FedEx Opinie

2.4 - poziom obsługi
2.4 - jakość usług / cena
2.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 32
Średnia ocen:
2.3 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.fedex.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
mietek
link | zgłoś
2020-11-27
*.156.142.*
Wyjątkowo pazerna i bezczelna firma. Wymyślili sobie taki patent na szybkie wzbogacenie : wprowadzili rygorystyczny regulamin i za każde rzekome "przewinienie" obciążają podwójną opłatą. Kurier odbierający nie sprawdza paczki, nikt o niczym nie informuje klienta, by wiedział i się wypowiedział, a po [rozwiń/zwiń]
standard
opisałem powyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czarna
link | zgłoś
2020-10-05
*:3c81:c340:*
Żenada, jedyny pozytyw to kurier który dzwoni że idzie z paczką. To już moja 5 paczka w tej firmie uszkodzona na drobne kawałki. Wcześniej za uszkodzenia odpowiadał sklep w którym kupowałam, dziś to paczka od osoby prywatnej, więc za uszkodzenia oczekuję za zwrot kasy od fedex. Infolinia beznadzieja [rozwiń/zwiń]
Kurier dzwoni
Nie dbają o paczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bruno
link | zgłoś
2020-08-27
*.156.134.*
O ile kurier, który dostarcza mi zamówienia jest w porządku, o tyle nie podoba mi się FedEx. Zamawiam rzeczy z zagranicy, co wiąże się z cłem. NIGDY firma mnie nie poinformowała o wysokości opłat celnych i zawsze odbiór przesyłki wiąże się dla mnie ze stresem. Na stronie piszą, że informują, a ja ja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KoKO Filip K
link | zgłoś
2020-02-18
*:f23e:9f4:*
Zamówiłem krzesło które było odebrane w poniedziałek od firmy i niby fedex dostarcza jak odbierze w przeciągu 1-4 dni robocze, a krzesło było dopiero we wtorek następnego tygodnia. Co najlepsze jak dzwoniłem do fedexa to sami nie wiedzieli czy je odebrali ponieważ wymagali ode mnie potwierdzenia. I [rozwiń/zwiń]
Długi czas dostawy, brak informacji od firmy kurierskiej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dedede
link | zgłoś
2019-04-16
*.8.105.*
KURIER KŁAMIE, a centrala uniemożliwia kontakt z kurierem. Kurier mija się z prawdą. Przesyłka miała być dostarczona między godz. 14 a 17. Czekałem pod drzwiami do godz. 17, w międzyczasie o godz. 16.53 w systemie pojawiła się nieprawdziwa wiadomość, że przesyłka nie mogła być dostarczona - awizowan [rozwiń/zwiń]
Doskonale kłamią
Kłamią w sposób bezczelny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2019-01-24
*.206.240.*
Przyznam, że przesyłka w ekspresowym tempie doszła z Chin do Polski. Tego dnia, którego paczka była w Polsce, podobno była próba doręczenia. Dopiero później się okazało, że kurier dzwonił z numeru zastrzeżonego, którego nie zdążyłam odebrać, a jak wiadomo nie ma możliwości oddzwonienia na numer zast [rozwiń/zwiń]
zadbana paczka
brak kontaktu z kurierem, problemy logistyczne, opóźnienia, brak informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Orybazy
link | zgłoś
2018-12-04
*.65.29.*
paczka opóźniona o kilka dni, kurier nie dzwoni, nie zostawia awizo ale w systemie zgłasza ze była próba doręczenia. Infolinia długi czas czekania ale obsługa mila
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-11-30
*:db20:54ad:*
Niestety nie skorzystam, ani nie polecę nikomu tej firmy kurierskiej. Korzystałem, ale po ostatnim zleceniu powiem - szkoda czasu i pieniędzy.
Kiedyś bardzo dobra firma
Niemiła obsługa, fatalny serwis tel.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-11-16
*.254.248.*
Za pierwszym razem nie było mnie w domu. Dostałam informację, że w ciągu kolejnych dwóch dni roboczych w godzinach 9-17 zostaną podjęte kolejne próby dostarczenia paczki. Siedziałam w domu jak kretynka w wyznaczonych godzinach, a kurier zrobił ze mnie jeszcze większą krytykę nie przyjeżdżając. Natom [rozwiń/zwiń]
Brak!
Chyba mają za dużo na głowie we Wrocławiu. Ponad to nie spotkałam tam ani jednej kompetentnej osoby.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2018-11-15
*.167.116.*
Dobry kurier, przesyłki zawsze na czas. Ceny jedne z najlepszych w kraju.
Cena, sprawność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

FedEx Opinie