FedEx Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 35
Średnia ocen:
2.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.fedex.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marek
link | zgłoś
2022-01-17
*:aed2:d731:*
Totalne dno. Jestem importerem i to co Fedex wyprawia z przesyłkami, to przechodzi ludzkie pojęcie. Przede wszystkim zawyżają wagę przesyłki, w ten sposób, że 5 krotnie przychodzi wyższa faktura do zapłacenia. Składanie reklamacji i czekanie na rozpatrzenie, to czas pół roku. Po czym, gdy sprawy zo [rozwiń/zwiń]
Za dużo pisania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacob
link | zgłoś
2022-01-11
*.101.17.*
W moim rejonie Fedex już chyba wszystkich pokonał (negatywnie). Po kilka razy zamawiany kurier i ma nas serdecznie gdzieś. Dzisiaj przywiózł przesyłkę, miałem przygotowaną przesylkę do wysłania wraz z listem przewozowym. Kurier powiedział że nie ma zlecenia i mnie zlał. W grudniu 4x zamawiałem kuri [rozwiń/zwiń]
Brak
Wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-12-23
*.81.58.*
Tragedia. Przesyłka nie dostarczona do rąk odbiorcy tylko wciśnięta do skrzynki pocztowej, która została zniszczona przez kuriera. Kurier twierdzi, że dostarczył osobiście i nie zniszczył skrzynki pocztowej, a firma wierzy mu bezgranicznie. Skandal. O właściwym potraktowaniu reklamacji można pomarzy [rozwiń/zwiń]
brak
gorzej niz źle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-12-14
*:7555:b99f:*
Dziś już mi się ulało, nie można w ogóle liczyć na tę firmę. Rzekomo dwie próby doręczenia i żadnej informacji, osoba do, której miała dotrzeć paczka w ogóle nie dostała żadnej informacji, patrząc na obraz z kamer, na godzinę o której rzekomo miał być kurier, nikogo nie było. Żenada nikomu nie polec [rozwiń/zwiń]
Brak
Nieudolność i brak jakiegokolwiek podejścia do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-12-08
*.244.214.*
Dramat! Najgorsza firma kurierska na świecie. Kurier kłamie, że był z paczką i wpisuje do systemu, że nikogo nie było. ODRADZAM jakikolwiek kontakt z tymi ludźmi!
Żadnych
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldemar
link | zgłoś
2021-12-02
*.0.120.*
Ta firma to już nie powinna istnieć jedna wielką banda oszustów począwszy od kurierów po tych nieudaczników na infolinię
Brak
Zero profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lechk311
link | zgłoś
2021-11-25
*.8.231.*
3 dni pod rząd oczekiwania na odebranie przesyłki i ani razu kurier nie pojawił się po paczkę, najgorsza firma kurierska, takie firmy nie powinny istnieć na rynku.
Żadnych
Tylko wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mrok
link | zgłoś
2021-11-08
*:fa0d:3b0d:*
FedEX - TO NAJGORSZY PRZEWOŹNIK W POLSCE. 1. Centrala nie panuje nad sytuacją. 2. Numery telefonów kurierów są zastrzeżone. 3. Kurier NIE DZWONI do odbiorcy. POZIOM ŚWIADCZONYCH USŁUG NA POZIOMIE PÓŁ METRA MUŁU PONIŻEJ DNA. SYF, KIŁA, PLEŚŃ I ROBAKI. Zalety: ABSOLUTNIE ŻADNYCH. Wady: [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katka
link | zgłoś
2021-11-02
*:2cec:4ab9:*
Nie polecam, jako jedyni doliczają opłaty do przesyłek, które jeszcze niedawno były standardowe. Jeśli nie macie wzmocnionego kartonu o równych, idealnych kształtach to lepiej nie wysyłajcie z nimi paczki bo zapłacicie podwójnie. Opłata zostanie doliczona po dostarczeniu przesyłki do odbiorcy i jest [rozwiń/zwiń]
Brak
Doliczane dopłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2021-10-18
*.186.77.*
Serdecznie nie polecam tej firmy. Została wprowadzona w błąd zarówno przez konsultantkę na infolinii, jak i przez kuriera. Paczka nie dotarła na czas mimo, że zapewniono mnie, że dotrze. Usługa bardzo droga (za kopertę A4, w której było kilka kartek papieru zapłaciłam 36zl). Do tego nie został mi pr [rozwiń/zwiń]
Brak
Wprowadzanie klienta w błąd, ceny nieadekwatne do usługi, przesyłka nie dostarczona w terminie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

FedEx Opinie