BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA Opinie

3.8 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2571
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Gosia
link | zgłoś
2020-12-26
*.37.155.*
Powyższe dane dotyczą jednego z prezesów firmy SIPP byłego fun kcjonariusza aparatu bezpieczeństwa ,który dopuszcza się oszustw na rzecz poszkodowanych: Imiona: Dariusz Aleksander Nazwisko: Rząsa Miejsce urodzenia: NOWY DWÓR MAZOWIECKI Data urodzenia: 16-05-1959 Imię ojca: Józef Imię matki: Ba [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-12-23
*.104.194.*
Testowałam przez dwa tygodnie i uważam, że warto skorzystać i ja też decyduję się na abonament.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K. Jonasz
link | zgłoś
2020-12-23
*.98.228.*
Korzystam właśnie z wersji próbnej i jestem bardzo zadowolona polecam z czystym sumieniem, za kilka dni kończy mi się okres próbny i na pewno sobie egpp.pl przedłużę.
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam k.
link | zgłoś
2020-12-23
*.32.136.*
Naprawdę bardzo ciekawy portal, nie mam zarzutów co do jego funkcjonowania. Dla mnie strzał w 10.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
przedsiębiorca, Wojnicz
link | zgłoś
2020-12-23
*.149.255.*
Myślę, że każdy przedsiębiorca może tu znaleźć coś dla siebie!
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin Tomaszyk
link | zgłoś
2020-12-23
*.91.31.*
interesujące rozwiązanie prawne. Myslę, że warto za ta cenę mieć coś takiego w firmie. Oszczędność.
prawnicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karinek, Opole
link | zgłoś
2020-12-23
*.149.253.*
jakościowo portal interesujący. Cenowo również. W zakres wchodzi kilka bardzo ciekawych usług. Mogę polecić potrzebującym doradztwa przedsiębiorcom.
doradcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józef83
link | zgłoś
2020-12-23
*.149.253.*
Znalazłem ciekawe szkolenia w abonamencie, dobry pomysł, że nie trzeba płacić za każde szkolenie z osobna. Przy dużej liczbie pracowników jest to naprawdę oszczędność.
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna Jakubowicz
link | zgłoś
2020-12-23
*.141.162.*
Moja opinia o portalu jest pozytywna. Profesjonalne informacje i doradztwo, przegladam bardzo często, jeśli mam możliwość, zawsze jak mam chwilę czasu lub szukam aktualnych informacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zalewski
link | zgłoś
2020-12-22
*:8b1d:82c3:*
Tez otrzymałam od nich fakturkę ???? Zadzwonili do mnie tuż po otwarciu przeze mnie działalnosci. Mowilam ze mam duzo innych kosztów i jezeli mam za cokolwiek płacic to nie chcę z tego korzystać. Ale Pani zaprzeczyła, powiedziala ze tylko link wysle do podglądu ich portalu. .. a później przyszła fak [rozwiń/zwiń]
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lewicki
link | zgłoś
2020-12-22
*:8b1d:82c3:*
Witam Państwa. Podobnie jak wielu z Was otrzymałem wezwanie do zapłaty faktury w wysokości 1 709,70 zł zł za usługi firmy SIPP. Podczas rozmowy telefonicznej podczas prowadzenia samochodu wyraziłem zgodę na przesłanie materiałów informacyjnych na mojego maila. Maila tego nigdy nie otworzyłem, gdyż z [rozwiń/zwiń]
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2020-12-22
*:8b1d:82c3:*
Dzień dobry, ja również dzisiaj otrzymałam telefon od bardzo niesympatycznej pani z informacją, że wysyła fv. Pani dosłownie wyśmiała mnie, kiedy wspomniałam o pomocy prawnej i stwierdziła, że mi nie współczuje. Kieruje wniosek do prokuratury o przestepstwo a art.286par 1 kk.w stosunku do portalu eg [rozwiń/zwiń]
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakubek, Wrocław
link | zgłoś
2020-12-21
*.1.90.*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest przystępna. Bardzo fajne szkolenia, polecam.
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek Opas
link | zgłoś
2020-12-21
*.149.250.*
Testowałam przez dwa tygodnie i uważam, że warto go mieć i ja też decyduję się na abonament
testowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klim78
link | zgłoś
2020-12-21
*.104.194.*
Gdy mam jakiekolwiek pytanie, czy to z dziedziny prawa, czy finansowej, zawsze uzyskuję szczegółową odpowiedź. Polecam współpracę.
współpraca pozytywna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamus
link | zgłoś
2020-12-21
*.98.228.*
prowadzę własną działalność gospodarczą, dlatego portal, który oferuję firma przydaje mi się wielokrotnie. Działam na terenie Unii więc co rusz jakiś problem. Portal to dla mnie duże wsparcie, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wlolanin
link | zgłoś
2020-12-21
*.32.136.*
Korzystam obecnie z okresu próbnego, ale myślę, że zdecyduję się na dłuższe wykupienie dostępu do portalu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karnach@Karnach
link | zgłoś
2020-12-21
*.149.255.*
Korzystam właśnie z wersji próbnej i jestem bardzo zadowolony polecam z czystym sumieniem, za kilka dni kończy mi się okres próbny i na pewno nawiąże dalszą współprace z Egpp.
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosz K
link | zgłoś
2020-12-21
*.98.244.*
naprawdę fajny portal, nie mam żadnych zarzutów co do jego funkcjonowania. Ciekawe i przydatne usługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Judycka L.
link | zgłoś
2020-12-21
*.91.31.*
Portal zdecydowanie ułatwia prowadzenie swojej firmy. Ja się tu wspomagam wiedzą bardzo często.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA Opinie