BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA Opinie

3.8 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2571
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
balon23
link | zgłoś
2021-01-11
*.141.162.*
Moje biuro korzysta już od pół roku z usług i na pewno tą owocną współprace przedłużymy na kolejny okres.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina Janoszek
link | zgłoś
2021-01-11
*.141.162.*
Mogę z całą odpowiedzialnością polecić wszystkim ten portal. Uważam, że jest dużo bardziej profesjonalny, niż jemu podobne. będę korzystać z niego tak długo, jak długo będę prowadziła działalność.
profesjonalny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian Jasion
link | zgłoś
2021-01-10
*:8b1d:82c3:*
Jak widać, poszkodowanych jest więcej - również jako firma STORMSET Adrian Jasion zostałem wprowadzony w błąd poprzez rzekome zawarcie umowy na odległość. Przesyłam do firmy prośbę o fakturę korygującą oraz równolegle kieruję sprawę do prokuratory. Bardzo chętnie złożę wyjaśnienia na Policji w tej s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariolka
link | zgłoś
2021-01-09
*.173.8.*
Jak można w tak bezczelny sposób naciągać ciężko pracujących przedsiębiorców to wiedza tylko firmy: 1. Serwis Informacyjny Polskiego Prawa 2. Business Management 3. Centrum Innowacji Kierowane przez Pana Dariusza Rz. Nie mają nic do zaoferowania, nie mają pojęcia o prawie polskim, a każą sobie słono [rozwiń/zwiń]
Brak
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylwia
link | zgłoś
2021-01-09
*.220.0.*
Proszę trzymać się od nich z daleka! Nie ma tam niczego, czego nie można by znaleźć na bezpłatnych portalach. Podstępnie "wkręcają" w płatny roczny abonament. A sami szkoleni sa w zastraszaniu i nie udzielaja żadnych porad prawnych!!!! tam nie ma prawników!!! Zajrzyjcie na FB " Poszkodowani przez [rozwiń/zwiń]
--------------
+++++++++
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jasiek
link | zgłoś
2021-01-09
*.46.57.*
Kto sie czuje poszkodowany, to tam pomogą: https://www.facebook.com/Poszkodowani-przez-SIPPBusiness-ManagementCentrum-Innowacji-Dla-Biznesu-103671667742267 albo piszcie na adres [email protected] na szczęście są odważni i pomocni ludzie. Powodzeni w walce!!!
hahaha
to naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-01-09
*.24.36.*
totalnie odradzam oszuści w białych rękawiczkach
brak
pełno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2021-01-08
*:8b1d:82c3:*
Zostałem oszukany dostałem bezprawnie fakturę,składam wniosek do prokuratury tego się tylko boi firma Business Managment Sp. J.A w szczególności dyrektor firmy Elżbieta Przybyszewska.Wynająłem prywatnych detektywów aby to ustalili. Okradłłaś mnie pójdziesz siedzieć.Z art,286par1KK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-01-08
*.20.189.*
Jakiś czas temu zadzwoniła do mnie Pani, z zapytaniem o darmowe testowanie serwisu. Zgodziłem się ale jak to jest na koniec roku, masa pracy, nawet maila nie ma kiedy przeczytać. Teraz się okazuje, że mam im zapłacić ponad 1 700 zł, bo nie odmówiłem w terminie itp. Dla mnie zwykłe oszustwo i dziad [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kliku
link | zgłoś
2021-01-04
*.1.90.*
Polecam, bo bardzo ciekawy i bogaty w informacje portal. Polecam szczególnie doradztwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
werdes, Kraszki Wielkie
link | zgłoś
2021-01-04
*.104.194.*
Otrzymałem tu pomoc i wyjaśnienia na wszystkie pytania. Nie zamienię na inny, Egpp jest tez tańsze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian8 Walaszek
link | zgłoś
2021-01-04
*.98.228.*
Kilka razy pytałem o różne kwestie prawnikom, uważam, że ich wiedza i porady na dobrym poziomie, nie mogłem nic zarzucić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yogi&Yogi
link | zgłoś
2021-01-04
*.98.244.*
Profesjonalny serwis doradczy, mnóstwo informacji, aktualności i różnych narzędzi do codziennej pracy w biurze. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena Praszka
link | zgłoś
2021-01-04
*.149.253.*
Korzystam z okresu testowego portalu i jest ok. Przydały się też porady on-line, przedłużam na abonament.
okres testowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam Płoński
link | zgłoś
2021-01-04
*.141.162.*
Jestem klientem firmy od kilku miesięcy. Polecam produkt, bardzo przydaje się do codziennej pracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-01-02
*:8b1d:82c3:*
Witam wszystkich. Dołączam do pozwu zbiorowego. Telefonicznie został mi zaoferowany tymczasowy nieodpłatny dostęp do portalu w celu jego sprawdzenia. Nawet nie znalazłem czasu żeby tam wejść, po 3 tygodniach dostałem fakturę za aktywowaną usługę przez Business Managment Sp. J.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2021-01-02
*:8b1d:82c3:*
Jestem w podobnej sytuacji, byłem w kancelarii adwokackiej zostały podjęte odpowiednie działania. Wyslalem pismo do krakowskiej prokuratury.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jana kalik
link | zgłoś
2020-12-29
*.149.250.*
Egpp mam już od pół roku i aktualnie nie wyobrażam sobie mojej pracy bez niego. Współpraca w porządku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolonyzbych
link | zgłoś
2020-12-29
*.104.194.*
Kolega polecił mi portal egpp.pl i był to bardzo dobry pomysł. Jestem bardzo zadowolony z produktu, który spełnia moje oczekiwania w 100%!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Berek Sp. z o.o.
link | zgłoś
2020-12-29
*.32.136.*
Po upływie okresu próbnego zdecydowałam się na wykupienie portalu na rok. Wszystko działa dobrze, portal jest stworzony dla przedsiębiorców.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA Opinie