BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA Opinie

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3383
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][40][41][42][43][44][45][46][47][48][49][50][51][52][53][54][55][56][57][58][59][60][61][62][63][64][65][66][67][68][69][70][71][72][73][74][75][76][77][78][79][80][81][82][83][84][85][86][87][88][89][90][91][92][93][94][95][96][97][98][99][100][101][102][103][104][105][106][107][108][109][110][111][112][113][114][115][116][117][118][119][120][121][122][123][124][125][126][127][128][129][130][131][132][133][134][135][136][137][138][139][140][141][142][143][144][145][146][147][148][149][150][151][152][153][154][155][156][157][158][159][160][161][162][163][164][165][166][167][168][169][170][171][172][173][174][175][176][177][178][179][180][181][182][183][184][185][186][187][188][189][190][191][192][193][194][195][196][197][198][199][200][201][202][203][204][205][206][207][208][209][210][211][212][213][214][215][216][217][218][219][220][221][222][223][224][225][226][227][228][229][230][231][232][233][234][235][236][237][238][239][240][241][242][243][244][245][246][247][248][249][250][251][252][253][254][255][256][257][258][259][260][261][262][263][264][265][266][267][268][269][270][271][272][273][274][275][276][277][278][279][280][281][282][283][284][285][286][287][288][289][290][291][292][293][294][295][296][297][298][299][300][301][302][303][304][305][306][307][308][309][310][311][312][313][314][315][316][317][318][319][320][321][322][323][324][325][326][327][328][329][330][331][332][333][334][335][336][337][338][339]
Wojciech
link | zgłoś
2021-06-08
*.49.197.*
Jednym słowem naciągacze chronieni swoimi kruczkami prawnymi. Oszustka dzwoniąca do mnie sprzedała mi 14 dniowy "darmowy" okres próbny informując przy tym że 9/10 dnia trwania okresu próbnego będzie z ich strony kontakt w celu ustalenia czy jestem zainteresowany którymś z pakietów. Oczywiście żadneg [rozwiń/zwiń]
brak
oszustwa i naciąganie na duże sumy pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-06-07
*.25.29.*
S***y i tyle można o nich powiedzieć, kanciarze i złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
banko
link | zgłoś
2021-05-05
*.37.139.*
Zwykli oszuści.Cały ten portal to lipa,nic tam nie ma.Wyłudzają piniądze od uczciwych ludzi.Prokutatura nic nie robi bo nie widzi nic w tum złego.Odradzam rozmowe z telemarketerami,naciągają.
brak
Brak możliwości odstąpienia od umowy,duży koszt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klockil, Iwanowice Wielkie
link | zgłoś
2021-04-26
*.1.90.*
gdyby nie koronawirus to zdecydowałabym się na wykupienie pakietu do portalu, jednak w obecnej sytuacji nie stać mnie, jeśli tylko odbije się od dna to myślę, że za jakiś czas zdecyduje się na pełen pakiet, wydaję mi się, że jest to dobra okazja dla osób, prowadzących jednoosobową działalność gospod [rozwiń/zwiń]
próba
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B.N Namysłów
link | zgłoś
2021-04-26
*.252.194.*
Działam na rynku od dwóch miesięcy. Zastanawiam się właśnie, czy by sobie tego portalu nie zakupić, pewnie by się przydał, tak mi się wydaje. Nie jestem pewien czy od razu na rok, ale jeśli jest opcja na krócej to chętnie go wypróbuję. Jeśli można też mieć prawnika w tym, to tym lepiej, bo możliwe, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir Wojczak
link | zgłoś
2021-04-26
*:1::*
ciekawy byłem opinii innych o portalu Business management , bo ja mam akurat bardzo dobre, ale widzę, że inni też. To fajnie, bo widać takie rzeczy się przydają. Widzę, że ludzie tu chyba najczęściej z porad prawnych korzystają, inni ze szkoleń, mi osobiście przydała się opcja reklamy, bo nawiązałem [rozwiń/zwiń]
dużo ciekawych usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
OlieroN Kielce
link | zgłoś
2021-04-26
*.79.166.*
mam problem ze skonstruowaniem jakiejś dobrej umowy z partnerem z Czech. Nie wiem, czy Business management mogliby mi to zrobić, tak specjalnie pode mnie? taką umowę sporządzić?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosz J-k
link | zgłoś
2021-04-26
*.79.156.*
ja mogę polecić reklamę na tym serwisie sipp.pl. u nas to przyniosło bardzo fajne efekty. reklama okazała się dużo tańsza, niż agencja reklamowa, bo wystarczył jeden baner i zrobił swoją robotę. Kilka firm się do nas odezwało, do kilku szef się sam odezwał. W każdym razie coś na pewno z tego będzie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2021-04-09
*.49.174.*
dobre opinie o tej firmie pochodzą z kosmosu, każdy kto zetknął się z nimi wie, że podstawą ich działania to wyłudzenia i zastraszanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2021-04-09
*.77.63.*
Ta firma to prawdziwi oszuści,stwierdzili że wysłałam odpowiedz na TAK, gdzie wogole nie odnajduje w meilach tego pitwierdzenia i przysłali mi fakturę na bajońską kwotę, po czym nie chcą udostępnić nagrania gdzie twierdza że mają rozmowe bo jest RODO i meila którego prawdopodobnie potwierdzającego i [rozwiń/zwiń]
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][40][41][42][43][44][45][46][47][48][49][50][51][52][53][54][55][56][57][58][59][60][61][62][63][64][65][66][67][68][69][70][71][72][73][74][75][76][77][78][79][80][81][82][83][84][85][86][87][88][89][90][91][92][93][94][95][96][97][98][99][100][101][102][103][104][105][106][107][108][109][110][111][112][113][114][115][116][117][118][119][120][121][122][123][124][125][126][127][128][129][130][131][132][133][134][135][136][137][138][139][140][141][142][143][144][145][146][147][148][149][150][151][152][153][154][155][156][157][158][159][160][161][162][163][164][165][166][167][168][169][170][171][172][173][174][175][176][177][178][179][180][181][182][183][184][185][186][187][188][189][190][191][192][193][194][195][196][197][198][199][200][201][202][203][204][205][206][207][208][209][210][211][212][213][214][215][216][217][218][219][220][221][222][223][224][225][226][227][228][229][230][231][232][233][234][235][236][237][238][239][240][241][242][243][244][245][246][247][248][249][250][251][252][253][254][255][256][257][258][259][260][261][262][263][264][265][266][267][268][269][270][271][272][273][274][275][276][277][278][279][280][281][282][283][284][285][286][287][288][289][290][291][292][293][294][295][296][297][298][299][300][301][302][303][304][305][306][307][308][309][310][311][312][313][314][315][316][317][318][319][320][321][322][323][324][325][326][327][328][329][330][331][332][333][334][335][336][337][338][339]

BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA Opinie