Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3375
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][40][41][42][43][44][45][46][47][48][49][50][51][52][53][54][55][56][57][58][59][60][61][62][63][64][65][66][67][68][69][70][71][72][73][74][75][76][77][78][79][80][81][82][83][84][85][86][87][88][89][90][91][92][93][94][95][96][97][98][99][100][101][102][103][104][105][106][107][108][109][110][111][112][113][114][115][116][117][118][119][120][121][122][123][124][125][126][127][128][129][130][131][132][133][134][135][136][137][138][139][140][141][142][143][144][145][146][147][148][149][150][151][152][153][154][155][156][157][158][159][160][161][162][163][164][165][166][167][168][169][170][171][172][173][174][175][176][177][178][179][180][181][182][183][184][185][186][187][188][189][190][191][192][193][194][195][196][197][198][199][200][201][202][203][204][205][206][207][208][209][210][211][212][213][214][215][216][217][218][219][220][221][222][223][224][225][226][227][228][229][230][231][232][233][234][235][236][237][238][239][240][241][242][243][244][245][246][247][248][249][250][251][252][253][254][255][256][257][258][259][260][261][262][263][264][265][266][267][268][269][270][271][272][273][274][275][276][277][278][279][280][281][282][283][284][285][286][287][288][289][290][291][292][293][294][295][296][297][298][299][300][301][302][303][304][305][306][307][308][309][310][311][312][313][314][315][316][317][318][319][320][321][322][323][324][325][326][327][328][329][330][331][332][333][334][335][336][337][338]
jan
link | zgłoś
2021-04-09
*.49.174.*
dobre opinie o tej firmie pochodzą z kosmosu, każdy kto zetknął się z nimi wie, że podstawą ich działania to wyłudzenia i zastraszanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2021-04-09
*.77.63.*
Ta firma to prawdziwi oszuści,stwierdzili że wysłałam odpowiedz na TAK, gdzie wogole nie odnajduje w meilach tego pitwierdzenia i przysłali mi fakturę na bajońską kwotę, po czym nie chcą udostępnić nagrania gdzie twierdza że mają rozmowe bo jest RODO i meila którego prawdopodobnie potwierdzającego i [rozwiń/zwiń]
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-04-07
*:959d:4ce7:*
Z portalu nie zdążyłem skorzystać a dostałem fv za cały rok użytkowanie. Zostałem wprowadzony w błąd przez konsultanta. Obecnie trwa próba windykacji fv. UWAZAM ŻE TA "DZIAŁALNOŚĆ" MA ZA ZADANIE WYŁUDZAĆ I WYMUSZAĆ PIENIADZĘ Z OSOB KTÓRE ZOSTAŁY WPROWADZONE W BŁĄD
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2021-04-07
*.225.102.*
Gorąco NIE polecam korzystania z usług tej firmy. Poziom obsługi klienta pozostawia wiele do życzenia - rażący brak kultury, ogłady i respektowania podstawowych norm relacji międzyludzkich. Faktury wystawione z błędami, niekompetencja pozostawiające ogromny niesmak. Odradzam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bart L
link | zgłoś
2021-04-06
*:1::*
To może ja też sprawdzę, skoro to taki dobry portal doradczy … szukam właśnie jakiegoś stałego źródła informacji, może być online, więc przejrzę i to, zależy też jaka cena, bo to ważne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Adam Palicki
link | zgłoś
2021-04-06
*.77.108.*
dałem ogłoszenie reklamowe na portal mojego warsztatu i powiem szczerze, że od tamtej pory klientów mam więcej. Nie wiem czy to jest zbieg okoliczności, czy faktycznie jestem tu widoczny dla innych. Tak czy inaczej, klientów jest więcej, więc na pewno nie żałuję, że go kupiłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jagoda
link | zgłoś
2021-04-06
*.79.164.*
moja znajoma opowiadała że miała problem prawny, dość skomplikowana sprawa. Wiem, że jakiś dobry prawnik z Business Management ją poprowadził i sprawę wygrała. Wiem, że była zadowolona bo nie musiała mu płacić nie wiadomo ile dodatkowo, w ramach abonamentu jej to zrobili. Dlatego też mi to polecała, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B.L
link | zgłoś
2021-04-06
*.99.89.*
przejrzę z ciekawością tą propozycję. Miałem kiedyś coś podobnego, pamiętam, że nie raz mi się to przydało, ale cenowo było gorzej, bez porównania tamten był droższy. Ten jest tańszy, więc jak się sprawdzi to kupię na pewno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan Ka
link | zgłoś
2021-04-06
*.81.153.*
Ja próbowałam portal podczas okresu testowego, wydaje sie ok, ale nie na moją kieszeń aktualnie, nie mam teraz środków na dodatkowe wydatki, może po nowym roku kupię abonament bo widzę, że ma dobre opinie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
blukas
link | zgłoś
2021-04-06
*.135.77.*
Powiem tak rozwiązanie super, ale na pewno nie dla każdego i nie dla każdej branży, bardzo fajna opcja, że przed wykupieniem można skorzystać z opcji testowej, to na pewno przyciągnie klientów.
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][40][41][42][43][44][45][46][47][48][49][50][51][52][53][54][55][56][57][58][59][60][61][62][63][64][65][66][67][68][69][70][71][72][73][74][75][76][77][78][79][80][81][82][83][84][85][86][87][88][89][90][91][92][93][94][95][96][97][98][99][100][101][102][103][104][105][106][107][108][109][110][111][112][113][114][115][116][117][118][119][120][121][122][123][124][125][126][127][128][129][130][131][132][133][134][135][136][137][138][139][140][141][142][143][144][145][146][147][148][149][150][151][152][153][154][155][156][157][158][159][160][161][162][163][164][165][166][167][168][169][170][171][172][173][174][175][176][177][178][179][180][181][182][183][184][185][186][187][188][189][190][191][192][193][194][195][196][197][198][199][200][201][202][203][204][205][206][207][208][209][210][211][212][213][214][215][216][217][218][219][220][221][222][223][224][225][226][227][228][229][230][231][232][233][234][235][236][237][238][239][240][241][242][243][244][245][246][247][248][249][250][251][252][253][254][255][256][257][258][259][260][261][262][263][264][265][266][267][268][269][270][271][272][273][274][275][276][277][278][279][280][281][282][283][284][285][286][287][288][289][290][291][292][293][294][295][296][297][298][299][300][301][302][303][304][305][306][307][308][309][310][311][312][313][314][315][316][317][318][319][320][321][322][323][324][325][326][327][328][329][330][331][332][333][334][335][336][337][338]