Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3303
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][40][41][42][43][44][45][46][47][48][49][50][51][52][53][54][55][56][57][58][59][60][61][62][63][64][65][66][67][68][69][70][71][72][73][74][75][76][77][78][79][80][81][82][83][84][85][86][87][88][89][90][91][92][93][94][95][96][97][98][99][100][101][102][103][104][105][106][107][108][109][110][111][112][113][114][115][116][117][118][119][120][121][122][123][124][125][126][127][128][129][130][131][132][133][134][135][136][137][138][139][140][141][142][143][144][145][146][147][148][149][150][151][152][153][154][155][156][157][158][159][160][161][162][163][164][165][166][167][168][169][170][171][172][173][174][175][176][177][178][179][180][181][182][183][184][185][186][187][188][189][190][191][192][193][194][195][196][197][198][199][200][201][202][203][204][205][206][207][208][209][210][211][212][213][214][215][216][217][218][219][220][221][222][223][224][225][226][227][228][229][230][231][232][233][234][235][236][237][238][239][240][241][242][243][244][245][246][247][248][249][250][251][252][253][254][255][256][257][258][259][260][261][262][263][264][265][266][267][268][269][270][271][272][273][274][275][276][277][278][279][280][281][282][283][284][285][286][287][288][289][290][291][292][293][294][295][296][297][298][299][300][301][302][303][304][305][306][307][308][309][310][311][312][313][314][315][316][317][318][319][320][321][322][323][324][325][326][327][328][329][330][331]
Maria185
link | zgłoś
2020-12-15
*.149.250.*
Broni się tu doradztwo biznesowe, chyba z tego najczęściej korzystają klienci. Widzę, że dużo osób sobie to chwali. Do tego jest jeszcze kilka innych opcji, ale to już bardziej dodatkowe, jesli ktoś potrzebuje np. szkoleń czy reklamy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michałanioł
link | zgłoś
2020-12-15
*.104.194.*
mamy w firmie ten portal, więc chętnie korzystamy jak ktoś czegoś potrzebuje to się tu od czasu do czasu doradzamy lub konsultujemy. Cenowo też ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jonkisz18
link | zgłoś
2020-12-15
*.98.228.*
dobry serwis prawny dla każdego. można się dopytać, albo przeszkolić, zareklamować, czy znaleźć kogoś do współpracy. Wydaje mi się, że w porównaniu do całego zakresu usług cena jest naprawdę super. Myślę, że egpp.pl będzie dobrym dla mnie rozwiązaniem, zobaczymy.
przyda mi się cos takiego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Celik Sp. z o.o.
link | zgłoś
2020-12-15
*.32.136.*
Mam ten portal od kilku miesięcy i jeszcze się nie zawiodłem. Zawsze jak mam jakieś pytanie to zaraz na dniach mam już odpowiedź, dokładne wyjaśnienie każdej sprawy i proponowane rozwiązanie. Tak, że moge polecić wszystkim szukającym dobrego doradztwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam Bialik, Płock
link | zgłoś
2020-12-15
*.149.255.*
posiadam podstawowy niedrogi pakiet, ale mi to w wystarczy, bo mam w nim różne szkolenia i doradztwo, a na doradztwie głownie mi zależy, więc, jak potrzebuję to się doradzam, nie potrzebuję na szczęście często. Cieszę się że na egpp można też wrzucić reklamę swojej firmy, bo to zawsze może się prz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Patrycki45
link | zgłoś
2020-12-15
*.98.244.*
Pomoc prawna, którą tu otrzymałem okazała się skuteczna, więc w przyszłości jeśli będzie trzeba, też tu będę się doradzał.
prawnik
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misiński Karol
link | zgłoś
2020-12-15
*.91.31.*
link do portalu przyszedł mi na skrzynkę. Nawet nie wiedziałem, że to taka fajną rzecz. są tu róznego rodzaju porady w abonamencie to na pewno z nich skorzystam nie raz. Z tego co widzę są i prawnicy i księgowi chyba i jeszcze jakiejś inne branże. Jak już to kupiłem, to na pewno będę używał.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Boguś , Gliwice
link | zgłoś
2020-12-15
*.149.253.*
przeczytałem o egpp.pl opinie i bardzo mnie to zaciekawiło, bo ciekawa opcja, nowa opcja doradztwa no i dużo tańsza, niż stacjonarnie. Jak to mi się sprawdzi to chętnie wejdę w abonament, ale wcześniej jeszcze poczytam sobie na ten temat i na temat samej firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna k.
link | zgłoś
2020-12-15
*.141.162.*
Pomoc przy codziennym prowadzeniu firmy. Dobre interpretacje przepisów, mi się przydaje, więc zostawiam sobie na kolejny rok bo nie wyobrażam sobie już go nie mieć :)
dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2020-12-15
*:5634:2ca9:*
Zostałam oszukana,dzwonili do mnie nieudolni windykatorzy,ale bez efektu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][40][41][42][43][44][45][46][47][48][49][50][51][52][53][54][55][56][57][58][59][60][61][62][63][64][65][66][67][68][69][70][71][72][73][74][75][76][77][78][79][80][81][82][83][84][85][86][87][88][89][90][91][92][93][94][95][96][97][98][99][100][101][102][103][104][105][106][107][108][109][110][111][112][113][114][115][116][117][118][119][120][121][122][123][124][125][126][127][128][129][130][131][132][133][134][135][136][137][138][139][140][141][142][143][144][145][146][147][148][149][150][151][152][153][154][155][156][157][158][159][160][161][162][163][164][165][166][167][168][169][170][171][172][173][174][175][176][177][178][179][180][181][182][183][184][185][186][187][188][189][190][191][192][193][194][195][196][197][198][199][200][201][202][203][204][205][206][207][208][209][210][211][212][213][214][215][216][217][218][219][220][221][222][223][224][225][226][227][228][229][230][231][232][233][234][235][236][237][238][239][240][241][242][243][244][245][246][247][248][249][250][251][252][253][254][255][256][257][258][259][260][261][262][263][264][265][266][267][268][269][270][271][272][273][274][275][276][277][278][279][280][281][282][283][284][285][286][287][288][289][290][291][292][293][294][295][296][297][298][299][300][301][302][303][304][305][306][307][308][309][310][311][312][313][314][315][316][317][318][319][320][321][322][323][324][325][326][327][328][329][330][331]