarówno z lektorem, jak i z administracją bardzo sprawny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Błażej
link | zgłoś
2021-10-09
*.147.2.*
Merytoryczne zajęcia i jasne zasady rozliczenia się.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Effectiva - Szkoła Języków Obcych Opinie