Opinie o FedEx

2.2 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 34
Średnia ocen:
2.1 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.fedex.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Łukasz
link | zgłoś
2021-02-17
*:613:8c67:*
Proszę o kontakt osoby poszkodowane, udzielę informacji i chętnie pomogę. 882 - 126 - 851
żadnych
brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2021-01-31
*.219.171.*
1. Telefon pracownika fedex przedstawiający się jako urząd celny i wypytywanie co jest w przesyłce... 2. Wypełnianie deklaracji co znajduje się w paczce . czyli skanowanie wypisywanie itp.(deklaracja wypełniona bezbłędnie) 3.Ponowne wypełnianie deklaracji. Zamówiłem dwie przesyłki u jednego dostaw [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mila
link | zgłoś
2021-01-27
*.195.137.*
Nie polecam!!! Rzeczy zostały skradzione z naszej paczki. Nasza reklamacja nie została rozpatrzona obiektywnie. Nie doradzę nikomu takiego przewoźnika jak FedEx. Zatrudniają złodziei, którzy wyrządzają szkody nie tylko materialne, ale także moralne. Mam nadzieję, że ten, kto wyjął nasze rzeczy [rozwiń/zwiń]
Brak
Firma to całkowita wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kris
link | zgłoś
2021-01-27
*.190.135.*
Kurier Fred Ex Olsztyn to jakaś kpina i żenada Nie miał pieniędzy , kazał mi iść rozmienić bo to nie jest jego obowiązkiem. Musiałem specjalnie sie ubierać i schodzić na dól Jego argument ze pisał mi SMS wcześniej rano proszę przygotować pieniądze mnie satysfakcjonuje Najgorsza firma kurie [rozwiń/zwiń]
brak
kurier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kroly
link | zgłoś
2021-01-14
*.172.119.*
Brak możliwości przekierowania paczki jedyna taka firma kurierska . Dziś otrzymałem e-mail o treści "Drogi Odbiorco, w dniu 2021-01-14 podejmiemy próbę doręczenia Twojej przesyłki o numerze 6111651734542. Kurier zadzwoni do Ciebie, aby ustalić bezpieczny sposób jej przekazania." Lecz nikt nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Natalia
link | zgłoś
2021-01-13
*.146.0.*
Tydzień czekam na dostarczenie przez nich paczki. Najpierw (moje niedopatrzenie) był błąd w adresie dostawy (brak literki w nazwie bloku). Gdy tylko to zauważyłam próbowałam skontaktować się i wyjaśnić sytuację. Niestety konsultanci na infolinii w momencie kiedy wyjaśniłam im całą sprawę rozłączali [rozwiń/zwiń]
Brak
Niedostarczenie przesyłki, brak kontaktu, Odrzucanie połączeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-01-08
*.111.18.*
Najgorsza firma kurierska jaką znam , niemiła obsługa , przesyłkę przetrzymują od 29 grudnia 2020 a dziś mamy 8 stycznia 2021
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-12-21
*.24.138.*
Firma która działa na szkodę klientów. Niekompetencja i nieodpowiedzialność tego tworu może kosztować Was sporo pieniędzy. Brak informacji o paczce, brak jakichkolwiek informacji. Nikt nic nie wie. Moja paczka wysłana 17.12 ostatni status ma z 6 rano z 18.12 niby jest w Warszawie ale nikt nie wie gd [rozwiń/zwiń]
brak
narażanie klientów biznesowych na koszty związane z brakiem doręczenia zamówionych towarów, brak informacji o paczkach, niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-12-02
*.254.194.*
Szkoda że trzeba dać minimum jedną gwiazdkę bo to dla nich stanowczo za dużo. Brak kontaktu z kurierem, nie odświerzana strona do śledzenia, na infolinię jak spytałam uprzejmie o której wreszcie szanowny kurier zaszczyci mnie swoją obecnością dostałem odpowiedź że mam czekać od 8-18. Oddział Poznań [rozwiń/zwiń]
Nie znalazłem
Same, opisane w opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2020-12-01
*.248.225.*
Doliczyli sobie do wagi ponad 10 kilo, wbrew obowiązującym ustawom i zmasakrowali przedmiot w paczce. Oczywiście po ponad miesiącu od dostarczenia paczki zażądali dopłaty za fikcyjne przekroczenie deklarowanej masy (jestem pewien że było jeszcze kilka kilo mniej niż sam wprowadziłem). Przesyłka speł [rozwiń/zwiń]
Da się na nich napisać opinie w internecie i ostrzec innych
Polityka fikcyjnych dopłat do paczek. Nie pierwszy to piszę przeczytaj inne opinie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?