BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA Opinie

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3460
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Gosia
link | zgłoś
2021-01-08
*:8b1d:82c3:*
Zostałem oszukany dostałem bezprawnie fakturę,składam wniosek do prokuratury tego się tylko boi firma Business Managment Sp. J.A w szczególności dyrektor firmy Elżbieta Przybyszewska.Wynająłem prywatnych detektywów aby to ustalili. Okradłłaś mnie pójdziesz siedzieć.Z art,286par1KK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-01-08
*.20.189.*
Jakiś czas temu zadzwoniła do mnie Pani, z zapytaniem o darmowe testowanie serwisu. Zgodziłem się ale jak to jest na koniec roku, masa pracy, nawet maila nie ma kiedy przeczytać. Teraz się okazuje, że mam im zapłacić ponad 1 700 zł, bo nie odmówiłem w terminie itp. Dla mnie zwykłe oszustwo i dziad [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kliku
link | zgłoś
2021-01-04
*.1.90.*
Polecam, bo bardzo ciekawy i bogaty w informacje portal. Polecam szczególnie doradztwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Janik
link | zgłoś
2021-01-04
*.149.250.*
Jeżeli ktoś szuka wsparcia w formie on -line to uważam jest to bardzo dobry wybór.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
werdes, Kraszki Wielkie
link | zgłoś
2021-01-04
*.104.194.*
Otrzymałem tu pomoc i wyjaśnienia na wszystkie pytania. Nie zamienię na inny, Egpp jest tez tańsze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian8 Walaszek
link | zgłoś
2021-01-04
*.98.228.*
Kilka razy pytałem o różne kwestie prawnikom, uważam, że ich wiedza i porady na dobrym poziomie, nie mogłem nic zarzucić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek L
link | zgłoś
2021-01-04
*.32.136.*
Kilka razy zadałem pytania prawnikom, uważam, że ich wiedza i porady na dobrym poziomie, nie mogłem nic zarzucić.
porady prawne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kres143
link | zgłoś
2021-01-04
*.149.255.*
Korzystam z Egpp od niedawna. Jestem bardzo zadowolona z usług, które oferuje firma. Serdecznie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yogi&Yogi
link | zgłoś
2021-01-04
*.98.244.*
Profesjonalny serwis doradczy, mnóstwo informacji, aktualności i różnych narzędzi do codziennej pracy w biurze. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
medrek18
link | zgłoś
2021-01-04
*.91.31.*
możliwość darmowego przetestowania sobie portalu i sprawdzenia zawartości. Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena Praszka
link | zgłoś
2021-01-04
*.149.253.*
Korzystam z okresu testowego portalu i jest ok. Przydały się też porady on-line, przedłużam na abonament.
okres testowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam Płoński
link | zgłoś
2021-01-04
*.141.162.*
Jestem klientem firmy od kilku miesięcy. Polecam produkt, bardzo przydaje się do codziennej pracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-01-02
*:8b1d:82c3:*
Witam wszystkich. Dołączam do pozwu zbiorowego. Telefonicznie został mi zaoferowany tymczasowy nieodpłatny dostęp do portalu w celu jego sprawdzenia. Nawet nie znalazłem czasu żeby tam wejść, po 3 tygodniach dostałem fakturę za aktywowaną usługę przez Business Managment Sp. J.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2021-01-02
*:8b1d:82c3:*
Jestem w podobnej sytuacji, byłem w kancelarii adwokackiej zostały podjęte odpowiednie działania. Wyslalem pismo do krakowskiej prokuratury.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jana kalik
link | zgłoś
2020-12-29
*.149.250.*
Egpp mam już od pół roku i aktualnie nie wyobrażam sobie mojej pracy bez niego. Współpraca w porządku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolonyzbych
link | zgłoś
2020-12-29
*.104.194.*
Kolega polecił mi portal egpp.pl i był to bardzo dobry pomysł. Jestem bardzo zadowolony z produktu, który spełnia moje oczekiwania w 100%!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Berek Sp. z o.o.
link | zgłoś
2020-12-29
*.32.136.*
Po upływie okresu próbnego zdecydowałam się na wykupienie portalu na rok. Wszystko działa dobrze, portal jest stworzony dla przedsiębiorców.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
baca Rabka
link | zgłoś
2020-12-29
*.98.228.*
Bardzo dobry portal doradczy. Jako świeży przedsiębiorca mam tu wszystko co mi było potrzebne na początek. Obyło się bez niepotrzebnych wizyt w urzędach. Polecam każdemu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona Zażyk
link | zgłoś
2020-12-29
*.149.255.*
Mam ten portal od kilku tygodni. Porównywalny z konkurencyjnymi, ale zdecydowanie tańszy. To jego zaleta.
tańszy od konkurencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bach&Mag
link | zgłoś
2020-12-29
*.98.244.*
Jestem właścicielem jednoosobowej firmy i nie podejrzewałem, że taki portal może mi się przydać. Okazało się zupełnie odwrotnie. Myślę, że teraz we własnym zakresie mogę się też zająć rozliczaniem fiansnowym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michalik paweł
link | zgłoś
2020-12-29
*.91.31.*
Podpatrzyłem egpp.pl u znajomego, który czesto korzysta z porad ekspertów. Tez zakupiłem. Najprawdopodobniej przedłużę sobie na kolejny rok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
julo35
link | zgłoś
2020-12-29
*.149.253.*
Moja opinia o tym portalu też jest pozytywna. przydaje mi się to, często do niego zaglądam. Czasem korzystam z doradztwa.
korzystam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
markus
link | zgłoś
2020-12-29
*.141.162.*
współpraca z firmą przebiega bezproblemowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-12-28
*:cb6c:45dd:*
Witam. Firma Car 4 You Tkacz Marek w tym tygodniu składam zawiadomienie do prokuratury.Do tej pory nie uzyskaliśmy faktury korygującej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika D
link | zgłoś
2020-12-28
*.106.19.*
Nie polecam tej firmy. Oszukują. Uważajcie na nich i bądźcie czujni. Zostałam wprowadzona przez nich w błąd. Złożyłam reklamację - na pierwszą reklamację, w której opisałam całe zdarzenie oraz to, że zostałam podstępnie wprowadzona w błąd otrzymałam od tej firmy automatyczną odpowiedź z informacją ż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina165
link | zgłoś
2020-12-28
*.1.90.*
Mam nadzieję, że ta cena za serwis będzie stała, bo chciałabym korzystać przez dłuższy czas. Zdecydowanie taniej niż u konkurencji!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K. Ważka
link | zgłoś
2020-12-28
*.149.250.*
Korzystałam z doradztwa tej firmy wielokrotnie, polecam.
doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
yogin6
link | zgłoś
2020-12-28
*.104.194.*
Serwis naprawdę jest bardzo dobry. Podzielam opinie innych internautów. Ja nie znalazłem lepszego jak do tej pory. Za takie usługi jego cena naprawdę jest bardzo atrakcyjna. Rzetelny i fachowy. Oceniam na 5.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz&Bartosz
link | zgłoś
2020-12-28
*.98.228.*
korzystam z 2 produktów tej firmy. jestem zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna P.
link | zgłoś
2020-12-28
*.32.136.*
Portal bardzo profesjonalny. Często korzystam z porad prawnych. Polecam, warto
porady prawne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomkas, Warszawa
link | zgłoś
2020-12-28
*.149.255.*
plus za możliwość skorzystania z okresu próbnego. Dzięki temu możemy zapoznać się z portalem, bez konieczności wykupowania z góry subskrypcji.
okres próbny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara Osiek
link | zgłoś
2020-12-28
*.98.244.*
Moja firma współpracuję z Business Management od kilku miesięcy i jesteśmy zadowoleni z przebiegu współpracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adaprer, Wolbrom
link | zgłoś
2020-12-28
*.91.31.*
Uważam, że cena jest proporcjonalna do jakości, ponieważ znajdziemy tutaj zarówno informacje, które tak jak w moim przypadku są przydatne w pracy, jak i artykuły z działu transportu, w którym działam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaliczek
link | zgłoś
2020-12-28
*.149.253.*
Chwilowo wypróbowuję serwis w ramach testu. Z ciekawości chciałam przeczytać opinie o firmie, ale widzę, że są pozytywne, więc chyba zostawię sobie go na dłużej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matik
link | zgłoś
2020-12-28
*.141.162.*
Polecam tego typu doradztwo online. Ciekawe funkcje dla przedsiębiorcy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-12-27
*.106.19.*
https://www.facebook.com/Poszkodowani-przez-SIPPBusiness-ManagementCentrum-Innowacji-Dla-Biznesu-103671667742267
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-12-27
*.106.19.*
Nie polecam tej firmy. Oszukują. Uważajcie na nich i bądźcie czujni. Zostałam wprowadzona przez nich w błąd. Złożyłam reklamację - na pierwszą reklamację, w której opisałam całe zdarzenie oraz to, że zostałam podstępnie wprowadzona w błąd otrzymałam od tej firmy automatyczną odpowiedź z informacją ż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2020-12-26
*.37.155.*
Powyższe dane dotyczą jednego z prezesów firmy SIPP byłego fun kcjonariusza aparatu bezpieczeństwa ,który dopuszcza się oszustw na rzecz poszkodowanych: Imiona: Dariusz Aleksander Nazwisko: Rząsa Miejsce urodzenia: NOWY DWÓR MAZOWIECKI Data urodzenia: 16-05-1959 Imię ojca: Józef Imię matki: Ba [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zych, Wolbrom
link | zgłoś
2020-12-23
*.149.250.*
Dotychczas korzystałam z innego serwisu. Po zapoznaniu się z zawartością tego, mam plan zmienić swój na Business Management.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-12-23
*.104.194.*
Testowałam przez dwa tygodnie i uważam, że warto skorzystać i ja też decyduję się na abonament.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K. Jonasz
link | zgłoś
2020-12-23
*.98.228.*
Korzystam właśnie z wersji próbnej i jestem bardzo zadowolona polecam z czystym sumieniem, za kilka dni kończy mi się okres próbny i na pewno sobie egpp.pl przedłużę.
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam k.
link | zgłoś
2020-12-23
*.32.136.*
Naprawdę bardzo ciekawy portal, nie mam zarzutów co do jego funkcjonowania. Dla mnie strzał w 10.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
przedsiębiorca, Wojnicz
link | zgłoś
2020-12-23
*.149.255.*
Myślę, że każdy przedsiębiorca może tu znaleźć coś dla siebie!
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tester
link | zgłoś
2020-12-23
*.98.244.*
Obecnie testuję i wydaje mi się że warto wziąć na abonament bo jest bardzo dużo usług.
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin Tomaszyk
link | zgłoś
2020-12-23
*.91.31.*
interesujące rozwiązanie prawne. Myslę, że warto za ta cenę mieć coś takiego w firmie. Oszczędność.
prawnicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karinek, Opole
link | zgłoś
2020-12-23
*.149.253.*
jakościowo portal interesujący. Cenowo również. W zakres wchodzi kilka bardzo ciekawych usług. Mogę polecić potrzebującym doradztwa przedsiębiorcom.
doradcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józef83
link | zgłoś
2020-12-23
*.149.253.*
Znalazłem ciekawe szkolenia w abonamencie, dobry pomysł, że nie trzeba płacić za każde szkolenie z osobna. Przy dużej liczbie pracowników jest to naprawdę oszczędność.
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna Jakubowicz
link | zgłoś
2020-12-23
*.141.162.*
Moja opinia o portalu jest pozytywna. Profesjonalne informacje i doradztwo, przegladam bardzo często, jeśli mam możliwość, zawsze jak mam chwilę czasu lub szukam aktualnych informacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lewicki
link | zgłoś
2020-12-22
*:8b1d:82c3:*
Witam Państwa. Podobnie jak wielu z Was otrzymałem wezwanie do zapłaty faktury w wysokości 1 709,70 zł zł za usługi firmy SIPP. Podczas rozmowy telefonicznej podczas prowadzenia samochodu wyraziłem zgodę na przesłanie materiałów informacyjnych na mojego maila. Maila tego nigdy nie otworzyłem, gdyż z [rozwiń/zwiń]
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2020-12-22
*:8b1d:82c3:*
Dzień dobry, ja również dzisiaj otrzymałam telefon od bardzo niesympatycznej pani z informacją, że wysyła fv. Pani dosłownie wyśmiała mnie, kiedy wspomniałam o pomocy prawnej i stwierdziła, że mi nie współczuje. Kieruje wniosek do prokuratury o przestepstwo a art.286par 1 kk.w stosunku do portalu eg [rozwiń/zwiń]
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakubek, Wrocław
link | zgłoś
2020-12-21
*.1.90.*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest przystępna. Bardzo fajne szkolenia, polecam.
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek Opas
link | zgłoś
2020-12-21
*.149.250.*
Testowałam przez dwa tygodnie i uważam, że warto go mieć i ja też decyduję się na abonament
testowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klim78
link | zgłoś
2020-12-21
*.104.194.*
Gdy mam jakiekolwiek pytanie, czy to z dziedziny prawa, czy finansowej, zawsze uzyskuję szczegółową odpowiedź. Polecam współpracę.
współpraca pozytywna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamus
link | zgłoś
2020-12-21
*.98.228.*
prowadzę własną działalność gospodarczą, dlatego portal, który oferuję firma przydaje mi się wielokrotnie. Działam na terenie Unii więc co rusz jakiś problem. Portal to dla mnie duże wsparcie, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wlolanin
link | zgłoś
2020-12-21
*.32.136.*
Korzystam obecnie z okresu próbnego, ale myślę, że zdecyduję się na dłuższe wykupienie dostępu do portalu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2020-12-21
*.149.255.*
Korzystam właśnie z wersji próbnej i jestem bardzo zadowolony polecam z czystym sumieniem, za kilka dni kończy mi się okres próbny i na pewno nawiąże dalszą współprace z Egpp.
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosz K
link | zgłoś
2020-12-21
*.98.244.*
naprawdę fajny portal, nie mam żadnych zarzutów co do jego funkcjonowania. Ciekawe i przydatne usługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Judycka L.
link | zgłoś
2020-12-21
*.91.31.*
Portal zdecydowanie ułatwia prowadzenie swojej firmy. Ja się tu wspomagam wiedzą bardzo często.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ceglech, Miłorząbki
link | zgłoś
2020-12-21
*.149.253.*
Umieściłem reklamę mojej firmy na tym portalu i moge powiedzieć, że się opłaciło. Po kilku dniach miałem kilka propozycji współpracy. Myślę, że będzie zajęcie na dłuższy czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdańska
link | zgłoś
2020-12-21
*.141.162.*
Portal również skierowany dla oświaty. Moim zdaniem bardzo funkcjonalny, wydaje mi się, że warto mieć, tym bardziej że atrakcyjny cenowo.
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcelina
link | zgłoś
2020-12-18
*:8b1d:82c3:*
Witam i dziękuję za telefon oraz wsparcie. Podobnie jak Państwo otrzymałem wezwanie do zapłaty faktury na kwotę 1794,57 zł za usługi z których nie skorzystałem. Podczas rozmowy telefonicznej o żadnych kosztach nie zostałem poinformowany. Oczekuje korekty faktury do 0 złotych inaczej wysyłam stosowne [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Poszkodowana
link | zgłoś
2020-12-18
*:8b1d:82c3:*
Jako Przedstawicielka Firmy Angelika Żuralska Przestrzeń jestem jedną z osób wprowadzonych w błąd. W związku z powyższym żądam wystawienia faktury korygującej na kwotę 0 zł. W przeciwnym razie działania firmy poczytam za te, o których mowa w art. 286 KK i wystąpię na drogę prawną. Pragnę poinformowa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
poszkodowany
link | zgłoś
2020-12-17
*.43.50.*
firma zastrasza uczciwie pracujących ludzi, a później nieustannie kontaktuje się na wszelkie możliwe sposoby, aby uregulować "dług" naliczony absolutnie bezpodstawnie. owy dług cały rośnie z dnia na dzień! straszą sądem gospodarczym i wpisem do rejestru dłużników. unikać z daleka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gral
link | zgłoś
2020-12-17
*.209.69.*
Nie uczciwy portal ,działający na zasadzie zaskoczenia.Kontakt telefoniczny ,ogólna informacja co do przedmiotu usługi ,bez zaznaczenia pełnego schematu działania (14 dni test -potem jak nie wypowiesz to płać).Nie oceniam produktu tylko sposób sprzedaży - JEżELI SĄ TAC DOBRZY TO NIECH ZMIENIA SPOSOB [rozwiń/zwiń]
brak
sposob pozyskiwania klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sekcja kontroli
link | zgłoś
2020-12-16
*:99d9:c42e:*
Pracodawco, pamiętaj że nasz administrator weryfikuje wszystkie twoje działania. W przypadku zarchiwizowania wpisu zgodnego z regulaminem zostanie on przywrócony. Zgodnie z umową w przypadku zbyt częstego nadużywania tej funkcjonalności, dostęp do konta zostanie zablokowany. Nasze doświadczenie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2020-12-15
*.146.102.*
czy ktoś wie czy za to naciągactwo trzeba zapłacić bo mi tutaj jakieś faktury wysyłają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazach&Kazach
link | zgłoś
2020-12-15
*.141.162.*
jestem zadowolony z produktu bo super sprawdza się dla mnie jako pracodawcy. Pracownicy mojej firmy też go używają, głównie korzysta księgowa oraz kadry. Generalnie każdy pracownik ma już do niego dostęp.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria185
link | zgłoś
2020-12-15
*.149.250.*
Broni się tu doradztwo biznesowe, chyba z tego najczęściej korzystają klienci. Widzę, że dużo osób sobie to chwali. Do tego jest jeszcze kilka innych opcji, ale to już bardziej dodatkowe, jesli ktoś potrzebuje np. szkoleń czy reklamy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michałanioł
link | zgłoś
2020-12-15
*.104.194.*
mamy w firmie ten portal, więc chętnie korzystamy jak ktoś czegoś potrzebuje to się tu od czasu do czasu doradzamy lub konsultujemy. Cenowo też ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jonkisz18
link | zgłoś
2020-12-15
*.98.228.*
dobry serwis prawny dla każdego. można się dopytać, albo przeszkolić, zareklamować, czy znaleźć kogoś do współpracy. Wydaje mi się, że w porównaniu do całego zakresu usług cena jest naprawdę super. Myślę, że egpp.pl będzie dobrym dla mnie rozwiązaniem, zobaczymy.
przyda mi się cos takiego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Celik Sp. z o.o.
link | zgłoś
2020-12-15
*.32.136.*
Mam ten portal od kilku miesięcy i jeszcze się nie zawiodłem. Zawsze jak mam jakieś pytanie to zaraz na dniach mam już odpowiedź, dokładne wyjaśnienie każdej sprawy i proponowane rozwiązanie. Tak, że moge polecić wszystkim szukającym dobrego doradztwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam Bialik, Płock
link | zgłoś
2020-12-15
*.149.255.*
posiadam podstawowy niedrogi pakiet, ale mi to w wystarczy, bo mam w nim różne szkolenia i doradztwo, a na doradztwie głownie mi zależy, więc, jak potrzebuję to się doradzam, nie potrzebuję na szczęście często. Cieszę się że na egpp można też wrzucić reklamę swojej firmy, bo to zawsze może się prz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycki45
link | zgłoś
2020-12-15
*.98.244.*
Pomoc prawna, którą tu otrzymałem okazała się skuteczna, więc w przyszłości jeśli będzie trzeba, też tu będę się doradzał.
prawnik
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misiński Karol
link | zgłoś
2020-12-15
*.91.31.*
link do portalu przyszedł mi na skrzynkę. Nawet nie wiedziałem, że to taka fajną rzecz. są tu róznego rodzaju porady w abonamencie to na pewno z nich skorzystam nie raz. Z tego co widzę są i prawnicy i księgowi chyba i jeszcze jakiejś inne branże. Jak już to kupiłem, to na pewno będę używał.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Boguś , Gliwice
link | zgłoś
2020-12-15
*.149.253.*
przeczytałem o egpp.pl opinie i bardzo mnie to zaciekawiło, bo ciekawa opcja, nowa opcja doradztwa no i dużo tańsza, niż stacjonarnie. Jak to mi się sprawdzi to chętnie wejdę w abonament, ale wcześniej jeszcze poczytam sobie na ten temat i na temat samej firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna k.
link | zgłoś
2020-12-15
*.141.162.*
Pomoc przy codziennym prowadzeniu firmy. Dobre interpretacje przepisów, mi się przydaje, więc zostawiam sobie na kolejny rok bo nie wyobrażam sobie już go nie mieć :)
dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2020-12-15
*:5634:2ca9:*
Zostałam oszukana,dzwonili do mnie nieudolni windykatorzy,ale bez efektu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2020-12-14
*:5634:2ca9:*
Kopiowane artykuły wrzuca na portal Grazyna Rompel pracownik redakcji portalu egpp.pl https://www.facebook.com/grazyna.rompelkwiatkowska To zwykła ściema a nie zawartość tematyczna,zwykłe oszustwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-12-14
*.5.241.*
pozytywne opinie piszą zatrudnione słupy naciągacze, przychodzą rachunki na 1800 zł
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-12-14
*.5.241.*
uważajcie oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kałuża Irena
link | zgłoś
2020-12-14
*.149.250.*
Jestem księgową i korzystam każdego dnia z portalu egpp. usługa jest świetnym rozwiązaniem. Dla mnie okazało się to bardzo pomocne, więc na ta chwilę nie zamierzam z niego rezygnować, ani zmieniać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jolik145
link | zgłoś
2020-12-14
*.104.194.*
Jeśli odwieszę działalność to prawdopodobnie w przyszłym roku skorzystam z abonamentu. Widzę że jest sporo chwalących sobie ten portal klientów. W zasadzie przy tej cenie, to się nie dziwię, bo tez jestem na tak :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Buchak&Buchak
link | zgłoś
2020-12-14
*.98.228.*
dużo różnych mozliwości i opcji dla przedsiębiorcy. Prowadzę firmę od kilku miesięcy, bardzo sobie chwalę to rozwiązanie. Codziennie czytam bo są tu zawsze świeże informacje. Nie mam czasu rano oglądać programów informacyjnych, więc tutaj najczęściej zaglądam. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TymekMac
link | zgłoś
2020-12-14
*.32.136.*
z firmą business management współpracuję jakiś czas. Korzystam z tych informacji i wydaje mi się, że przy tej ilości funkcji i możliwości jakie ten portal oferuje, cena jest bardzo atrakcyjna. Inne portale, które przeglądałem są zdecydowanie droższe, więc nie widzę powodu, żeby tam przepłącać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamus
link | zgłoś
2020-12-14
*.149.255.*
interesujące rozwiązanie prawne. Myslę, że warto za ta cenę mieć coś takiego w firmie.
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Keżyk13
link | zgłoś
2020-12-14
*.98.244.*
polecam szkolenia, ciekawa forma i skuteczna. na koniec otrzymałem certyfikat ukończenia. Na pewno zrobię sobie jeszcze pozostałe, tym bardziej, ze wszystkie w abonamencie.
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Nieć
link | zgłoś
2020-12-14
*.91.31.*
u mnie jak najbardziej portal sie sprawdził. Jestem zadowolony z usług i z samej współpracy.
jestem zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Górnik
link | zgłoś
2020-12-14
*.149.253.*
ciekawy serwis z doradztwem on line. Teraz w okresie kiedy należy ograniczać wychodzenie z domu, jak najbardziej ta forma jest wskazana.
pomoc online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janiczek
link | zgłoś
2020-12-14
*.141.162.*
Uważam, że jakościowo portal bardzo interesujący. Cenowo tez wydaje mi się atrakcyjnie, w porównaniu do innych, jemu podobnych. W zakres wchodzi kilka bardzo ciekawych usług. Moge śmiało polecić potrzebującym doradztwa przedsiębiorcom.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cezar
link | zgłoś
2020-12-12
*:9016:acaf:*
To złodzieje na układach z policją.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pawel
link | zgłoś
2020-12-11
*.122.232.*
Nie korzystałem z tego portalu,ale mogę zrelacjonować w jaki sposób potraktowali moja żonę, która prowadzi działalność gospodarczą. Najpierw telemarketer zadzwonił z propozycją wypróbowania portalu na co żona przystała. Następnie podobno zostały wysłane login i hasło, którego żona nie odebrała i w k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2020-12-08
*.104.194.*
przeglądam obecnie ten serwis, nie mam jeszcze wyrobionego zdania, ale na pierwszy rzut oka wydaje się ok. Widzę sporo narzędzi przy atrakcyjnej cenie, muszę to jeszcze dokładnie przetestować.
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gruszczyński i Spółka
link | zgłoś
2020-12-08
*.98.228.*
wszystko o koronawirusie wiem właśnie stąd. O tym gdzie i kiedy złożyć wnioski też się tu dowiedziałem. Zastosowałem się do porad, wnioski wysłaliśmy i teraz rozporządzamy już tymi środkami. Tak, że opłaciło się wykupić abonament, na pewno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antech
link | zgłoś
2020-12-08
*.32.136.*
powiem krótko, bardzo dobra bieżąca informacja, nie musze przeglądać wielu portali informacyjnych, żeby coś znaleźć, nie mówiąc już o oglądaniu TV, bo tam to już w ogóle..
aktualne info
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata Wolszczak
link | zgłoś
2020-12-08
*.149.255.*
kilka szkoleń w abonamencie, bardzo fajny pomysł, że nie trzeba płacić za każde z osobna i można przeszkolić wiele osób. Przy dużej liczbie pracowników jest to naprawdę duża oszczędność :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marciniak
link | zgłoś
2020-12-08
*.98.244.*
ja tez wrzuciłem baner reklamowy mojej firmy na egpp.pl w związku z tym, że charakter mojej działalności jest specyficzny trochę musiałem czekać, ąz ktoś się zgłosi, ale po miesiącu otrzymałem zapytanie ofertowe, później kolejne dwa. Myślę, że każdy sposób jest dobry, żeby się pokazać. W tym wypadku [rozwiń/zwiń]
reklama
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bodecki Karol
link | zgłoś
2020-12-08
*.91.31.*
ciekawa możliwość reklamy z której zresztą skorzystałem. Portal wziąłem jakies 3 miesiące temu, bo mnie skusiła ta reklama, a poszukiwałem klientów. Zareklamowałem się tu i po kilku dniach był już odzew od dwóch firm. Z jedną krótka współpraca, z druga dłuższa. Obecnie mam co robić, myślę, że do maj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikronos, wałbrzych
link | zgłoś
2020-12-08
*.149.253.*
często tu zaglądam, jak tylko mam chwilę. Bardzo dużo dowiedziałem się na temat tarczy, w telewizji niewiele tego było, a księgowa akurat na chorobowym. Dowiedziełem się czego trzeba, wnioski sam powysyłałem i pieniądze na koncie po 3 dniach. Tak, że super, naprawdę!
super informacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marylkaa
link | zgłoś
2020-12-08
*.1.90.*
pomocny na każdym kroku w mojej pracy. Prowadzę kwiaciarnię i nie mam za wiele czasu, żeby z każdym pytaniem udawać się do księgowej. Jak tylko mam chwilę loguje się na egpp.pl i czytam aktualności. W razie pytań, mogę tez liczyć na ekspertów.
przydaje się bardzo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2020-12-07
*.173.177.*
Moja opinia jest BARDZO NEGATYWNA - pewnie zostanie usunięta :) We wrześniu tego roku, zadzwonił ktoś do mojego taty - współwłaściciela firmy i zaproponował BEZPŁATNY dostęp na próbę do portalu, po dłuższej namowie tata zgodził się na bezpłatną prezentację. Od tamtej pory cisza. Po kilku miesiącac [rozwiń/zwiń]
BRAK
Moim zdaniem próba wyłudzenia opłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Walaszek&Walaszek
link | zgłoś
2020-11-27
*.149.250.*
Lubie na egpp artykuły, przejrzyście i konkretnie wszystko napisane
jasny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ulisekK
link | zgłoś
2020-11-26
*.149.255.*
dobra współpraca od kilku miesięcy. dobry kontakt, na pytania zawsze mam odpowiedź, nie raz otrzymałem tu już dobrą radę. co chwilę jakiś problem prawny się pojawia, więc często się tu konsultuję w różnych sprawach. Nie zamienię na razie na pewno na inny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
problemowy12
link | zgłoś
2020-11-26
*.149.253.*
Jak najbardziej przychylam się do pozytywnej opinii na temat doradztwa prawnego. Bardzo dobrze rozwiązali temat.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jasinsky
link | zgłoś
2020-11-26
*.141.162.*
Korzystam na egpp najczęściej z porad ekspertów, czy to w zakresie prawa pracy, czy prawa podatkowego. Jestem z tym na bieżąco, bo głównie tymi tematami zajmuje się w naszej firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2020-11-26
*.149.250.*
Moja opinia o portalu jest bardzo pozytywna. Profesjonalne informacje i doradztwo, przegladam bardzo często, jak moge to codziennie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lewicki K
link | zgłoś
2020-11-26
*.149.250.*
Wszystkie aktualne informacje dotyczące przedsiębiorców, przepisy i interpretacje. Teraz aktualne info o tarczach, szukałem w sieci, nie znalazłem, a tu od razu mam. Raczej zostanę przy egpp, bo człowiek nie traci czasu
dobre informacje, aktualny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk Gnęb
link | zgłoś
2020-11-26
*.104.194.*
Portal przydał mi się na podczas zakładania firmy jak i właciwie cały czas się przydaje. Firma działa kilka miesięcy, więc co chwilę jakiś problem, zawsze się tutaj doradzam
doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joł185
link | zgłoś
2020-11-26
*.149.255.*
Dużo dobrych i potrzebnych teraz informacji. Mam co przeglądać. Moge polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona Miłka
link | zgłoś
2020-11-26
*.149.253.*
jeden z bardziej profesjonalnych portali biznesowych, z których miałam sposobność korzystać. Jest wszystko co potrzebne przedsiębiorcy aby dobrze prowadzić swoją firmę. ciekawa sprawa, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamus
link | zgłoś
2020-11-26
*.141.162.*
Utworzyłem sobie konto na portalu egpp.pl bo czytałem opinie na ten temat. Rzeczywiście jest to dobre rozwiązanie, aktualne informacje, wszystko na temat. Dla mnie super rzecz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TKM 69
link | zgłoś
2020-11-25
*.22.182.*
BANDA ZŁODZIEJI I OSZUSTÓW NAGORSZEGO SORTU !!!!!! NAJBARDZIEJ BEZNADZIEJNY PORTAL JAKI ZNAM !!!!! NACIĄGACZE I KIESZONKOWCY !!!!
ZERO
SAME WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wójtowicz
link | zgłoś
2020-11-20
*.81.218.*
Świetny nowy serwis doradczy. Polecam każdemu zajrzeć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bearalik
link | zgłoś
2020-11-20
*.102.16.*
Szukałam właśnie podobnego wparcia on-line. Też znalazłam poprzez facebook
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystek Pal
link | zgłoś
2020-11-20
*.91.18.*
Znalazłam informacje których akurat poszukiwałem. Do tego mogę się róznież tu skonsultować, więc jak dla mnie super opcja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ninka
link | zgłoś
2020-11-20
*.58.46.*
Znalazłem ten ciekawy serwis na facebook.com/Ekonomia-Gospodarka-Przepisy-Prawo-108529753895977. Myślę, że w każdej firmie może się przydać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marty14
link | zgłoś
2020-11-20
*.216.35.*
jestem aktualnie na kwarantannie, więc mam bardzo dobrą lekturę na ten czas/egpp.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adamowicz jacek
link | zgłoś
2020-11-20
*.79.98.*
Bardzo dobra obsługa prawna. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek
link | zgłoś
2020-11-20
*.94.192.*
nie mam żadnych zastrzeżeń co do wykupionego portalu, wszystko działa jak należy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
6543
link | zgłoś
2020-11-20
*.162.229.*
Korzystałem ze szkolenia oferowanego przez firmę, jestem w pełni zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brom
link | zgłoś
2020-11-20
*.232.21.*
Najchętniej korzystam z działu gospodarki, każdego dnia są tutaj dodawane nowe artykuły, z których można dowiedzieć się o aktualnych wydarzeniach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jinga Młynek
link | zgłoś
2020-11-20
*.64.127.*
Serdecznie polecam, Świetnej jakości portal
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romanek B
link | zgłoś
2020-11-20
*.99.144.*
Mój szef wykupił nam możliwość korzystania z portalu. dobra decyzja bardzo ułatwia to codzienną pracę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
7457
link | zgłoś
2020-11-20
*.17.202.*
EKSTRAKLASA OSZUSTÓW I ZŁODZIEJI !!!!! CHESZ WYRZUCIC PIENIĄDZE TO TYLKO TUTAJ !!!!!
ZERO
TYLKO SAME WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JolaBaki
link | zgłoś
2020-11-10
*.225.19.*
Jak najbardziej przychylam się do pozytywnej opinii na temat doradztwa prawnego. Bardzo dobrze rozwiązali temat.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta W
link | zgłoś
2020-11-10
*.239.222.*
Jestem zadowolona ze współpracy, ceny są przystępne, a jakość wysoka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hjkghjk
link | zgłoś
2020-11-10
*.58.46.*
W razie jakichkolwiek pytań, czy wątpliwości zawsze mogę liczyć na konsultację i zawsze uzyskuję pomoc. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
134bali
link | zgłoś
2020-11-10
*.79.98.*
Dobre wsparcie dla przedsiębiorcy na każdym etapie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ula M.
link | zgłoś
2020-11-10
*.94.192.*
Fachowa pomoc i rzetelne informacje od ekspertów on-line. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bodzek
link | zgłoś
2020-11-10
*.162.229.*
Bardzo ciekawe narzędzie z przydatnymi funkcjami i możliwościami. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alamaki, Kędzierzyn Kożle
link | zgłoś
2020-11-10
*.232.21.*
Uważam, że jak za tak szeroki zakres usług na portalu firma oferuje bardzo atrakcyjną cenę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MikroC
link | zgłoś
2020-11-10
*.64.127.*
Znalazłam tu pełną opiekę prawną już w najniższym pakiecie. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kronox
link | zgłoś
2020-11-10
*.239.222.*
Moim zdaniem jeden z lepszych serwisów doradczych na naszym rynku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek Wojnat
link | zgłoś
2020-11-10
*.99.144.*
Ja korzystam na co dzień. Szkolenia, porady prawne i inne informacje, zawsze na bieżąco. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2020-11-10
*.21.37.*
Typowi naciągacze. Wszystko co jest na tym portalu jest dostępne w internecie za darmo. Niestety sam dałem się naciągnać - są w tym świetni. Co gorsza, większość pozytywnych opinii to typowi marketingowcy tej firmy. Zdecydowanie odradzam
nie ma nic ponadto co dostępne wszędzie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K.Kozłowski
link | zgłoś
2020-11-09
*.120.149.*
Dobre, sprawdzone informacje, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mamkaxyz
link | zgłoś
2020-11-09
*.132.116.*
Jestem zadowolona ze współpracy, ceny są przystępne, a jakość w porządku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosz
link | zgłoś
2020-11-09
*.95.109.*
Jestem obecnie na etapie testowania i wydaje się być bardzo ciekawy. Mam taką opinię jak inni użytkownicy, serwis bardzo dobry.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamowicz, Wrocław
link | zgłoś
2020-11-09
*.189.114.*
Zawsze mogę liczyć na porady i zawsze dostaję odpowiedź. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Opolczyk K
link | zgłoś
2020-11-09
*.132.138.*
Polecam Egpp.pl Usługi na bardzo dobrym poziomie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol Wick
link | zgłoś
2020-11-09
*.238.178.*
Duże ułatwienie w pracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Migrenka
link | zgłoś
2020-11-09
*.37.255.*
Z pomocą tego serwisu prowadzę już sama wszystkie sprawy firmowe sama
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Makowiecki
link | zgłoś
2020-11-09
*.99.123.*
Szczególnie polecam szkolenia on line. Przeszkoliliśmy już część pracowników w naszej firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michnik&Michnik
link | zgłoś
2020-11-09
*.99.123.*
udzielają profesjonalnych porad. Z pewnością można na nich polegać. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józef
link | zgłoś
2020-11-09
*.89.160.*
Po sprawdzeniu portalu bez wahania przystąpiłem do abonamentu, bo wydaje mi się, że naprawdę warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
T72
link | zgłoś
2020-11-06
*.95.201.*
Dno i 100 metrów mułu!!!!!!!!!! złodzieje i naciągacze!!!!!!!!
ZERO
SAME WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kj
link | zgłoś
2020-11-05
*.176.148.*
Skorzystałam z okresu testowego portalu. Mam zamiar przejść na abonament.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Domina Kr
link | zgłoś
2020-11-05
*.162.229.*
Bardzo dobre źródło informacji. Ja się tu często wspieram wiedzą. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Machowiak Sp. z o.o.
link | zgłoś
2020-11-05
*.58.46.*
Profesjonalny serwis doradczy, sporo informacji, aktualności, interpretacji przepisów, jak też narzędzi do codziennej pracy w biurze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kalina
link | zgłoś
2020-11-05
*.134.2.*
Zaglądam tu dość często, kilka razy korzystałam z porady prawnej. Nie zawiodłam się.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamowicz
link | zgłoś
2020-11-05
*.59.56.*
W razie jakichkolwiek pytań, zawsze mogę liczyć na konsultację. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2020-11-05
*.204.3.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE BEZWZGLĘDNI !!!!! DNO MORALNE !!!!!!
NIE MA
SAME WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia K
link | zgłoś
2020-11-05
*.58.44.*
Mam ten portal od kilku tygodni. Porównywalny z konkurencyjnymi.
w porządku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janicki
link | zgłoś
2020-11-05
*.102.16.*
współpraca z firmą jak na razie bez problemu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joachim
link | zgłoś
2020-11-05
*.91.18.*
Portal dla każdego, nawet jeśli ktoś nie prowadzi działalności też może mu się przydać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołów
link | zgłoś
2020-11-04
*.94.192.*
Egpp.pl okazał się lepszy niż mój portal branżowy oświatowy z którego korzystałam dotychczas. Bardzo fachowe interpretacje przepisów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
L.L
link | zgłoś
2020-11-04
*.162.229.*
serwis z bardzo dobrymi poradami on-line.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolaska,Olsztyn
link | zgłoś
2020-11-04
*.232.21.*
Serwis ten zakupiliśmy dla pracowników, głownie po to, aby byli na bieżąco z przepisami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Słoneczniki,Warszawa
link | zgłoś
2020-11-04
*.64.127.*
Po przetestowaniu portalu egpp.pl mogę śmiało stwierdzić, że jest to jeden z lepszych portlai, które miałam szansę testować.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
auelekcz
link | zgłoś
2020-11-04
*.99.144.*
ciekawe dobrze napisane i ważne artykuły dla przedsiębiorców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaska134
link | zgłoś
2020-11-04
*.216.35.*
Zdecydowałem się na Egpp. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina Mika
link | zgłoś
2020-11-04
*.132.116.*
Pomoc ekspertów, mnóstwo formularzy, bieżące informacje. dużo tego za niewielkie pieniądze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Studio Mac
link | zgłoś
2020-11-04
*.95.109.*
Bardzo dobry serwis doradczy. Naprawdę super opcja doradcza. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kwidzyn13
link | zgłoś
2020-11-04
*.189.114.*
Z portalu korzystam na co dzień i mi bardzo się przydaje. Dzień pracy zaczynam zawsze od niego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olechowski
link | zgłoś
2020-11-04
*.235.142.*
witam korzystam z portalu, dobre źródło informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MONIKA
link | zgłoś
2020-11-04
*.30.54.*
Zapraszam wszystkich, którzy czują się pokrzywdzeni przez tę firmę do kontaktu na maila: [email protected] Stańmy razem do walki przeciwko takim nieuczciwym praktykom
brak
100 %
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
T34
link | zgłoś
2020-11-04
*.146.114.*
ZŁODZIEJE I OSZUŚCI !!!!! DNO ABSOLUTNE !!!!!!!!!!!!
ZERO
TYLKO SAME WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cezar
link | zgłoś
2020-11-04
*:8b1d:82c3:*
Oszukują klientów,przetwarzają dane osobowe bez ich zgody.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-11-04
*:8b1d:82c3:*
egpp.pl to złodzieje okradają swoich telemarketerów z wynagrodzenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malweras
link | zgłoś
2020-10-28
*.235.142.*
Dobry kontakt z firmą. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2020-10-28
*.37.255.*
Jest tu wszystko co potrzebne przedsiębiorcy aby dobrze prowadzić swoją firmę. Super sprawa, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malicki Łukasz
link | zgłoś
2020-10-28
*:c74d:e110:*
Portal wykupiłem na początku tego roku za namową znajomego, była to dobra decyzja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jowicka L
link | zgłoś
2020-10-28
*.216.35.*
Serwis Business Management sprawdził się w naszej firmie. Polecamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KirekUbaw
link | zgłoś
2020-10-28
*.79.98.*
Serdecznie polecam, nie mam żadnych uwag.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kałużak, W.O
link | zgłoś
2020-10-28
*.94.192.*
Bardzo interesujący portal. Jeden z lepszych z jakimi miałem do czynienia. Dużo informacji branżowych i funkcji. Znalazłem na egpp.pl. Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Patysz
link | zgłoś
2020-10-28
*.162.229.*
zachęcam do korzystania z porad prawnych tej firmy. rzeczowo, konkretnie i na czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olexy, Gdańsk
link | zgłoś
2020-10-28
*.232.21.*
Świetny pomysł za możliwość wyboru pakietu, który nas interesuje, dzięki temu płacimy za takie opcje jakie od portalu oczekujemy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kambuch&Kambuch
link | zgłoś
2020-10-28
*.64.127.*
Serdecznie polecam, portal na bardzo wysokim poziomie, przydaję mi się na co dzień w pracy.
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ambroży
link | zgłoś
2020-10-28
*.99.144.*
firma Business Management z Krakowa zajmuje się szkoleniami, kursami, a także portalem prawnym dla przedsiębiorców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adik
link | zgłoś
2020-10-27
*.65.105.*
To oszuści, jest kilka reportaży telewizyjnych na ich temat. Wszystkich poszkodowanych proszę zgłaszać się na maila pozewzbiorowyegpp małpa gmail.com
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WojtekW
link | zgłoś
2020-10-22
*.89.160.*
Polecam portal egpp.pl. Odkąd z niego korzystam nie tracę czasu na szukanie informacji w sieci, tu wszystko w jednym miejscu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kadilak
link | zgłoś
2020-10-22
*.225.19.*
ciekawe rozwiązanie dla przedsiębiorców
w porządku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
apollo13
link | zgłoś
2020-10-22
*.102.16.*
Po okresie próbnym, zdecydowałem się na wykupienie dostępu do portalu i nie żałuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamski,Olkusz
link | zgłoś
2020-10-22
*.83.3.*
serwis bardzo mi pomógł w pierwszych etapach działalności mojej firmy, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ubaduch
link | zgłoś
2020-10-22
*.58.46.*
Z każdym problemem czy zagadnieniem zwracam się do doradców na portalu, pomoc zawsze mam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
J. Balasz
link | zgłoś
2020-10-22
*.216.35.*
Dobry portal, aktualne informacje, kontakt z firmą też ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K., Wrocław
link | zgłoś
2020-10-22
*.79.98.*
Polecam szkolenia, kursy w formie online, po zakończeniu dostaliśmy certyfikaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Małek
link | zgłoś
2020-10-22
*.94.192.*
Jako właścicielce nowo powstałej firmy bardzo mi się ten serwis przydaje
pomocny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartmech, Kwidzyn
link | zgłoś
2020-10-22
*.162.229.*
Nie wiedziałem, że są takie fajne portale dla przedsiębiorstw. Dla mnie bardzo ciekawe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomatyk
link | zgłoś
2020-10-22
*.232.21.*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest przystępna
cena i zawartość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukani
link | zgłoś
2020-10-21
*.230.38.*
https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/proponuja-dostep-do-portalu-prawnego-po-14-dniach-przedsiebiorcow-zaskakuja-faktury/?fbclid=IwAR3TKIHvwnkuOA05cxTWfV5OgWTB2BlPOjEVVxKM3sYr-1RKQcs3f-A25ck
brak
oszustwo totalne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mazda Opole
link | zgłoś
2020-10-16
*.89.160.*
Bogata oferta szkoleń, polecam dla firm
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iga143
link | zgłoś
2020-10-16
*.81.208.*
Ciekawe możliwości, bardzo fajne informacje, dla mnie duża pomoc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbek&You
link | zgłoś
2020-10-16
*.102.16.*
wszystkie informacje, porady ekspertów mam wykupione w serwisie, przydają się zawsze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof K
link | zgłoś
2020-10-16
*.83.3.*
Portal wykupiłem kiedy byłem na etapie rozbudowy mojej firmy i był to bardzo dobry pomysł
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
15maciek
link | zgłoś
2020-10-16
*.58.46.*
Współpraca z firmą przebiega bardzo dobrze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gromada
link | zgłoś
2020-10-16
*.216.35.*
Jeden z lepszych portali jakie miałem okazję przetestować, aktywowalismy jeden zpakietów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ubawy
link | zgłoś
2020-10-16
*.79.98.*
Miałem kilka problemów ostatnio, z pomocą tego portalu rozwiązałem większość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A. Barbacka
link | zgłoś
2020-10-16
*.94.192.*
Portal mam wykupiony w najniższym pakiecie i jestem bardzo zadowolona bo się przydaje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Polański Rafał
link | zgłoś
2020-10-16
*.162.229.*
Przjrzysty portal, jasne interpretacje, nie mam żadnych uwag.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gdyby, Wrocław
link | zgłoś
2020-10-16
*.232.21.*
Odkąd posiadam portal, na bieżąco jestem ze wszystkimi informacjami w gospodarce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA Opinie