Effectiva - Szkoła Języków Obcych Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 74
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
effectiva.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Radek
link | zgłoś
2020-12-29
*.248.161.*
Zgadzam się z poniższymi opiniami lektorzy w porządku ale organizacja i płatności to jakiś dramat uważajcie na nich i na swoją kasę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony
link | zgłoś
2020-12-28
*.173.3.*
Jestem niezadowolony. Dla mnie to totalna porażka. A kwestie organizacyjne to dno !
brak
całokształt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-10-21
*.147.37.*
Bardzo profesjonalna kadra. Szczerze polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2020-10-21
*:f87e:63f2:*
Trafiłem do Effectiva na poczatku pandemii gdzie moja szkoła stacjonarna musiała być zamknięta. Zrobiłem reaserch i wybrałem największą z nich. Duży wybór lektorów uwarunkowany od poziomu. To wszystko plus brak dojazdu (w porównaniu ze szkołą stacjonarna) powoduje ze już od teraz tylko bede uczył si [rozwiń/zwiń]
Duży wybór lektorów, różne poziomy, profesjonalizm, skuteczność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2020-10-21
*.147.37.*
Jestem bardzo zadowolona z zajęć. Bardzo dobre, praktyczne podejście do testów egzaminacyjnych - sporo uwagi poświęcone na stronę techniczną egzaminów co jak wiadomo niezbędne jest do uzyskania wysokich wyników. Bardzo profesjonalna obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-10-16
*:9fab:8b29:*
Lektorka super jednak obsługa przez telefon i sprawy organizacyjne z panem Sebastianem to jakiś koszmar. Zero szacunku do drugiego człowieka. Nie polecam bo co z tego ze lektor super jak nie obsługa na tak niskim poziomie.
Lektor
Obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-05-26
*.173.104.*
Nauka w porządku - szkoła też - ceny bardzo przystępne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-05-25
*.64.49.*
Uczę się angielskiego z panią Anetą od ponad roku i moje postępy są naprawdę fenomenalne. Lekcje dopasowane do mojego poziomu. Darmowa lekcja - strzał w dziesiątkę - proponuję przekonać się samemu.
Wysoki poziom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2020-05-25
*.64.49.*
od kiedy szkoły stacjonarne zostały zamknięte przez coronavirusa zacząłem poszukiwać nauki przez skype - trafiłem na stronę Effectiva i skorzystałem z darmowej lekcji próbnej. Przez te 2 miesiące tak przyzwyczaiłem się do nauczania w tej sposób że teraz ciężko będzie mi wrócić do szkoły stacjonarnej [rozwiń/zwiń]
brak dojazdów - nauka online
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pam
link | zgłoś
2020-05-11
*.4.22.*
O ile lekcje w miarę ok to ogólnie szkoła to tragedia, obsługa i sprawy organizacyjne na bardzo niskim poziomie,nie umywa się do innych szkół
Obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Effectiva - Szkoła Języków Obcych Opinie