FedEx Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 219
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.fedex.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Pawel
link | zgłoś
2024-01-30
*.43.128.*
Przestrzegam przed korzystaniem z firmy FEDEX i ukrytymi kosztami dodatkowymi za “przesyłkę niestandowa” w wysokości 68 zl FEDEX dolicza ta oplate juz po dostarczeniu przesyłki. Powołuje sie, na to ze paczka jest wgnieciona i przez to ma nieregularne kształty lub etykieta jest nieodpowiednio naklejo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
magda
link | zgłoś
2023-11-19
*.109.151.*
niekompetencja pracownikow
brak
wszystkie mozliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2023-10-17
*.171.47.*
Dostałam maila o dostarczeniu paczki, jednak żaden kurier się nie pojawił. W domu cały czas był ktoś, kto czekał na przesyłkę. Po powrocie do domu z pracy, okazało się że paczka leżała obok ogrodzenia. Nie została przekazana nikomu, a jedynie wrzucona na trawę. Dla mnie jest to niedopuszczalne, a [rozwiń/zwiń]
brak
NIC TAM NIE GRA, OD DOSTAWY PO OBSŁUGĘ KLIENTA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2023-09-01
*.43.36.*
Pierwszy i ostatni raz. Całkowity brak informacji o statusie przesyłki, odsyłanie od bota do czatu, absolutny brak pomocy.
brak
Niesolidni, nieterminowi, niesłowni,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2023-08-03
*.29.180.*
przesyłka z Chin, należności celne i VAT miał pobrać kurier przy dostawie. Gotówką ja nie mogłem, kartą nie można, poprosiłem o proformę. Przyszła proforma, zapłaciłem, kurier dostarczył paczkę. Bez dokumentów! Na prośbę wysłaną mailem przyszedł SAD.Prośba o fakturę i odpowiedź po angielsku, że zała [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2023-07-28
*.204.12.*
Brak kontaktu,dwa dni awizo. Nie polecam...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brygida
link | zgłoś
2023-07-21
*.222.241.*
Kurier odebrał paczkę2 dnia od daty zamówienia,po monicie.Paczka wysłąna do Korei Południowej,przez 8 dni krążyła po Polsce.Na żadne zgloszenie (codziennie zgłaszałąm problem na czacie) wpisane do systemu, nie dostalam odpowiedzi.9 dnia otrzymałam paczkę (Polska),w systemie wpisano,że doręczono w K [rozwiń/zwiń]
brak
Pobrana opłata za niewykonaną usługę.Niewystawienie faktury,brak odpowiedzi na zgloszone interwencje i reklamacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Duzy
link | zgłoś
2023-06-30
*:4a:4b36:*
Zero kontaktu z kurierem dziadostwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard Orlik
link | zgłoś
2023-06-23
*.65.243.*
Żadnego kontaktu z firmą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-06-22
*.238.47.*
Oszukują i nie dostaczają przesyłek
brak
oszukują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2023-06-12
*.116.189.*
Najgorsza firma oferująca przewóz paczek. Rano dostałem SMS z informacją, że moja paczka zostanie dostarczona w danym dniu. Nie było w SMS żadnej informacji na temat przybliżonej godziny dostarczenia przesyłki czy chociażby godzin w których kurierzy pracują tak by człowiek mógł sobie zaplanować dzie [rozwiń/zwiń]
BRAK ZALET
Wszystko opisałem w treści opinii. OMIJAĆ fedex SZEROKIM ŁUKIEM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2023-06-05
*:d8be:99c4:*
Od samego rana czekałem na przesyłkę, o godz 15,20, zadzwonił do mnie kurier ,żebym podjechał do najbliższego miasta po odbióŕ, miałem opcję; na adres za pobraniem, nie zgodziłem się, bo nie mogłem w tym czasie prowadzić, potem otrzymałem info, że odmówiłem odebrania przesyłki.Tak się nie postępuje, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-02-21
*.189.89.*
Pilnie poszukuję osób poszkodowanych przez firmę FEDEX do złożenia pozwu zbiorowego . Okradli mnie na 12 tys i dali 140 zł odszkodowania pomimo faktu , że było opłacone ubezpieczenie na ponad 3 tys . To ubezpieczenie takie niskie w stosunku do wartości, bo stwierdzili , że na wyższe kwoty nie ubezp [rozwiń/zwiń]
mniej niż zero
wszystkie , złodziejstwo , matactwo , kłamstwa , karygodne traktowanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-02-21
*.189.89.*
Fedex ukradło moją paczkę, a starty obecnie szacuję na około 12 tys zł . Nie mam towaru i musiałem oddać pieniądze, które ktoś za niego zapłacił, doszły też dodatkowe koszty . Reklamacji nie uznali , zakończyli sprawę, i tyle. Przesyłka była ubezpieczona tylko na 3 tys ,ale nawet tego nie uwzglę [rozwiń/zwiń]
zero
kłamstwa , złodziejstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gg
link | zgłoś
2023-02-06
*.4.52.*
reklamacje obsługuje bot który nie rozumie prostych zdań, (nie jest to AI), niska jakosc obsługi, błędy, itp. Nie polecam tej firmy w Polsce, są gorsi od tańszej konkurencji. chyba nie maja nic wspólnego z Fedexem - powinno się ich nazwać Ferdek a nie Fedex :) Niewłaściwa obsługa, kurier któr [rozwiń/zwiń]
nie ma
Niewłaściwa obsługa, kurier który nie wie ze powinien wziaść pieniądze za przesyłkę, brak ceny przy składaniu zamówienia (składa sie w ciemno), wysokie ceny o 100 % wyższe niz u konkurencji a kurier "obcokrajowiec". Czyli ceny najwyższe a jakość niska, pracownicy najtańsi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2023-01-20
*:1140:ba74:*
Paczka międzynarodowa mimo statusu "doręczona" dotarła do mnie dopiero 3 dni później. Agencja celna FedEx naliczyła VAT i zabezpieczenie opłat celnych mimo, że przesyłka była oznaczona i opisana, że zawiera bezpłatne próbki niewielkiej wartości. Na swojej stronie wyraźnie zaznaczają, że takie przesy [rozwiń/zwiń]
Przesyłka dotarła
Całkowity brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2023-01-10
*.177.199.*
DNO,DNO,DNO,DNO Trzy razy zostawione awizo którego fizycznie brak , KURIERA NIE BYŁO NA MIEJSCU ANI RAZU (monitoring domu) DNO,DNO . Brak infolinii dla klientów tylko biznesowych, CHAT ODPOWIADA NA INNE PYTANIA NIŻ SIĘ PISZĘ. Jutro będzie ponowne awizo i przesyłka z powrotem do Cyfrowego POLSATU. D [rozwiń/zwiń]
MNIEJ NIŻ ZERO
MNIEJ NIŻ ZERO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2023-01-09
*.101.35.*
Dramat - to najlepsze określenie jakości świadczonych usług przez firmę FED-EX. Podczas zwrotu przesyłki wartości 340 złotych zagubili przesyłkę i proponują 50 złotych odszkodowania. Oczywiście maluję skargę do UOKiK. Takie firmy powinny zniknąć z rynku. Niestety poziom niekompetencji na wszystkich [rozwiń/zwiń]
Absolutny brak
Brak profesjonalizmu, brak kontaktu, brak świadczenia usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Polak
link | zgłoś
2023-01-03
*.24.105.*
Fedex ukradło moją paczke za 1500 funtów, od trzech tygodni nie odbiraja telefonów, a gdzy odebrali 3 razy to tylko udawali zainteresoeany i nic nie zrobili, a obiecali. Dzwonie praktycznie codziennie i dalej nic! Ludzie nie ufajcie im, bo też stracicie!!! Wysłałam tyle prezentów dla rodziny, a żadn [rozwiń/zwiń]
Onie nie maja zalet
Kradziesz, Opóźnienie, Olewanie klienta, Brak komunikacji między ang i pol fedexem, Nie chęć do rozwiązywania problemu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EMILIA
link | zgłoś
2022-12-14
*.162.214.*
Nie polecam tej firmy nikomu, to firma którą chyba nikt nie zarządza, zamawiając odbiór paczki miałam termin na 12.12.2022 między godziną 10:00 a 17:00 czekałam i czekałam w końcu zadzwoniłam na infolinię , odebrał miły Pan ale co z tego jak on nic nie może tylko przerzucić termin na następny dzień [rozwiń/zwiń]
Nie ma zalet
Nie dbanie o klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Takaco
link | zgłoś
2022-12-02
*:aa6e:cf06:*
Ta *** z tej firmy kurierskiej napisała że niekogi nie było w domu a zawsze ktoś jest co mógł by odebrać paczkę infolinia ma wsztko w *** aby temu kurierowi koło pod czas jazdy się urwało
Nie ma
Aż za dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Trzeswy
link | zgłoś
2022-12-01
*.236.84.*
To jest jakiś koszmar. Dostałem informacje że przesyłka została dostarczona a to jest nieprawda. Do chwili obecnej jej nie otrzymałem. Kontakt z Fedex zerowy, kłody pod nogi przy jakimkolwiek kontakcie.
Ta firma to nieporozumienie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-11-04
*:d3ae:3b70:*
Nie korzystajcie z tej firmy. Siedziałem cały dzień w domu czekając na kuriera który miał odebrać przesyłkę a on nigdy nie dotarł a na infolinii żenada nikt nic nie wie . Porażka a nie firma kurierska
Brak
Wszystko co tylko mozliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Energetech
link | zgłoś
2022-10-20
*.218.255.*
Firma ma problemy logistyczne każde zamówienie jest nieterminowe albo wcale nie dostarczane. Proponują odbiór samemu przesyłki z miejscowości oddalonej o 100km
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaga
link | zgłoś
2022-09-23
*.205.210.*
Najgorsza firma kurierska z jaka ma do czynienia. Niesttey nie z wyboru. Mój dostawca korzysta tylko z tego przewoźniaka. FEEDEX to wielki arogancki koszmar. Dostawy są niepunktualne. Brak możliwości kontaktu z kurierem. W BOK można sobie pogadać z automatem. Że tez w XXI wieku coś takiego funkcjon [rozwiń/zwiń]
nie ma zalet
niepunktualniość, brak kontaktu z kurierem, brak kontaku z BOK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2022-09-16
*.17.87.*
Przesyłka nie została odebrana przez dwa dni z rzędu totalna olewka. Kontakt w zasadzie niemożliwy po godz. 17.00 a kurier miał odebrać paczkę w godz. 11-17. Wszelki kontakt przed 17.00 uznają za bezzasadny no przecież ma jeszcze czas na odebranie. Zlecenie wykonane za pośrednictwem firmy Sendit to [rozwiń/zwiń]
BRAK
Niepunktualność, brak kontaktu, wielokrotnie brak realizacji przyjętego zlecenia, totalna olewka Klienta, w tej firmie każdy robi co chce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Franek
link | zgłoś
2022-09-02
*.20.5.*
Żądli dopłaty za źle zapakowaną paczkę, a odbiorca był bardzo zadowolony policzyć koszty przesyłki wyszedłem na zero.
żadnuch
mniej niż zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2022-08-23
*.30.109.*
Zdecydowanie najgorsza firma kurierska z jaką kiedykolwiek miałem styczność. Nieuzasadnione opóźnienia w dostawie paczek, ciągnące się miesiącami reklamacje, brak bezpośredniego kontaktu telefonicznego z kurierami czy pracownikami konkretnych działów (jedynie zewnętrzna infolinia która ma takie same [rozwiń/zwiń]
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2022-08-01
*.5.11.*
Zdecydowanie nie polecam firmy, kurier miał przyjechać danego dnia, a przyjechał dopiero dzień później. Nie można się w ogóle dodzwonić, więc kontakt tylko mailowy. Wysyłałam paczkę za pobraniem, czas zwrotu miał być około 20 dni, a pieniądze otrzymałam dopiero po 2 miesiącach (po wysłaniu przedsądo [rozwiń/zwiń]
stosunkowo szybki czas dostawy
jw.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lena
link | zgłoś
2022-06-29
*.114.3.*
Ocena: 1.00 / 5Nie, Nie, nie!!!! nigdy więcej nie wyślę przesyłki tym przewoźnikiem, nie polecam też nikomu tego przewoźnika, przesyłka dotarła po 3 tygodniach, to były dokumenty które straciły ważność, wyrobiłam i wysłałam drugie, poniosła ponowne koszty, nie chcą mi uznać reklamacji ale walczę z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-06-09
*.156.84.*
Tragedia , przesyłka wysłana z Holandii tydzień czasu leży w magazynie w Długołęce . Dopiero po dokładnym sprawdzeniu historii przesyłki znalazłem wpis że wydano do samochodu i zwrot ze względu na błędny adres . Zero kontaktu pomimo prawidłowego numeru telefonu . Ciekawe jak bym sam nie interweniow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andy
link | zgłoś
2022-06-06
*.196.93.*
Paczka zostałą odebrana jednak zagineła gdzieś w Oddziale w Katowicach, wszyscy szukają, ale nie moge znależć, po prostu wielki bałagan! Usługi nie wykonują ale natychiast wysawiją fakturę
brak
brak profesjonalizu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jerzy
link | zgłoś
2022-05-31
*.10.89.*
Kurier 4 dni nie podejmuje próby doręczenia, nie próbuje się kontaktować, każda konsultacja z obsługą klienta tylko obiecuje, że tak paczka zostanie doręczona ale bezskutecznie. Za każdym razem nie ma mnie w domu mimo iż pracuje z domu i w godzinach 8-18 jestem dostępny. Po jednej interwencji dostał [rozwiń/zwiń]
dobre dla wrogów
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2022-05-25
*.146.35.*
Dramat, najgorsza firma kurierska z jaką miałem do czynienia. Paczka nie dojechała. Kurier sobie pracę skończył o 15:30. Biedaczek pewnie przepracowany. Zero kontaktu. Dwie infolinie tylko po to żebyś tracił czas i dowiedział się, że jedyna opcja to czat online. Super. Nawet nie ma kogo zje... Pacz [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2022-04-07
*.170.254.*
Najgorsze doświadczenia z firmą kurierską jakie miałem. Kurier obsługujący Warszawa, dzielnica Bródno, nie pojawia się po paczkę, po ponowieniu zlecenia na następny dzień, ponownie nie przyjeżdża. Zgłaszany na reklamację, FedEx tłumaczy się że kurier musiał długo czekać na paczkę... hmmm.. czekał, [rozwiń/zwiń]
niska cena
brak odbioru paczek, spóźnienia po odbiór, paczki dostarczane są z opóźnieniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2022-03-28
*.51.116.*
Odbiór paczki ok, przesyłka dotarła do odbiorcy, ale obsługa to totalna porażka. Przesyłka odpowiednio spakowana w karton , zabezpieczona, zważona oraz zrobione zdjęcia jej. po 1,5 miesiąca od wysłania paczki otrzymałam mailowo fakturę naliczonej opłaty za "nieprawidłową wagę paczki" pisząc reklamac [rozwiń/zwiń]
odbiór paczki o czasie
tragiczny kontakt,naliczenie opłat mimo faktycznego stanu ...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lisek
link | zgłoś
2022-03-24
*.252.61.*
Współpraca z tą firmą kurierską to jeden wielki żart. Przez cztery dni kurier nie raczy odebrać przesyłki, pomimo codziennie odnawianego zlecenia. Infolinia i obsługa techniczna nie potrafi udzielić konkretnych informacji ani skontaktować się z kurierem, który pomimo posiadania numeru telefonu nawet [rozwiń/zwiń]
Brak
Za dużo by wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DAREKM
link | zgłoś
2022-03-16
*.162.151.*
DRAMAT. Tak jak piszą inni nie powinni zajmować się kurierką. Tydzień trwała dostawa paczki. Każą sobie samemu po paczkę jechać do centrum spedycyjnego. Zdecydowanie nie polecam. Sam kurier miły, zadzwonił i dostarczył ciężką paczkę do sąsiada - więc tu coś się poprawiło.
miły kurier u mnie akurat
długi czas dostarczenia - tydzień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beatrix
link | zgłoś
2022-02-09
*.78.154.*
Ta firma Fedex to jakaś porażka a nie firma kurierska. Nie potrafią dostarczyć przesyłki na punkt jakim jest urząd pocztowy. W statusie najpierw opóźnienia a teraz piszą błędny adres. Otóż nie można się do nich ani dodzwonić ani żadnego kontaktu. Po wielkiej awanturze przez nadawcę przesyłki. Kurier [rozwiń/zwiń]
nie ma
Ta firma to jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2022-02-08
*.213.216.*
Gburowaty kurier nie wszedł na posesję, tylko czekał przed wejściem, mimo,że mu otwarłem , bo mam domofon, czekałem jak zawsze na kuriera przy drzwiach, a ten się nie pokazał, zorientowałem się, że coś jest nie tak. podszedłem do niego i dowiedziałem się,że nie wejdzie, bo może być pies na posesji, [rozwiń/zwiń]
szybka dostawa
Gburowatość i lenistwo kuriera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-01-17
*:aed2:d731:*
Totalne dno. Jestem importerem i to co Fedex wyprawia z przesyłkami, to przechodzi ludzkie pojęcie. Przede wszystkim zawyżają wagę przesyłki, w ten sposób, że 5 krotnie przychodzi wyższa faktura do zapłacenia. Składanie reklamacji i czekanie na rozpatrzenie, to czas pół roku. Po czym, gdy sprawy zo [rozwiń/zwiń]
Za dużo pisania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacob
link | zgłoś
2022-01-11
*.101.17.*
W moim rejonie Fedex już chyba wszystkich pokonał (negatywnie). Po kilka razy zamawiany kurier i ma nas serdecznie gdzieś. Dzisiaj przywiózł przesyłkę, miałem przygotowaną przesylkę do wysłania wraz z listem przewozowym. Kurier powiedział że nie ma zlecenia i mnie zlał. W grudniu 4x zamawiałem kuri [rozwiń/zwiń]
Brak
Wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-12-23
*.81.58.*
Tragedia. Przesyłka nie dostarczona do rąk odbiorcy tylko wciśnięta do skrzynki pocztowej, która została zniszczona przez kuriera. Kurier twierdzi, że dostarczył osobiście i nie zniszczył skrzynki pocztowej, a firma wierzy mu bezgranicznie. Skandal. O właściwym potraktowaniu reklamacji można pomarzy [rozwiń/zwiń]
brak
gorzej niz źle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-12-14
*:7555:b99f:*
Dziś już mi się ulało, nie można w ogóle liczyć na tę firmę. Rzekomo dwie próby doręczenia i żadnej informacji, osoba do, której miała dotrzeć paczka w ogóle nie dostała żadnej informacji, patrząc na obraz z kamer, na godzinę o której rzekomo miał być kurier, nikogo nie było. Żenada nikomu nie polec [rozwiń/zwiń]
Brak
Nieudolność i brak jakiegokolwiek podejścia do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-12-08
*.244.214.*
Dramat! Najgorsza firma kurierska na świecie. Kurier kłamie, że był z paczką i wpisuje do systemu, że nikogo nie było. ODRADZAM jakikolwiek kontakt z tymi ludźmi!
Żadnych
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldemar
link | zgłoś
2021-12-02
*.0.120.*
Ta firma to już nie powinna istnieć jedna wielką banda oszustów począwszy od kurierów po tych nieudaczników na infolinię
Brak
Zero profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lechk311
link | zgłoś
2021-11-25
*.8.231.*
3 dni pod rząd oczekiwania na odebranie przesyłki i ani razu kurier nie pojawił się po paczkę, najgorsza firma kurierska, takie firmy nie powinny istnieć na rynku.
Żadnych
Tylko wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mrok
link | zgłoś
2021-11-08
*:fa0d:3b0d:*
FedEX - TO NAJGORSZY PRZEWOŹNIK W POLSCE. 1. Centrala nie panuje nad sytuacją. 2. Numery telefonów kurierów są zastrzeżone. 3. Kurier NIE DZWONI do odbiorcy. POZIOM ŚWIADCZONYCH USŁUG NA POZIOMIE PÓŁ METRA MUŁU PONIŻEJ DNA. SYF, KIŁA, PLEŚŃ I ROBAKI. Zalety: ABSOLUTNIE ŻADNYCH. Wady: [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katka
link | zgłoś
2021-11-02
*:2cec:4ab9:*
Nie polecam, jako jedyni doliczają opłaty do przesyłek, które jeszcze niedawno były standardowe. Jeśli nie macie wzmocnionego kartonu o równych, idealnych kształtach to lepiej nie wysyłajcie z nimi paczki bo zapłacicie podwójnie. Opłata zostanie doliczona po dostarczeniu przesyłki do odbiorcy i jest [rozwiń/zwiń]
Brak
Doliczane dopłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2021-10-18
*.186.77.*
Serdecznie nie polecam tej firmy. Została wprowadzona w błąd zarówno przez konsultantkę na infolinii, jak i przez kuriera. Paczka nie dotarła na czas mimo, że zapewniono mnie, że dotrze. Usługa bardzo droga (za kopertę A4, w której było kilka kartek papieru zapłaciłam 36zl). Do tego nie został mi pr [rozwiń/zwiń]
Brak
Wprowadzanie klienta w błąd, ceny nieadekwatne do usługi, przesyłka nie dostarczona w terminie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2021-06-30
*.19.91.*
Zleciłam wysyłkę paczki poprzez stronę Furgonetka. Cena była atrakcyjna więc się zdecydowałam. Paczka była w oryginalnym kartonie i miała wymiary standardowe. Jedyną różnicą było to ,że podstawa była u mnie wysokością. W związku z tym, że miałam wątpliwości zadzwoniłam na infolinię Fedex , aby te wą [rozwiń/zwiń]
kurier - bardzo miły, grzeczny i pomocny
nierzetelna informacja przez infolinię,naciąganie na dodatkowe koszty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-06-15
*.112.245.*
ta gwiazdka to za dużo!!!! nigdy w życiu więcej nie skorzystam z ich usług i każdemu odradzam!!!!!!!!. od tygodnia oczekuję na przesyłkę którą przekazali innemu odbiorcy - cyfrowemu polsatowi . nikt do tej pory nie odebrał jej od polsatu. dzwonię codziennie i niestety nic z tego nie wynika!!!! zain [rozwiń/zwiń]
ZERO
brak kompetencji , zostałam przez nich okradziona, brak kontaktu do osoby odpowiedzialnej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fo
link | zgłoś
2021-06-09
*:58f8:ccb7:*
Uwaga! Na terenie Szczytno-Rozogi-Wielbark kursuje kurier firmy FedEx ( wiek ok 25-30 lat), ktory zaczepia kobiety i masturbuje sie przed nimi! Proponuje tez podwózkę wiec zapewne jest zdolny do gorszych czynow. Sprawa oczywiscie zgloszona na policji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2021-05-28
*.174.97.*
Najgorsza firma kurierska jaką znam: ludzie roszczeniowi, niekulturalni, którzy klienta mają w totalnym poważaniu
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ELI
link | zgłoś
2021-05-17
*.47.108.*
Szczerze nie polecam!!!!FEDEX to jest jedna wielka kpina z klienta. Zamówiliśmy kuriera po przesyłkę za granice, wszystko wydrukowane, kurier umówiony po godz. 13-tej. Echo-kuriera nie ma, po telefonie o godz. 15-tej kurier mówi, że nie widział zlecenia i nie przyjechał ( to nie pierwszy raz-jak ta [rozwiń/zwiń]
KURIER ZAGRANICZNY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2021-05-05
*.146.103.*
Firma dno!!! Zamówiony kurier przez cały dzień nie przyjechał. Kontakt z BOK dał info że kurier sam sobie odwołał odbiór i przełożył na kolejny dzień roboczy. Dowcipna Pani z BOK poinformowała mnie że mogę sobie sama dostarczyć paczkę do oddziału. Szkoda że nie dostałam informacji o przełożeniu odbi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-04-15
*.173.140.*
FEDEX to jest jedna wielka kpina z klienta. Nadaje wiele paczek w skali miesiąca, większość z nich do tej pory nadawałam właśnie firmą FEDEX, ale do dziś. okazało się że przytrafiły się dwie reklamacje z przeciagu jednego miesiąca. Towar wysłany był zapakowany bardzo prawidłowo z oznaczeniami 'ostro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-02-17
*:613:8c67:*
Proszę o kontakt osoby poszkodowane, udzielę informacji i chętnie pomogę. 882 - 126 - 851
żadnych
brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2021-01-31
*.219.171.*
1. Telefon pracownika fedex przedstawiający się jako urząd celny i wypytywanie co jest w przesyłce... 2. Wypełnianie deklaracji co znajduje się w paczce . czyli skanowanie wypisywanie itp.(deklaracja wypełniona bezbłędnie) 3.Ponowne wypełnianie deklaracji. Zamówiłem dwie przesyłki u jednego dostaw [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mila
link | zgłoś
2021-01-27
*.195.137.*
Nie polecam!!! Rzeczy zostały skradzione z naszej paczki. Nasza reklamacja nie została rozpatrzona obiektywnie. Nie doradzę nikomu takiego przewoźnika jak FedEx. Zatrudniają złodziei, którzy wyrządzają szkody nie tylko materialne, ale także moralne. Mam nadzieję, że ten, kto wyjął nasze rzeczy [rozwiń/zwiń]
Brak
Firma to całkowita wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kris
link | zgłoś
2021-01-27
*.190.135.*
Kurier Fred Ex Olsztyn to jakaś kpina i żenada Nie miał pieniędzy , kazał mi iść rozmienić bo to nie jest jego obowiązkiem. Musiałem specjalnie sie ubierać i schodzić na dól Jego argument ze pisał mi SMS wcześniej rano proszę przygotować pieniądze mnie satysfakcjonuje Najgorsza firma kurie [rozwiń/zwiń]
brak
kurier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kroly
link | zgłoś
2021-01-14
*.172.119.*
Brak możliwości przekierowania paczki jedyna taka firma kurierska . Dziś otrzymałem e-mail o treści "Drogi Odbiorco, w dniu 2021-01-14 podejmiemy próbę doręczenia Twojej przesyłki o numerze 6111651734542. Kurier zadzwoni do Ciebie, aby ustalić bezpieczny sposób jej przekazania." Lecz nikt nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-01-13
*.146.0.*
Tydzień czekam na dostarczenie przez nich paczki. Najpierw (moje niedopatrzenie) był błąd w adresie dostawy (brak literki w nazwie bloku). Gdy tylko to zauważyłam próbowałam skontaktować się i wyjaśnić sytuację. Niestety konsultanci na infolinii w momencie kiedy wyjaśniłam im całą sprawę rozłączali [rozwiń/zwiń]
Brak
Niedostarczenie przesyłki, brak kontaktu, Odrzucanie połączeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-01-08
*.111.18.*
Najgorsza firma kurierska jaką znam , niemiła obsługa , przesyłkę przetrzymują od 29 grudnia 2020 a dziś mamy 8 stycznia 2021
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-12-21
*.24.138.*
Firma która działa na szkodę klientów. Niekompetencja i nieodpowiedzialność tego tworu może kosztować Was sporo pieniędzy. Brak informacji o paczce, brak jakichkolwiek informacji. Nikt nic nie wie. Moja paczka wysłana 17.12 ostatni status ma z 6 rano z 18.12 niby jest w Warszawie ale nikt nie wie gd [rozwiń/zwiń]
brak
narażanie klientów biznesowych na koszty związane z brakiem doręczenia zamówionych towarów, brak informacji o paczkach, niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-12-02
*.254.194.*
Szkoda że trzeba dać minimum jedną gwiazdkę bo to dla nich stanowczo za dużo. Brak kontaktu z kurierem, nie odświerzana strona do śledzenia, na infolinię jak spytałam uprzejmie o której wreszcie szanowny kurier zaszczyci mnie swoją obecnością dostałem odpowiedź że mam czekać od 8-18. Oddział Poznań [rozwiń/zwiń]
Nie znalazłem
Same, opisane w opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2020-12-01
*.248.225.*
Doliczyli sobie do wagi ponad 10 kilo, wbrew obowiązującym ustawom i zmasakrowali przedmiot w paczce. Oczywiście po ponad miesiącu od dostarczenia paczki zażądali dopłaty za fikcyjne przekroczenie deklarowanej masy (jestem pewien że było jeszcze kilka kilo mniej niż sam wprowadziłem). Przesyłka speł [rozwiń/zwiń]
Da się na nich napisać opinie w internecie i ostrzec innych
Polityka fikcyjnych dopłat do paczek. Nie pierwszy to piszę przeczytaj inne opinie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mietek
link | zgłoś
2020-11-27
*.156.142.*
Wyjątkowo pazerna i bezczelna firma. Wymyślili sobie taki patent na szybkie wzbogacenie : wprowadzili rygorystyczny regulamin i za każde rzekome "przewinienie" obciążają podwójną opłatą. Kurier odbierający nie sprawdza paczki, nikt o niczym nie informuje klienta, by wiedział i się wypowiedział, a po [rozwiń/zwiń]
standard
opisałem powyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-11-25
*.204.49.*
Kurier podjechał pod adres doręczenia i trąbił z auta! Paczki nie doręczył urazony uwagą na niewłaściwe zachowanie. Auto Peugeot nr rej.WI6308N, 25.11.2020 rejon Janki/Raszyn 05-090
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-11-23
*.40.80.*
Nie polecam korzystać z firmy kurierskiej Fedex. Banda złodziei i nic więcej. Przesyłka zapakowana w sposób właściwy a mimo to naliczyli po wysyłce 100% opłaty za niby źle zapakowana paczkę. Skorzystałem z tej firmy po raz pierwszy i ostatni.
Brak
Brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czarna
link | zgłoś
2020-10-05
*:3c81:c340:*
Żenada, jedyny pozytyw to kurier który dzwoni że idzie z paczką. To już moja 5 paczka w tej firmie uszkodzona na drobne kawałki. Wcześniej za uszkodzenia odpowiadał sklep w którym kupowałam, dziś to paczka od osoby prywatnej, więc za uszkodzenia oczekuję za zwrot kasy od fedex. Infolinia beznadzieja [rozwiń/zwiń]
Kurier dzwoni
Nie dbają o paczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zofia
link | zgłoś
2020-09-12
*.24.41.*
kurier klamca zwraca paczke do odzialu iklamliwie podaje ze byl i awizowal ale nic z tych zeczy nie bylo nawet nie zatelefonowal chociaz mial telefonicznie sie kontaktowac w sprawie dostawy przesylki podejrzewam ze oni olewaja odbiorcow i maja ich za nic i kiedy i komu chce to przesyke dorecza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2020-09-02
*.172.236.*
Katastrofa. Ręce opadają. I to nie pierwszy raz. Przesyłka jechała z drugiego końca Polski, w dniu doręczenia dyspozytorka dzwoni i dopytuje czy na pewno dobry adres, bo kurierek nie widzi go w google maps (oszczędnisie brzydzą się płatnymi programami do nawigacji). Adres i telefon są jak należy, wi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bruno
link | zgłoś
2020-08-27
*.156.134.*
O ile kurier, który dostarcza mi zamówienia jest w porządku, o tyle nie podoba mi się FedEx. Zamawiam rzeczy z zagranicy, co wiąże się z cłem. NIGDY firma mnie nie poinformowała o wysokości opłat celnych i zawsze odbiór przesyłki wiąże się dla mnie ze stresem. Na stronie piszą, że informują, a ja ja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasi
link | zgłoś
2020-07-15
*.245.213.*
Dziadostwo się zrobiło. Coraz więcej moich klientów namawia mnie na zmianę na innego kuriera. Niemiła obsługa, nieelastyczne godziny pracy kurierów, twierdzą ze nie maja jak wydać reszty, nie przeniosą lekkiej przesyłki dalej niż 20 m od samochodu itp.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2020-07-08
*.135.168.*
Czekałam na przesyłkę prawie miesiąc! (od 12.06 do 08.07). Po próbach kontaktu dostałam sprzeczne informacje, raz że nie ma w ogóle przesyłki o takim numerze, raz, że była już do mnie dostarczona. Kiedy dostałam paczkę, była potargana, a kamienie w środku warte ponad 250zł połamane! Mnóstwo nerwów, [rozwiń/zwiń]
Miesiąc oczekiwania, zagubiona przesyłka, zniszczony towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-07-06
*.6.60.*
Najgorsza firma kurierska.Brak przedziału godzin doręczenia przesyłki. Brak możliwości kontaktu z kurierem. Ciężko dodzwonić się do biura obsługi, udało się dopiero po godzinie więc trzeba mieć cierpliwość, a i tak niczego konkretnego dowiedzieć się nie udało. Człowiek siedzi i czeka cały dzień bez [rozwiń/zwiń]
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2020-06-29
*.238.180.*
Paczki nadałem ze Stanów. Formą wyjściową były dwa ładne, porządnie oklejone sześciany. Dotarły dwie dziurawe kule. Zawartość poniszczona i pogubiona. Metalowe obudowy niektórych urządzeń kompletnie pogięte. Nie wiem jak trzeba być niekompetentnym i co z paczką robić żeby doprowadzić ją do takiego s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zibi B.
link | zgłoś
2020-06-24
*.116.201.*
Kurier miał się pojawić w dniu wczorajszym w godz 11.30-13.30 oczywiście nie przyjechał. Po interwencji 4 krotnej miał być dzisiaj do godz. 15.00 oczywiście nie przyjechał. Nigdy w życiu FEDEX !!!!! Bierzcie innego kuriera tylko nie fedex bo to koszmar
Klienta mają gdzieś
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2020-06-02
*.173.249.*
3 dni temu przesylka byla awizowana a ja do tej pory nie otrzymalem przesylki ani zadnego polaczenia od kuriera,przesylka warta 700zł,brak słów,odradzam fedex
brak
...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2020-05-18
*.55.65.*
Wybrałam jedna gwiazdkę bo musiałam a nie dałabym nawet pół gwiazdki. Szczyt bezczelności zreszta już po raz drugi kurier w piątek oznaczył przesyłkę jako dostarczona gdzie w systemie zaznaczono odebrana moim nazwiskiem a przesyłka nie dotarła,nie skonsultował tego ze mną i dostarczył dopiero po we [rozwiń/zwiń]
Zadnych
Nadużywanie uprawnień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2020-05-11
*.230.88.*
Fedex rozbił mi paczkę i nie chce oddać pieniędzy, pomimo,że paczka była ubezpieczona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2020-04-09
*.65.212.*
Widze ze nie tylko ja mam takie problemy... Siedze w domu, a okazuje sie dwukrotnie, ze nieudana proba dostarczenia paczki. Zero kontaktu z kurierem i od kuriera. Obsluga klienta to jakis kiepski zart... Nigdy z innymi firmami nie mialam takich problemow... Teraz bede zwracac szczegolna uwage za pom [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartłomiej
link | zgłoś
2020-03-09
*.25.217.*
Odradzam. 1. Jedna paczka z zadeklarowaną wagą 5 kg według FedEx ważyła aż 15 kg. Wiem, że waga nie mogła przekroczyć 3,5 kg licząc składowe przesyłki, ale firma nie przyjęła żadnej argumentacji - trzeba było dopłacić. 2. Kurier nie odebrał paczki w wyznaczonym terminie, ponawiałem odbiór dwukrotn [rozwiń/zwiń]
Ładne logo ;)
Nieterminowość i niesłowność oraz kłamstwa w odpowiedzi na każdą reklamację!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cesarzowa
link | zgłoś
2020-03-05
*.147.102.*
Najgorsza firma z jaką współpracowałam! Powinni otrzymać -10 (minus 10) a nie 1. Nie uznają reklamacji. Wpisują wyssane z palca wymiary przesyłek. Wysłałam jeden przedmiot i jakimś dziwnym trafem zmutował. Jakaś cudowna maszyna dodała mi po 20 cm do dwóch wymiarów. Totalna porażka! Zastanawiam się c [rozwiń/zwiń]
brak!
Porażka- nie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
awex
link | zgłoś
2020-02-29
*.248.152.*
Firma krzak to mało powiedziane. Firma wałek to już bliżej prawdy. Fedex to totalna porażka i totalni kłamcy kurierzy którzy potwierdzają nieprawdę że byli i nikogo nie zastali.
zero
kłamstwa kurierów, brak dostawy na czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2020-02-20
*.239.168.*
Firma nie dostarczyła opłaconych z góry przesyłek. Następnie zlekceważyła moje zażalenie, nie odnosząc się wcale do moich wyjaśnień.
brak
niedostarczenie przesyłki, lekceważenie klienta i jego wyjaśnień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2020-02-18
*.0.123.*
Mimo ustalonego wcześniej na infolinii terminu ( dwa kolejne całe dni) przesyłka nie dostarczona, nikt o niczym nie informuje, w systemie do13.00 żadnych info o statusie przesyłki, która na dodatek ma być potwierdzona podpisaniem umowy i okazaniem DO. Nikogo nie obchodzi że jestem uziemiona kolejn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KoKO Filip K
link | zgłoś
2020-02-18
*:f23e:9f4:*
Zamówiłem krzesło które było odebrane w poniedziałek od firmy i niby fedex dostarcza jak odbierze w przeciągu 1-4 dni robocze, a krzesło było dopiero we wtorek następnego tygodnia. Co najlepsze jak dzwoniłem do fedexa to sami nie wiedzieli czy je odebrali ponieważ wymagali ode mnie potwierdzenia. I [rozwiń/zwiń]
Długi czas dostawy, brak informacji od firmy kurierskiej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2020-02-12
*.147.106.*
Jesteśmy byłym klientem tej firmy,chciałbym przestrzec przed Fedexem firmy jak i osoby prywatne. Firma krzak, chociarz na świecie uważana jest za globalnego przewożnika ale chyba centrala w stanach nie wie co dzieje się w Polsce. Przesyłki paletowe tragedia, odbierają kiedy im się chce. Na dosta [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKIE MOŻLIWE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2020-01-24
*.173.153.*
Nagminne opóźnienia w dostawach .gubienie przesyłek
brak
mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2020-01-19
*.133.37.*
Powiem krótko i na temat: totalny brak kontaktu z kurierem, przesyłka niby awizowana, bo kurier nie zastał nikogo w domu, a rodzina przez cały dzień była w domu i nikt nie podjechał tego dnia. Prawdopodobnie kurier pomylił adresy nawet ich nie sprawdzając wcześniej. Trzeba było specjalnie dzwonić do [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu z kurierem, przesyłka dostarczona pod zły adres, długi czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ddss
link | zgłoś
2020-01-17
*:f3a3:f860:*
NIGDY NIE KUPIE NICZEGO W SKLEPIE, KTÓRY WYSYŁA FRAJEXEM!!! I do tego też namawiam innych.Moze to ich nauczy szanować klienta! Paczka miała dotrzeć 15 stycznia w środę, a prawdopodobnie dotrze dopiero 20 stycznia w poniedziałek.5 dni, a podobno gwarantują dostarczenie w 24h. Pierwszego dnia kierowc [rozwiń/zwiń]
żadnych
tragedia-pracownicy mają olewkę na wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-01-16
*.184.194.*
od 2 dni czekam na kuriera. Dzwonię na infolinię 3x z prośbą aby skontaktował się ze mną w sprawie doprecyzowania godziny odbioru paczki. Efekt - 0. A teraz hit. Pani w infolinii FEDEX POLSKA poinformowała mnie, że "kurierzy mają tylko telefony prywatne, których nr nie zna". Dobre !!! Co?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Graż
link | zgłoś
2020-01-08
*.179.113.*
Wszystkie kontakty z tą firma są nieudane. Bardzo zależało mi na ostatniej przesyłce która została niestety nadana za pośrednictwem Fedex-u. Przesyłka 7 dni temu została wydana kurierowi, który nie podjął próby dostarczenia jej, więc wróciła do magazynu w Łomiankach. Przesyłka składała się z 3 pacze [rozwiń/zwiń]
brak
Zero zainteresowania klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arek
link | zgłoś
2019-12-31
*.47.224.*
Obsługa tragiczna, kurier wartościową przesyłkę zostawił pod wycieraczką. Mieszkam w bloku gdzie na klatce jest 15 mieszkam. Dobrze że przesyłka nie zgineła
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2019-12-18
*.146.233.*
Pan kurier (z obcym akcentem) poinformował mnie, że on pracuje w gidzinach 11-13 i jeżeli nie mogę być w domu to on oddaje paczkę do magazynu, ktory znajduje się (co najlepsze) w Łomiankach, mimo iż w emailu jaki dostajemy od firmy fedex jest informacja o tym że będzie ponawiana próba doreczenia jes [rozwiń/zwiń]
1.Fatalna kultura kuriera 2. Telefon od kuriera dostaje się gdy czeka już pod wskazanym adresem, bez nawet najmniejszego powiadomienia kiedy mógłby się zjawić...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-11-19
*.199.162.*
Porażka. Kłamcy i oszuści.
brak
nie dostarczają przesyłek, bezczelnie klamią
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zicher.sp
link | zgłoś
2019-11-09
*.147.100.*
Banda nie odpowiedzialnego tadarajstwa .kłamią ,oszukują ale kaskę biorą za dostarczenie przesyłki ..Rzekomy błędny adres i inne a my stoimy na brak sit przesiewaczy czas biegnie straty rosną ..Na chu..bierzecie ***e pieniądze jak nie potraficie wywiązać się z zamówień ba zapłaconych wam zamówień .. [rozwiń/zwiń]
zalety powinni mieć proces zbiorowy i oddawać środki zdefraudowane (wyłudzone)
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WACŁAW
link | zgłoś
2019-11-04
*.221.152.*
NAJGORSZA !!!! z Firm kurierskich, jaką miałem nieprzyjemność poznać. Współpracuję na co dzień jako firma handlowa BEZPROBLEMOWO z wszelkimi firmami kurierskimi DPD, UPS, Dachser, Raben ….. Uzgadniamy zawsze z dyspozytorami i kierowcami optymalne dla obu stron godziny dostawy.... jeśli trzeba to [rozwiń/zwiń]
zero !!!
zero kontaktu z odbiorcą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2019-10-15
*.144.89.*
złodziejska firma nie dość, że nie potrafi się wywiązać ze zlecenia, to jeszcze nalicza bezprawnie dopłaty za paczki, które są przygotowane w 100% prawidłowo.
brak
opóźźnione przybycie kuriera, naliczanie dopłat bez uzasadnienia, kurierzy nie umieją po polsku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kuba
link | zgłoś
2019-09-17
*.205.243.*
Przesyłka nie odebrana przez kuriera Fedexu przez kolejne dwa dni. Na infolini kłamią, że jak twierdzi kurier przesyłka była nie gotowa. Firma FedEx to kupa gówna!!!
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
eeeeee
link | zgłoś
2019-09-06
*.234.91.*
firma FEDEX - BEZNADZIEJNA - NIE ODBIERA TOWARU - NIE PRZYWOZI NA CZAS. PRZEZ TĘ FIRMĘ NASZA FIRMA DOSTAŁA PARĘ RAZY KARĘ.. NIE POLECAMY......
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIA
link | zgłoś
2019-08-28
*.47.107.*
Firma Fedex nie zasługuje nawet na połowę gwiazdki - połowę ,są niekompetentni zatrudniają pracowników jako kierowców ,którzy piszą na zleceniu bzdury,że nie odebrali paczki z winy nadawcy - to kłamstwo bo ja czekam dwa dni w domu na nich jestem uziemiona dwa dni i co ?paczkę nie odebrali .Uważajcie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-08-13
*.238.229.*
Zniszczyli zawartość paczki, reklamacja odrzucona pomimo wykupionego ubezpieczenia, NIE POLECAM FedEx.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mala
link | zgłoś
2019-08-06
*:cd1b:2978:*
Tragedia i oszustwo!!! Czekam czwarty dzień aż kurier łaskawie zechce odebrać ode mnie przesyłkę. Kurier kłamie że był po paczkę (chyba nie potrafi wcisnąć przycisku dzwonka przy furtce lub nie potrafi posługiwać się telefonem) żadnej informacji że był po przesylke, dodam że cały dzień czekałam w do [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-07-30
*.42.161.*
Najgosza z firma jaką miałem doczynienia " to oszuści" - Poprostu oszustwo! Podczas wysyłki miedzynarodowej doliczyli kwotę o dwa / trzy krotnie wyższa niz konkurencja. Problem z wyceną był taki, żę to dostawca wysłał bez naszej akceptacji kosztów przesyłke i otrzymalismy faktury po dwóch tygodn [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kla
link | zgłoś
2019-07-23
*.112.60.*
Najgorsza firma kurierska. Przetrzymują moją paczkę, po czym dostaję maila z informacją, że kurier nie zastał nikogo w domu, chociaż żadnego kuriera nie było... Drugi raz już się złapałam na tej firmie i kolejny raz nie dam się nabrać. Nikomu nie polecam.
Brak
Przetrzymywanie paczek, obsługa klienta nie ma pojęcia o paczkach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2019-07-15
*.156.143.*
Gówno a nie firma, paczka od 4 dni jest w moim mieście i tylko zmieniają się godziny(jakby pobrania przez kuriera i zdania popołudniu) Jestem cały czas w domu, kuriera nie było, nikt nawet nie napisze czy zadzwoni. Na numer do magazynu dodzwonić się nie sposób. NIGDY WIĘCEJ TEGO GÓWNA!!
BRAK
Czas oczekiwania, brak kontaktu od kuriera, brak możliwości dodzwonienia się do magazynu w mieście
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zawiedziony
link | zgłoś
2019-07-12
*.180.144.*
Nie korzystać z usług tej firmy. Paczki nadal nie mam po kilku dniach, odebrałbym nawet osobiście z sortowni, tyle że się nie da. Absurd jakiś, po co to wogóle istnieje? Oczywiście firma się nie wyniesie z PL bo i tak będzie utrzymywana pewnie przez centralę jakąś, w końcu to globalny gigant. Żenada [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2019-07-12
*.160.174.*
Tragedia ,wprowadzają ludzi w błąd w tzw.śledzeniu przesyłek nie mówiąc o zwrocie pobranych pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nik
link | zgłoś
2019-07-11
*.47.99.*
Przesyłka ubezpieczona, zapakowana w oryginale jaki dostałem. To był zwrot. Przesyłka nie dotarła- uszkodziła kurier rozbił mi szyby do brodzika. Towar wziąłem na raty jeszcze nie spłaciłem. FGirma kurierska mi odpowiedziała negatywnie gdyż mają taki regulamin, że takie rzeczy nie ponoszą odpowiedzi [rozwiń/zwiń]
szybko
myślą że przewożą ziemniaki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2019-07-11
*.239.171.*
czas narazie 12 dni i dalej w oddziele 11-07-2019 06:37 Przesyłka w oddziale FedEx. POZNAŃ 10-07-2019 23:50 Przesyłka w oddziale FedEx. POZNAŃ 10-07-2019 10:02 Przesyłka w oddziale FedEx. POZNAŃ 10-07-2019 06:26 Przesyłka w oddziale FedEx. POZNAŃ 09-07-2019 09:51 Przesyłka w oddziale FedEx. POZ [rozwiń/zwiń]
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2019-07-09
*.173.128.*
Wymierzyli parę opon zapakowanych w stretch jedna na drugiej jako 64x60x47 waga ponad 30kg a to wszystko żeby naliczyć dodatkową opłatę. Wychodzi na to, że według nich opony są jajowate... BIORĄ SIĘ ZA OSZUSTWA!!!!!!!!! NALICZAJĄ OPŁATY PO PRZEKŁAMANIU PRZEZ NICH WYMIARÓW I WAGI PACZKI. BARDZO NIEU [rozwiń/zwiń]
żadnych
nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patka
link | zgłoś
2019-07-08
*.254.211.*
Najgorsza firma Fedex z przesyłką od 27.06 dziś 8.07 i nadal nie mam przesyłki ciężki kontakt z kurierem nawet nie chciał się przedstawić ,Nie uprzedzaja o przyjeździe z przesyłka Poza tym centrala nie dostarcza kurierom cennych dyspozycji że mają upoważnienia że ma wydać przesyłkę osobie trzeciej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patka
link | zgłoś
2019-07-08
*.254.211.*
Najgorsza firma z przesyłką od 27.06 dziś 8.07 i nadal nie mam przesyłki ciężki kontakt z kurierem nawet nie chciał się przedstawić ,Nie uprzedzaja o przyjeździe z przesyłka Poza tym centrala nie dostarcza kurierom cennych dyspozycji że mają upoważnienia że ma wydać przesyłkę osobie trzeciej po 30 t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ja
link | zgłoś
2019-06-24
*.235.199.*
Unikajcie firmy FedEx. Zapłaciłem za dostarczenie przesyłki za pobraniem. Przesyłka nie została dostarczona mimo że kurier umówił się telefonicznie z odbiorcą (i nie przyszedł) więc nie było też pobrania. Samowolnie zrobiono zwrot do nadawcy płatny w kwocie "za pobraniem" chociaż pobrania nie ma i d [rozwiń/zwiń]
brak
nie wykonują usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aska1479
link | zgłoś
2019-05-27
*.89.176.*
To co robi ta firma kurierska to kpina z ludzi. Czekam od 3 dni na bardzo ważna przesyłkę. Kurier ja pobiera z Tarnobrzegu i spowrotem ją tam do FedEx odwozi. ( jak się dowiedzialam dzwoniąc na infolinię z powodu braku czasu na dojazd do Sandomierza do mnie czyli adresata przesylki). Ma podany mój n [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-05-17
*.175.106.*
Ciągłe opóźnienia w dostawie (pomimo podanego terminu dostawy) !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2019-04-27
*.205.25.*
Bardzo nie solidna Firma Opony dotarły do Centrali w mieście we wtorek, w rozpisce we wtorek brak odbiorcy , we srode telefon od kuriera będę po adresem za pół godziny o 15.00 . Odpowiadam że będę za godzinę . To sie ktoś odezwie koło 17.00 dzwonie o 18.00 kurier twierdzi że już nikt nie przyjedz [rozwiń/zwiń]
Brak
Nie solidny , przesyłka przez Polskę jechał 2 dni a w mieście 4 dni gdzie sam odebrałem z magazynu bo nie mogła dojechać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dedede
link | zgłoś
2019-04-16
*.8.105.*
KURIER KŁAMIE, a centrala uniemożliwia kontakt z kurierem. Kurier mija się z prawdą. Przesyłka miała być dostarczona między godz. 14 a 17. Czekałem pod drzwiami do godz. 17, w międzyczasie o godz. 16.53 w systemie pojawiła się nieprawdziwa wiadomość, że przesyłka nie mogła być dostarczona - awizowan [rozwiń/zwiń]
Doskonale kłamią
Kłamią w sposób bezczelny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna Kedz
link | zgłoś
2019-04-04
*.190.105.*
Niestety, muszę wystawić negatywną opinię, ponieważ z kurierem nie ma żadnego kontaktu. Czekałam na paczkę całe dwa dni w domu, mimo to podobno była nieudana próba doręczenia przesyłki i i ją awizowano. Nawet telefoniczny kontakt z infolinią 6-krotny w tych dwóch dniach oraz zapewnień że kurier dost [rozwiń/zwiń]
Kłamstwo, nieuczciwość, lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2019-03-22
*.229.84.*
OBSŁUGA INFOLINII NIE KOMPETENTNA. PRZESYŁKA ODEBRANA O 1 DZIEŃ PÓŹNIEJ.PROŚBA PANIĄ NA INFOLINII O SPRAWDZENIE STATUSU PRZESYŁKI I ZASIĘGNIĘCIE INFORMACJI BEZPOŚREDNIO U KURIERA CZY OTRZYMAM W DNIU DZISIEJSZYM PRZESYŁKĘ BYŁA NIE DO OSIĄGNIĘCIA.PANI OZNAJMIŁA ,ŻE NIE MA KONTAKTU TELEFONICZNEGO Z K [rozwiń/zwiń]
BRAK
KŁAMSTWO, BRAK CHĘCI WSPÓŁPRACY Z KLIENTEM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edek
link | zgłoś
2019-03-21
*.173.16.*
Od 10 dni paczka w oddziale Bydgoszcz niby awizowana, u mnie w firmie nikogo nie było, infolinia kłamie, nigdy z ich usług nie skorzystam i wszystkim odradzam
Brak
Cała usługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kais
link | zgłoś
2019-03-04
*.147.35.*
Tragedia. Po prostu brak słów. Od tygodnia paczka tkwi w Bydgoszczy. Infolinia masakra. Zaznaczają tylko w systemie, że kurier pobiera paczkę co wgl nie ma pokrycia w rzeczywistości. To tygodniu oczekiwania piszą że nie było mnie w domu i paczka została awizowana. Szkoda że to kłamstwo bo ani kurier [rozwiń/zwiń]
Brak
Paczka nie dostarczona, wprowadzanie w błąd na infolinii, dziwne zagrywki z Klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2019-02-13
*.23.194.*
FedEx oddział Szcecin, kłamcy i krętacze. Kurier ultymatywnie podaje godzinę, kiedy przyjedzi i dalej mówi, że jeśłi nikogo nie będzie w domu, to juz więcej nigdy nie wróci. Dotrzymuje słowa, ale w historii firma podaje, że było 2 próby dostarczenia i teraz muisz sam odebrać paczkę, czyli kuriera [rozwiń/zwiń]
żadnej
kłamcy i krętacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2019-02-12
*.145.222.*
FedEx oddział Opole, kłamcy i krętacze. Paczkę wiozą 5 dni, w śledzeniu co dzień to nowe kłamstwa. Zaczęło się że kurier się nie wyrobił, następnego dnia rzekomo paczka dostarczona po czym rano czytam że dwa razy awizowana i wraca do nadawcy. Jaja z klienta. Nie polecam najgorszemu wrogowi nawet tej [rozwiń/zwiń]
Zero
Kłamcy, Oszuści, Krętacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ksenia
link | zgłoś
2019-02-05
*.221.122.*
Bardzo chętnie wypowiem się na temat obsługi firmy FedEx w Polsce. Na pewno nie skorzystam z ich usług nigdy więcej, nie radzę tego robić też innym. Cały dzień byłam dostępna pod podanym firmie adresem, ja byłam odbiorcą przesyłki, tym samym osobą upoważnioną do jej odbioru. W tym dniu przyjmował [rozwiń/zwiń]
brak
niekompetencja kuriera, brak kontaktu z kimkolwiek, brak dostarczenia, niewykonywanie pracy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kondri
link | zgłoś
2019-01-28
*:56bf:e983:*
Zaczynając od kurierów, którzy podobno biorą paczkę z magazynu, ale nie potrafią dojechać i wręczyć klientowi, więc wolą oddać ją do magazynu, kończąc na obsłudze klienta, której po prostu nie ma oceniam firmę jako największe dno w firmach kurierskich.
Brak obsługi klienta, brak kontaktu z kurierem, brak jakiejkolwiek jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2019-01-24
*.206.240.*
Przyznam, że przesyłka w ekspresowym tempie doszła z Chin do Polski. Tego dnia, którego paczka była w Polsce, podobno była próba doręczenia. Dopiero później się okazało, że kurier dzwonił z numeru zastrzeżonego, którego nie zdążyłam odebrać, a jak wiadomo nie ma możliwości oddzwonienia na numer zast [rozwiń/zwiń]
zadbana paczka
brak kontaktu z kurierem, problemy logistyczne, opóźnienia, brak informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jevle
link | zgłoś
2019-01-20
*:246c:a272:*
Brak informacji o terminie nadejścia przesyłki (był tylko dzień)czekałem do 19.00 i nic. Brak telefonu do kuriera. Chamstwo kuriera (obrażony, że mnie nie zastał po 19.30) Brak dbałości o towar (tak było z wcześniejszą przesyłką) Kontakt z FedEx do fikcja.
Nie ma
Chamstwi i niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-01-09
*.87.148.*
Jedna wielka porażka. Kurier wozi paczkę od 3 dni. Pobiera rano na magazynie i oddaje na wieczór. Rozmowa telefoniczna z konsultantem tragiczna, po czym pani na infolinii rozłącza się pierwsza. Chamstwo w pełnej okazałości!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rank
link | zgłoś
2019-01-09
*.68.132.*
Kurier potwierdzil nieprawde o dostarczonej przesylce. Dostarczyl ja cichaczem po 19 dniach od zgloszonego terminu. Po rozpatrzeniu reklamacji Fedex twierdzi, ze wszytko bylo ok. Nawet nie wiedza, ze paczka zostala dostarczona 19 dni pozniej. Zupelni amatorzy, niegodni zainteresowania. Bede odmawi [rozwiń/zwiń]
nie zauwazylem
zueplny brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mietek
link | zgłoś
2018-12-17
*.0.122.*
Firma KRZAK Jeden wielki SYF. Zero kontaktu od strony kuriera. Nigdy nie wiadomo kiedy i czy wogóle paczka Dojdzie.
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bożenka
link | zgłoś
2018-12-13
*.125.130.*
Najgorsza firma kurierska i nie kompetentna o jakiej słyszałam na tym świecie zero kontaktu z kurierem panie na Infolinii nie uprzejme wszystkim odradzam i nie mam już słowa jakiego można użyć wobec tej firmy
żadnych zalet
wszystkie jakie są
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Orybazy
link | zgłoś
2018-12-04
*.65.29.*
paczka opóźniona o kilka dni, kurier nie dzwoni, nie zostawia awizo ale w systemie zgłasza ze była próba doręczenia. Infolinia długi czas czekania ale obsługa mila
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-11-30
*.173.17.*
Tragedia, 3 razy zamawiam z Decathlonu ale niestety tylko FedEx obsługuje u nich duże przesyłki i od miesiąca nie mam przesyłki. Za pierwszym razem problem z kurierami brak osób, drugim uszkodzona paczka, a teraz od tygodnia w tym samym oddziale. To co można się dowiedzieć to nadanie priorytetu nic [rozwiń/zwiń]
0
Brak dostarczenia w terminie, brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-11-30
*:db20:54ad:*
Niestety nie skorzystam, ani nie polecę nikomu tej firmy kurierskiej. Korzystałem, ale po ostatnim zleceniu powiem - szkoda czasu i pieniędzy.
Kiedyś bardzo dobra firma
Niemiła obsługa, fatalny serwis tel.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2018-11-28
*.28.167.*
Wszystkie najgorsze słowa cisną mi się na usta, Fedex to firma, która ma w wielkim poważaniu klienta, tak można było zrozumieć słowa pani w siedzibie firmy w Choroszczy, na moje pytanie, dlaczego przesyłka do dnia dzisiejszego nie została dostarczona - cóż mamy dużo takich spraw - z idiotycznym uśmi [rozwiń/zwiń]
brak
wszystkie możliwe u kuriera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2018-11-28
*.225.84.*
Zdecydowanie nie polecam, pierwszy raz spotkałam się z takim podejściem, dodatkowo brak kontaktu w celu wyjaśnienia, dlaczego przesyłka tydzień leży w magazynie.
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2018-11-27
*.28.251.*
Nie polecam Firmy Fedex. Paczka leżała kilka dni na sortowni w Krakowie . Po paru telefonach na infolinię dowiedziałam się że na mój rejon nie mają kuriera , że są w trakcie rekrutacji. Paczka wróciła do nadawcy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ela
link | zgłoś
2018-11-27
*.67.85.*
OMIJAJCIE FIRMĘ FEDEX SZEROKIM ŁUKIEM !!! Zatrudnianie tak bezczelnych kurierów nie świadczy dobrze o tej firmie. Najpierw kurier próbował mnie wysyłać do biedronki, aby rozmienić kasę (podobno nie miał wydać...) , a później jak powiedziałam że tego nie zrobię rzucił słuchawką i nie odbierał w nast [rozwiń/zwiń]
brak
niekompetencja, nierzetelność, ignorowanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
vicky19
link | zgłoś
2018-11-22
*.163.182.*
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!! Jedna z najgorszych firm z jaką miałam do czynienia. Bez skutku próbuje dodzwonić się na infolinię. Brak poszanowania czasu klienta. Cały dzień muszę siedzieć w domu i koczować jak idiotka, bo może łaskawie zjawi się Pan kurier (albo oleje sprawę i nawet się u mnie nie z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-11-16
*.254.248.*
Za pierwszym razem nie było mnie w domu. Dostałam informację, że w ciągu kolejnych dwóch dni roboczych w godzinach 9-17 zostaną podjęte kolejne próby dostarczenia paczki. Siedziałam w domu jak kretynka w wyznaczonych godzinach, a kurier zrobił ze mnie jeszcze większą krytykę nie przyjeżdżając. Natom [rozwiń/zwiń]
Brak!
Chyba mają za dużo na głowie we Wrocławiu. Ponad to nie spotkałam tam ani jednej kompetentnej osoby.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2018-11-15
*.167.116.*
Dobry kurier, przesyłki zawsze na czas. Ceny jedne z najlepszych w kraju.
Cena, sprawność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lechu
link | zgłoś
2018-11-15
*.21.18.*
Żenada. Brak słów. Niekompetencja a kurier zwraca paczkę do oddziału i przekierowuje na dzień następny w którym również nie dostarcza.... ech... Nigdy FEDEXEM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-10-29
*:e39e:693e:*
Jako opinie i przestrogę przesyłam list do "firmy" FedEx :) "Szanowni Państwo, Chciałbym bardzo uprzejmie prosić i błagać na kolanach (na złość już nie mam siły) o dostarczenie mi paczki o numerze xxxxxxxxxxx. Codziennie rano, począwszy od dnia 24.10.2018, dzwonię na infolinie, opowiadając o tym [rozwiń/zwiń]
totalny brak zalet
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2018-10-24
*.173.24.*
Nie polecam tej firmy. Kurierzy opryskliwi, foszaści, bez kultury. Z komentarzem że mają nadzieję że nie skorzysta się z ich usług więcej. Brawo oni, niech zmienią pracę skoro im źle.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamil
link | zgłoś
2018-10-22
*.134.33.*
Nie polecam kurier bez podania przyczyny zabral paczke z powrotem do oddzialu. Podawałem nr telefonu (normalny kurier zawsze dzwoni jak ma jakis problem). KATASTROFA!!!!
brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient odbiorca
link | zgłoś
2018-10-11
*.0.123.*
Totalna Porażka. Kuriera nie było wcale mijaj 2 dzień a Pani na infolini kłamie jak z nut. W śledzeniu paczki informacja że uzgodniona ze mną odbiorcą dyspozycja zmiany terminu doręczenia - bzdura bo nikt ze mną się nie kontaktowł i niczego nie zmieniałem. Ale najlepsze w systemie doręczeń. 1 Paczka [rozwiń/zwiń]
kompletny brak
kłamią przez trlefon i na stronie śledzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TOMASZ
link | zgłoś
2018-10-05
*.146.165.*
Jedna wielka KPINA. Kurier mając niedokładny adres zamiast zadzwonić woli zwieźć paczkę z powrotem na magazyn. Przez TYDZIEŃ wydzwaniania na infolinię nie mogłem doprosić się o doręczenie paczki. Jako adresat pytałem czemu paczka leży na magazynie i kurier jej nie zabiera, arogancki konsultant odpow [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2018-09-22
*.95.89.*
Tragedia obsluga klienta niemiła , kurier 2x nie potrafi dostarczyć przesyłki pod wskazany adres i zostawia byle gdzie nie polecam nikomu - oddzial Katowice
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odys
link | zgłoś
2018-09-05
*.234.233.*
Dno!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ona
link | zgłoś
2018-09-04
*.244.208.*
Kurier poinformował mnie że paczka waży ponad 30kg i że nie dostarczy jej pod wskazany adres, mąż musiał łapać go na mieście, po zważeniu paczki w domu, okazało się że wazy ona dużo mniej niż 20kg.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maro
link | zgłoś
2018-09-04
*.60.249.*
Beznadziejna firma, twierdzą że nie dostali mojego numeru telefonu, po 1 nieudanym doręczeniu paczki podałem sam obsłudze telefon, przy drugim podejściu kurier znowu twierdził że nie ma mojego telefonu, podają błędną informację że można zapłacić kartą, kurier 2 dzień z rzędu przychodzi bez zapowiedz [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2018-08-31
*.28.198.*
Kurier który włazi jak do obory, nie mówi dzień doby, nie mówi poproszę, nie mówi do widzenia ani dziekuję. Jest bezzębny, wyglada jak kloszard i capi jak.... Nie chce uzywać brzydkich słów. Nie mam zastrzeżen do terminowości firmy ale prostactwo kurierów to jakas masakra. To sa podstawowe słowa, c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-08-28
*.53.233.*
Masakra jedna wielka od 2 tygodni nie potrafią dostarczyć przesyłki do klienta, Kurier Kłamie, Jesteśmy nadawcą przesyłki i od 2 tygodni tłumaczymy się przed naszym próbując doprowadzić do dostarczenia przesyłki. A firma kurierska ma do całkowicie w d...... !!!!!!
Oszukują, oczerniają odbiorcę ,nie dostarczają przesyłek,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2018-08-28
*.12.93.*
Masakra
brak
niszczenie przesyłek niekompetencja, cwaniactwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-08-28
*.102.105.*
Cd poprzedniej opinii. Dziś wtorek. Paczka nadana w czwartek. Dziś we wtorek też nie otrzymam. Kolejne obiecanki, że jutro. Słysze to samo już trzeci dzień. Samochód stoi, bo w przesyłce jest część do niego. Jestem uwiązany. Oni to mają w głębokim poważaniu. Zakładam na FB grupę "Fedex - nigdy więce [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak kontaktu z oddziałem. Brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-08-27
*.102.105.*
Chciałem wszystkich ostrzec przed firmą FEDEX. Nie korzystajcie z ich usług !!!!! W czwartek wysłana przesyłka. W piątek przejeżdżam obok oddziału, w którym przesyłka już jest. Przed 8.00 nie ma z nimi telefonicznego kontaktu. Godzina 8 rano i nie mogę odebrać, bo wydano kurierowi. . Chcę się skon [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
veronika64
link | zgłoś
2018-08-22
*:e8a5:7ee4:*
ODRADZAM!!!! Od 17.08. czekam na przesyłkę, która rzekomo już 2 razy była wydana do doręczenia. Informacja o podjęciu próby doręczenia tylko drogą @ mimo podanego kontaktu telefonicznego. Kurier nie odezwał się do dziś. Panie konsultantki powtarzają codziennie jedną śpiewkę o nadaniu priorytetu i do [rozwiń/zwiń]
BRAK
BRAK KONTAKTU Z KURIEREM. NIEKOMPETENCJA KONSULTANTÓW.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Etta
link | zgłoś
2018-08-19
*.254.247.*
Kurierzy FEDEX oszukują Klienta, a polega to na tym, ze ustalają termin dostawy, po czym informują o awarii samochodu. Kolejny termin, ustalona godzina-16:00- dostarczenia przesyłki i telefon od kuriera, ze on pracuje do g. 15:00.BEZ ZGODY Klienta dostarcza przesyłke do bazy FEDEX o czym bezczelnie [rozwiń/zwiń]
Oszukiwanie Klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martyna
link | zgłoś
2018-08-13
*.7.125.*
ta firma kurierska to jakaś MASAKRA ! Mam z nią już drugi raz do czynienia i znowu powtarza się ta sama sytuacja - niby próba dostarczenia przesyłki nie powiodła się, a nawet żadnego smsa/ telefonu/ kuriera nie było na podwórku ! Oszuści i kłamcy !
BRAK
KŁAMCY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2018-08-06
*.199.213.*
Ftalna obsluga, niezorganizowani, niekompetentni kurierzy, panienki na infolini nie wykazuja zadnej checi pomocy, nikt nie moze sie z nikim skontaktowac; firma w Warszawie udaje ze nie ma kontaktu do firmy w Katowicach, powinni byc zamknieci.
cala firma jest wilka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wal
link | zgłoś
2018-08-06
*.134.165.*
Całkowicie odradzam korzystanie z usług firmy FEDEX. Firma nierzetelna, przesyłkę kurierską na linii Częstochowa - Katowice firma dostarcza w terminie 10 dni ! Całkowity brak kontaktu z kurierem – mimo że powinien dzwonić na dwie godziny przed dostarczeniem (nie dzwoni bo może nie dostarcza, tylko w [rozwiń/zwiń]
Brak
Nierzetelność, oszukiwanie klienta, 10 dni na dostarczenie przesyłki Częstochowa - Katowice, stracone nerwy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2018-08-01
*.150.236.*
Jestem bardzo niezadowolona z usługi kurierskiej. Pan kurier z siedziby z Bydgoszczy (Przemysłowa 8) zachowywał się chamsko i nieodpowiednio. Podczas rozmowy telefonicznej miał wyrzuty, że o 13 nie ma mnie w mieszaniu tylko jestem w pracy (!) i że 'jak mi się nie podoba' to zaprasza to odbioru oso [rozwiń/zwiń]
-
ignorancja chamstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Muszkieter
link | zgłoś
2018-07-30
*.40.149.*
Fedex Bydgoszcz to jakaś żenada i kpina! Czekamy na przesyłkę od 23.07.śledzę przesyłkę i widzę ,że od dnia 24.07 leży w Bydgoszczy to ja się pytam dlaczego ponad 5 dni przesyłka leży w jednym punkcie ?! Śmieszna infolinia to totalna pomyłka ,nigdy nie spotkaliśmy się z taką sytuacją..przecież przes [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-07-27
*.146.172.*
Paczka od dwóch dni leży na magazynie. Brak kontaktu z oddziałem, a Pani na infolinii potrafi powiedzieć tylko przepraszam. Kompletna porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
magda80
link | zgłoś
2018-07-27
*.71.55.*
NIE POLECAM!!!!!! BRAK KONTAKTU Z KURIEREM, DZWONIŁAM NA INFOLINIE, NIESTETY TWIERDZĄ, ŻE W DZISIEJSZYCH CZASACH NIE MAJĄ TELEFONÓW SŁUŻBOWYCH. JESTEM NA URLOPIE I CAŁY DZIEŃ BĘDĘ SIEDZIEĆ W DOMU I CZEKAĆ NA KURIERA. W DZISIEJSZYCH CZASACH TO JAKAŚ ŻENADA!!!!!
brak
brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zymek
link | zgłoś
2018-07-25
*.205.154.*
Do dzisiejszego dnie nie mam paczki. Zażądano odbioru osobistego, choć paczka nie została doręczona z winy firmy kurierskiej. Magazyn znajduje się 50 km od mojego miejsca zamieszkania! Brak kontaktu z kurierem. Pracownicy kłamią i uprawiają hipokryzję.Pierwszy raz spotkałem się z takim lekceważenie [rozwiń/zwiń]
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kinga
link | zgłoś
2018-07-24
*.96.163.*
piszą że była podjęta próba dostarczenia co jest KŁAMSTWEM! już 2x zdarzyło mi się to w tej Firmie Brak szacunku do klienta ODRADZAM KORZYSTANIE Z TEJ FIRMY. KŁAMCY I OSZUŚCI
Kłamstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-07-20
*.11.217.*
Wielka arogancja i złośliwość. Wykonano 2 zlecenia na odbiór tej samej przesyłki, 5 dni czekania i nic. Moje 3 interwencje telefoniczne nie pomogły. Kurierzy nie przyjechali, nie odebrali przesyłki i nawet nie zadzwonili. 2 wieczory zmarnowane na czekaniu na kuriera. Pusta gadanina na infolinii o p [rozwiń/zwiń]
uczysz się pisać reklamacje
brak wykonania usługi, podwójne płacenie, kłamstwa, ignorancja, brak kontroli kuriera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldemar
link | zgłoś
2018-07-18
*.231.25.*
minąłem się w bramie z kurierem, powiedział że nie ma czasu i paczki nie dał. tak chamskiego zachowania dawno nie widziałem. szczerze odradzam tą firmę. Po minucie dostałem wiadomość że była próba doręczenia . Chamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fred
link | zgłoś
2018-07-18
*.40.59.*
Nie dostarczają przesyłki w wyznaczonym terminie. W śledzeniu przesyłki wpisują, że po raz drugi przekazano kurierowi do doręczenia. Powinna być informacja w śledzeniu przesyłki dlaczego kurier nie dostarczył w wyznaczonym terminie. Taką informację powinno mieć także BOK , a nie ma. Moja opinia jest [rozwiń/zwiń]
żadne
Nie dostarczają w wyznaczonym terminie. Informacja w BOK niezadawalająca.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-17
*.227.200.*
super usluga. Paczka odebrana z warwawy o 14:00 w poniedzialek I dostarczona do Londynu o 9.00 we wtorek. Obsluga klienta super mila, a rozmawialam z dwoma osobami.
mega szybka usuga
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2018-07-13
*.237.163.*
jakaś porażka! nie korzystajcie z tej firmy!! kurier miał dostarczyc przesyłkę, zero kontaktu z nim a na koncu dowiaduje się, , że jest zaznaczone, ze rzekomo odrzuciłam przesyłkę. Kurier zrobił to za moimi plecami, nawet go u mnie nie było! paczki nie mam do dziś, brak kontaktu z tą firmą! jakaś po [rozwiń/zwiń]
brak zalet
brak kontaktu, oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-07-11
*.254.182.*
Firma kurierska Fedex to jakaś kpina NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2018-07-08
*.238.123.*
W Katowicach paczki leżą tygodniami w BOK nikt nie odbiera nikt nie odpisuje na maile. W biurze chyba też im brakuje pracowników. Jakim cudem ta firma jeszcze istnieje na rynku. Ludzie uważajcie szczególnie na Zalando bo ta firma wysyła fedexem i się nie doczekacie. Tak jak na twoje buty na wesele, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2018-07-08
*.238.123.*
UWAGA NA FEDEX POLSKA. TO OSZUŚCI MAJA PROBLEM Z KURIERAMI I PACZKI LEZA W MAGAZYNACH TYGODNIAMI,WYSLALAM BASEN CHYBA W TE WAKACJE NIE DOTRZE DO ADRESATA. PORAŻKA!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wzm
link | zgłoś
2018-07-05
*.31.93.*
Odradzam wszystkim tą firmę kurierską a to dlatego że jak usłyszałem na infolinii "firma ma problemy logistyczne i dlatego nie dostarcza paczek" paczka nadana 28.06 dziś mamy 05.07 a paczka nadal znajduje się w magazynie firmy Fedex i nie wiadomo kiedy będzie dostarczona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirlin
link | zgłoś
2018-06-27
*.160.158.*
Kurier nie przyjeżdza pod wskazany adres, a podaje informacje, że był. Po raz trzeci paczka do mnie nie dotarła.
Zadnych
Kurier nie dociera , a wpisuje informacje, że był
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuzanna
link | zgłoś
2018-06-21
*.254.244.*
Kurier, który obsługuje rejon Strzelina aroganki, nie można się z nim porozumieć. Wypisuje w systemie śledzenia przesyłki nieprawdziwe informacje, że był 2 razy pod adresem. Kuriera nie było, bo byli domownicy. Po zgłoszeniu sprawy w równie nieprzyjemnym tonie odpowiedź od firmy kurierskiej. Krycie [rozwiń/zwiń]
brak
nieprofesjonalna obsługa, nieprawdziwe wpisy w systemie śledzenia przesyłki, brak pomocy ze strony przewoźnika
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2018-06-20
*.156.96.*
Przesyłka o opisanym w tytule numerze nadana na adres: AGNIESZKA GRZEBINOGA PRZYTKOWICE 187 34-141 PRZYTKOWICE została dostarczona z dniem 10 kwietnia. Przesyłka była opłacona z góry. Przesyłka została nadana do mojego domu rodzinnego i odbierał ją mój dziadek, który przy odbiorze został [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mik
link | zgłoś
2018-06-14
*.198.221.*
Zamówiłem kuriera w środę, miał paczkę odebrać w czwartek do godz. 15. Kurier się nie pojawił. W piątek podobnie. Po zgłoszeniu tego dostaję maila z przeprosinami i zapewnieniem, że kurier będzie w poniedziałek. Oczywoście w poniedziałek kuriera nie ma. Kpina jakaś. Anulowałem zamówienie. Nigdy więc [rozwiń/zwiń]
NIE MA!!
wymienione wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2018-06-13
*.238.67.*
Ta firma to jakiś żart. Brak kontaktu z kurierem, brak chęci wyjaśnienia sprawy w punkcie obsługi klienta i jakiejkolwiek pomocy .....
brak
brak kontaktu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-06-11
*.174.25.*
Dnia 07.06.2018 zamówiłem odbiór przesyłki. Ponieważ kurier nie przyjechał to dzwoniłem w tej sprawie i usłyszałem, że kurier był tak zajęty, że nie zdążył. Dnia 08.06.2018 ponownie interweniowałem w tej sprawie i usłyszałem, że kurier może przyjechać ok. 18. Ponieważ firma pracuje do 16.00 przełoży [rozwiń/zwiń]
Tragedia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-06-10
*.244.152.*
Brak kontaktu z kurierem i biurem obsługi klienta. Po przesyłkę mogę pojechać sobie sama do ich centrum dystrybucji. Totalna porażka.
Brak
Cała firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RAF
link | zgłoś
2018-06-08
*.42.211.*
Pierwszy i ostatni raz wysłałem przesyłki tym kurierem. Najpierw kurier nie przyjechał w wyznaczonych godzinach. Pomimo dobrego opakowania oraz znaków informujących o wrażliwych przesyłkach. Obie dostarczono na miejsce uszkodzone. Pojawił się problem ze złożeniem reklamacji. 3 razy był wzywany ku [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mgk
link | zgłoś
2018-06-07
*.231.31.*
W środę 6.06.18 dostałam wiadomosc,ze fedex dostarczy paczke. Czekam cały dzień - nic. Wieczorem e-mail,ze jest rzekomy blad w adresie i paczki nie dostarcza. Odpisałam,ze na stronie Zalando wszystko jest podane i dziwię sie ze nagle jakies problemy sie pojawily. W czwartek telefon od kuriera,ze wi [rozwiń/zwiń]
brak
tylko i wylacznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maczek
link | zgłoś
2018-06-07
*.25.153.*
ODRADZAM !Najgorsza firma kurierska z jaką się spotkaałem, przez trzy tygodnie odbierają odemnie przesyłkę, zapłacić trzeba było z góry, prawie codziennie dzwoniłem lub wysyłałem e-maila i codziennie nadawali numer odbioru na jutro i tak przez prawie przy tygodnie, w końcu poddałem się i zrezygnował [rozwiń/zwiń]
BRAK, NIE ISTNIEJĄ NIC POZYTYWNEGO
OKŁAMUJĄ, OSZUKUJĄ KLIJENTÓW, BOK TO PORAŻKA.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2018-06-06
*.0.122.*
Dostawa towaru od 2 dni, ostatnia wysłana 29 maja, dostawa dopiero 5 czerwca, obsługa klienta fatalna, nic nie wie
bez zalet
fatalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kolakin
link | zgłoś
2018-06-05
*:9533:ba24:*
przesyłka czeka w magazynie nie wiadomo na co a dziś podobno był kurier i nie zastał nikogo. Przesyłka nadana do firmy gdzie jest recepcja i biuro ochrony. Oczywiście nie zadzwonił bo i po co nie ma takiego obowiązku. Paczka nadana 24 maja. Wczoraj dostałam info od fedexu, że nadano ją 4 czerwca, ch [rozwiń/zwiń]
żadnych zaet
nie dostarczają przesyłek i kłamią
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2018-06-05
*.180.226.*
Najgorsza firma z jaką miałam do czynienia. Moja paczka leży gdzieś na magazynie od 3 tygodni. Dostałam już nawet powiadomienie na maila, że paczka została doręczona. Fedex sam sobie podpisuje odbiór paczek - co jest prawnie karalne, a później zrzuca to na błąd systemu. Skandal. Konsultanci to samo, [rozwiń/zwiń]
Brak
Całe mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2018-06-04
*.255.17.*
Firma ŚMIEĆ nie fedex. Najlepiej siedzieć na ..upie cały dzień i czekać aż się książę zjawi odebrać paczkę dzwoniąc dwie minuty przed przyjazdem. Mają dziwną zasadę jednej próby podjęcia przesyłki, za przeproszeniem nie można nawet się nie można iść wysr.... bo łaskawy pan zadzwoni po czym sobie poj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANia
link | zgłoś
2018-05-23
*.12.195.*
od 7 dni czekam na dostawę przesyłki, która jest na magazynie firmy FedEx i nie mam jej kto dostarczyć. Konsultanci beznadziejni, nie są zainteresowani pomocą jedyne co to karzą śledzić status na stronie internetowe. Żenada i brak słów. Nigdy więcej nie skorzystam z usług tej beznadziejnej firmy
BRKA
TYLKO WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-05-17
*:c206:c435:*
Nikomu nie polecam ! Przesyłka o wartości 5 tyś zniszczona, zwlekanie z rozpatrzeniem reklamacji nikt nie czuje się odpowiedzialny. Towar przetrzymywany w magazynie bo nie mieli czym dostarczyć ! To po co brać zlecenie ? Tragedia i kpina
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2018-05-14
*.30.1.*
Jeden wielki zart!!!! Tragiczna firma, najgorsza z jaką miałam do czynienia. Po 10 dniach oczekiwania na kuriera w bourze i sledzenia przesylki w internecie dostalam podobno 2 krotny priorytet. 3 dni siedzenia na infolinii az w koncu zdecydowali wyslac paczke znowu do nadawcy. Fatalna obsluga. Zadzw [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak kontaktu z kuriwerem, kurier klamie ze byl a go nie bylo, infolinia to zart, wszystko jest jednym wielkim zartem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz
link | zgłoś
2018-05-08
*.248.138.*
Przestrzegam przed tą „firmą” !!! Dokumenty wysłane do mnie od 24 kwietnia leżą na magazynie firmy ! Po kilku połączeniach z konsultantami ( za każdym razem kilkanaście minut czekania az ktoś sie zgłosi) dostałem zapewnienia ze nastepnego dnia kurier w trybie pilnym dostarczy przesyłkę. Nic z tego - [rozwiń/zwiń]
brak
Szybkość , rzetelność panienek z infolinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-05-08
*.255.234.*
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2018-05-07
*.146.39.*
Szczerze nie polecam. Na infolinie nie idzie się dodzwonić, kurier nie przyjeżdża, na statusie mam że doręczono. Ta firma to jakaś kpina. Omijać szerokim łukiem.
Brak
Infolinia, Ściemnianie, Brak przesyłki w deklarowanym terminie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

FedEx Opinie