FedEx Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.4 - jakość usług / cena
2.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 33
Średnia ocen:
2.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.fedex.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Waldemar
link | zgłoś
2021-12-02
*.0.120.*
Ta firma to już nie powinna istnieć jedna wielką banda oszustów począwszy od kurierów po tych nieudaczników na infolinię
Brak
Zero profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lechk311
link | zgłoś
2021-11-25
*.8.231.*
3 dni pod rząd oczekiwania na odebranie przesyłki i ani razu kurier nie pojawił się po paczkę, najgorsza firma kurierska, takie firmy nie powinny istnieć na rynku.
Żadnych
Tylko wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mrok
link | zgłoś
2021-11-08
*:fa0d:3b0d:*
FedEX - TO NAJGORSZY PRZEWOŹNIK W POLSCE. 1. Centrala nie panuje nad sytuacją. 2. Numery telefonów kurierów są zastrzeżone. 3. Kurier NIE DZWONI do odbiorcy. POZIOM ŚWIADCZONYCH USŁUG NA POZIOMIE PÓŁ METRA MUŁU PONIŻEJ DNA. SYF, KIŁA, PLEŚŃ I ROBAKI. Zalety: ABSOLUTNIE ŻADNYCH. Wady: [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katka
link | zgłoś
2021-11-02
*:2cec:4ab9:*
Nie polecam, jako jedyni doliczają opłaty do przesyłek, które jeszcze niedawno były standardowe. Jeśli nie macie wzmocnionego kartonu o równych, idealnych kształtach to lepiej nie wysyłajcie z nimi paczki bo zapłacicie podwójnie. Opłata zostanie doliczona po dostarczeniu przesyłki do odbiorcy i jest [rozwiń/zwiń]
Brak
Doliczane dopłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2021-10-18
*.186.77.*
Serdecznie nie polecam tej firmy. Została wprowadzona w błąd zarówno przez konsultantkę na infolinii, jak i przez kuriera. Paczka nie dotarła na czas mimo, że zapewniono mnie, że dotrze. Usługa bardzo droga (za kopertę A4, w której było kilka kartek papieru zapłaciłam 36zl). Do tego nie został mi pr [rozwiń/zwiń]
Brak
Wprowadzanie klienta w błąd, ceny nieadekwatne do usługi, przesyłka nie dostarczona w terminie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2021-06-30
*.19.91.*
Zleciłam wysyłkę paczki poprzez stronę Furgonetka. Cena była atrakcyjna więc się zdecydowałam. Paczka była w oryginalnym kartonie i miała wymiary standardowe. Jedyną różnicą było to ,że podstawa była u mnie wysokością. W związku z tym, że miałam wątpliwości zadzwoniłam na infolinię Fedex , aby te wą [rozwiń/zwiń]
kurier - bardzo miły, grzeczny i pomocny
nierzetelna informacja przez infolinię,naciąganie na dodatkowe koszty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-06-15
*.112.245.*
ta gwiazdka to za dużo!!!! nigdy w życiu więcej nie skorzystam z ich usług i każdemu odradzam!!!!!!!!. od tygodnia oczekuję na przesyłkę którą przekazali innemu odbiorcy - cyfrowemu polsatowi . nikt do tej pory nie odebrał jej od polsatu. dzwonię codziennie i niestety nic z tego nie wynika!!!! zain [rozwiń/zwiń]
ZERO
brak kompetencji , zostałam przez nich okradziona, brak kontaktu do osoby odpowiedzialnej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fo
link | zgłoś
2021-06-09
*:58f8:ccb7:*
Uwaga! Na terenie Szczytno-Rozogi-Wielbark kursuje kurier firmy FedEx ( wiek ok 25-30 lat), ktory zaczepia kobiety i masturbuje sie przed nimi! Proponuje tez podwózkę wiec zapewne jest zdolny do gorszych czynow. Sprawa oczywiscie zgloszona na policji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ELI
link | zgłoś
2021-05-17
*.47.108.*
Szczerze nie polecam!!!!FEDEX to jest jedna wielka kpina z klienta. Zamówiliśmy kuriera po przesyłkę za granice, wszystko wydrukowane, kurier umówiony po godz. 13-tej. Echo-kuriera nie ma, po telefonie o godz. 15-tej kurier mówi, że nie widział zlecenia i nie przyjechał ( to nie pierwszy raz-jak ta [rozwiń/zwiń]
KURIER ZAGRANICZNY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-04-15
*.173.140.*
FEDEX to jest jedna wielka kpina z klienta. Nadaje wiele paczek w skali miesiąca, większość z nich do tej pory nadawałam właśnie firmą FEDEX, ale do dziś. okazało się że przytrafiły się dwie reklamacje z przeciagu jednego miesiąca. Towar wysłany był zapakowany bardzo prawidłowo z oznaczeniami 'ostro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

FedEx Opinie