BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA Opinie

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3412
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Olek
link | zgłoś
2022-03-31
*.187.163.*
Można korzystać z tego narzędzia na wielu płaszczyznach, szeroki zakres pomocy od pomocy prawnej, po oświatę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anne
link | zgłoś
2022-03-31
*.176.84.*
Dobre rozwiązanie jak dla mnie pomoc on-line w każdej kwestii. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lol
link | zgłoś
2022-03-28
*.43.217.*
to niesamowite, że można oficjalnie w naszym pięknym kraju tak chamsko kroić ludzi na kasę!!! To oszuści! strzeżcie się!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2022-01-26
*:f7a5:8ff7:*
Oszuści!!! Zapłaciliśmy 1794,57 za abonament roczny i żeby wypowiedzieć umowę trzeba opłacić kolejne dwa miesiące wypowiedzenia 299,09 zł. Nie dajcie się nabrać na pozytywne komentarze, bo to ściema. Wszystkie informacje można znaleźć za darmo w necie!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-12-12
*.222.124.*
Mało przydatne artykuły, wszystkie te informacje można znaleźć w necie za darmo!!! nie płacąc 1400 zł rocznie. Zostałem wkręcony przez sprzedawców w taką umowę, dodatkowo żeby wypowiedzieć umowę trzeba opłacić kolejne dwa miesiące wypowiedzenia 299 zł. Mój błąd, nie dajcie się nabrać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-12-06
*.22.247.*
OSZUŚCI!!!!!!!!!!!
ZERO
TYLKO SAME WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
L.O.
link | zgłoś
2021-11-04
*.91.18.*
pomogli mi w rozwiązaniu kilku spraw fajnie, bo znacznie taniej wychodzi niż inne usługi u firm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
..
link | zgłoś
2021-11-04
*.235.207.*
Fajnie napisane, zrozumiałym językiem, prawo staje się łatwiejsze :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-11-04
*.79.98.*
Narazie testuję wydaje mi się że warto wziąć na abonament bo jest bardzo dużo usług i można korzystać z jednego abonamentu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-11-04
*.162.229.*
korzystam codziennie, fajne artykuły, dużo gospodarki i prawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emil
link | zgłoś
2021-11-04
*.154.153.*
Po darmowym okresie próbnym zdecydowałem się na wykupienie dostępu do portalu na cały rok, to był dobry zakup.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-11-04
*.76.119.*
Oferty dla przedsiębiorców, dostosowują je od branż
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grimm
link | zgłoś
2021-10-05
*.96.255.*
ta firma to oszuści, wyłudzają pieniądze i zastraszają, wszystkie pozytywne opinie to ściema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artek
link | zgłoś
2021-09-20
*.89.163.*
Można znaleźć tu wszystkie informacje jakie poszukują przesiębiorcy i jakie sa dla nich istotne w czasie prowadzenia działalności. Ja wykupiłem portal rownież dla swoich pracownikow.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ar.
link | zgłoś
2021-09-20
*.71.130.*
bardzo mi pomogli w pierwszych etapach istnienia mojej firmy. Na każde pytanie miałem odpowiedź i wskazówkę jak mam postępować nadal. Naprawdę bardzo dobra pomoc. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2021-09-20
*.102.16.*
Przepisy, ustawy, szkolenia, porady, e booki itd. wszystko w jednym miejscu. Brak uwag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-09-20
*.91.18.*
Jakiś czas temu zacząłem korzystać z usług firmy. Wszystko jest w porządku, nie mam żadnych zastrzeżeń i mam nadzieję, że tak pozostanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolinsky
link | zgłoś
2021-09-20
*.36.27.*
Za pomocą tego portalu prowadzę już sam wszystkie sprawy księgowe w mojej firmie. W razie jakichkolwiek pytań mogę liczyć na pomoc ekspertów. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-09-20
*.235.207.*
Jestem bardzo zadowolony z doradztwa prawnego. Kilka spraw udało mi się załatwić pozytywnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julka
link | zgłoś
2021-09-20
*.79.98.*
Polecam, szybkie weryfikacje spraw, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olelop
link | zgłoś
2021-09-20
*.162.229.*
Świetne wsparcie dla mojej firmy, nie potrzebuje już szukać porad u prawników, ponieważ na portalu możemy znaleźć wszystkie ważne i przydatne informacje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
E.M.
link | zgłoś
2021-09-20
*.154.153.*
Na jednym koncie może logować się kilka osób, z czego w firmie korzystamy, mamy i używamy we wszystkich działach, bo wszystkim się przydaje. Polecamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kama
link | zgłoś
2021-09-20
*.71.130.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dmytro
link | zgłoś
2021-09-02
*.166.247.*
Uwaga oszuści, wymagają opłatę i straszą!!!! Po rozmowie z nimi zgodziłem się opłacić ichnia fakturę i na tych miast rozerwać umowę. Po roku przesłali nową fakturę za wypowiedzenie tej umowy, której faktycznie nie było. Kto podpowie gdzie to zgłosić jak oszustwo?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2021-08-30
*.201.55.*
To sprytni oszuści i wyłudzacze pieniędzy Szkoda że nasze prawo na takie działania pozwala i nie kara za tak oczywiste oszukiwanie nieświadomych przedsiębiorców Ich portal https://egpp.pl za którego korzystanie pobierają wygórowane opłaty to stek bezużytecznych i nieprawdziwych inforomacji
Brak
Opłata za korzystanie z portalu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-07-19
*:8130:f050:*
Oszustwo. Za nieuwagę trzeba teraz zapłacić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2021-07-19
*.135.29.*
Masakra...oszuści i naciągacze.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-07-01
*.204.19.*
Bardzo nieprofesjonalne. Wyłudzanie pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-07-01
*.204.19.*
Bardzo słaby poziom usługi, a pani z działu prawnego nie potrafi poprawnie wysłać maila, po czym dzwoni i krzyczy na ludzi. Bardzo dużo ukrytych kosztów w zawiłym i niezrozumiałym regulaminie. Zdecydowanie nie polecam. Bardzo żałuję podjęcia z nimi współpracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2021-06-08
*.49.197.*
Jednym słowem naciągacze chronieni swoimi kruczkami prawnymi. Oszustka dzwoniąca do mnie sprzedała mi 14 dniowy "darmowy" okres próbny informując przy tym że 9/10 dnia trwania okresu próbnego będzie z ich strony kontakt w celu ustalenia czy jestem zainteresowany którymś z pakietów. Oczywiście żadneg [rozwiń/zwiń]
brak
oszustwa i naciąganie na duże sumy pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-06-07
*.25.29.*
S***y i tyle można o nich powiedzieć, kanciarze i złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
banko
link | zgłoś
2021-05-05
*.37.139.*
Zwykli oszuści.Cały ten portal to lipa,nic tam nie ma.Wyłudzają piniądze od uczciwych ludzi.Prokutatura nic nie robi bo nie widzi nic w tum złego.Odradzam rozmowe z telemarketerami,naciągają.
brak
Brak możliwości odstąpienia od umowy,duży koszt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klockil, Iwanowice Wielkie
link | zgłoś
2021-04-26
*.1.90.*
gdyby nie koronawirus to zdecydowałabym się na wykupienie pakietu do portalu, jednak w obecnej sytuacji nie stać mnie, jeśli tylko odbije się od dna to myślę, że za jakiś czas zdecyduje się na pełen pakiet, wydaję mi się, że jest to dobra okazja dla osób, prowadzących jednoosobową działalność gospod [rozwiń/zwiń]
próba
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B.N Namysłów
link | zgłoś
2021-04-26
*.252.194.*
Działam na rynku od dwóch miesięcy. Zastanawiam się właśnie, czy by sobie tego portalu nie zakupić, pewnie by się przydał, tak mi się wydaje. Nie jestem pewien czy od razu na rok, ale jeśli jest opcja na krócej to chętnie go wypróbuję. Jeśli można też mieć prawnika w tym, to tym lepiej, bo możliwe, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir Wojczak
link | zgłoś
2021-04-26
*:1::*
ciekawy byłem opinii innych o portalu Business management , bo ja mam akurat bardzo dobre, ale widzę, że inni też. To fajnie, bo widać takie rzeczy się przydają. Widzę, że ludzie tu chyba najczęściej z porad prawnych korzystają, inni ze szkoleń, mi osobiście przydała się opcja reklamy, bo nawiązałem [rozwiń/zwiń]
dużo ciekawych usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
OlieroN Kielce
link | zgłoś
2021-04-26
*.79.166.*
mam problem ze skonstruowaniem jakiejś dobrej umowy z partnerem z Czech. Nie wiem, czy Business management mogliby mi to zrobić, tak specjalnie pode mnie? taką umowę sporządzić?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosz J-k
link | zgłoś
2021-04-26
*.79.156.*
ja mogę polecić reklamę na tym serwisie sipp.pl. u nas to przyniosło bardzo fajne efekty. reklama okazała się dużo tańsza, niż agencja reklamowa, bo wystarczył jeden baner i zrobił swoją robotę. Kilka firm się do nas odezwało, do kilku szef się sam odezwał. W każdym razie coś na pewno z tego będzie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2021-04-09
*.49.174.*
dobre opinie o tej firmie pochodzą z kosmosu, każdy kto zetknął się z nimi wie, że podstawą ich działania to wyłudzenia i zastraszanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2021-04-09
*.77.63.*
Ta firma to prawdziwi oszuści,stwierdzili że wysłałam odpowiedz na TAK, gdzie wogole nie odnajduje w meilach tego pitwierdzenia i przysłali mi fakturę na bajońską kwotę, po czym nie chcą udostępnić nagrania gdzie twierdza że mają rozmowe bo jest RODO i meila którego prawdopodobnie potwierdzającego i [rozwiń/zwiń]
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-04-07
*:959d:4ce7:*
Z portalu nie zdążyłem skorzystać a dostałem fv za cały rok użytkowanie. Zostałem wprowadzony w błąd przez konsultanta. Obecnie trwa próba windykacji fv. UWAZAM ŻE TA "DZIAŁALNOŚĆ" MA ZA ZADANIE WYŁUDZAĆ I WYMUSZAĆ PIENIADZĘ Z OSOB KTÓRE ZOSTAŁY WPROWADZONE W BŁĄD
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2021-04-07
*.225.102.*
Gorąco NIE polecam korzystania z usług tej firmy. Poziom obsługi klienta pozostawia wiele do życzenia - rażący brak kultury, ogłady i respektowania podstawowych norm relacji międzyludzkich. Faktury wystawione z błędami, niekompetencja pozostawiające ogromny niesmak. Odradzam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bart L
link | zgłoś
2021-04-06
*:1::*
To może ja też sprawdzę, skoro to taki dobry portal doradczy … szukam właśnie jakiegoś stałego źródła informacji, może być online, więc przejrzę i to, zależy też jaka cena, bo to ważne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam Palicki
link | zgłoś
2021-04-06
*.77.108.*
dałem ogłoszenie reklamowe na portal mojego warsztatu i powiem szczerze, że od tamtej pory klientów mam więcej. Nie wiem czy to jest zbieg okoliczności, czy faktycznie jestem tu widoczny dla innych. Tak czy inaczej, klientów jest więcej, więc na pewno nie żałuję, że go kupiłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jagoda
link | zgłoś
2021-04-06
*.79.164.*
moja znajoma opowiadała że miała problem prawny, dość skomplikowana sprawa. Wiem, że jakiś dobry prawnik z Business Management ją poprowadził i sprawę wygrała. Wiem, że była zadowolona bo nie musiała mu płacić nie wiadomo ile dodatkowo, w ramach abonamentu jej to zrobili. Dlatego też mi to polecała, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B.L
link | zgłoś
2021-04-06
*.99.89.*
przejrzę z ciekawością tą propozycję. Miałem kiedyś coś podobnego, pamiętam, że nie raz mi się to przydało, ale cenowo było gorzej, bez porównania tamten był droższy. Ten jest tańszy, więc jak się sprawdzi to kupię na pewno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan Ka
link | zgłoś
2021-04-06
*.81.153.*
Ja próbowałam portal podczas okresu testowego, wydaje sie ok, ale nie na moją kieszeń aktualnie, nie mam teraz środków na dodatkowe wydatki, może po nowym roku kupię abonament bo widzę, że ma dobre opinie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
blukas
link | zgłoś
2021-04-06
*.135.77.*
Powiem tak rozwiązanie super, ale na pewno nie dla każdego i nie dla każdej branży, bardzo fajna opcja, że przed wykupieniem można skorzystać z opcji testowej, to na pewno przyciągnie klientów.
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolega z WRO
link | zgłoś
2021-03-29
*.181.242.*
UWAGA TA FIRMA TO ZŁODZIEJE !!! Wyłudzają pieniądze !!! Wystawiają FV bez podstawnie i straszą windykacją !!! Z tego co wiem został stworzony pozew zbiorowy przeciwko tej firmie.
Brak
Wyłudzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2021-03-22
*.49.213.*
trzymajcie się od nich z daleka, ich podstawowa działalność to wyłudzanie i zastraszanie. Nie wiem jakim cudem działają legalnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KBL
link | zgłoś
2021-03-18
*.1.90.*
Dobry kontakt z firmą. Polecam, można się dogadać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika; Warszawa
link | zgłoś
2021-03-18
*.248.102.*
Jestem obecnie na etapie negocjacji z działem obsługi Klienta. Po wstępnych rozmowach jest szansa, że sprawę załatwimy polubownie. Jestem zainteresowana krótszym abonamentem na początek, niekoniecznie na rok, bo nie wiem, czy przez kolejny rok będę prowadziła działalność.
możliwość negocjacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Merol Sp.z o.o., Inowrocław
link | zgłoś
2021-03-18
*.79.160.*
Serdecznie polecam, jakość zdecydowanie adekwatna do ceny. Polecam pakiet Optimum.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-03-18
*.79.156.*
Obecnie testuję i wydaje mi się że warto wziąć na abonament bo jest bardzo dużo usług. Sprawdzę i będę mógł napisać coś więcej :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna K.
link | zgłoś
2021-03-18
*.195.233.*
Zadzwonila do mnie konsultantka z propozycją usługi. Wzięłam z ciekawości i niestety zapomniałam zrezygnować o czasie. Dostałam fakturę na dość dużą sumę na roczny abonament. Na szczęście udało mi się porozumieć z działem windykacji. Sprawa została rozwiązana pozytywnie.
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JarBar Sp.J.
link | zgłoś
2021-03-18
*.15.62.*
Nie żałujemy zakupu bo portal nam się przydaje, sprawdził się nie raz. Proponuję mimo wszystko niższe ceny lub pakiety na krótszy okres.
zawartość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona Bochniak
link | zgłoś
2021-03-18
*.158.73.*
Dobrze, że jest możliwość wyboru pakietu z trzech różnych z różnymi możliwościami i funkcjami. Ja obecnie korzystam z najniższego, jak dla mnie zupełnie wystarcza.
wybór pakietów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Moddom, Wałbrzych
link | zgłoś
2021-03-18
*.135.77.*
Znalazłam na portalu ciekawą usługę opieki prawnej już w najniższym pakiecie, niemniej jednak brakuje mi szerszych informacji i doradztwa dotyczącego inwestycji. Fajnie byłoby o tą usługę wzbogacić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaman, Olsztyn
link | zgłoś
2021-03-18
*.81.153.*
Dość ciekawy portal informacyjny. Porównując do innych, nie odbiega merytorycznie. Jedna uwaga - dobrze byłoby bardziej zróżnicować pakiety, np. na okres półroczny..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-03-17
*.186.199.*
Byłem przy tym jak wspólniczka odebrała telefon. Przełączyliśmy na głośnomówiący. Miła pani zachęcała do DARMOWEGO dwutygodniowego okresu próbnego. Wspólniczka podkreśliła, ż enie chce żadnego abonamentu, pani zapewniała, że nie ma. Po dwóch tygodniach przyszła faktura. Sprawę zgłosiliśmy na poli [rozwiń/zwiń]
Idealnie kłamią, oszukują i wyłudzają, możesz się od nich uczuć wyłudzania i oszustwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-03-16
*.144.87.*
UWAGA, OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-03-16
*.47.65.*
Zwykli oszuści konsultantka namawia na okres bezpłatny oniecuje kontakt pod koniec tego okresu a po 14 dniach z automatu przychodzi faktura z opłatą na cały rok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-03-16
*.47.65.*
UWAGA OSZUCI!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mruuuk
link | zgłoś
2021-03-14
*.135.162.*
!!! UWAGA OSZUŚCI !!! Zostałam namówiona przez bardzo miłą, a zarazem natrętną panią, która wzięła mój numer z bazy danych działalności gospodarczych do ich usługi. Oferują ‚darmowy’ dostęp do ich portalu, który po 2 tygodniach z automatu staje się płatny 2000zł. Nie zostałam o tym poinformowana, n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
banko
link | zgłoś
2021-03-12
*.37.92.*
Zwykli oszuści.Odradzam rozmowe z telemarketerem.Naciąga i okłamuje a potem jest faktura na 2tyś.To takie legalne oszustwo:)
brak
Brak możliwości odstąpienia od umowy,duży koszt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ed
link | zgłoś
2021-03-12
*:5b07:9d8d:*
Oszuści . Konsultanta dzwoni przekonuje ze mozna skorzystać z bezpłatnego dostępu ale trzeba wysłać w odpowiedzi na sms TAk Pózniej przychodzi fv na 1800 dzwonienie tam to strata czasu chamstwo i agresja a w konsekwencji fv dają fo windykacji powołując sie na podstawę prawna tj umowę zawarta sms [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2021-03-11
*.96.248.*
zastawiają pułapki prawne i wyłudzają pieniądze za niechciane usługi, poziom etyczny zerowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
egpp szkoda słów
link | zgłoś
2021-03-10
*.31.156.*
oszustwo, pod pretekstem testowania wysyłają faktury na ponad 2tys zł, OMIJAC!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kumin&Kumin
link | zgłoś
2021-03-04
*.101.153.*
Uważam, że jak za taki zakres usług na portalu cena jest w porządku. ja co dzień tu zaglądam z ciekawością
przydaje się na codzień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wulik5
link | zgłoś
2021-03-04
*.101.140.*
Współpraca bardzo udana już od jakiegoś czasu, jestem bardzo zadowolony.
pomocny na etapie zakładania firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał A
link | zgłoś
2021-03-04
*.1.90.*
Odkąd posiadam portal na bieżąco jestem ze wszystkimi informacjami w prawie, gospodarce
aktualny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina Boroń
link | zgłoś
2021-03-04
*.149.250.*
Odkąd posiadam portal na bieżąco jestem ze wszystkimi informacjami w prawie, gospodarce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KLM Sp. j
link | zgłoś
2021-03-04
*.149.255.*
Usługi bardziej przydatne niż na innych tego typu portalach.
bardzo ciekawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B. Kownacki
link | zgłoś
2021-03-04
*.149.253.*
Bardzo dobry serwis dla przedsiębiorców, mnóstwo informacji i opis bieżących ważnych wydarzeń, polecam wszystkim.
porady prawne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mantry
link | zgłoś
2021-03-04
*.149.253.*
Ciekawe możliwości, bardzo fajne informacje, dla mnie duża pomoc.
zawartość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
yuil18
link | zgłoś
2021-03-04
*.146.59.*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest bardzo przystępna
cena, zawartość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K. Balasek
link | zgłoś
2021-03-04
*.187.162.*
jeśli mam jakiekolwiek pytanie, zawsze uzyskuję szczegółową odpowiedź. Polecam współpracę.
prawnicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A. Maślanka
link | zgłoś
2021-03-04
*.176.84.*
Testowałam przez dwa tygodnie i uważam, że warto mieć ten portal i ja też decyduję się na abonament, na pewno na rok
dwutygodniowy test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jowita Jaś
link | zgłoś
2021-03-04
*.13.1.*
Nasza firma współpracuje z Business Management już od roku i na pewno ta współpraca będzie jeszcze trwała.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krystyna
link | zgłoś
2021-02-26
*.173.88.*
firma jak amber gold im wiecej nas sie znajdzie tym szybciej zniknie oszusci i naciągacze niby prawnicy a przez telefon nic tylko słodzą a puzniej straszą windykacją za nie zapłaconą fakture
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-02-26
*.170.25.*
Podstępni złodzieje...
Wyłudzanie pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2021-02-26
*.251.85.*
https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/proponuja-dostep-do-portalu-prawnego-po-14-dniach-przedsiebiorcow-zaskakuja-faktury/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dałem się nabrać
link | zgłoś
2021-02-25
*.31.159.*
nic nie musisz płacić, do żadnej umowy nie doszło
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2021-02-25
*.13.100.*
Otrzymałam telefon że muszę zapłacić za fakturę prawie 1500 zł. ponieważ nie złożyłam wypowiedzenie w ciągu 14 dni. Telemarketer mnie naciągnął na korzystanie, odpisałam sms a TAK bo to było konieczne do aktywacji, ani razu nie skorzystałam z portalu i muszę zapłacić? Czuje się oszukana...
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-02-23
*.249.172.*
NIBY PRAWNICY WYSTAWIAJĄ FAKTURY NA PODSTAWIE DOKUMENT ÓW KTÓRE TRAFIAJĄ JAKO SPAM.SPAM JEST FOLDEREM KTÓRY PO 14 DNIACH SAM SIĘ CZYŚCI I NIE POZOSTAWIA ŻADNYCH ŚLADÓW....ONI TAK MYŚLĄ,ALE PORTALE UDOSTĘPNIAJĄ TREŚCI TAKICH SPAMÓW I SĄ DOSKONAŁYM DOWODEM W SPRAWIE O OSZUSTWO.CELOWE WYSYŁANIE INFORM [rozwiń/zwiń]
BRAK
DUŻO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-02-23
*.114.72.*
SKANDAL. WŁAŚNIE DOSTAŁAM FAKTURĘ ZA USŁUGI NA BLISKO 2.000 ZŁ. NIE MIAŁAM Z FIRMĄ ŻADNEGO KONTAKTU. NICZEGO NIE ZAMAWIAŁAM, A WYSTWILI MI FAKTURĘ. ZGŁOSZĘ SPRAWĘ NA POLICJĘ.
WYŁUDZENIE PIENIĘDZY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Bilko
link | zgłoś
2021-02-23
*.148.88.*
Firma nęka w sprawie dostępu do portalu informacyjnego w cenie 1,8k rocznie, na którym mają być miedzy innymi porady prawne. Sami mają w poważaniu ustawę Prawo Prasowe, brak wskazania adresu redakcji portalu, brak informacji o redaktorze naczelnym co sugeruje, że firma nie dokonała rejestracji porta [rozwiń/zwiń]
brak
naciągają na usługi prawnicze sami mając prawo w powarzaniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-02-19
*.170.25.*
UWAGA OSZUSTWO!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2021-02-19
*.170.25.*
UWAGA! Firma wyłudza fakturę od przedsiębiorców. Po darmowym 14 dniowym okresie próbnym automatycznie aktywują subskrypcję na 12 miesięcy. Faktura zostaje wystawiona na ok 1500 zł bez możliwości rezygnacji.
Próba wyłudzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sesmil
link | zgłoś
2021-02-17
*.65.238.*
UWAGA Wyłudzają pieniądze na podstawie wystawienia faktury za rzekomo podpisaną umowę i potwierdzenie stwierdzeniem TAK. Nie chcą udostępnić nagrań na podstawie których była podpisana umowa twierdząc, że odsłuch nie ma znamion przestępstwa. https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/p [rozwiń/zwiń]
BRAK
Wyłudzenie płatności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-02-13
*.146.228.*
https://www.facebook.com/Poszkodowani-przez-SIPPBusiness-ManagementCentrum-Innowacji-Dla-Biznesu-103671667742267 ZAPRASZAM - dużo interesujących informacji o firmie
brak
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Komiszewski22
link | zgłoś
2021-02-11
*.149.250.*
Serdecznie polecam, portal na bardzo wysokim poziomie, przydaję mi się na co dzień w pracy. Dla osób, które prowadzą własną działalność gospodarczą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamski Sp. z o.o.
link | zgłoś
2021-02-11
*.1.90.*
bardzo dobre narzędzie pracy, bardzo pomocne i przydatne, polecam szczególnie księgowym. Polecam
aktualny dla księgowości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mitryna184
link | zgłoś
2021-02-11
*.149.255.*
Moja opinia na temat tego serwisu jest bardzo dobra. Korzystałem z ich szkoleń. Przeszkoliłem siebie oraz swój dział, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kalinek
link | zgłoś
2021-02-11
*.149.253.*
Porady prawne i porady dotyczące inwestycji, to naprawdę wiedza, z której szkoda byłoby nie skorzystać. Wszystko na bieżąco.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B. konoska
link | zgłoś
2021-02-11
*.141.162.*
Mam nadzieję, że ta cena za portal nie będzie wyższa, bo chciałabym wykupić na dłuższy czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-02-10
*:778b:1643:*
Firma kusi klientów skorzystaniem bezpłatnym z portalu przez okres 14 dni, i następnie mimo braku wejścia na stronę portalu wysyła fakturę na prawie 2 tys zł i wydzwania o płatności oraz usiłuje windykować nienależne środki . Bardzo nieetyczne działanie.Proszę się chronić przed takim naciąganiem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2021-02-08
*.72.24.*
OSZUSTWO Bardzo proszę uważać na firmę wystawiają nienależne faktury a następnie próbują zastraszać niedoszłych klientów. UWAGA NACIĄGACZE https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/proponuja-dostep-do-portalu-prawnego-po-14-dniach-przedsiebiorcow-zaskakuja-faktury/
brak
naciagactwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol N
link | zgłoś
2021-02-08
*.149.250.*
Bardzo pomocne i niedrogie narzędzie. Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bugucki&Bogucki Sp. z o.o.
link | zgłoś
2021-02-08
*.1.90.*
Skłaniam się do przejścia na abonament, dużo aktualnych informacji, są szkolenia i dobre porady inwestycyjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B. Król
link | zgłoś
2021-02-08
*.104.194.*
Rozwiązanie dla firm, przedsiębiorców. Polecam zwłaszcza teraz w tym ciężkim czasie dla przedsiębiorców.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala111
link | zgłoś
2021-02-08
*.98.228.*
Jako właścicielce nowo powstałej firmy bardzo mi się ten serwis przydaje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dyrektor Finansowy Emtech
link | zgłoś
2021-02-08
*.32.136.*
Z ciekawości sprawdziłem zawartość tego serwisu w okresie darmowym, testowym. Mogę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony, ponieważ jest to naprawdę dobry portal doradczy. Ogólnie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bała Irena
link | zgłoś
2021-02-08
*.149.255.*
Jakość świadczonych usług na bardzo wysokim poziomie. Polecam firmę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystik
link | zgłoś
2021-02-08
*.98.244.*
Obecnie korzystam z opcji okresu próbnego i myślę, że najprawdopodobniej zdecyduję się na dłuższe wykupienie dostępu do portalu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klimek
link | zgłoś
2021-02-08
*.91.31.*
Własną działalność gospodarczą prowadzę od niedawna, dlatego portal, który oferuję firma póki co przydaje mi się na każdym kroku. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Groszczyński Jakub
link | zgłoś
2021-02-08
*.149.253.*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest przystępna, pomoc naprawdę duża.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B. Jadwiga
link | zgłoś
2021-02-08
*.141.162.*
jeśli mam jakiekolwiek pytanie, zawsze uzyskuję szczegółową odpowiedź. Polecam współpracę z firmą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcelina
link | zgłoś
2021-02-05
*:8b1d:82c3:*
Pan Seweryn P. to również pracownik SIPP/BM. Ostatnio zaczął posługiwać się tytułem komornika sądowego. Odpowiednia Izba Komornicza została już o tym fakcie poinformowana. Pani Anna K. przedstawiająca się jako windykator terenowy to PRACOWNIK krakowskich spółek, a nie zewnętrzna firma windykacyjn [rozwiń/zwiń]
Nauka oszukiwania
Przestepstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman Kłosowski
link | zgłoś
2021-02-03
*.173.209.*
UWAGA NACIĄGACZE https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/proponuja-dostep-do-portalu-prawnego-po-14-dniach-przedsiebiorcow-zaskakuja-faktury/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Firma
link | zgłoś
2021-01-22
*.1.90.*
Fajnie, że możemy wybrać pakiet jaki nas interesuje i płacimy za to co chcemy mieć. Ja korzystam z najtańszego i w pełni mi wystarcza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
P. Kownacka, Toruń
link | zgłoś
2021-01-22
*.149.250.*
Z egpp korzystamy z całym działem kadr, bardzo ułatwia nam to pracę. Korzystamy z jednego konta. Polecam firmę business management. Forum prawne oraz komentarze przypadły nam do gustu.
wielostanowiskowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marecka
link | zgłoś
2021-01-22
*.104.194.*
Fajnie, że możemy korzystać razem z portalu wraz z mężem, Przed kupnem czytaliśmy o egpp komentarze, i pozytywny odbiór, który znaleźliśmy na temat firmy business management kraków, forum prawno doradczo doradziło nam wybrać właśnie ten serwis, który najbardziej pasuje do naszej działalności.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Z. Konoszek
link | zgłoś
2021-01-22
*.98.228.*
Portal egpp jest bardzo czytelny, artykuły podzielone na kategorie, więc jest to duży plus. Zaczynam zaraz swój drugi rok z portalem egpp.pl Forum księgowe poleca serwis dla naszego zawodu
branżowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anton pach
link | zgłoś
2021-01-22
*.32.136.*
Firma na rynku od kilkunastu lat, pewne źródło. O firmie business management ocena pozytywna. Portal sprecyzowany pod przedsiębiorców.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zamachowski
link | zgłoś
2021-01-22
*.149.255.*
Lubie na portalu egpp opnie ekspertów, artykuły. Znaleźć tu możemy informacje z działu prawa pracy, gospodarki. Na co dzień wraz z żoną prowadzimy nasza małą rodzinną firmę, więc z portalu korzystamy na okrągło.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pjg Olkusz
link | zgłoś
2021-01-22
*.98.244.*
bardzo fajna wspólpraca od kilku miesięcy. dobry kontakt, na pytania zawsze mam odpowiedź, nie raz otrzymałem tu już dobrą radę. co chwilę jakiś problem prawny się pojawia, więc często się tu konsultuję w różnych sprawach. Nie zamienię firmy na żadną inną
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M. Wojnar
link | zgłoś
2021-01-22
*.91.31.*
szukam dodatkowego doradztwa, oprócz mojej księgowej, bo chcę mieć kontrolę nad jej wyliczeniami. to chyba będzie ok, z tego co widzę, ważne że codziennie nowe info, to też się przydaje. Lepiej wiedzieć co i jak, bo codziennie się to wszystko zmienia, a dobrze byłoby jednak się orientować, to teraz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika Jaś
link | zgłoś
2021-01-22
*.149.253.*
ja mam taki podstawowy niedrogi pakiet, ale mi to wystarczy, bo i tak sa tu różne szkolenia i doradztwo, a na doradztwie głównie mi zależy, więc, jeśli potrzebuję to się doradzam, a nie potrzebuję na szczęście często.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
myki78
link | zgłoś
2021-01-22
*.1.90.*
komentarz o egpp wystawiam pozytywny, ponieważ mam pozytywne doświadczenia z firmą. Mam ten portal od kilku miesięcy i jeszcze się nie zawiodłem ani razu. zawsze jak mam pytanie to w ciągu dwóch dni mam odpowiedź, logiczne wyjaśnienie każdej sprawy i ewentualnego rozwiązania. Tak, że moge polecić ws [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
harnaś
link | zgłoś
2021-01-21
*.206.213.*
Zwykli naciągacze i oszuści, co innego mówią w rozmowie tel. a potem okazuje się że przysyłają fakturę na 1800 zł. za jakieś bzdety , które normalnie można bez problemu zobaczyć w necie. Ciekawe ile osób by zgodziło się nawet na ten darmowy dostęp do ich portalu jak by ich poinformowano ile potem k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Diana Kijowska
link | zgłoś
2021-01-20
*:c554:3f9:*
Witam nam tzn. mężowi (Bogusław Kijowski) po wysłaniu odpowiedniego pisma zaproponowali ugodę na kwotę 1094,70zł. Niech nie myślą sobie, że ją przyjmiemy i zapłacimy. Faktura ma zostać wystawiona na 0 zł. Kieruje wniosek do prokuratury.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Zubko
link | zgłoś
2021-01-19
*:c554:3f9:*
Witam, dziękuję za kontakt w sprawie. Również zostałem wprowadzony w błąd przez firmę Business Management. Jeśli w przeciągu tygodnia nie otrzymam faktury korygującej na 0 zł, sprawa zostanie skierowana do prokuratury.
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-01-18
*.1.90.*
możliwość darmowego przetestowania sobie portalu i sprawdzenia zawartości. Jest ok.
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MichNok
link | zgłoś
2021-01-18
*.149.250.*
Polecam wszystkim sprawdzić. Dobra pomoc.
dobra pomoc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olx134
link | zgłoś
2021-01-18
*.104.194.*
Sprawdzone i bardzo dobre usługi. Zakres bardzo obszerny a przede wszytkim wiarygodna pomoc i porady na których można polegać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-01-18
*.98.228.*
Uważam, że cena nie jest zła jak za taki zakres usług. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malta Sp. zo.o.
link | zgłoś
2021-01-18
*.32.136.*
Bardzo fajny portal prawny! Wszystkie informacje w jednym miejscu, super!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamczyk L.
link | zgłoś
2021-01-18
*.149.255.*
nie mam żadnych negatywnych uwag, wszystko działa prawidłowo, strona działa szybko, sprawnie bez żadnych przerw, super obsługa klienta
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olaf14
link | zgłoś
2021-01-18
*.98.244.*
Po darmowym okresie próbnym zdecydowałem się na wykupienie dostępu do portalu na cały rok, dobry zakup
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazan&Kazan
link | zgłoś
2021-01-18
*.91.31.*
Skorzystałem z usługi doradczej , oferta znaleziona na facebooku. Na pewno przyda nam się portal w firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misiński Wojciech
link | zgłoś
2021-01-18
*.149.253.*
Warto sobie sprawdzić przez okres testowy. Jest darmowy, więc super sprawa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izyda
link | zgłoś
2021-01-18
*.141.162.*
witam korzystam z portalu, dobre źródło informacji. Cenowo jest też wydaje mi się w porządku.
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Pakuszewska
link | zgłoś
2021-01-15
*:8b1d:82c3:*
Witam. Niestety również zostałam oszukana przez firmę Business Management. 14 grudnia 2020 roku zadzwoniła do mnie kobieta, która przedstawiła ofertę bezpłatnego dostępu do portalu EGPP w celu jego przetestowania. Nie było w rozmowie mowy o obowiązku składania wypowiedzenia przed upływem tego bezpła [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz Sarkowicz
link | zgłoś
2021-01-13
*:8b1d:82c3:*
W związku z wprowadzeniem w błąd i otrzymaniem bezpodstawnie wystawionej faktury nr 00029/GV/21, żądam wystawienia faktury korygującej na kwotę 0 zł. Jeśli do dnia 19.01.2021r. nie otrzymam faktury korygującej na 0 zł, sprawę niezwłocznie skieruję do Prokuratury Rejonowej w postaci Zawiado [rozwiń/zwiń]
Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
David Olejniczak
link | zgłoś
2021-01-13
*:8b1d:82c3:*
Jako firma Dave Studio Dawid Olejniczak zostałem wprowadzony w błąd poprzez rzekome zawarcie umowy na odległość co w opinii mojego prawnika w tym akurat przypadku nie ma zasadności. W związku z powyższym otrzymując fakturę na blisko 1800 zł czuję się perfidnie oszukany i jeśli nie otrzymam faktury k [rozwiń/zwiń]
Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2021-01-11
*.228.230.*
Oszuści!! Nie polecam nikomu. Rzekomy okres próbny i nagle faktura na 1700 zł za jakiś portal na który się wgl nie weszło. Wyłudzanie pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
007
link | zgłoś
2021-01-11
*.49.206.*
Złodzieje i oszuści!!!!!!!!!!!!!!!!
ZERO
OSZUSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Koniecpolski F
link | zgłoś
2021-01-11
*.149.250.*
Portal można sobie przejrzeć w ramach bezpłatnego okresu testowego. Bardzo fajnie, że przed kupnem można sobie to sprawdzić.
test portalu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Budotech
link | zgłoś
2021-01-11
*.104.194.*
Jeden z lepszych portali biznesowych, z których miałam mozliwość korzystać. Jest wszystko co potrzebne przedsiębiorcy aby prowadzić swoją firmę.
bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina W.
link | zgłoś
2021-01-11
*.98.228.*
Przeczytałam sporo pozytywnych opinii o tej firmie i chyba zdecyduję się na test tego portalu.
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
14janik
link | zgłoś
2021-01-11
*.32.136.*
Jak najbardziej polecam serwis firmy Business Management. Rzetelne informacje na czasie, które można wdrożyć. U nas się to sprawdziło.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kowalczyk
link | zgłoś
2021-01-11
*.149.255.*
Bardzo ciekawe rozwiązanie, myślę, że dla każdej firmy. W naszej wiele osób z tego portalu korzysta na co dzień.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
prawnik
link | zgłoś
2021-01-11
*.98.244.*
Bardzo wysoka jakość portalu, świetne porady i interpretacje prawne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz86
link | zgłoś
2021-01-11
*.91.31.*
Jak za tak szeroki zakres usług na portalu firma oferuje bardzo dobrą cenę. Cenowo portal dużo atrakcyjniejszy niż konkurencyjne
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
janina kolasz
link | zgłoś
2021-01-11
*.149.253.*
dobra informacja na temat inwestycji. Poszłam za radą doradcy i nie pożałowałam. Dobrze ulokowane środki, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
balon23
link | zgłoś
2021-01-11
*.141.162.*
Moje biuro korzysta już od pół roku z usług i na pewno tą owocną współprace przedłużymy na kolejny okres.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina Janoszek
link | zgłoś
2021-01-11
*.141.162.*
Mogę z całą odpowiedzialnością polecić wszystkim ten portal. Uważam, że jest dużo bardziej profesjonalny, niż jemu podobne. będę korzystać z niego tak długo, jak długo będę prowadziła działalność.
profesjonalny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian Jasion
link | zgłoś
2021-01-10
*:8b1d:82c3:*
Jak widać, poszkodowanych jest więcej - również jako firma STORMSET Adrian Jasion zostałem wprowadzony w błąd poprzez rzekome zawarcie umowy na odległość. Przesyłam do firmy prośbę o fakturę korygującą oraz równolegle kieruję sprawę do prokuratory. Bardzo chętnie złożę wyjaśnienia na Policji w tej s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariolka
link | zgłoś
2021-01-09
*.173.8.*
Jak można w tak bezczelny sposób naciągać ciężko pracujących przedsiębiorców to wiedza tylko firmy: 1. Serwis Informacyjny Polskiego Prawa 2. Business Management 3. Centrum Innowacji Kierowane przez Pana Dariusza Rz. Nie mają nic do zaoferowania, nie mają pojęcia o prawie polskim, a każą sobie słono [rozwiń/zwiń]
Brak
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylwia
link | zgłoś
2021-01-09
*.220.0.*
Proszę trzymać się od nich z daleka! Nie ma tam niczego, czego nie można by znaleźć na bezpłatnych portalach. Podstępnie "wkręcają" w płatny roczny abonament. A sami szkoleni sa w zastraszaniu i nie udzielaja żadnych porad prawnych!!!! tam nie ma prawników!!! Zajrzyjcie na FB " Poszkodowani przez [rozwiń/zwiń]
--------------
+++++++++
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jasiek
link | zgłoś
2021-01-09
*.46.57.*
Kto sie czuje poszkodowany, to tam pomogą: https://www.facebook.com/Poszkodowani-przez-SIPPBusiness-ManagementCentrum-Innowacji-Dla-Biznesu-103671667742267 albo piszcie na adres [email protected] na szczęście są odważni i pomocni ludzie. Powodzeni w walce!!!
hahaha
to naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-01-09
*.24.36.*
totalnie odradzam oszuści w białych rękawiczkach
brak
pełno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2021-01-08
*:8b1d:82c3:*
Zostałem oszukany dostałem bezprawnie fakturę,składam wniosek do prokuratury tego się tylko boi firma Business Managment Sp. J.A w szczególności dyrektor firmy Elżbieta Przybyszewska.Wynająłem prywatnych detektywów aby to ustalili. Okradłłaś mnie pójdziesz siedzieć.Z art,286par1KK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-01-08
*.20.189.*
Jakiś czas temu zadzwoniła do mnie Pani, z zapytaniem o darmowe testowanie serwisu. Zgodziłem się ale jak to jest na koniec roku, masa pracy, nawet maila nie ma kiedy przeczytać. Teraz się okazuje, że mam im zapłacić ponad 1 700 zł, bo nie odmówiłem w terminie itp. Dla mnie zwykłe oszustwo i dziad [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kliku
link | zgłoś
2021-01-04
*.1.90.*
Polecam, bo bardzo ciekawy i bogaty w informacje portal. Polecam szczególnie doradztwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Janik
link | zgłoś
2021-01-04
*.149.250.*
Jeżeli ktoś szuka wsparcia w formie on -line to uważam jest to bardzo dobry wybór.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
werdes, Kraszki Wielkie
link | zgłoś
2021-01-04
*.104.194.*
Otrzymałem tu pomoc i wyjaśnienia na wszystkie pytania. Nie zamienię na inny, Egpp jest tez tańsze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian8 Walaszek
link | zgłoś
2021-01-04
*.98.228.*
Kilka razy pytałem o różne kwestie prawnikom, uważam, że ich wiedza i porady na dobrym poziomie, nie mogłem nic zarzucić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek L
link | zgłoś
2021-01-04
*.32.136.*
Kilka razy zadałem pytania prawnikom, uważam, że ich wiedza i porady na dobrym poziomie, nie mogłem nic zarzucić.
porady prawne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kres143
link | zgłoś
2021-01-04
*.149.255.*
Korzystam z Egpp od niedawna. Jestem bardzo zadowolona z usług, które oferuje firma. Serdecznie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yogi&Yogi
link | zgłoś
2021-01-04
*.98.244.*
Profesjonalny serwis doradczy, mnóstwo informacji, aktualności i różnych narzędzi do codziennej pracy w biurze. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
medrek18
link | zgłoś
2021-01-04
*.91.31.*
możliwość darmowego przetestowania sobie portalu i sprawdzenia zawartości. Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena Praszka
link | zgłoś
2021-01-04
*.149.253.*
Korzystam z okresu testowego portalu i jest ok. Przydały się też porady on-line, przedłużam na abonament.
okres testowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam Płoński
link | zgłoś
2021-01-04
*.141.162.*
Jestem klientem firmy od kilku miesięcy. Polecam produkt, bardzo przydaje się do codziennej pracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-01-02
*:8b1d:82c3:*
Witam wszystkich. Dołączam do pozwu zbiorowego. Telefonicznie został mi zaoferowany tymczasowy nieodpłatny dostęp do portalu w celu jego sprawdzenia. Nawet nie znalazłem czasu żeby tam wejść, po 3 tygodniach dostałem fakturę za aktywowaną usługę przez Business Managment Sp. J.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2021-01-02
*:8b1d:82c3:*
Jestem w podobnej sytuacji, byłem w kancelarii adwokackiej zostały podjęte odpowiednie działania. Wyslalem pismo do krakowskiej prokuratury.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jana kalik
link | zgłoś
2020-12-29
*.149.250.*
Egpp mam już od pół roku i aktualnie nie wyobrażam sobie mojej pracy bez niego. Współpraca w porządku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolonyzbych
link | zgłoś
2020-12-29
*.104.194.*
Kolega polecił mi portal egpp.pl i był to bardzo dobry pomysł. Jestem bardzo zadowolony z produktu, który spełnia moje oczekiwania w 100%!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Berek Sp. z o.o.
link | zgłoś
2020-12-29
*.32.136.*
Po upływie okresu próbnego zdecydowałam się na wykupienie portalu na rok. Wszystko działa dobrze, portal jest stworzony dla przedsiębiorców.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
baca Rabka
link | zgłoś
2020-12-29
*.98.228.*
Bardzo dobry portal doradczy. Jako świeży przedsiębiorca mam tu wszystko co mi było potrzebne na początek. Obyło się bez niepotrzebnych wizyt w urzędach. Polecam każdemu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona Zażyk
link | zgłoś
2020-12-29
*.149.255.*
Mam ten portal od kilku tygodni. Porównywalny z konkurencyjnymi, ale zdecydowanie tańszy. To jego zaleta.
tańszy od konkurencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bach&Mag
link | zgłoś
2020-12-29
*.98.244.*
Jestem właścicielem jednoosobowej firmy i nie podejrzewałem, że taki portal może mi się przydać. Okazało się zupełnie odwrotnie. Myślę, że teraz we własnym zakresie mogę się też zająć rozliczaniem fiansnowym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michalik paweł
link | zgłoś
2020-12-29
*.91.31.*
Podpatrzyłem egpp.pl u znajomego, który czesto korzysta z porad ekspertów. Tez zakupiłem. Najprawdopodobniej przedłużę sobie na kolejny rok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
julo35
link | zgłoś
2020-12-29
*.149.253.*
Moja opinia o tym portalu też jest pozytywna. przydaje mi się to, często do niego zaglądam. Czasem korzystam z doradztwa.
korzystam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
markus
link | zgłoś
2020-12-29
*.141.162.*
współpraca z firmą przebiega bezproblemowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-12-28
*:cb6c:45dd:*
Witam. Firma Car 4 You Tkacz Marek w tym tygodniu składam zawiadomienie do prokuratury.Do tej pory nie uzyskaliśmy faktury korygującej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika D
link | zgłoś
2020-12-28
*.106.19.*
Nie polecam tej firmy. Oszukują. Uważajcie na nich i bądźcie czujni. Zostałam wprowadzona przez nich w błąd. Złożyłam reklamację - na pierwszą reklamację, w której opisałam całe zdarzenie oraz to, że zostałam podstępnie wprowadzona w błąd otrzymałam od tej firmy automatyczną odpowiedź z informacją ż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina165
link | zgłoś
2020-12-28
*.1.90.*
Mam nadzieję, że ta cena za serwis będzie stała, bo chciałabym korzystać przez dłuższy czas. Zdecydowanie taniej niż u konkurencji!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K. Ważka
link | zgłoś
2020-12-28
*.149.250.*
Korzystałam z doradztwa tej firmy wielokrotnie, polecam.
doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
yogin6
link | zgłoś
2020-12-28
*.104.194.*
Serwis naprawdę jest bardzo dobry. Podzielam opinie innych internautów. Ja nie znalazłem lepszego jak do tej pory. Za takie usługi jego cena naprawdę jest bardzo atrakcyjna. Rzetelny i fachowy. Oceniam na 5.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz&Bartosz
link | zgłoś
2020-12-28
*.98.228.*
korzystam z 2 produktów tej firmy. jestem zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna P.
link | zgłoś
2020-12-28
*.32.136.*
Portal bardzo profesjonalny. Często korzystam z porad prawnych. Polecam, warto
porady prawne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomkas, Warszawa
link | zgłoś
2020-12-28
*.149.255.*
plus za możliwość skorzystania z okresu próbnego. Dzięki temu możemy zapoznać się z portalem, bez konieczności wykupowania z góry subskrypcji.
okres próbny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara Osiek
link | zgłoś
2020-12-28
*.98.244.*
Moja firma współpracuję z Business Management od kilku miesięcy i jesteśmy zadowoleni z przebiegu współpracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adaprer, Wolbrom
link | zgłoś
2020-12-28
*.91.31.*
Uważam, że cena jest proporcjonalna do jakości, ponieważ znajdziemy tutaj zarówno informacje, które tak jak w moim przypadku są przydatne w pracy, jak i artykuły z działu transportu, w którym działam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaliczek
link | zgłoś
2020-12-28
*.149.253.*
Chwilowo wypróbowuję serwis w ramach testu. Z ciekawości chciałam przeczytać opinie o firmie, ale widzę, że są pozytywne, więc chyba zostawię sobie go na dłużej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matik
link | zgłoś
2020-12-28
*.141.162.*
Polecam tego typu doradztwo online. Ciekawe funkcje dla przedsiębiorcy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-12-27
*.106.19.*
https://www.facebook.com/Poszkodowani-przez-SIPPBusiness-ManagementCentrum-Innowacji-Dla-Biznesu-103671667742267
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-12-27
*.106.19.*
Nie polecam tej firmy. Oszukują. Uważajcie na nich i bądźcie czujni. Zostałam wprowadzona przez nich w błąd. Złożyłam reklamację - na pierwszą reklamację, w której opisałam całe zdarzenie oraz to, że zostałam podstępnie wprowadzona w błąd otrzymałam od tej firmy automatyczną odpowiedź z informacją ż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2020-12-26
*.37.155.*
Powyższe dane dotyczą jednego z prezesów firmy SIPP byłego fun kcjonariusza aparatu bezpieczeństwa ,który dopuszcza się oszustw na rzecz poszkodowanych: Imiona: Dariusz Aleksander Nazwisko: Rząsa Miejsce urodzenia: NOWY DWÓR MAZOWIECKI Data urodzenia: 16-05-1959 Imię ojca: Józef Imię matki: Ba [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zych, Wolbrom
link | zgłoś
2020-12-23
*.149.250.*
Dotychczas korzystałam z innego serwisu. Po zapoznaniu się z zawartością tego, mam plan zmienić swój na Business Management.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-12-23
*.104.194.*
Testowałam przez dwa tygodnie i uważam, że warto skorzystać i ja też decyduję się na abonament.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K. Jonasz
link | zgłoś
2020-12-23
*.98.228.*
Korzystam właśnie z wersji próbnej i jestem bardzo zadowolona polecam z czystym sumieniem, za kilka dni kończy mi się okres próbny i na pewno sobie egpp.pl przedłużę.
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam k.
link | zgłoś
2020-12-23
*.32.136.*
Naprawdę bardzo ciekawy portal, nie mam zarzutów co do jego funkcjonowania. Dla mnie strzał w 10.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
przedsiębiorca, Wojnicz
link | zgłoś
2020-12-23
*.149.255.*
Myślę, że każdy przedsiębiorca może tu znaleźć coś dla siebie!
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tester
link | zgłoś
2020-12-23
*.98.244.*
Obecnie testuję i wydaje mi się że warto wziąć na abonament bo jest bardzo dużo usług.
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin Tomaszyk
link | zgłoś
2020-12-23
*.91.31.*
interesujące rozwiązanie prawne. Myslę, że warto za ta cenę mieć coś takiego w firmie. Oszczędność.
prawnicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karinek, Opole
link | zgłoś
2020-12-23
*.149.253.*
jakościowo portal interesujący. Cenowo również. W zakres wchodzi kilka bardzo ciekawych usług. Mogę polecić potrzebującym doradztwa przedsiębiorcom.
doradcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józef83
link | zgłoś
2020-12-23
*.149.253.*
Znalazłem ciekawe szkolenia w abonamencie, dobry pomysł, że nie trzeba płacić za każde szkolenie z osobna. Przy dużej liczbie pracowników jest to naprawdę oszczędność.
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna Jakubowicz
link | zgłoś
2020-12-23
*.141.162.*
Moja opinia o portalu jest pozytywna. Profesjonalne informacje i doradztwo, przegladam bardzo często, jeśli mam możliwość, zawsze jak mam chwilę czasu lub szukam aktualnych informacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA Opinie