Effectiva - Szkoła Języków Obcych Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 148
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
effectiva.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bogna
link | zgłoś
2022-12-06
*.10.157.*
wszystko super - uczę się od 5 miesięcy i gorąco polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Warszawiak Damiano
link | zgłoś
2022-12-05
*:b54b:69a5:*
wysoki poziom nauczania
atrakcyjne - dobre ceny, jakość, dokładność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-12-05
*.173.57.*
Rewelacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata Skóra
link | zgłoś
2022-11-27
*:d3d3:9e08:*
Polecam gorącą tą firmę - super ceny, wysoki poziom dopasowany do mnie po prostu rewelacja
super ceny, wysoki poziom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek Wawrzyniak
link | zgłoś
2022-11-22
*:a390:ff40:*
Dobra szkoła. Systematyczna praca nad językiem pozwoliła mi dostać wymarzoną pracę
nauka online, niska cena, elastyczność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2022-11-14
*.10.157.*
polecam
niska cena, bez wychodzenia z domu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian Zakościelny
link | zgłoś
2022-10-06
*:c07c:3967:*
Szkoła godna polecenia. Uczę się już kolejnego języka ponieważ szkoła ma bardzo dobry poziom. Dostałam namiar przez polecenie koleżanki z pracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basieńka
link | zgłoś
2022-10-05
*.210.74.*
Od ponad 6 miesięcy mam przyjemność uczyć się języka angielskiego w szkole Effectiva i bardzo sobie chwale różnorodność zajęć, poziom nauczania, profesjonalizm obsługi, a także co najważniejsze, zdecydowanie dużo wyższy poziom Dzięki nauce u nich wyzbyłem się lęku mówienia po angielsku, poprawili [rozwiń/zwiń]
Wysoki poziom, dobre ceny,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2022-10-02
*.173.112.*
Wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabrysia
link | zgłoś
2022-10-02
*:e4b8:dba4:*
W Szkole Effectiva uczę się już drugi rok niemieckiego. Jestem bardzo zadowolona z poziomu i podejścia do ucznia. Zajęcia 1 na 1 w bardzo konkurencyjne cenie! Rewelacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2022-09-14
*:2a47:a1c8:*
Korzystam od 3 miesicy i jestem bardzo zadowolony
Wszystko ok, zajecia zdalne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina Koszny
link | zgłoś
2022-09-14
*:ca62:9ee4:*
Przyjazna i serdeczna atmosfera na zajęciach. Świetne podejście do dorosłych nakierowane na konkretne umiejętności. To wszystko sprawia, że szkoła Effectiva jest wyjątkowa. POLECAM
dobra atmosfera, świetne podejście do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2022-09-13
*.173.33.*
Wysoki poziom nauczania. Poszerzam swoja wiedze pracujac w anglii. Dzieki polaczeniom online i pracy z nativ spikerami mam ten sam poziom nauki co w UK za kedna czwarta ceny. Rewelacja Wysoki poziom, dobre ceny,
Darmowa lekcja próbna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2022-09-13
*:2158:1150:*
Szczerze polecam szkołę Effectiva, miła atmosfera oraz poziom realizacji zajęć. Lekcje prowadzone zdalnie.
Zajęcia online, miła atmosfera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-17
*:3422:5b9:*
Ucze sie w tej szkole. Moj poziom stale rosnie z czego jestem bardzo zadowolony. Polecam
Zajecia online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2022-08-17
*.254.184.*
Moj syn uczy się w Effectiva od dłuższego czasu i jest bardzo zadowolona. Nie ma żadnych problemów z materiałem realizowanym w szkole podstawowej. Polecam tą szkołę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karina
link | zgłoś
2022-08-17
*:3422:5b9:*
Uczyłam się angielskiego przez internet z kilku innych portali i nigdzie poziom nie był tak wysoki. Cena tez jest jedną z niższych! Uczy mnie prawdziwy nauczyciel z powołania.
Przykladne lektor
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik
link | zgłoś
2022-08-10
*.200.83.*
Super szkola. Profesjonalne podejscie do nauczania. Lektorom zalezy na moim progresie a nie jedynie na odbebnieniu kolejnej lekcji. Sa bardzo slowni i jak umowia sie na konkretna date to sie tego trzymaja i nie odwoluja zajec jak to mialo miejsce w przypadku wczesniejszych nauczycieli ktorzy tylko c [rozwiń/zwiń]
Solidne podejscie do nauki, do ra cena, zajecia indywidualne, zajecia online bez wychodzenia z domu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2022-08-10
*.254.185.*
Lekcje są prowadzone w miłej i przyjaznej atmosferze. Moje dzieci uczą się w niej od pół roku i jestem bardzo zadowolona.
Mila atmosfera, przyjazne dla dzieci, dobra cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2022-08-09
*.254.185.*
Informacje o szkole dostałem od koleżanki która uczy się u nich niemieckiego. Ja uczę się innego języka - angielskiego. Jest mi potrzebna w pracy biegła znajomość tego języka aby móc awansować. Bardzo profesjonalne podejście do nauki języków które zdobywali przez prawie 20 lat. Widać to na każdym kr [rozwiń/zwiń]
Atrakcyjna cena, zajecia online, zajecia indywidualne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabrysia
link | zgłoś
2022-08-09
*.128.48.*
Dobra szkoła pod względem zajęć online a próbowałam bardziej popularnych gdzie zmieniano mi lektora często lub nauczyciel nie pojawiał się na zajęciach. szkoła ta ma bardzo dobrych lektorów z angielskiego co mogę polecić .
przygotowania do egzaminów, praktyczne podejście, praca zdalna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-08-09
*.230.5.*
Bardzo się cieszę, że trafiłam do tej szkoły, W szczególności polecam zajęcia z panem Sebastianem, ponieważ podczas zajęć z nim nie tylko przełamałam barierę językową, ale w końcu nauczyłam się stosować gramatykę w praktyce, co jest dla mnie bardzo ważne biorąc pod uwagę fakt, że sama uczę języka ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik
link | zgłoś
2022-08-08
*:3422:5b9:*
Rewelacyjna szkola - wysoki poziom nativ speakerow dopasowany do moich potrzeb.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-08
*.173.88.*
Dobra szkola - lekcje bardzo ciekawie prowadzone w systemie 1:1. Bez wychodzenia z domu co jest najwiekszym atutem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna Nowacka
link | zgłoś
2022-08-08
*.10.156.*
Przygotowuje sie do egzaminu. Pierwsza lekcje mialem gratis dzieki czemu moglem sie upewnic ze wszystko bedzie dopasowane do moich potrzeb. Wysoki poziom nauki i elastyczne godziny.
Niska cena, bez wychodzenia z domu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2022-08-08
*.173.88.*
Super zajecia. Ucze sie od ponad pol roku i polecam kazdemu.
Darmowa lekcja próbna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2022-08-08
*.230.5.*
Dotyczy opinii pani Magdy. Pani Magdo wielokrotnie odwoływała Pani zajęcia tego samego dnia i szkoła powinna potraktować je jako zrealizowane, ale chcąc mieć dobre relacje z Panią szkoła traktowała te zajęcia jako zajęcia do odpracowania. Napisała Pani, że Pani chcąc zrezygnować szkoła robiła Pani [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-08-07
*.204.40.*
Ja również mam podobne odczucia jak Pan Dominik. Od kilkunastu lekcji czytam jedynie teksty z podręcznika a Pan Sebastian momentami nawet nie wie w którym miejscu się znajdujemy. Po tym jak poinformowałam, że chciałabym zrezygnować z zajęć w jego szkole zaczął strasznie robic pod górkę. Dziś o godzi [rozwiń/zwiń]
Żadne
Jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-08-04
*.173.8.*
Nasza firma korzysta z usług firmy Effectiva od dłuższego czasu. Rewelacyjna obsługa i bardzo ale to bardzo wysoka jakość!
Wysoki poziom, dobre ceny,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2022-08-04
*.146.69.*
Jeśli komuś naprawdę zależy na podniesieniu swoich umiejętności językowych, to serdecznie polecam naukę w tej szkole.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2022-08-04
*.230.5.*
Dotyczy opinii pana Dominika. Panie Dominiku, po każdych zajęciach pytałem Pana czy jest Pan zadowolony z naszej współpracy i nigdy nie wyraził Pan niezadowolenia - to po pierwsze. W Pańskim przypadku zajęcia musiały być prowadzone przy wyłączonych kamerach ze względu na fakt, że miał Pan bardzo nis [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik
link | zgłoś
2022-08-03
*:f418:14c:*
Nie polecam, Sebastian wylacza kamerę w trakcie sesji i najprawdopodobniej w tym czasie siedzi na telefonie lub robi inne rzeczy. Większość lekcji przebiegła na czytanie tekstu przezemnie i jego mhm, od czasu do czasu mnie poprawił pokazując ze cały czas słucha. Kiedy zadawałem pytania o słówko któr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2022-07-09
*:6f80:3908:*
Polecam zajęcia z Panem Sebastianem, ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Dodatkowo jest elastyczny godzinowo i rzetelny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2022-07-06
*:b4d9:d412:*
Szczerze polecam szkołę Effectiva, miła atmosfera oraz poziom realizacji zajeć. Lekcje prowadzone zdalnie.
Wysoki poziom dydaktyczny, mozliwosc dostosowania zajec do godzin pracy
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2022-07-06
*.254.184.*
5/5 rewelacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabrysia Koszny
link | zgłoś
2022-07-06
*.10.157.*
Duża liczba lektorów. Zajęcia w formie online. Proste i jasne zasady płatności. Wszystko w porządku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadek
link | zgłoś
2022-07-06
*.9.53.*
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosława
link | zgłoś
2022-07-06
*.9.53.*
Super zajęcia prowadzone dostosowane do mojego poziomu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2022-07-05
*.254.184.*
Dobrza szkola - wielu nativ speakerow - to wlasnie wyroznia ta szkole. Mozliwosc dopasowania do godzin i programu ucznia. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2022-07-05
*.254.184.*
Polecam kazdemu kto chce sie nauczyc jezyka a nie tylko chodzic na zajecia jezykowe. Nauka bezposrednio z lektorem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-07-05
*:27f6:7cf9:*
Skorzystałem z darmowej lekcji próbnej i byłem na tyle zadowolony że mam 2 lekcje tygodniowo - super - mój poziom rośnie z tygodnia na tydzień
Darmowa lekcja próbna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2022-07-05
*:27f6:7cf9:*
Super szkoła - zajęcia online po szkole online są dla mnie czymś normalnym a nie tracę czasu na dojazd ! Wysoki poziom
zajęcia online, zajęcia 1:1
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-07-04
*.254.216.*
Serdecznie polecam naukę w szkole Effectiva. Profesjonalne podejście do nauczania, nauka na wysokim poziomie. Plus ciekawe materiały.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2022-07-04
*.173.48.*
Super szkoła. Polecam każdemu kto uczy się języka
dopasowane do wiedzy, możliwość nauki z całego świata
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2022-07-04
*.173.48.*
Super szkoła. Polecam każdemu kto uczy się języka
Wysoki poziom, dobre ceny,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-07-04
*.173.48.*
Spoko nauka bez wychodzenia z domu. Trafiłam tutaj za koleżanka która uczy się od dłuższego czasu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2022-07-04
*:b6cd:a4e:*
Jestem bardzo zadowolony z zajęć. Bardzo dobre, praktyczne podejście do testów egzaminacyjnych - sporo uwagi poświęcone na stronę techniczną egzaminów co jak wiadomo niezbędne jest do uzyskania wysokich wyników. Wszystko super
dostępność, przygotowania do egzaminów, praktyczne podejście,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-07-04
*.173.48.*
Jestem bardzo zadowolona. Na zajęcia zapisałam sie 2 razy w tygodnu gdzy zamierzam podjąć prace za granica. Już po kilku zajęciach czuję ze mój poziom się bardzo podniósł. Po wyjeździe do pracy nadal będę mogła kontynuować zajęcia co mnie bardzo cieszy.
Niska cena, bez wychodzenia z domu, nowoczesna forma nauki
Brak kontaktu z innymi uczniami (zajecia 1:1)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lena
link | zgłoś
2022-07-03
*.73.190.*
Zdałam egzamin osmoklasisty na 100% . Duża pomoc ze strony lektorki, uśmiech i miła atmosfera na zajęciach. Dzięki konwersacji nie ma już dla mnie problemu by się odezwać i porozmawiać na różne tematy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olo i Luca
link | zgłoś
2022-07-03
*.73.190.*
Jesteśmy rodzeństwem uczącym się od roku którzy bardzo polubili angielski. Dzięki lektorce nauka nie jest nudna, zrobiliśmy duże postępy. Jesteśmy zadowoleni i zmotywowani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2022-07-03
*.238.255.*
Szczerze polecam szkołę Effectiva, miła atmosfera jak i odpowiedni poziom nauczania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2022-07-03
*.238.255.*
Bardzo polecam szkołę Effectiva. Poziom nauczania jak i podejście do klienta na wysokim poziomie.
Elastyczność, wysoki poziom nauczania, miła atmosfera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadek
link | zgłoś
2022-07-03
*.254.184.*
W Szkole uczę się już czwarty rok niemueckiego. Jestem zadowolony z poziomu i podejścia do kursanta.
Wygoda
Nie znam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin on the left
link | zgłoś
2022-07-03
*:bce4:70e:*
Korzystam z zajęć szkoły od kilku lat, w mojej ocenie podejście, elastyczność i jakość nauki jest na bardzo wysokim poziomie. Osobiście uważam, że mój poziom znajomości języka znacznie się poprawił. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-07-03
*:65f4:277b:*
Efektywne zajęcia podnoszące kwalifikacje zgodnie z oczekiwaniami. Polecam szkole i lektorów z pełna odpowiedzialnością ????????
Efektywność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-07-03
*.173.64.*
Z tak prowadzonymi lekcjami angielskiego można nabyć pewności siebie, świetnie tłumaczone, super atmosfera, elastyczność i wyrozumiałość w sytuacji odwołania przeze mnie lekcji. Duza ilosc materialow I świetna cena! Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2022-07-03
*.136.74.*
Super profesjonalne zajęcia, bardzo dobry kontakt z lektorem, mega elastyczne podejście do terminów zajęć. Gorąco polecam wszystkim ktorzy chcą się zabrać za naukę języka angielskiego.
Jakość usług, cena, elastyczne podejście do ucznia
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2022-07-03
*.147.97.*
Super polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-07-03
*:ebff:fee4:*
Bardzo przyjemne lekcje, miłe i pozwalające na ogółem zwiększenie swojego poziomu wiedzy. Czas przy nauce nie wydaje się stracony, a wręcz przeciwnie, pozwala poczuć się dobrze. Nauczanie może być trudne, ale jeśli tylko znajdzie się chęć to jest bardzo bardzo pożyteczne
Miła atmosfera, nie za wysokie wymagania, świetna jakość nauki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2022-07-03
*.147.97.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina G
link | zgłoś
2022-07-03
*:e285:a4c7:*
Polecam z czystym sumieniem. Wysoki poziom nauczania jak i kultury. Nauczanie dostosowane do oczekiwań ucznia i przede wszystkim uporządkowanie wiedzy, która posiada uczeń w taki sposób, że komunikacja staje się dużo łatwiejsza.
Wysoki poziom nauczania, kultura osobista, tryb nauczania dostosowany do oczekiwań ucznia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2022-07-03
*.146.74.*
Tegoroczną maturę zdałam na 96 procent - w szczególności polecam zajęcia z panem Sebastianem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2022-07-03
*.230.5.*
Bardzo dobra obsługa i usługi świadczone na bardzo wysokim poziomie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2022-07-03
*.230.5.*
Szczerze polecam,ponieważ podczas zajęć nacisk jest kładziony przede wszystkim na mówienie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Claudia
link | zgłoś
2022-06-24
*.176.170.*
Najgorsza szkoła z jaką miałam doczynienia, nauczyciel niekulturalny i wręcz chamski, szkoda czasu na taką szkole
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek Katowice
link | zgłoś
2021-10-13
*.173.121.*
Moja ulubiona szkola ???? bez wychodzenia z domu, bez tracenia czasu na dojazdy. Poziom dopasowany do klienta - polecilem znajomym i tez sa zadowoleni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Victoria88
link | zgłoś
2021-10-13
*:1c99:793c:*
Znalazłam szkołę w internecie - odebrałam darmową lekcje i tak zostałam :) wysoki poziom - profesjonalizm
wysoki poziom - profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andzi88
link | zgłoś
2021-10-10
*:aeb8:cfb6:*
Skorzystala z opcji darmowej pierwszej lekcji - super sprawa i tak zostalam na dluzej
Darmowa lekcja próbna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2021-10-10
*:aeb8:cfb6:*
Korzystam od ponad roku. Wszystko spoko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia Londyn
link | zgłoś
2021-10-10
*:aeb8:cfb6:*
Wysoki poziom nauczania. Poszerzam swoja wiedze pracujac w anglii. Dzieki polaczeniom online i pracy z nativ spikerami mam ten sam poziom nauki co w UK za kedna czwarta ceny. Rewelacja
Wysoki poziom, dobre ceny,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-10-09
*.0.36.*
Dobra szkoła pod względem zajęć online a próbowałam bardziej popularnych gdzie zmieniano mi lektora często lub nauczyciel nie pojawiał się na zajęciach. Effectiva ma bardzo dobrych lektorów z angielskiego co mogę polecić .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-10-09
*.0.95.*
Chciałbym polecić szkołę Effectiva bo uczę się już kolejny rok drugiego języka . To co odpowiada mi najbardziej to elastyczność i ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewka
link | zgłoś
2021-10-09
*.157.114.*
Pełen profesjonalizm - zajęcia dostosowane do moich potrzeb. Szczerze polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewka
link | zgłoś
2021-10-09
*.157.114.*
Moja córka uczy się w Effectiva od dłuższego czasu i jest bardzo zadowolona. Nie ma żadnych problemów z materiałem realizowanym w szkole podstawowej. Polecam tą szkołę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2021-10-09
*.147.2.*
Uczę się w tej szkole już 3 lata i jestem bardzo zadowolony z lekcji. Kontakt zarówno z lektorem, jak i z administracją bardzo sprawny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Błażej
link | zgłoś
2021-10-09
*.147.2.*
Merytoryczne zajęcia i jasne zasady rozliczenia się.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luqa
link | zgłoś
2021-10-08
*.124.118.*
Swoją przygodę ze szkołą rozpocząłem bardzo przyjemną rozmową wstępną, jednak jak się okazało to była jedyna pozytywna rzecz. Lekcje prowadzone były online i jak się okazało prowadził je sam właściciel. Po kilku spotkaniach musiałem wyłączać kamerę która rzekomo zagłuszała połączenie, ale jak się pó [rozwiń/zwiń]
Pierwsza rozmowa bardzo miła
Największą wadą jest P. Sebastian
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2021-10-05
*.219.15.*
mi się podoba. poleciłem znajomym. uczę się do certyfikatu i jest super
podejście do lkienta i cena
takie jak w każej szkole języka, nic szczególnego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew Konieczny
link | zgłoś
2021-10-04
*:8e8c:5fcc:*
Rewelacyjna szkoła - darmowa lekcja próbna wystarczy aby określić poziom a którym się znajdowałem. Dzięki zajęciom 1:1 poziom był dostosowany do moich umiejętności i skupiony na tym aby go podnieść. Potrzebowałem nauczyć się angielskiego przed wyjazdem do pracy. Pracuję już w UK i nadal kontynuuję n [rozwiń/zwiń]
dopasowane do wiedzy, możliwość nauki z całego świata
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-10-03
*.159.186.*
Lekcje prowadzone w sposób profesjonalny, terminy zajęć dostosowane do potrzeb. Bardzo miła atmosfera sprzyjająca nauce.
Profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-10-02
*.31.89.*
Po lekcji próbnej zdecydowałam się na kurs angielskiego prowadzony przez fajną lektorkę.Cierpliwie tłumaczy gramatykę. Bardzo dobry kontakt z Dyrekcją Szkoły i ceny przystępne.
Ok
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena Stasiak
link | zgłoś
2021-10-02
*.31.89.*
Znalazłam szkołę,która jest bardzo elastyczna pod względem czasu. Mogę wybrać czas zajęć dostosowany do mnie .W krótkim czasie nauczyłam się słownictwa potrzebnego mi na studia . Będę Was polecać .
Wszystko na plus
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marysia
link | zgłoś
2021-10-02
*.73.190.*
Jestem raczej nieśmiałą osobę jednak z tą lektorką z którą mam zajęcia wreszcie jestem w stanie się otworzyć i porozmawiać po angielsku. Zróżnicowane tematy i materiały, które potrafią zachęcić do rozmowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2021-10-02
*.73.190.*
Jestem zadowolony z nauki. Wreszcie rozumiem co do mnie mówią i jestem w stanie porozmawiać z kimś na wakacjach .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olek
link | zgłoś
2021-10-02
*.73.190.*
Uczę się drugi rok i nie mogę powiedzieć złego słowa. Jako jedyny miałem w ubiegłym roku 6 i nauczycielka zauważyła u mnie duże postępy .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-10-02
*.122.119.*
Uczę się tutaj już drugi rok. Matura zdana bez problemu. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2021-10-02
*.122.119.*
Super atmosfera. Bardzo życzliwy lektor odpowiada na wszystkie moje pytania i dokładnie tłumaczy. Polecam. To sprawdzona oferta.
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2021-10-02
*.6.115.*
Jestem bardzo zadowolony z postępu, który zrobiłem biorąc udział w zajęciach w tej szkole.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-10-02
*.6.115.*
Jestem bardzo zadowolony z postępu, który zrobiłem biorąc udział w zajęciach w tej szkole.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2021-10-02
*.6.115.*
Zajęcia dostosowane do moich indywidualnych potrzeb. Bardzo dobry kontakt z lektorem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2021-10-02
*.204.33.*
W szczególności polecam zajecia z panem Konradem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2021-10-02
*.204.33.*
Zajęcie prowadzone z wykorzystaniem bardzo dobrych materiałów. Nacisk głownie na komunikację.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2021-10-02
*.0.73.*
Szkoła naprawdę godna polecenia. Uczę się języka hiszpańskiego z native speakerem już trzeci rok i jestem zadowolona z postępów. Jeśli chodzi o obsługę klienta to wszystko ok. Zawsze odpowiadają szybko i sprawnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2021-10-02
*.204.33.*
Szkoła godna polecenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2021-10-02
*.0.73.*
Szkołę Effectiva znalazłam w Google podczas szukania kursu języka niemieckiego. Po lekcji próbnej z fajnym lektorem zdecydowałam się uczęszczać na kurs. Podczas kursu obsługa klienta jest miła a manager firmy odpowiada zawsze na pytania klientów.Moge polecić tą szkołę.
Elastyczność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek Zagórski
link | zgłoś
2021-10-02
*.0.73.*
Chciałbym polecić szkołę Effectiva w związku z moim kursem online który zacząłem niedawno. Przełamałem barierę w mówieniu bo było dla mnie ważne .Plus za obsługę klienta i podejście do kursantów .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-10-02
*.0.73.*
Szkoła godna polecenia.Uczę się już kolejnego języka ponieważ szkoła ma bardzo dobry poziom. Dostałam namiar przez polecenie koleżanki z pracy . Obsługa kursantów również na wysokim poziomie. Mogę polecić to miejsce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2021-10-02
*.6.115.*
Serdecznie polecam. Bardzo dobry kontakt i pełen profesjonalizm.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2021-10-02
*.147.37.*
Bardzo dobra organizacja zajęć. Zdecydowanie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2021-09-29
*:21ff:fead:*
Tragedia, nienormalni ci ludzie. Poziom nauczania beznadziejny. Odradzam zawsze i wszędzie. Najgorsze co mogło mnie spotkać,nie spotkałam sie z taką niekompetnecją i ignorancja. jakieś przechwalki co nie mają niczego wspolnego z prawdą, nimili straznie
nie ma odradzam
ignoranci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-09-19
*.206.138.*
Nauka tragiczna, odniosłam wrażenie że lektorka umie język mniej niż ja. Bardzo mało mówienia na którym mi najbardziej zależało, ciągle wałkowanie przykładów z podręcznika. Nie polecam
Brak odpowiednich kompetencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2021-05-06
*.173.141.*
Polecam. Jakość, cena, elastyczność.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2021-03-18
*.31.89.*
Szkołę znalazłem na Google. Miałem parę lekcji próbnych i zaakceptowałem lektora.Szkoła oferuje bardzo dobry poziom zajęć więc mogę polecić.
Merytorycznie i na temat
Nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2021-03-10
*:303b:c4dd:*
wszystko super - polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
student
link | zgłoś
2021-03-06
*.182.175.*
dobry stosunek jakości do ceny, jestem zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk Konieczny
link | zgłoś
2021-03-04
*:2094:2982:*
Mój angielskim bardzo się poprawiły. Nie mam już lęku mówienia przy ludziach. Zajęcia są ciekawe, kreatywne i prowadzone przez świetnych nauczycieli, którzy znają odpowiedz na każde pytanie dotyczące języka i zawsze chętnie pomogą.
brak dojazdów, wysoki poziom, niewielka cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-03-04
*.178.51.*
Zajęcia w Effectivie są na bardzo wysokim poziomie. Jeśli lektor potrafi nauczyć kogoś takiego jak ja to musi być naprawdę dobry i przystosować się do ucznia. Z czystym sercem polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
CabbAGE_97
link | zgłoś
2021-03-04
*.248.163.*
Strzał w 10. Moje potrzeby zostały wzięte pod uwagę i wnet podciagnąłem się pod FCE.
Poziom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kirk
link | zgłoś
2021-03-03
*.219.15.*
jest spoko, jest progres. na tym mi zalezało. nie wszystko jest idealnie ale mam duże porównanie i tu mi się podoba. jak ktoś pyta polecam
elastycznie idzie się dogadac w mam to za co place
nic znaczacego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2021-03-03
*.64.38.*
Effectiva prowadzi zajęcia języka angielskiego dla sporej grupy osób w mojej firmie. Lekcje są indywidualne. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług szkoły.Program dostosowany jest indywidualnie dla każdego kursanta. Z czystym sumieniem mogę polecić zarówno do zajęć podnoszących kwalifikacje w zakresie j [rozwiń/zwiń]
Indywidualne podejście, spore grono świetnych lektorów, elastyczne godziny, bezproblemowe rozliczanie zajęć, bardzo dobra komunikacja z właścicielem, profesjonalna obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-03-03
*.105.167.*
Polecam. Nacisk na konwersację, zajęcia prowadzone w ciekawy sposób, wysoki poziom lektora i dobry stosunek jakości do ceny.
cena, atmosfera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2021-03-03
*.122.119.*
Szybko i profesjonalnie przygotowałam się do rozmowy kwalifikacyjnej. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-03-03
*.217.218.*
Polecam, szybko i w przystępny sposób można opanować język w stopniu użytkowym, polecam tez jako formę przygotowania do wszelkiego rodzaju egzaminów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2021-03-03
*.175.161.*
Serdecznie polecam szkołę Effectiva. Uczę się języka niemieckiego na Skype. Mam super lektorkę, która ciekawie prowadzi zajęcia. Pani Agnieszka bardzo mnie motywuje do mówienia, robię duże postępy. Dzięki miłej atmosferze szybko zapamiętuję nowe słówka i zwroty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-03-03
*.60.153.*
Lekcje są prowadzone w miłej i przyjaznej atmosferze. Moje dzieci uczą się w niej od pół roku i jestem bardzo zadowolona.
Profesjonalizm, duża elastyczność co do terminów lekcji, łatwa dostępność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julie
link | zgłoś
2021-03-03
*:275a:ffa4:*
O Effectivie dowiedziałam się ponad dwa lata temu od znajomej. Uczę się do dziś i jestem bardzo zadowolona. Metody dopasowane do moich potrzeb, bardzo dobry kontakt z lektorem. Zróżnicowane i ciekawe zajęcia - duży nacisk na konwersacje. W obecnych czasach nauka online z dobrym nauczycielem ma ogro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-03-03
*.7.5.*
Od ponad 3 lat mam przyjemność uczyć się języka angielskiego w szkole Effectiva i bardzo sobie chwale poziom nauczania, profesjonalizm obsługi, różnorodność zajęć a także co najważniejsze, zdecydowanie dużo wyższy poziom znajomosci języka zwłaszcza gramatyki w moim przypadku. Szkole poleciłem kilku [rozwiń/zwiń]
Duża elastyczność terminów, profesjonalny lektor, rzeczowo przeprowadzane zajęcia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Klimek
link | zgłoś
2021-03-03
*.134.139.*
Bardzo polecam tą szkołę. Dzięki nauce u nich wyzbyłem się lęku mówienia po angielsku, poprawiliśmy bardzo mocno kwestie gramatyki bo na tym najbardziej mi zależało. Lektor mobilizował mnie w momentach zwątpienia. Z całego serca polecam Effectivę. Moi znajomi którym polecałem szkołę również są zadow [rozwiń/zwiń]
Przystępna cena za to czego się nauczyłem. Zangażowanie lektora
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia Demińska
link | zgłoś
2021-03-03
*.147.37.*
Na zajęcia językowe w firmie uczęszczam już kilka lat.Jestem bardzo zadowolona wysokiego poziomu nauczania i że inaczej potrawy moich zdolności. Zajęcia prowadzone są przez bardzo sympatycznych. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-03-03
*.179.42.*
Polecam Szkołę Effectiva- nauka na najwyższym poziomie. Duzy nacisk na mówienie i bardzo zaangażowany lektor
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-03-03
*.31.89.*
Korzystałam z usług szkoły Effectiva przy okazji nauki angielskiego i hiszpańskiego. Lektorzy zawsze byli przygotowani do zajęć a ja widziałam postępy. Jeśli chodzi o ceny to są bardzo przystępne. Kontakt z sekretariatem też był bez zarzutu.
Podejście indywidualne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2021-03-03
*.73.190.*
Jak dla mnie Effectiva jest super. Miałam zajęcia z dojazdem. Dzięki lektorce polubiłam angielski i to był wybór mojego kierunku studiów. Kontakt był dobry i nie mam na co narzekać, warto przekonać się samemu, w końcu nie mało tam uczniów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ada
link | zgłoś
2021-03-03
*.173.106.*
Wszystko ok - korzystam od roku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2021-03-03
*:4e8b:a1e2:*
Uczyłam się angielskiego przez internet z kilku innych portali i nigdzie poziom nie był tak wysoki. Cena tez jest jedną z niższych! Uczy mnie prawdziwy nauczyciel z powołania.
profesjonalizm, niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2021-02-25
*.173.157.*
Moja wspolpraca z ta szkola to kompletne nieporozumienie, organizacyjnie na bardzo niskim poziomie, nie chcieli mi rowniez zwrocic pieniedzy za niewykorzystane lekcje,skonczylo sie u prawnika,lepiej wybrac inna szkole
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uczen
link | zgłoś
2021-02-22
*.132.241.*
Trafiłem na tą szkołę skuszony opiniami, ale jakie było moje rozczarowanie, niemiły lektor, który zamiast uczyć języka komentuje niepoprawna wymowę, popełniane błędy w sposób wręcz delikatnie wyśmiewający a szkoła powinna uczyć, do tego lektor jakby często nieobecny i niesluchajacy jakby grał w jaką [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil Kwaśny
link | zgłoś
2021-01-04
*.173.112.*
Korzystam z zajeć od 3 miesiecy. Wszystko na najwyższym poziomie. Dzięki zajęciom indywidualnym online (wcześniej uczęszczałem do szkoly i nauki w małych grupach max 5 osób) czuje duża różnicę i bardzo szybkie postępy. Jednak nauka jeden na jeden jest mnie bardziej efektywna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika Koszny
link | zgłoś
2021-01-04
*:b98f:7275:*
Od marca czyli lockdownu korzystam z zajęć w Szkole Effectiva. Jestem bardzo zadowolona z ich wysokiego poziomu. Lektorzy z najwyższej półki - opracowaliśmy mój plan nauczania i realizujemy go krok po kroku. Polecam
atrakcyjna cena, jasne zasady
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2021-01-02
*.147.33.*
Długo szukałam szkoły online i z czystym sumieniem mogę polecić Effectivę, a w szczególności zajęcia z panem Michałem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-01-02
*.147.33.*
Bardzo profesjonalna obsługa odpowiadająca potrzebom klienta. Szczerze polecam tą szkołę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-01-02
*.56.224.*
Bardzo profesjonalna obsługa odpowiadająca potrzebom klienta. Szczerze polecam tą szkołę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-01-02
*.56.224.*
Bardzo profesjonalne podejście do klienta odpowiadajece jego potrzebom. Polecam tą szkołę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2021-01-02
*.56.224.*
Bardzo sprawny kontakt. Pan Konrad to najwyższa półka jeżeli chodzi o prowadzenie zajęć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-01-02
*.56.224.*
Polecam naukę w tej szkole. Bardzo duży nacisk na mówienieor oraz ogromne zaangażowanie ze strony lektora.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2020-12-29
*.248.161.*
Zgadzam się z poniższymi opiniami lektorzy w porządku ale organizacja i płatności to jakiś dramat uważajcie na nich i na swoją kasę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony
link | zgłoś
2020-12-28
*.173.3.*
Jestem niezadowolony. Dla mnie to totalna porażka. A kwestie organizacyjne to dno !
brak
całokształt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-10-21
*.147.37.*
Bardzo profesjonalna kadra. Szczerze polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2020-10-21
*:f87e:63f2:*
Trafiłem do Effectiva na poczatku pandemii gdzie moja szkoła stacjonarna musiała być zamknięta. Zrobiłem reaserch i wybrałem największą z nich. Duży wybór lektorów uwarunkowany od poziomu. To wszystko plus brak dojazdu (w porównaniu ze szkołą stacjonarna) powoduje ze już od teraz tylko bede uczył si [rozwiń/zwiń]
Duży wybór lektorów, różne poziomy, profesjonalizm, skuteczność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2020-10-21
*.147.37.*
Jestem bardzo zadowolona z zajęć. Bardzo dobre, praktyczne podejście do testów egzaminacyjnych - sporo uwagi poświęcone na stronę techniczną egzaminów co jak wiadomo niezbędne jest do uzyskania wysokich wyników. Bardzo profesjonalna obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-10-16
*:9fab:8b29:*
Lektorka super jednak obsługa przez telefon i sprawy organizacyjne z panem Sebastianem to jakiś koszmar. Zero szacunku do drugiego człowieka. Nie polecam bo co z tego ze lektor super jak nie obsługa na tak niskim poziomie.
Lektor
Obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-05-26
*.173.104.*
Nauka w porządku - szkoła też - ceny bardzo przystępne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-05-25
*.64.49.*
Uczę się angielskiego z panią Anetą od ponad roku i moje postępy są naprawdę fenomenalne. Lekcje dopasowane do mojego poziomu. Darmowa lekcja - strzał w dziesiątkę - proponuję przekonać się samemu.
Wysoki poziom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2020-05-25
*.64.49.*
od kiedy szkoły stacjonarne zostały zamknięte przez coronavirusa zacząłem poszukiwać nauki przez skype - trafiłem na stronę Effectiva i skorzystałem z darmowej lekcji próbnej. Przez te 2 miesiące tak przyzwyczaiłem się do nauczania w tej sposób że teraz ciężko będzie mi wrócić do szkoły stacjonarnej [rozwiń/zwiń]
brak dojazdów - nauka online
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pam
link | zgłoś
2020-05-11
*.4.22.*
O ile lekcje w miarę ok to ogólnie szkoła to tragedia, obsługa i sprawy organizacyjne na bardzo niskim poziomie,nie umywa się do innych szkół
Obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-04-19
*.173.104.*
Informacje o szkole dostałem od koleżanki która uczy się u nich niemieckiego. Ja uczę się innego języka - angielskiego. Jest mi potrzebny w pracy biegła znajomość tego języka aby móc awansować. Effectiva to bardzo profesjonalne podejście do nauki języków które zdobywali przez prawie 20 lat. Widać to [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-04-19
*:5d9e:858:*
Rewelacyjna szkoła - uczę się już z nimi kilka lat i szczerze polecam.
konkretne podeście do nauczania online
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona
link | zgłoś
2020-02-07
*.217.14.*
Z lekcji byłam zadowolona. Jednak obsługa bardzo nieprzyjemna i nieprofesjonalna . Nie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
4effectiva
link | zgłoś
2018-08-27
*.55.65.*
Effectiva zajmuje się nauką języków obcych takich jak angielski, niemiecki, hiszpański, włoski czy rosyjski. Kompetentna kadra profesorów, duża oferta kursów językowych oraz możliwość edukacji stacjonarnie, z dojazdem do klienta na terenie Katowic oraz przez Skype. Organizujemy kursy dla dzieci, mło [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Effectiva - Szkoła Języków Obcych Opinie