Opinie o Effectiva - Szkoła Języków Obcych

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 20
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
effectiva.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Kamil Kwaśny
link | zgłoś
2021-01-04
*.173.112.*
Korzystam z zajeć od 3 miesiecy. Wszystko na najwyższym poziomie. Dzięki zajęciom indywidualnym online (wcześniej uczęszczałem do szkoly i nauki w małych grupach max 5 osób) czuje duża różnicę i bardzo szybkie postępy. Jednak nauka jeden na jeden jest mnie bardziej efektywna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika Koszny
link | zgłoś
2021-01-04
*:b98f:7275:*
Od marca czyli lockdownu korzystam z zajęć w Szkole Effectiva. Jestem bardzo zadowolona z ich wysokiego poziomu. Lektorzy z najwyższej półki - opracowaliśmy mój plan nauczania i realizujemy go krok po kroku. Polecam
atrakcyjna cena, jasne zasady
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2021-01-02
*.147.33.*
Długo szukałam szkoły online i z czystym sumieniem mogę polecić Effectivę, a w szczególności zajęcia z panem Michałem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-01-02
*.147.33.*
Bardzo profesjonalna obsługa odpowiadająca potrzebom klienta. Szczerze polecam tą szkołę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2021-01-02
*.56.224.*
Bardzo sprawny kontakt. Pan Konrad to najwyższa półka jeżeli chodzi o prowadzenie zajęć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marek
link | zgłoś
2021-01-02
*.56.224.*
Polecam naukę w tej szkole. Bardzo duży nacisk na mówienieor oraz ogromne zaangażowanie ze strony lektora.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2020-12-29
*.248.161.*
Zgadzam się z poniższymi opiniami lektorzy w porządku ale organizacja i płatności to jakiś dramat uważajcie na nich i na swoją kasę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony
link | zgłoś
2020-12-28
*.173.3.*
Jestem niezadowolony. Dla mnie to totalna porażka. A kwestie organizacyjne to dno !
brak
całokształt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-10-21
*.147.37.*
Bardzo profesjonalna kadra. Szczerze polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2020-10-21
*:f87e:63f2:*
Trafiłem do Effectiva na poczatku pandemii gdzie moja szkoła stacjonarna musiała być zamknięta. Zrobiłem reaserch i wybrałem największą z nich. Duży wybór lektorów uwarunkowany od poziomu. To wszystko plus brak dojazdu (w porównaniu ze szkołą stacjonarna) powoduje ze już od teraz tylko bede uczył si [rozwiń/zwiń]
Duży wybór lektorów, różne poziomy, profesjonalizm, skuteczność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]