BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA Opinie

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3745
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krzysztof
link | zgłoś
2022-12-06
*:5b:d320:*
Dziś dostalem fakturę na 1999 zł. Zadzwonilem i dowiedzialem sie ze jak nie zaplace spotkamy sie w sądzie. A w trakcie rozmowy z konsultantem przy zawierani umowy 14 dniowej poinformowal mnie ze przed koncem umowy ktoś zadzwoni i przypomni czy chce podpisac umowe.Cos strasznego ze mozna tak naciaga [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2022-11-23
*.48.99.*
potwierdzam banda naciągaczy wysyłają fakturę na 1999.00zł,bez żadnej umowy
naciągacze
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
H
link | zgłoś
2022-11-18
*.238.230.*
Potwierdzam banda naciągaczy!!! jest jeden kruczek w nagraniu oferty jest zawarta umowa przed przystąpieniem do umowy konieczny kontakt telefoniczny. Adwokat mój twierdzi że nagranie potwierdząjace jest niezgodne z ofertą i na to się powołujemy i czekam na przekierowamie sprawy dalej i będziemy się [rozwiń/zwiń]
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciejka
link | zgłoś
2022-11-15
*.170.91.*
UWAGA !!! Banda naciągaczy którzy żerują na niewiedzy zapracowanych ludzi .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukana
link | zgłoś
2022-11-14
*.30.112.*
Uważajcie na tę "firmę" . Wydzierają nienależne pieniądze z kieszeni i później straszą paragrafami i urzędem skarbowym, nękają telefonami.
brak
nie da się opisać , za mało miejsca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany klient
link | zgłoś
2022-11-03
*.30.40.*
Oszuści. Proszę unikać ich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2022-09-30
*.73.39.*
naciągacze w białych rękawiczkach, pięknie mają ustawione pod względem prawnym wszystkie paragrafy etc, omijać szerokim łukiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przem
link | zgłoś
2022-09-22
*.156.191.*
Banda naciągaczy ! Omijać, rozłączać się i nie płacić im żadnych faktur, ugód itp.
Naciągarstwo, arogancja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2022-09-14
*.107.107.*
wszystkie osoby poszkodowane odsyłam do korespondencji mailowej, z osobami, które pokierują Was co dalej w kwestii bezprawnie wystawionych faktur. [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radomir
link | zgłoś
2022-09-13
*.221.104.*
Już jest ponad 1600 osób, które znajdziecie na facebook pod hasłem: Poszkodowani przez SIPP/Business Management/Centrum Innowacji Dla Biznesu
Brak
Niedokładna informacja wprowadzająca w błąd konsumenta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tetiana
link | zgłoś
2022-09-05
*.254.235.*
Masakra, nigdy nie można skontaktować, zawsze wysyła informacje poza terminom. Nikomu nie radzę współpracy z firmą business management
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TOTALNE OSZUSTWO
link | zgłoś
2022-09-01
*:a44f:75ed:*
Zwróćcie uwagę na tysiące fejkowych / niemalże identycznych opinii. Robią ludzi w bambuko wyłudzając pieniądze za abonament. Oszukani powinni się przyłączyć do pozwu zbiorowego. https://www.facebook.com/Poszkodowani-przez-SIPPBusiness-ManagementCentrum-Innowacji-Dla-Biznesu-103671667742267/
brak
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-31
*.199.12.*
Z portalu nie zdążyłem skorzystać a dostałem fv za cały rok użytkowanie. Zostałem wprowadzony w błąd przez konsultanta. Obecnie trwa próba windykacji fv. UWAZAM ŻE TA "DZIAŁALNOŚĆ" MA ZA ZADANIE WYŁUDZAĆ I WYMUSZAĆ PIENIADZĘ Z OSOB KTÓRE ZOSTAŁY WPROWADZONE W BŁĄD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2022-08-29
*:84a:dbd1:*
Portal przydatny wskaźniki kalkulatory kursy pomoc prawna
Dobre źródło informacji
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-29
*:84a:dbd1:*
Fajny portal spełnia moje oczekiwania
Dobre źródło informacji
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-08-26
*:b005:abe7:*
Świetne narzędzie pracy przeszkoliłem pracowników.
Dobre źródło informacji
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-26
*:b005:abe7:*
Portal spełnia moje oczekiwania otrzymałem dotacje dla firmy rozwiązałem problemy prawne prawnicy przygotowali dla mnie umowę.
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-08-22
*.242.217.*
Korzystanie z portalu daje korzyści finansowe otrzymałem dotacje dla firmy rozwiązałem problemy prawne.
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-22
*.242.217.*
Super narzędzie pracy przeszkoliłem pracowników.
Dobre źródło informacji
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-08-20
*.242.217.*
Bardzo ciekawy portal przydatne źródło informacji ciekawe szkolenia.
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-20
*.242.217.*
Portal spełnia moje oczekiwania otrzymałem dotacje dla firmy
Dobre źródło informacji
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-08-18
*.242.217.*
Prawnicy pomogli mi napisać pismo sądowe, przygotowali skutecznie rozwiązanie.
Dobre źródło informacji
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-18
*.242.217.*
Świetny portal spełnia moje oczekiwania.
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2022-08-17
*.242.217.*
Portal pomógł mi rozwiązać sprawę prawną prawnicy przygotowali pismo sądowe bardzo państwu dziękuję za pomoc prawną
Dobre źródło informacji
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-17
*.242.217.*
Świetny portal są kursy szkolenia kalkulatory wskaźniki przepisy.
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-08-15
*.242.217.*
Jestem zadowolony z współpracy otrzymałem dotacje dla firmy rozwiązałem problemy prawne
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-15
*.242.217.*
Świetne szkolenia dla pracowników,prawnicy udzielają pomocy prawnej.
Dobre źródło informacji
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-14
*.40.174.*
Pomocne źródło informacji ciekawe szkolenia.
Dobre źródło informacji
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2022-08-14
*.40.174.*
Świetny portal, przeszkoliłem pracowników.
Dobre źródło informacji
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2022-08-14
*.242.217.*
Świetne narzędzie pracy przeszkoliłem pracowników
Dobre źródło informacji
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-14
*.242.217.*
Portal spełnia moje oczekiwania otrzymałem dotacje dla firmy
Dobre źródło informacji
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-13
*.242.217.*
Udzielili mu i pomocy prawnej przygotowali pismo dla sądu.
Dobre źródło informacji
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-12
*.242.217.*
Pomocne źródło informacji ciekawe rozwiązania fajne kursy.
Profesjonalizm
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2022-08-12
*.242.217.*
Jestem zadowolony z współpracy mam korzyści finansowe.
Dobre źródło informacji
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-08-12
*.242.217.*
Przeszkoliłem pracowników. Zwiększyłem zyski przedsiębiorstwa.
Profesjonalizm
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiola
link | zgłoś
2022-08-12
*.242.217.*
Świetne rozwiązanie dla firmy rozwiązałem problemy prawne.
Dobre źródło informacji
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-08-11
*:5b:e0ac:*
Otrzymałem pomoc prawną.
Super rozwiązania
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2022-08-11
*:5b:e0ac:*
Świetne kursy certyfikowane idealne narzędzie dla przedsiębiorców.
Profesjonalne doradztwo
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-08-11
*:5b:e0ac:*
Świetny portal rzeczowe źródło i informacji.
Profesjonalne doradztwo
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-08-11
*:3239:6797:*
Opłaciłem pełny abonament roczny w serwisie przez baner reklamowy pozyskałem wielu klientów przez co mam korzyści
Profesjonalizm
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-11
*:3239:6797:*
Od kiedy korzystam egpp.pl posiadam większy zasób wiedzy ponieważ wzoruje się na gotowych drukach ciekawie opisanych zestaw formularzy pomaga mi w rozwiązaniu problemów.
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2022-08-11
*:3239:6797:*
Jestem księgowym dużej korporacji i odkąd dostałem dostęp do portalu eipr.plmoka firma lepiej prosperuje.
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2022-08-10
*.79.25.*
Świetne rozwiązanie dla małych przedsiębiorstw ciekawe kursy i szkolenia certyfikowane.
Dobre źródło informacji
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiola
link | zgłoś
2022-08-10
*:53f1:659a:*
Na portalu przygotowano specjalne narzędzia w zakresie edukacji pomocne przy nauczaniu,eksperci udzielają pomocy prawnej.
Dobre źródło informacji
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-08-10
*:53f1:659a:*
Pomocny portal przy prowadzeniu działalności gospodarczej przeszkoliłem pracowników rozwiązałem problemy prawne.
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-09
*:af4c:e554:*
Profesjonalny portal można przeszkolić pracowników eksperci pomagają w przygotowaniu umowy.
profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2022-08-09
*:af4c:e554:*
Portal warty uwagi,otrzymałem dotację do firmy przeszkoliłem pracowników.
profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-09
*.79.25.*
Portal spełnia moje oczekiwania otrzymałem dotacje dla firmy.
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2022-08-09
*.79.25.*
Portal spełnia moje oczekiwania otrzymałem dotacje dla firmy rozwiązałem problemy.
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-08-09
*.79.25.*
Portal spełnia moje oczekiwania otrzymałam dotacje dla firmy.
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-08-09
*.79.25.*
Portal spełnia moje oczekiwania otrzymałam dotacje dla firmy
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-08-09
*.79.25.*
Portal spełnia moje oczekiwania otrzymałem dotacje dla firmy.
Dobre źródło informacji
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-08-09
*.79.25.*
Portal spełnia moje oczekiwania otrzymałem dotacje dla firmy rozwiązałem problem prawny
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2022-08-09
*.79.25.*
Portal spełnia moje oczekiwania otrzymałem dotacje dla firmy rozwiązałem problem prawny.
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2022-08-09
*.79.25.*
Portal spełnia moje oczekiwania otrzymałem dotacje dla firmy rozwiązałem problem prawny.
Wygoda
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-07-27
*.77.57.*
Oszuści przyszła mi faktura na 2tys złotych nigdy się nie logowałem do tego portalu idę jutro na policję ZŁODZIEJ I OSZUŚCI !!!!!!! H wam w ***
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-07-27
*.77.57.*
Oszuści przyszła mi faktura na 2tys złotych nigdy się nie logowałem do tego portalu idę jutro na policję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-07-22
*.116.110.*
Dokładnie tak jak tutaj wszyscy piszą, oszuści, dzwonią, wmawiają, że wyraziłeś zgodę na zawarcie umowy, nasyłają windykację, nie chcą wysłać nagrań, nie chcą w ogóle rozmawiać w zaistniałej sytuacji. Nastawieni na atak od początku rozmowy. Nie korzystaliśmy i nie korzystamy z ich usług, nie jesteśm [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2022-07-21
*.58.18.*
OSZUŚCI WYŁUDZAĄ PIENIĄDZE ZGŁOSIŁEM SPRAWĘ NA POLICJĘ
OSZUSTWO
KRĘTACZE I OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alex044
link | zgłoś
2022-07-13
*.235.177.*
Oszuści!! Nie budzi wątpliwości, że mamy do czynienia z organizowaną grupą, której działanie określone jest w art. 286 k.k. Proponuję aby wszyscy pokrzywdzeni przygotowali wspólny pozew do Prokuratury. Tylko w ten sposób można dać właściwą kwalifikację prawna dla wszystkich uczestników ten kryminaln [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AS
link | zgłoś
2022-07-13
*:5993:a2b0:*
OSZUŚCI przez wielkie "O". Nie zamawiałem u nich nic, nagle przychodzi faktura na 1999,-zł. Dzwonili też do mnie wmawiając, że wyraziłem zgodę. Nigdy nie byłem na tej stronie i nie zamierzam. Jest to standardowe oszustwo XXI wieku. Zgłaszam sprawę do prokuratury - niech coś zrobią z tą bandą.
dużo ostrzeżeń o nich w necie
jeszcze żyją oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2022-07-06
*:78ed:b037:*
Bardzo proszę obchodzić stroną tą firmę-to oszuści, wyłudzają pieniądze i zastraszają.Ja w ogóle nie wchodziłam na stronę i nie wiem co tam jest. Sprawa skonsultowana z prawnikiem i zgłoszona na policję a później do sądu. ( wiadomości z zastraszającymi tekstami mam)
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Kowalski
link | zgłoś
2022-06-20
*.134.45.*
Nie polecam. W rozmowie telefonicznej nie zgodziłem się na rejestrację na portalu, a mimo to została przeprowadzona za mnie (wyraziłem zgodę na wysłanie maila w celu zapoznania się z nim). Ponad 1700 zł rocznie za coś co za darmo oferuje wyszukiwarka Google. Na szczęście sprawdzam maila co kilka dni [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Buni
link | zgłoś
2022-06-07
*:6901:6d8d:*
Oszuści !!!!! Sprawa zgłoszona na policję , prokuraturę, zamierzam zgłosić ich postępowanie jeszcze do tv !!! nic nie płacić !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kermit
link | zgłoś
2022-06-03
*:ffe0:df1a:*
Byłem na policji i u prawników nic im nie płaćcie to oszustwo, a oni nic Wam nie zrobią.
Wyłudzanie pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JustynCzek
link | zgłoś
2022-05-31
*.221.138.*
Podobnie jak część osób poniżej zostałem uwikłany w złodziejski proceder firmy Business Management (EGPP.pl) Polecam zapoznać się z: https://www.facebook.com/Poszkodowani-przez-SIPPBusiness-ManagementCentrum-Innowacji-Dla-Biznesu-103671667742267 https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/ [rozwiń/zwiń]
BRAK
OSZUSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JustynCzek
link | zgłoś
2022-05-31
*.221.138.*
Podobnie jak część osób poniżej zostałem uwikłany w złodziejski proceder firmy Business Management (EGPP.pl) Polecam zapoznać się z: https://www.facebook.com/Poszkodowani-przez-SIPPBusiness-ManagementCentrum-Innowacji-Dla-Biznesu-103671667742267 https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/ [rozwiń/zwiń]
BRAK
OSZUSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2022-05-24
*.46.36.*
Mało przydatne artykuły, wszystkie te informacje można znaleźć w necie za darmo!!! nie płacąc 1722 zł rocznie. Zostałam wkręcona przez sprzedawców w taką umowę, dodatkowo żeby wypowiedzieć umowę trzeba opłacić kolejne dwa miesiące wypowiedzenia 299 zł. Mój błąd, nie dajcie się nabrać.Najgorszy zakup [rozwiń/zwiń]
brak
Mało przydatne artykuły, wszystkie te informacje można znaleźć w necie za darmo!!! nie płacąc 1400 zł rocznie, dodatkowo żeby wypowiedzieć umowę trzeba opłacić kolejne dwa miesiące wypowiedzenia 299 zł.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olek
link | zgłoś
2022-03-31
*.187.163.*
Można korzystać z tego narzędzia na wielu płaszczyznach, szeroki zakres pomocy od pomocy prawnej, po oświatę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anne
link | zgłoś
2022-03-31
*.176.84.*
Dobre rozwiązanie jak dla mnie pomoc on-line w każdej kwestii. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lol
link | zgłoś
2022-03-28
*.43.217.*
to niesamowite, że można oficjalnie w naszym pięknym kraju tak chamsko kroić ludzi na kasę!!! To oszuści! strzeżcie się!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2022-01-26
*:f7a5:8ff7:*
Oszuści!!! Zapłaciliśmy 1794,57 za abonament roczny i żeby wypowiedzieć umowę trzeba opłacić kolejne dwa miesiące wypowiedzenia 299,09 zł. Nie dajcie się nabrać na pozytywne komentarze, bo to ściema. Wszystkie informacje można znaleźć za darmo w necie!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-12-12
*.222.124.*
Mało przydatne artykuły, wszystkie te informacje można znaleźć w necie za darmo!!! nie płacąc 1400 zł rocznie. Zostałem wkręcony przez sprzedawców w taką umowę, dodatkowo żeby wypowiedzieć umowę trzeba opłacić kolejne dwa miesiące wypowiedzenia 299 zł. Mój błąd, nie dajcie się nabrać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-12-06
*.22.247.*
OSZUŚCI!!!!!!!!!!!
ZERO
TYLKO SAME WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
L.O.
link | zgłoś
2021-11-04
*.91.18.*
pomogli mi w rozwiązaniu kilku spraw fajnie, bo znacznie taniej wychodzi niż inne usługi u firm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
..
link | zgłoś
2021-11-04
*.235.207.*
Fajnie napisane, zrozumiałym językiem, prawo staje się łatwiejsze :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-11-04
*.79.98.*
Narazie testuję wydaje mi się że warto wziąć na abonament bo jest bardzo dużo usług i można korzystać z jednego abonamentu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-11-04
*.162.229.*
korzystam codziennie, fajne artykuły, dużo gospodarki i prawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emil
link | zgłoś
2021-11-04
*.154.153.*
Po darmowym okresie próbnym zdecydowałem się na wykupienie dostępu do portalu na cały rok, to był dobry zakup.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-11-04
*.76.119.*
Oferty dla przedsiębiorców, dostosowują je od branż
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grimm
link | zgłoś
2021-10-05
*.96.255.*
ta firma to oszuści, wyłudzają pieniądze i zastraszają, wszystkie pozytywne opinie to ściema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artek
link | zgłoś
2021-09-20
*.89.163.*
Można znaleźć tu wszystkie informacje jakie poszukują przesiębiorcy i jakie sa dla nich istotne w czasie prowadzenia działalności. Ja wykupiłem portal rownież dla swoich pracownikow.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ar.
link | zgłoś
2021-09-20
*.71.130.*
bardzo mi pomogli w pierwszych etapach istnienia mojej firmy. Na każde pytanie miałem odpowiedź i wskazówkę jak mam postępować nadal. Naprawdę bardzo dobra pomoc. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2021-09-20
*.102.16.*
Przepisy, ustawy, szkolenia, porady, e booki itd. wszystko w jednym miejscu. Brak uwag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-09-20
*.91.18.*
Jakiś czas temu zacząłem korzystać z usług firmy. Wszystko jest w porządku, nie mam żadnych zastrzeżeń i mam nadzieję, że tak pozostanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolinsky
link | zgłoś
2021-09-20
*.36.27.*
Za pomocą tego portalu prowadzę już sam wszystkie sprawy księgowe w mojej firmie. W razie jakichkolwiek pytań mogę liczyć na pomoc ekspertów. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-09-20
*.235.207.*
Jestem bardzo zadowolony z doradztwa prawnego. Kilka spraw udało mi się załatwić pozytywnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julka
link | zgłoś
2021-09-20
*.79.98.*
Polecam, szybkie weryfikacje spraw, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olelop
link | zgłoś
2021-09-20
*.162.229.*
Świetne wsparcie dla mojej firmy, nie potrzebuje już szukać porad u prawników, ponieważ na portalu możemy znaleźć wszystkie ważne i przydatne informacje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
E.M.
link | zgłoś
2021-09-20
*.154.153.*
Na jednym koncie może logować się kilka osób, z czego w firmie korzystamy, mamy i używamy we wszystkich działach, bo wszystkim się przydaje. Polecamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kama
link | zgłoś
2021-09-20
*.71.130.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dmytro
link | zgłoś
2021-09-02
*.166.247.*
Uwaga oszuści, wymagają opłatę i straszą!!!! Po rozmowie z nimi zgodziłem się opłacić ichnia fakturę i na tych miast rozerwać umowę. Po roku przesłali nową fakturę za wypowiedzenie tej umowy, której faktycznie nie było. Kto podpowie gdzie to zgłosić jak oszustwo?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2021-08-30
*.201.55.*
To sprytni oszuści i wyłudzacze pieniędzy Szkoda że nasze prawo na takie działania pozwala i nie kara za tak oczywiste oszukiwanie nieświadomych przedsiębiorców Ich portal https://egpp.pl za którego korzystanie pobierają wygórowane opłaty to stek bezużytecznych i nieprawdziwych inforomacji
Brak
Opłata za korzystanie z portalu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-07-19
*:8130:f050:*
Oszustwo. Za nieuwagę trzeba teraz zapłacić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2021-07-19
*.135.29.*
Masakra...oszuści i naciągacze.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-07-01
*.204.19.*
Bardzo nieprofesjonalne. Wyłudzanie pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-07-01
*.204.19.*
Bardzo słaby poziom usługi, a pani z działu prawnego nie potrafi poprawnie wysłać maila, po czym dzwoni i krzyczy na ludzi. Bardzo dużo ukrytych kosztów w zawiłym i niezrozumiałym regulaminie. Zdecydowanie nie polecam. Bardzo żałuję podjęcia z nimi współpracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2021-06-08
*.49.197.*
Jednym słowem naciągacze chronieni swoimi kruczkami prawnymi. Oszustka dzwoniąca do mnie sprzedała mi 14 dniowy "darmowy" okres próbny informując przy tym że 9/10 dnia trwania okresu próbnego będzie z ich strony kontakt w celu ustalenia czy jestem zainteresowany którymś z pakietów. Oczywiście żadneg [rozwiń/zwiń]
brak
oszustwa i naciąganie na duże sumy pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-06-07
*.25.29.*
S***y i tyle można o nich powiedzieć, kanciarze i złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
banko
link | zgłoś
2021-05-05
*.37.139.*
Zwykli oszuści.Cały ten portal to lipa,nic tam nie ma.Wyłudzają piniądze od uczciwych ludzi.Prokutatura nic nie robi bo nie widzi nic w tum złego.Odradzam rozmowe z telemarketerami,naciągają.
brak
Brak możliwości odstąpienia od umowy,duży koszt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klockil, Iwanowice Wielkie
link | zgłoś
2021-04-26
*.1.90.*
gdyby nie koronawirus to zdecydowałabym się na wykupienie pakietu do portalu, jednak w obecnej sytuacji nie stać mnie, jeśli tylko odbije się od dna to myślę, że za jakiś czas zdecyduje się na pełen pakiet, wydaję mi się, że jest to dobra okazja dla osób, prowadzących jednoosobową działalność gospod [rozwiń/zwiń]
próba
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B.N Namysłów
link | zgłoś
2021-04-26
*.252.194.*
Działam na rynku od dwóch miesięcy. Zastanawiam się właśnie, czy by sobie tego portalu nie zakupić, pewnie by się przydał, tak mi się wydaje. Nie jestem pewien czy od razu na rok, ale jeśli jest opcja na krócej to chętnie go wypróbuję. Jeśli można też mieć prawnika w tym, to tym lepiej, bo możliwe, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir Wojczak
link | zgłoś
2021-04-26
*:1::*
ciekawy byłem opinii innych o portalu Business management , bo ja mam akurat bardzo dobre, ale widzę, że inni też. To fajnie, bo widać takie rzeczy się przydają. Widzę, że ludzie tu chyba najczęściej z porad prawnych korzystają, inni ze szkoleń, mi osobiście przydała się opcja reklamy, bo nawiązałem [rozwiń/zwiń]
dużo ciekawych usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
OlieroN Kielce
link | zgłoś
2021-04-26
*.79.166.*
mam problem ze skonstruowaniem jakiejś dobrej umowy z partnerem z Czech. Nie wiem, czy Business management mogliby mi to zrobić, tak specjalnie pode mnie? taką umowę sporządzić?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosz J-k
link | zgłoś
2021-04-26
*.79.156.*
ja mogę polecić reklamę na tym serwisie sipp.pl. u nas to przyniosło bardzo fajne efekty. reklama okazała się dużo tańsza, niż agencja reklamowa, bo wystarczył jeden baner i zrobił swoją robotę. Kilka firm się do nas odezwało, do kilku szef się sam odezwał. W każdym razie coś na pewno z tego będzie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2021-04-09
*.49.174.*
dobre opinie o tej firmie pochodzą z kosmosu, każdy kto zetknął się z nimi wie, że podstawą ich działania to wyłudzenia i zastraszanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2021-04-09
*.77.63.*
Ta firma to prawdziwi oszuści,stwierdzili że wysłałam odpowiedz na TAK, gdzie wogole nie odnajduje w meilach tego pitwierdzenia i przysłali mi fakturę na bajońską kwotę, po czym nie chcą udostępnić nagrania gdzie twierdza że mają rozmowe bo jest RODO i meila którego prawdopodobnie potwierdzającego i [rozwiń/zwiń]
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-04-07
*:959d:4ce7:*
Z portalu nie zdążyłem skorzystać a dostałem fv za cały rok użytkowanie. Zostałem wprowadzony w błąd przez konsultanta. Obecnie trwa próba windykacji fv. UWAZAM ŻE TA "DZIAŁALNOŚĆ" MA ZA ZADANIE WYŁUDZAĆ I WYMUSZAĆ PIENIADZĘ Z OSOB KTÓRE ZOSTAŁY WPROWADZONE W BŁĄD
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2021-04-07
*.225.102.*
Gorąco NIE polecam korzystania z usług tej firmy. Poziom obsługi klienta pozostawia wiele do życzenia - rażący brak kultury, ogłady i respektowania podstawowych norm relacji międzyludzkich. Faktury wystawione z błędami, niekompetencja pozostawiające ogromny niesmak. Odradzam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bart L
link | zgłoś
2021-04-06
*:1::*
To może ja też sprawdzę, skoro to taki dobry portal doradczy … szukam właśnie jakiegoś stałego źródła informacji, może być online, więc przejrzę i to, zależy też jaka cena, bo to ważne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam Palicki
link | zgłoś
2021-04-06
*.77.108.*
dałem ogłoszenie reklamowe na portal mojego warsztatu i powiem szczerze, że od tamtej pory klientów mam więcej. Nie wiem czy to jest zbieg okoliczności, czy faktycznie jestem tu widoczny dla innych. Tak czy inaczej, klientów jest więcej, więc na pewno nie żałuję, że go kupiłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jagoda
link | zgłoś
2021-04-06
*.79.164.*
moja znajoma opowiadała że miała problem prawny, dość skomplikowana sprawa. Wiem, że jakiś dobry prawnik z Business Management ją poprowadził i sprawę wygrała. Wiem, że była zadowolona bo nie musiała mu płacić nie wiadomo ile dodatkowo, w ramach abonamentu jej to zrobili. Dlatego też mi to polecała, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B.L
link | zgłoś
2021-04-06
*.99.89.*
przejrzę z ciekawością tą propozycję. Miałem kiedyś coś podobnego, pamiętam, że nie raz mi się to przydało, ale cenowo było gorzej, bez porównania tamten był droższy. Ten jest tańszy, więc jak się sprawdzi to kupię na pewno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan Ka
link | zgłoś
2021-04-06
*.81.153.*
Ja próbowałam portal podczas okresu testowego, wydaje sie ok, ale nie na moją kieszeń aktualnie, nie mam teraz środków na dodatkowe wydatki, może po nowym roku kupię abonament bo widzę, że ma dobre opinie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
blukas
link | zgłoś
2021-04-06
*.135.77.*
Powiem tak rozwiązanie super, ale na pewno nie dla każdego i nie dla każdej branży, bardzo fajna opcja, że przed wykupieniem można skorzystać z opcji testowej, to na pewno przyciągnie klientów.
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolega z WRO
link | zgłoś
2021-03-29
*.181.242.*
UWAGA TA FIRMA TO ZŁODZIEJE !!! Wyłudzają pieniądze !!! Wystawiają FV bez podstawnie i straszą windykacją !!! Z tego co wiem został stworzony pozew zbiorowy przeciwko tej firmie.
Brak
Wyłudzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2021-03-22
*.49.213.*
trzymajcie się od nich z daleka, ich podstawowa działalność to wyłudzanie i zastraszanie. Nie wiem jakim cudem działają legalnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KBL
link | zgłoś
2021-03-18
*.1.90.*
Dobry kontakt z firmą. Polecam, można się dogadać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika; Warszawa
link | zgłoś
2021-03-18
*.248.102.*
Jestem obecnie na etapie negocjacji z działem obsługi Klienta. Po wstępnych rozmowach jest szansa, że sprawę załatwimy polubownie. Jestem zainteresowana krótszym abonamentem na początek, niekoniecznie na rok, bo nie wiem, czy przez kolejny rok będę prowadziła działalność.
możliwość negocjacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Merol Sp.z o.o., Inowrocław
link | zgłoś
2021-03-18
*.79.160.*
Serdecznie polecam, jakość zdecydowanie adekwatna do ceny. Polecam pakiet Optimum.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-03-18
*.79.156.*
Obecnie testuję i wydaje mi się że warto wziąć na abonament bo jest bardzo dużo usług. Sprawdzę i będę mógł napisać coś więcej :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna K.
link | zgłoś
2021-03-18
*.195.233.*
Zadzwonila do mnie konsultantka z propozycją usługi. Wzięłam z ciekawości i niestety zapomniałam zrezygnować o czasie. Dostałam fakturę na dość dużą sumę na roczny abonament. Na szczęście udało mi się porozumieć z działem windykacji. Sprawa została rozwiązana pozytywnie.
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JarBar Sp.J.
link | zgłoś
2021-03-18
*.15.62.*
Nie żałujemy zakupu bo portal nam się przydaje, sprawdził się nie raz. Proponuję mimo wszystko niższe ceny lub pakiety na krótszy okres.
zawartość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona Bochniak
link | zgłoś
2021-03-18
*.158.73.*
Dobrze, że jest możliwość wyboru pakietu z trzech różnych z różnymi możliwościami i funkcjami. Ja obecnie korzystam z najniższego, jak dla mnie zupełnie wystarcza.
wybór pakietów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Moddom, Wałbrzych
link | zgłoś
2021-03-18
*.135.77.*
Znalazłam na portalu ciekawą usługę opieki prawnej już w najniższym pakiecie, niemniej jednak brakuje mi szerszych informacji i doradztwa dotyczącego inwestycji. Fajnie byłoby o tą usługę wzbogacić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaman, Olsztyn
link | zgłoś
2021-03-18
*.81.153.*
Dość ciekawy portal informacyjny. Porównując do innych, nie odbiega merytorycznie. Jedna uwaga - dobrze byłoby bardziej zróżnicować pakiety, np. na okres półroczny..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-03-17
*.186.199.*
Byłem przy tym jak wspólniczka odebrała telefon. Przełączyliśmy na głośnomówiący. Miła pani zachęcała do DARMOWEGO dwutygodniowego okresu próbnego. Wspólniczka podkreśliła, ż enie chce żadnego abonamentu, pani zapewniała, że nie ma. Po dwóch tygodniach przyszła faktura. Sprawę zgłosiliśmy na poli [rozwiń/zwiń]
Idealnie kłamią, oszukują i wyłudzają, możesz się od nich uczuć wyłudzania i oszustwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-03-16
*.144.87.*
UWAGA, OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-03-16
*.47.65.*
Zwykli oszuści konsultantka namawia na okres bezpłatny oniecuje kontakt pod koniec tego okresu a po 14 dniach z automatu przychodzi faktura z opłatą na cały rok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-03-16
*.47.65.*
UWAGA OSZUCI!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mruuuk
link | zgłoś
2021-03-14
*.135.162.*
!!! UWAGA OSZUŚCI !!! Zostałam namówiona przez bardzo miłą, a zarazem natrętną panią, która wzięła mój numer z bazy danych działalności gospodarczych do ich usługi. Oferują ‚darmowy’ dostęp do ich portalu, który po 2 tygodniach z automatu staje się płatny 2000zł. Nie zostałam o tym poinformowana, n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
banko
link | zgłoś
2021-03-12
*.37.92.*
Zwykli oszuści.Odradzam rozmowe z telemarketerem.Naciąga i okłamuje a potem jest faktura na 2tyś.To takie legalne oszustwo:)
brak
Brak możliwości odstąpienia od umowy,duży koszt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ed
link | zgłoś
2021-03-12
*:5b07:9d8d:*
Oszuści . Konsultanta dzwoni przekonuje ze mozna skorzystać z bezpłatnego dostępu ale trzeba wysłać w odpowiedzi na sms TAk Pózniej przychodzi fv na 1800 dzwonienie tam to strata czasu chamstwo i agresja a w konsekwencji fv dają fo windykacji powołując sie na podstawę prawna tj umowę zawarta sms [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2021-03-11
*.96.248.*
zastawiają pułapki prawne i wyłudzają pieniądze za niechciane usługi, poziom etyczny zerowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
egpp szkoda słów
link | zgłoś
2021-03-10
*.31.156.*
oszustwo, pod pretekstem testowania wysyłają faktury na ponad 2tys zł, OMIJAC!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kumin&Kumin
link | zgłoś
2021-03-04
*.101.153.*
Uważam, że jak za taki zakres usług na portalu cena jest w porządku. ja co dzień tu zaglądam z ciekawością
przydaje się na codzień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wulik5
link | zgłoś
2021-03-04
*.101.140.*
Współpraca bardzo udana już od jakiegoś czasu, jestem bardzo zadowolony.
pomocny na etapie zakładania firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał A
link | zgłoś
2021-03-04
*.1.90.*
Odkąd posiadam portal na bieżąco jestem ze wszystkimi informacjami w prawie, gospodarce
aktualny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina Boroń
link | zgłoś
2021-03-04
*.149.250.*
Odkąd posiadam portal na bieżąco jestem ze wszystkimi informacjami w prawie, gospodarce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KLM Sp. j
link | zgłoś
2021-03-04
*.149.255.*
Usługi bardziej przydatne niż na innych tego typu portalach.
bardzo ciekawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B. Kownacki
link | zgłoś
2021-03-04
*.149.253.*
Bardzo dobry serwis dla przedsiębiorców, mnóstwo informacji i opis bieżących ważnych wydarzeń, polecam wszystkim.
porady prawne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mantry
link | zgłoś
2021-03-04
*.149.253.*
Ciekawe możliwości, bardzo fajne informacje, dla mnie duża pomoc.
zawartość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
yuil18
link | zgłoś
2021-03-04
*.146.59.*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest bardzo przystępna
cena, zawartość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K. Balasek
link | zgłoś
2021-03-04
*.187.162.*
jeśli mam jakiekolwiek pytanie, zawsze uzyskuję szczegółową odpowiedź. Polecam współpracę.
prawnicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A. Maślanka
link | zgłoś
2021-03-04
*.176.84.*
Testowałam przez dwa tygodnie i uważam, że warto mieć ten portal i ja też decyduję się na abonament, na pewno na rok
dwutygodniowy test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jowita Jaś
link | zgłoś
2021-03-04
*.13.1.*
Nasza firma współpracuje z Business Management już od roku i na pewno ta współpraca będzie jeszcze trwała.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krystyna
link | zgłoś
2021-02-26
*.173.88.*
firma jak amber gold im wiecej nas sie znajdzie tym szybciej zniknie oszusci i naciągacze niby prawnicy a przez telefon nic tylko słodzą a puzniej straszą windykacją za nie zapłaconą fakture
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-02-26
*.170.25.*
Podstępni złodzieje...
Wyłudzanie pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2021-02-26
*.251.85.*
https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/proponuja-dostep-do-portalu-prawnego-po-14-dniach-przedsiebiorcow-zaskakuja-faktury/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dałem się nabrać
link | zgłoś
2021-02-25
*.31.159.*
nic nie musisz płacić, do żadnej umowy nie doszło
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2021-02-25
*.13.100.*
Otrzymałam telefon że muszę zapłacić za fakturę prawie 1500 zł. ponieważ nie złożyłam wypowiedzenie w ciągu 14 dni. Telemarketer mnie naciągnął na korzystanie, odpisałam sms a TAK bo to było konieczne do aktywacji, ani razu nie skorzystałam z portalu i muszę zapłacić? Czuje się oszukana...
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-02-23
*.249.172.*
NIBY PRAWNICY WYSTAWIAJĄ FAKTURY NA PODSTAWIE DOKUMENT ÓW KTÓRE TRAFIAJĄ JAKO SPAM.SPAM JEST FOLDEREM KTÓRY PO 14 DNIACH SAM SIĘ CZYŚCI I NIE POZOSTAWIA ŻADNYCH ŚLADÓW....ONI TAK MYŚLĄ,ALE PORTALE UDOSTĘPNIAJĄ TREŚCI TAKICH SPAMÓW I SĄ DOSKONAŁYM DOWODEM W SPRAWIE O OSZUSTWO.CELOWE WYSYŁANIE INFORM [rozwiń/zwiń]
BRAK
DUŻO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-02-23
*.114.72.*
SKANDAL. WŁAŚNIE DOSTAŁAM FAKTURĘ ZA USŁUGI NA BLISKO 2.000 ZŁ. NIE MIAŁAM Z FIRMĄ ŻADNEGO KONTAKTU. NICZEGO NIE ZAMAWIAŁAM, A WYSTWILI MI FAKTURĘ. ZGŁOSZĘ SPRAWĘ NA POLICJĘ.
WYŁUDZENIE PIENIĘDZY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Bilko
link | zgłoś
2021-02-23
*.148.88.*
Firma nęka w sprawie dostępu do portalu informacyjnego w cenie 1,8k rocznie, na którym mają być miedzy innymi porady prawne. Sami mają w poważaniu ustawę Prawo Prasowe, brak wskazania adresu redakcji portalu, brak informacji o redaktorze naczelnym co sugeruje, że firma nie dokonała rejestracji porta [rozwiń/zwiń]
brak
naciągają na usługi prawnicze sami mając prawo w powarzaniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daro
link | zgłoś
2021-02-19
*.170.25.*
Oszustwo wspierane marketingiem szeptanym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-02-19
*.170.25.*
UWAGA OSZUSTWO!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2021-02-19
*.170.25.*
UWAGA! Firma wyłudza fakturę od przedsiębiorców. Po darmowym 14 dniowym okresie próbnym automatycznie aktywują subskrypcję na 12 miesięcy. Faktura zostaje wystawiona na ok 1500 zł bez możliwości rezygnacji.
Próba wyłudzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sesmil
link | zgłoś
2021-02-17
*.65.238.*
UWAGA Wyłudzają pieniądze na podstawie wystawienia faktury za rzekomo podpisaną umowę i potwierdzenie stwierdzeniem TAK. Nie chcą udostępnić nagrań na podstawie których była podpisana umowa twierdząc, że odsłuch nie ma znamion przestępstwa. https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/p [rozwiń/zwiń]
BRAK
Wyłudzenie płatności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MONIKA
link | zgłoś
2021-02-13
*.146.228.*
https://www.facebook.com/Poszkodowani-przez-SIPPBusiness-ManagementCentrum-Innowacji-Dla-Biznesu-103671667742267 ZAPRASZAM do lektury
brak
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-02-13
*.146.228.*
https://www.facebook.com/Poszkodowani-przez-SIPPBusiness-ManagementCentrum-Innowacji-Dla-Biznesu-103671667742267 ZAPRASZAM - dużo interesujących informacji o firmie
brak
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Komiszewski22
link | zgłoś
2021-02-11
*.149.250.*
Serdecznie polecam, portal na bardzo wysokim poziomie, przydaję mi się na co dzień w pracy. Dla osób, które prowadzą własną działalność gospodarczą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamski Sp. z o.o.
link | zgłoś
2021-02-11
*.1.90.*
bardzo dobre narzędzie pracy, bardzo pomocne i przydatne, polecam szczególnie księgowym. Polecam
aktualny dla księgowości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mitryna184
link | zgłoś
2021-02-11
*.149.255.*
Moja opinia na temat tego serwisu jest bardzo dobra. Korzystałem z ich szkoleń. Przeszkoliłem siebie oraz swój dział, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kalinek
link | zgłoś
2021-02-11
*.149.253.*
Porady prawne i porady dotyczące inwestycji, to naprawdę wiedza, z której szkoda byłoby nie skorzystać. Wszystko na bieżąco.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B. konoska
link | zgłoś
2021-02-11
*.141.162.*
Mam nadzieję, że ta cena za portal nie będzie wyższa, bo chciałabym wykupić na dłuższy czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-02-10
*:778b:1643:*
Firma kusi klientów skorzystaniem bezpłatnym z portalu przez okres 14 dni, i następnie mimo braku wejścia na stronę portalu wysyła fakturę na prawie 2 tys zł i wydzwania o płatności oraz usiłuje windykować nienależne środki . Bardzo nieetyczne działanie.Proszę się chronić przed takim naciąganiem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2021-02-08
*.72.24.*
OSZUSTWO Bardzo proszę uważać na firmę wystawiają nienależne faktury a następnie próbują zastraszać niedoszłych klientów. UWAGA NACIĄGACZE https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/proponuja-dostep-do-portalu-prawnego-po-14-dniach-przedsiebiorcow-zaskakuja-faktury/
brak
naciagactwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol N
link | zgłoś
2021-02-08
*.149.250.*
Bardzo pomocne i niedrogie narzędzie. Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bugucki&Bogucki Sp. z o.o.
link | zgłoś
2021-02-08
*.1.90.*
Skłaniam się do przejścia na abonament, dużo aktualnych informacji, są szkolenia i dobre porady inwestycyjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B. Król
link | zgłoś
2021-02-08
*.104.194.*
Rozwiązanie dla firm, przedsiębiorców. Polecam zwłaszcza teraz w tym ciężkim czasie dla przedsiębiorców.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala111
link | zgłoś
2021-02-08
*.98.228.*
Jako właścicielce nowo powstałej firmy bardzo mi się ten serwis przydaje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dyrektor Finansowy Emtech
link | zgłoś
2021-02-08
*.32.136.*
Z ciekawości sprawdziłem zawartość tego serwisu w okresie darmowym, testowym. Mogę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony, ponieważ jest to naprawdę dobry portal doradczy. Ogólnie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bała Irena
link | zgłoś
2021-02-08
*.149.255.*
Jakość świadczonych usług na bardzo wysokim poziomie. Polecam firmę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystik
link | zgłoś
2021-02-08
*.98.244.*
Obecnie korzystam z opcji okresu próbnego i myślę, że najprawdopodobniej zdecyduję się na dłuższe wykupienie dostępu do portalu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klimek
link | zgłoś
2021-02-08
*.91.31.*
Własną działalność gospodarczą prowadzę od niedawna, dlatego portal, który oferuję firma póki co przydaje mi się na każdym kroku. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Groszczyński Jakub
link | zgłoś
2021-02-08
*.149.253.*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest przystępna, pomoc naprawdę duża.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B. Jadwiga
link | zgłoś
2021-02-08
*.141.162.*
jeśli mam jakiekolwiek pytanie, zawsze uzyskuję szczegółową odpowiedź. Polecam współpracę z firmą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcelina
link | zgłoś
2021-02-05
*:8b1d:82c3:*
Pan Seweryn P. to również pracownik SIPP/BM. Ostatnio zaczął posługiwać się tytułem komornika sądowego. Odpowiednia Izba Komornicza została już o tym fakcie poinformowana. Pani Anna K. przedstawiająca się jako windykator terenowy to PRACOWNIK krakowskich spółek, a nie zewnętrzna firma windykacyjn [rozwiń/zwiń]
Nauka oszukiwania
Przestepstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman Kłosowski
link | zgłoś
2021-02-03
*.173.209.*
UWAGA NACIĄGACZE https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/proponuja-dostep-do-portalu-prawnego-po-14-dniach-przedsiebiorcow-zaskakuja-faktury/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Firma
link | zgłoś
2021-01-22
*.1.90.*
Fajnie, że możemy wybrać pakiet jaki nas interesuje i płacimy za to co chcemy mieć. Ja korzystam z najtańszego i w pełni mi wystarcza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
P. Kownacka, Toruń
link | zgłoś
2021-01-22
*.149.250.*
Z egpp korzystamy z całym działem kadr, bardzo ułatwia nam to pracę. Korzystamy z jednego konta. Polecam firmę business management. Forum prawne oraz komentarze przypadły nam do gustu.
wielostanowiskowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marecka
link | zgłoś
2021-01-22
*.104.194.*
Fajnie, że możemy korzystać razem z portalu wraz z mężem, Przed kupnem czytaliśmy o egpp komentarze, i pozytywny odbiór, który znaleźliśmy na temat firmy business management kraków, forum prawno doradczo doradziło nam wybrać właśnie ten serwis, który najbardziej pasuje do naszej działalności.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Z. Konoszek
link | zgłoś
2021-01-22
*.98.228.*
Portal egpp jest bardzo czytelny, artykuły podzielone na kategorie, więc jest to duży plus. Zaczynam zaraz swój drugi rok z portalem egpp.pl Forum księgowe poleca serwis dla naszego zawodu
branżowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anton pach
link | zgłoś
2021-01-22
*.32.136.*
Firma na rynku od kilkunastu lat, pewne źródło. O firmie business management ocena pozytywna. Portal sprecyzowany pod przedsiębiorców.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zamachowski
link | zgłoś
2021-01-22
*.149.255.*
Lubie na portalu egpp opnie ekspertów, artykuły. Znaleźć tu możemy informacje z działu prawa pracy, gospodarki. Na co dzień wraz z żoną prowadzimy nasza małą rodzinną firmę, więc z portalu korzystamy na okrągło.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pjg Olkusz
link | zgłoś
2021-01-22
*.98.244.*
bardzo fajna wspólpraca od kilku miesięcy. dobry kontakt, na pytania zawsze mam odpowiedź, nie raz otrzymałem tu już dobrą radę. co chwilę jakiś problem prawny się pojawia, więc często się tu konsultuję w różnych sprawach. Nie zamienię firmy na żadną inną
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M. Wojnar
link | zgłoś
2021-01-22
*.91.31.*
szukam dodatkowego doradztwa, oprócz mojej księgowej, bo chcę mieć kontrolę nad jej wyliczeniami. to chyba będzie ok, z tego co widzę, ważne że codziennie nowe info, to też się przydaje. Lepiej wiedzieć co i jak, bo codziennie się to wszystko zmienia, a dobrze byłoby jednak się orientować, to teraz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika Jaś
link | zgłoś
2021-01-22
*.149.253.*
ja mam taki podstawowy niedrogi pakiet, ale mi to wystarczy, bo i tak sa tu różne szkolenia i doradztwo, a na doradztwie głównie mi zależy, więc, jeśli potrzebuję to się doradzam, a nie potrzebuję na szczęście często.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
myki78
link | zgłoś
2021-01-22
*.1.90.*
komentarz o egpp wystawiam pozytywny, ponieważ mam pozytywne doświadczenia z firmą. Mam ten portal od kilku miesięcy i jeszcze się nie zawiodłem ani razu. zawsze jak mam pytanie to w ciągu dwóch dni mam odpowiedź, logiczne wyjaśnienie każdej sprawy i ewentualnego rozwiązania. Tak, że moge polecić ws [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
harnaś
link | zgłoś
2021-01-21
*.206.213.*
Zwykli naciągacze i oszuści, co innego mówią w rozmowie tel. a potem okazuje się że przysyłają fakturę na 1800 zł. za jakieś bzdety , które normalnie można bez problemu zobaczyć w necie. Ciekawe ile osób by zgodziło się nawet na ten darmowy dostęp do ich portalu jak by ich poinformowano ile potem k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Diana Kijowska
link | zgłoś
2021-01-20
*:c554:3f9:*
Witam nam tzn. mężowi (Bogusław Kijowski) po wysłaniu odpowiedniego pisma zaproponowali ugodę na kwotę 1094,70zł. Niech nie myślą sobie, że ją przyjmiemy i zapłacimy. Faktura ma zostać wystawiona na 0 zł. Kieruje wniosek do prokuratury.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Zubko
link | zgłoś
2021-01-19
*:c554:3f9:*
Witam, dziękuję za kontakt w sprawie. Również zostałem wprowadzony w błąd przez firmę Business Management. Jeśli w przeciągu tygodnia nie otrzymam faktury korygującej na 0 zł, sprawa zostanie skierowana do prokuratury.
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-01-18
*.1.90.*
możliwość darmowego przetestowania sobie portalu i sprawdzenia zawartości. Jest ok.
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MichNok
link | zgłoś
2021-01-18
*.149.250.*
Polecam wszystkim sprawdzić. Dobra pomoc.
dobra pomoc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olx134
link | zgłoś
2021-01-18
*.104.194.*
Sprawdzone i bardzo dobre usługi. Zakres bardzo obszerny a przede wszytkim wiarygodna pomoc i porady na których można polegać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-01-18
*.98.228.*
Uważam, że cena nie jest zła jak za taki zakres usług. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malta Sp. zo.o.
link | zgłoś
2021-01-18
*.32.136.*
Bardzo fajny portal prawny! Wszystkie informacje w jednym miejscu, super!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamczyk L.
link | zgłoś
2021-01-18
*.149.255.*
nie mam żadnych negatywnych uwag, wszystko działa prawidłowo, strona działa szybko, sprawnie bez żadnych przerw, super obsługa klienta
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olaf14
link | zgłoś
2021-01-18
*.98.244.*
Po darmowym okresie próbnym zdecydowałem się na wykupienie dostępu do portalu na cały rok, dobry zakup
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazan&Kazan
link | zgłoś
2021-01-18
*.91.31.*
Skorzystałem z usługi doradczej , oferta znaleziona na facebooku. Na pewno przyda nam się portal w firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA Opinie