Effectiva - Szkoła Języków Obcych Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 74
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
effectiva.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ada
link | zgłoś
2021-03-03
*.173.106.*
Wszystko ok - korzystam od roku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2021-03-03
*:4e8b:a1e2:*
Uczyłam się angielskiego przez internet z kilku innych portali i nigdzie poziom nie był tak wysoki. Cena tez jest jedną z niższych! Uczy mnie prawdziwy nauczyciel z powołania.
profesjonalizm, niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2021-02-25
*.173.157.*
Moja wspolpraca z ta szkola to kompletne nieporozumienie, organizacyjnie na bardzo niskim poziomie, nie chcieli mi rowniez zwrocic pieniedzy za niewykorzystane lekcje,skonczylo sie u prawnika,lepiej wybrac inna szkole
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uczen
link | zgłoś
2021-02-22
*.132.241.*
Trafiłem na tą szkołę skuszony opiniami, ale jakie było moje rozczarowanie, niemiły lektor, który zamiast uczyć języka komentuje niepoprawna wymowę, popełniane błędy w sposób wręcz delikatnie wyśmiewający a szkoła powinna uczyć, do tego lektor jakby często nieobecny i niesluchajacy jakby grał w jaką [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil Kwaśny
link | zgłoś
2021-01-04
*.173.112.*
Korzystam z zajeć od 3 miesiecy. Wszystko na najwyższym poziomie. Dzięki zajęciom indywidualnym online (wcześniej uczęszczałem do szkoly i nauki w małych grupach max 5 osób) czuje duża różnicę i bardzo szybkie postępy. Jednak nauka jeden na jeden jest mnie bardziej efektywna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika Koszny
link | zgłoś
2021-01-04
*:b98f:7275:*
Od marca czyli lockdownu korzystam z zajęć w Szkole Effectiva. Jestem bardzo zadowolona z ich wysokiego poziomu. Lektorzy z najwyższej półki - opracowaliśmy mój plan nauczania i realizujemy go krok po kroku. Polecam
atrakcyjna cena, jasne zasady
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2021-01-02
*.147.33.*
Długo szukałam szkoły online i z czystym sumieniem mogę polecić Effectivę, a w szczególności zajęcia z panem Michałem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-01-02
*.147.33.*
Bardzo profesjonalna obsługa odpowiadająca potrzebom klienta. Szczerze polecam tą szkołę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2021-01-02
*.56.224.*
Bardzo sprawny kontakt. Pan Konrad to najwyższa półka jeżeli chodzi o prowadzenie zajęć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-01-02
*.56.224.*
Polecam naukę w tej szkole. Bardzo duży nacisk na mówienieor oraz ogromne zaangażowanie ze strony lektora.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Effectiva - Szkoła Języków Obcych Opinie