Effectiva - Szkoła Języków Obcych Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 74
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
effectiva.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kasia
link | zgłoś
2021-03-03
*.217.218.*
Polecam, szybko i w przystępny sposób można opanować język w stopniu użytkowym, polecam tez jako formę przygotowania do wszelkiego rodzaju egzaminów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2021-03-03
*.175.161.*
Serdecznie polecam szkołę Effectiva. Uczę się języka niemieckiego na Skype. Mam super lektorkę, która ciekawie prowadzi zajęcia. Pani Agnieszka bardzo mnie motywuje do mówienia, robię duże postępy. Dzięki miłej atmosferze szybko zapamiętuję nowe słówka i zwroty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-03-03
*.60.153.*
Lekcje są prowadzone w miłej i przyjaznej atmosferze. Moje dzieci uczą się w niej od pół roku i jestem bardzo zadowolona.
Profesjonalizm, duża elastyczność co do terminów lekcji, łatwa dostępność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julie
link | zgłoś
2021-03-03
*:275a:ffa4:*
O Effectivie dowiedziałam się ponad dwa lata temu od znajomej. Uczę się do dziś i jestem bardzo zadowolona. Metody dopasowane do moich potrzeb, bardzo dobry kontakt z lektorem. Zróżnicowane i ciekawe zajęcia - duży nacisk na konwersacje. W obecnych czasach nauka online z dobrym nauczycielem ma ogro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-03-03
*.7.5.*
Od ponad 3 lat mam przyjemność uczyć się języka angielskiego w szkole Effectiva i bardzo sobie chwale poziom nauczania, profesjonalizm obsługi, różnorodność zajęć a także co najważniejsze, zdecydowanie dużo wyższy poziom znajomosci języka zwłaszcza gramatyki w moim przypadku. Szkole poleciłem kilku [rozwiń/zwiń]
Duża elastyczność terminów, profesjonalny lektor, rzeczowo przeprowadzane zajęcia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Klimek
link | zgłoś
2021-03-03
*.134.139.*
Bardzo polecam tą szkołę. Dzięki nauce u nich wyzbyłem się lęku mówienia po angielsku, poprawiliśmy bardzo mocno kwestie gramatyki bo na tym najbardziej mi zależało. Lektor mobilizował mnie w momentach zwątpienia. Z całego serca polecam Effectivę. Moi znajomi którym polecałem szkołę również są zadow [rozwiń/zwiń]
Przystępna cena za to czego się nauczyłem. Zangażowanie lektora
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia Demińska
link | zgłoś
2021-03-03
*.147.37.*
Na zajęcia językowe w firmie uczęszczam już kilka lat.Jestem bardzo zadowolona wysokiego poziomu nauczania i że inaczej potrawy moich zdolności. Zajęcia prowadzone są przez bardzo sympatycznych. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-03-03
*.179.42.*
Polecam Szkołę Effectiva- nauka na najwyższym poziomie. Duzy nacisk na mówienie i bardzo zaangażowany lektor
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-03-03
*.31.89.*
Korzystałam z usług szkoły Effectiva przy okazji nauki angielskiego i hiszpańskiego. Lektorzy zawsze byli przygotowani do zajęć a ja widziałam postępy. Jeśli chodzi o ceny to są bardzo przystępne. Kontakt z sekretariatem też był bez zarzutu.
Podejście indywidualne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2021-03-03
*.73.190.*
Jak dla mnie Effectiva jest super. Miałam zajęcia z dojazdem. Dzięki lektorce polubiłam angielski i to był wybór mojego kierunku studiów. Kontakt był dobry i nie mam na co narzekać, warto przekonać się samemu, w końcu nie mało tam uczniów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Effectiva - Szkoła Języków Obcych Opinie