BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA Opinie

3.8 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2571
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Natalia
link | zgłoś
2021-03-16
*.47.65.*
UWAGA OSZUCI!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mruuuk
link | zgłoś
2021-03-14
*.135.162.*
!!! UWAGA OSZUŚCI !!! Zostałam namówiona przez bardzo miłą, a zarazem natrętną panią, która wzięła mój numer z bazy danych działalności gospodarczych do ich usługi. Oferują ‚darmowy’ dostęp do ich portalu, który po 2 tygodniach z automatu staje się płatny 2000zł. Nie zostałam o tym poinformowana, n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
banko
link | zgłoś
2021-03-12
*.37.92.*
Zwykli oszuści.Odradzam rozmowe z telemarketerem.Naciąga i okłamuje a potem jest faktura na 2tyś.To takie legalne oszustwo:)
brak
Brak możliwości odstąpienia od umowy,duży koszt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ed
link | zgłoś
2021-03-12
*:5b07:9d8d:*
Oszuści . Konsultanta dzwoni przekonuje ze mozna skorzystać z bezpłatnego dostępu ale trzeba wysłać w odpowiedzi na sms TAk Pózniej przychodzi fv na 1800 dzwonienie tam to strata czasu chamstwo i agresja a w konsekwencji fv dają fo windykacji powołując sie na podstawę prawna tj umowę zawarta sms [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2021-03-11
*.96.248.*
zastawiają pułapki prawne i wyłudzają pieniądze za niechciane usługi, poziom etyczny zerowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
egpp szkoda słów
link | zgłoś
2021-03-10
*.31.156.*
oszustwo, pod pretekstem testowania wysyłają faktury na ponad 2tys zł, OMIJAC!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
yuil18
link | zgłoś
2021-03-04
*.146.59.*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest bardzo przystępna
cena, zawartość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A. Maślanka
link | zgłoś
2021-03-04
*.176.84.*
Testowałam przez dwa tygodnie i uważam, że warto mieć ten portal i ja też decyduję się na abonament, na pewno na rok
dwutygodniowy test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jowita Jaś
link | zgłoś
2021-03-04
*.13.1.*
Nasza firma współpracuje z Business Management już od roku i na pewno ta współpraca będzie jeszcze trwała.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krystyna
link | zgłoś
2021-02-26
*.173.88.*
firma jak amber gold im wiecej nas sie znajdzie tym szybciej zniknie oszusci i naciągacze niby prawnicy a przez telefon nic tylko słodzą a puzniej straszą windykacją za nie zapłaconą fakture
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-02-26
*.170.25.*
Podstępni złodzieje...
Wyłudzanie pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dałem się nabrać
link | zgłoś
2021-02-25
*.31.159.*
nic nie musisz płacić, do żadnej umowy nie doszło
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2021-02-25
*.13.100.*
Otrzymałam telefon że muszę zapłacić za fakturę prawie 1500 zł. ponieważ nie złożyłam wypowiedzenie w ciągu 14 dni. Telemarketer mnie naciągnął na korzystanie, odpisałam sms a TAK bo to było konieczne do aktywacji, ani razu nie skorzystałam z portalu i muszę zapłacić? Czuje się oszukana...
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-02-23
*.249.172.*
NIBY PRAWNICY WYSTAWIAJĄ FAKTURY NA PODSTAWIE DOKUMENT ÓW KTÓRE TRAFIAJĄ JAKO SPAM.SPAM JEST FOLDEREM KTÓRY PO 14 DNIACH SAM SIĘ CZYŚCI I NIE POZOSTAWIA ŻADNYCH ŚLADÓW....ONI TAK MYŚLĄ,ALE PORTALE UDOSTĘPNIAJĄ TREŚCI TAKICH SPAMÓW I SĄ DOSKONAŁYM DOWODEM W SPRAWIE O OSZUSTWO.CELOWE WYSYŁANIE INFORM [rozwiń/zwiń]
BRAK
DUŻO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-02-23
*.114.72.*
SKANDAL. WŁAŚNIE DOSTAŁAM FAKTURĘ ZA USŁUGI NA BLISKO 2.000 ZŁ. NIE MIAŁAM Z FIRMĄ ŻADNEGO KONTAKTU. NICZEGO NIE ZAMAWIAŁAM, A WYSTWILI MI FAKTURĘ. ZGŁOSZĘ SPRAWĘ NA POLICJĘ.
WYŁUDZENIE PIENIĘDZY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Bilko
link | zgłoś
2021-02-23
*.148.88.*
Firma nęka w sprawie dostępu do portalu informacyjnego w cenie 1,8k rocznie, na którym mają być miedzy innymi porady prawne. Sami mają w poważaniu ustawę Prawo Prasowe, brak wskazania adresu redakcji portalu, brak informacji o redaktorze naczelnym co sugeruje, że firma nie dokonała rejestracji porta [rozwiń/zwiń]
brak
naciągają na usługi prawnicze sami mając prawo w powarzaniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daro
link | zgłoś
2021-02-19
*.170.25.*
Oszustwo wspierane marketingiem szeptanym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-02-19
*.170.25.*
UWAGA OSZUSTWO!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2021-02-19
*.170.25.*
UWAGA! Firma wyłudza fakturę od przedsiębiorców. Po darmowym 14 dniowym okresie próbnym automatycznie aktywują subskrypcję na 12 miesięcy. Faktura zostaje wystawiona na ok 1500 zł bez możliwości rezygnacji.
Próba wyłudzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sesmil
link | zgłoś
2021-02-17
*.65.238.*
UWAGA Wyłudzają pieniądze na podstawie wystawienia faktury za rzekomo podpisaną umowę i potwierdzenie stwierdzeniem TAK. Nie chcą udostępnić nagrań na podstawie których była podpisana umowa twierdząc, że odsłuch nie ma znamion przestępstwa. https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/p [rozwiń/zwiń]
BRAK
Wyłudzenie płatności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA Opinie