Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3160
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Walaszek&Walaszek
link | zgłoś
2020-11-27
*.149.250.*
Lubie na egpp artykuły, przejrzyście i konkretnie wszystko napisane
jasny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ulisekK
link | zgłoś
2020-11-26
*.149.255.*
dobra współpraca od kilku miesięcy. dobry kontakt, na pytania zawsze mam odpowiedź, nie raz otrzymałem tu już dobrą radę. co chwilę jakiś problem prawny się pojawia, więc często się tu konsultuję w różnych sprawach. Nie zamienię na razie na pewno na inny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
problemowy12
link | zgłoś
2020-11-26
*.149.253.*
Jak najbardziej przychylam się do pozytywnej opinii na temat doradztwa prawnego. Bardzo dobrze rozwiązali temat.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jasinsky
link | zgłoś
2020-11-26
*.141.162.*
Korzystam na egpp najczęściej z porad ekspertów, czy to w zakresie prawa pracy, czy prawa podatkowego. Jestem z tym na bieżąco, bo głównie tymi tematami zajmuje się w naszej firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2020-11-26
*.149.250.*
Moja opinia o portalu jest bardzo pozytywna. Profesjonalne informacje i doradztwo, przegladam bardzo często, jak moge to codziennie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Lewicki K
link | zgłoś
2020-11-26
*.149.250.*
Wszystkie aktualne informacje dotyczące przedsiębiorców, przepisy i interpretacje. Teraz aktualne info o tarczach, szukałem w sieci, nie znalazłem, a tu od razu mam. Raczej zostanę przy egpp, bo człowiek nie traci czasu
dobre informacje, aktualny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk Gnęb
link | zgłoś
2020-11-26
*.104.194.*
Portal przydał mi się na podczas zakładania firmy jak i właciwie cały czas się przydaje. Firma działa kilka miesięcy, więc co chwilę jakiś problem, zawsze się tutaj doradzam
doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joł185
link | zgłoś
2020-11-26
*.149.255.*
Dużo dobrych i potrzebnych teraz informacji. Mam co przeglądać. Moge polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona Miłka
link | zgłoś
2020-11-26
*.149.253.*
jeden z bardziej profesjonalnych portali biznesowych, z których miałam sposobność korzystać. Jest wszystko co potrzebne przedsiębiorcy aby dobrze prowadzić swoją firmę. ciekawa sprawa, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamus
link | zgłoś
2020-11-26
*.141.162.*
Utworzyłem sobie konto na portalu egpp.pl bo czytałem opinie na ten temat. Rzeczywiście jest to dobre rozwiązanie, aktualne informacje, wszystko na temat. Dla mnie super rzecz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?