Effectiva - Szkoła Języków Obcych Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 74
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
effectiva.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Tomek
link | zgłoś
2021-03-18
*.31.89.*
Szkołę znalazłem na Google. Miałem parę lekcji próbnych i zaakceptowałem lektora.Szkoła oferuje bardzo dobry poziom zajęć więc mogę polecić.
Merytorycznie i na temat
Nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2021-03-10
*:303b:c4dd:*
wszystko super - polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
student
link | zgłoś
2021-03-06
*.182.175.*
dobry stosunek jakości do ceny, jestem zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk Konieczny
link | zgłoś
2021-03-04
*:2094:2982:*
Mój angielskim bardzo się poprawiły. Nie mam już lęku mówienia przy ludziach. Zajęcia są ciekawe, kreatywne i prowadzone przez świetnych nauczycieli, którzy znają odpowiedz na każde pytanie dotyczące języka i zawsze chętnie pomogą.
brak dojazdów, wysoki poziom, niewielka cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-03-04
*.178.51.*
Zajęcia w Effectivie są na bardzo wysokim poziomie. Jeśli lektor potrafi nauczyć kogoś takiego jak ja to musi być naprawdę dobry i przystosować się do ucznia. Z czystym sercem polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
CabbAGE_97
link | zgłoś
2021-03-04
*.248.163.*
Strzał w 10. Moje potrzeby zostały wzięte pod uwagę i wnet podciagnąłem się pod FCE.
Poziom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kirk
link | zgłoś
2021-03-03
*.219.15.*
jest spoko, jest progres. na tym mi zalezało. nie wszystko jest idealnie ale mam duże porównanie i tu mi się podoba. jak ktoś pyta polecam
elastycznie idzie się dogadac w mam to za co place
nic znaczacego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2021-03-03
*.64.38.*
Effectiva prowadzi zajęcia języka angielskiego dla sporej grupy osób w mojej firmie. Lekcje są indywidualne. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług szkoły.Program dostosowany jest indywidualnie dla każdego kursanta. Z czystym sumieniem mogę polecić zarówno do zajęć podnoszących kwalifikacje w zakresie j [rozwiń/zwiń]
Indywidualne podejście, spore grono świetnych lektorów, elastyczne godziny, bezproblemowe rozliczanie zajęć, bardzo dobra komunikacja z właścicielem, profesjonalna obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-03-03
*.105.167.*
Polecam. Nacisk na konwersację, zajęcia prowadzone w ciekawy sposób, wysoki poziom lektora i dobry stosunek jakości do ceny.
cena, atmosfera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2021-03-03
*.122.119.*
Szybko i profesjonalnie przygotowałam się do rozmowy kwalifikacyjnej. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Effectiva - Szkoła Języków Obcych Opinie