Effectiva - Szkoła Języków Obcych Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 74
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
effectiva.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Luqa
link | zgłoś
2021-10-08
*.124.118.*
Swoją przygodę ze szkołą rozpocząłem bardzo przyjemną rozmową wstępną, jednak jak się okazało to była jedyna pozytywna rzecz. Lekcje prowadzone były online i jak się okazało prowadził je sam właściciel. Po kilku spotkaniach musiałem wyłączać kamerę która rzekomo zagłuszała połączenie, ale jak się pó [rozwiń/zwiń]
Pierwsza rozmowa bardzo miła
Największą wadą jest P. Sebastian
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2021-10-05
*.219.15.*
mi się podoba. poleciłem znajomym. uczę się do certyfikatu i jest super
podejście do lkienta i cena
takie jak w każej szkole języka, nic szczególnego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew Konieczny
link | zgłoś
2021-10-04
*:8e8c:5fcc:*
Rewelacyjna szkoła - darmowa lekcja próbna wystarczy aby określić poziom a którym się znajdowałem. Dzięki zajęciom 1:1 poziom był dostosowany do moich umiejętności i skupiony na tym aby go podnieść. Potrzebowałem nauczyć się angielskiego przed wyjazdem do pracy. Pracuję już w UK i nadal kontynuuję n [rozwiń/zwiń]
dopasowane do wiedzy, możliwość nauki z całego świata
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-10-03
*.159.186.*
Lekcje prowadzone w sposób profesjonalny, terminy zajęć dostosowane do potrzeb. Bardzo miła atmosfera sprzyjająca nauce.
Profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-10-02
*.31.89.*
Po lekcji próbnej zdecydowałam się na kurs angielskiego prowadzony przez fajną lektorkę.Cierpliwie tłumaczy gramatykę. Bardzo dobry kontakt z Dyrekcją Szkoły i ceny przystępne.
Ok
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena Stasiak
link | zgłoś
2021-10-02
*.31.89.*
Znalazłam szkołę,która jest bardzo elastyczna pod względem czasu. Mogę wybrać czas zajęć dostosowany do mnie .W krótkim czasie nauczyłam się słownictwa potrzebnego mi na studia . Będę Was polecać .
Wszystko na plus
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2021-10-02
*.73.190.*
Jestem zadowolony z nauki. Wreszcie rozumiem co do mnie mówią i jestem w stanie porozmawiać z kimś na wakacjach .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olek
link | zgłoś
2021-10-02
*.73.190.*
Uczę się drugi rok i nie mogę powiedzieć złego słowa. Jako jedyny miałem w ubiegłym roku 6 i nauczycielka zauważyła u mnie duże postępy .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-10-02
*.122.119.*
Uczę się tutaj już drugi rok. Matura zdana bez problemu. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2021-10-02
*.122.119.*
Super atmosfera. Bardzo życzliwy lektor odpowiada na wszystkie moje pytania i dokładnie tłumaczy. Polecam. To sprawdzona oferta.
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Effectiva - Szkoła Języków Obcych Opinie