EPAKA.PL Opinie

1.4 - poziom obsługi
1.4 - jakość usług / cena
1.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 406
Średnia ocen:
1.4 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewi
link | zgłoś
2024-02-23
*.183.28.*
Tragiczną firmą !!! Oszuści którzy nie dość że nie dostarczyli paczki to jeszcze wysyłali do mnie wezwania o zwrot pieniędzy za niedostarczoną paczkę !!!
Brak
Wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2024-02-20
*.20.165.*
Omijać ich szerokim łukiem !!!Paczka do Niemiec nie doręczona z winy przewoźnika.któremu nie chciało się jechać.Po 3 tygodniach zwrot i dodatkowe koszty za powrót paczki.Reklamacja po ponad 7 tyg.została odrzucona.Potrafią tylko klepać w klawiaturę ,jaka "profesjonalna" :/ obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2024-02-01
*.19.179.*
Złodzieje Oszuśći nie polecam.
749017
Brak zwrotu pieniedzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IQ-SYSTEMS
link | zgłoś
2024-01-10
*.30.2.*
Infolinia działa wzorowo ale nie rozwiązuje problemów. Kurier miał odebrać paczkę w dniu 09.01 w godzinach pomiędzy 12.00-15.00. Nie pojawił się i nie dostałem żadnej informacji zwrotnej. Po telefonie na infolinię zostałem poinformowany, że muszą uzyskać zgodę na przekazanie numeru telefonu bezpośre [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2024-01-10
*:8011:2b05:*
Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tej firmy. Odbiór paczki zaplanowany na 2 stycznia się nie odbył. Żadnej informacji że odwołałali kuriera. Po moim kontakcie dostałem informację że kurier przyjedzie kolejnego dnia ale oczywiście nikt nie odebrał paczki. Historia powtarzała się przez ponad t [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2023-12-26
*.146.250.*
Wybieram opcję z wydrukowaniem etykiety, a etykiety nie ma. Nie wiadomo gdzie jej szukać ani kiedy. A że dzień świąteczny to i obsługi klienta żadnej nie ma. Tylko niepotrzebne zdenerwowanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2023-11-20
*.190.48.*
Oszukują.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2023-11-08
*.230.164.*
Obsługa zamówienia pozostawia wiele do życzenia. Kurier zamówiony na 09.10.23 przyjeżdża 10.10. ok. godz. 18.00 i to już po interwencji telefonicznej. Następnie paczka do Włoch była dostarczana przez 27 dni. Firma epaka nie podejmowała żadnych interwencji z własnej inicjatywy, lecz dopiero na moje w [rozwiń/zwiń]
brak
opisane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2023-11-07
*.173.12.*
Firma Epaka to złodziejska i wyłudzająca firma. Początkowo wyliczają najlepszą cenę przesyłki kurierskiej a po miesiącu lub dłużej okazuje się że czeka na klienta dopłata w moim przypadku była to dopłata w wysokości trzykrotności pierwszej kwoty. U mnie rzekomo za zły kształt paczki pomimo że paczka [rozwiń/zwiń]
Brak
Tragiczny kontakt o obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2023-11-06
*:2f6b:eea0:*
Firma stworzona tylko po to, by zarabiać, a nie pomagać klientowi... W razie nieprzewidzianych trudności chowają głowę w piasek, unikając wszelkiej odpowiedzialności. Przesyłka, którą zaadresowałam prawidłowo i opłaciłam, wróciła do mnie. Mimo kilkukrotnych prób wyjaśnienia nie dowiedziałam się, z [rozwiń/zwiń]
nie ma
obsługa na niskim poziomie, brak wyjaśnienia spornych kwestii, naciąganie klienta na dodatkowe faktury
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2023-11-01
*.111.92.*
Na stronie pozwolono zamowic i wycenic wymiary paczki 153cm, po 3 tygodniach od doreczenia przyslano wezwanie do zaplaty za przekroczenie wymiarow bez podania faktycznych wymiarow paczki. Brak kontaktu z firma, telefon odcinaa po 40 min oczekiwania., Zero odpowiedzi na maile. Prosze bardzo uwazac na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2023-10-26
*.214.14.*
Witam, w pośpiechu wpisałem niepoprawne dane do wysyłki, więc chciałem skontaktować się i zapytać o zwrot środków lub poprawę danych, bo nie miałem możliwości nadania paczki, ale okazało się że na wiadomości nie odpisują, a czas oczekiwania na połączenie jest tak ustawiony żeby nie było możliwości [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2023-10-24
*.11.95.*
Pobranie zwracają po 21dniach roboczych tj. Po miesiącu to jest obracanie gotówką za darmo , ja jak chcę pożyczyć to muszę zapłaciç odsetki za każdy dzień. Pierwszy i ostatni raz kożystam z usług tego naciągacza. Ludzie teraz wiem że trzeba omijać takich cwaniaków co wykożystują innych. Dlaczego Pań [rozwiń/zwiń]
Nie oddają pobrania na czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2023-10-22
*.77.178.*
Oszuści i chamstwo. Pobrali pieniądze za usługę i jej nie wykonali. ani nie zwrócili opłaty za niewykonaną usługę, ani odszkodowania za zgubiona/ukradzioną paczkę. Reklamowanie trwało tydzień, zanim przyznali się, ze paczki nie ma. Telefonów nie odbierają, Nawet słowa przeprosin. Zwykli oszuści.
Żadne
Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwoh
link | zgłoś
2023-09-05
*.65.37.*
pomimo dopłaty do przesyłki priorytetowej zamówienie do FedEx na przesyłke ekonomiczna. Dostawa zamiast 1-2 dni robocze doszła do skutku po 5 dniach roboczych w sumie od nadani ado odbioru minęło 7 dni. Brak reakcji na monity i żądań o wyjaśnienia.
BRAK
brak kontaktu, brak reakcji na skargi, opóźnienia w dostarczeniu przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2023-09-02
*:a10c:af6d:*
Przestrzegam, oszuści. Potrącają kwoty za dodatkowe usługi. Po kontakcie, brak wyjaśnienia sytuacji, bez żadnej zgody robią potrącenia. W moim wypadku była to prawie połowa kwoty przesyłki. Oszuści! Inaczej tego nazwać nie można. Na pewno więcej nie skorzystam.
OSZUSCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szelka
link | zgłoś
2023-08-28
*.173.159.*
Jestem bardzo zadowolona z usługi. Wysyłam przesyłki dosyć delikatne i nie ma z tym problemu. Obsługa na wysokim poziomie.
Wysoki poziom obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2023-08-27
*:d123:c5af:*
Uwaga!!!! Platnosc zeszla z konta, epaka mowi ze jest nie oplacona! Nie widzą zlecenia, ani numeru telefonu ani adresu mailowego. Do dziś nie dostałam potwierdzenia madania przesyłki i etykiety do wydrukowania. Nie polecam!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2023-08-26
*.240.48.*
Polecam punkt w Gdyni na Chylońskiej, miła obsługa, fajnie, że pomogli mi zapakować paczkę.
bezproblemowo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2023-08-25
*.240.48.*
Zamawiałem przez internet z odbiorem z domu i wszystko poszło super szybko. Zwrot pobrania też dostałem na czas. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

EPAKA.PL Opinie