EPAKA.PL Opinie

2.6 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 80
Średnia ocen:
2.6 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewelina
link | zgłoś
2021-07-24
*.174.30.*
Bardzo nie polecam i przestrzegam. Podana waga, podany wymiar, zabezpieczona przesyłka oklejona Dokumentami. Po tygodniu 50zl do zapłaty bo wymiar nieprawidłowy… szkoda ze kurier tego jnie powiedział i wszystko było podane. Zapłaciłam dla świetego spokoju ale nie zamówię już przez ta stronę nigdy [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Opinia
link | zgłoś
2021-07-20
*.240.48.*
Zdecydowanie polecam wysyłki z epaką
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojtek
link | zgłoś
2021-07-12
*.133.35.*
Próba wyłudzenia na: weryfikacja wagi paczki. Po dwoch tygodniach przyszła faktura z żadaniem zapłaty na ponad 80pln. Nadanie paczki kosztowało 50pln. Sprawdziłem, paczka wazyła poniżej deklarowanej wagi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2021-07-12
*.171.106.*
Epaka.pl nie polecam. Bardzo zle doswiadczenie. 200 zl dopłaty po miesiącu.
brak
200 zl doplaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2021-07-07
*.56.122.*
Jestem bardzo zawiedziona obsługa. Zamówiłam kuriera poczym powiedział, że przesyłka jest zapakowana prawidłowo i nie będą doliczane żadne koszta. Poczym po kilku dniach dostałam e-mail o tym iż mam dopłacić 53 zł za przesyłkę która nie ważyła nawet 0.5kg były to lekkie puzzle piankowe.nie dość że m [rozwiń/zwiń]
Żadnych nie ma zalet
Wszystkie jakie są możliwe! Nie da się nawet porozumieć z pracownikiem, bezczelnie kłamie że paczka była zapakowana w karton w ich imieniu poczym skontaktowałam się z osobą do której wysyłałam puzzle piankowe i potwierdzono mi , że przesyłka była zapakowana tak jak ja ją zapakowałam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-07-06
*.173.124.*
Uwaga ! Epaka nie zwraca kwot pobrań , za każdym razem trzeba walczyć o przelew za paczkę pobraniową , w tych czasach to skandal , dodam że usługa pobrania jest dodatkowo płatna , ta firma to żenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-07-05
*.30.25.*
Witam... jestem zadowolona z uslugi mimo prepetii z dostarczeniem paczki nadawcy. Pracownicy staneli na wysokosci i wszystko dotarło sprawnie i szybko. Dziękuję ❤️
Tani i szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2021-07-04
*.30.136.*
Nie korzystajcie z usług Epaka! Stanowczo nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2021-06-21
*.25.108.*
Nie polecam korzystania z usług epaka.pl . Mimo, że wcześniej wprowadza się dane i inne parametry do wyceny wysyłki, to finalnie po czasie, już po zrealizowaniu usługi przysyłają fakturę z kwotą dopłaty.I to jeszcze raz tyle lub więcej niż już się za wysyłkę zapłaciło. Do tego jakaś opłata za weryfi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-06-13
*.173.172.*
UWAGA, wyłudzają pieniądze już po realizacji przesyłki w moim przypadku po mc. przysłali fv na 130 zł dodatkowo za usługę która kosztowała ok. 100 zł. Naliczają po 30 zł za email z informacją o płatnosci. Firmą powinien zająć się UOKiK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

EPAKA.PL Opinie