EPAKA.PL Opinie

2.8 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 75
Średnia ocen:
2.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Rafał
link | zgłoś
2022-01-13
*:505e:6473:*
Nie polecam i radzę omijać z daleka. Nie otrzymałem pobrania bo nie uiściłem dodatkowej opłaty za pobranie. Mam dodatkowo zapłacić za zwrot moich pieniędzy. Kpina i żenada. Może kiedyś ktoś dobierze im się do *** i zapłacą odsetki za przetrzymywanie nie swoich pieniędzy. Nigdy więcej nic nie wyślę z [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko co najgorsze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemo
link | zgłoś
2021-12-26
*:17c3:c731:*
Oszuści złodzieje naciągacze Weryfikują paczki które ja sam ważę mierze i u nich zawsze wychodzi coś innego i to nie o pół kg a o 5 kg np Czyste złodziejstwo ‼️‼️
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2021-12-23
*.173.128.*
Epaka to złodzieje, wystawiają jakieś faktury z kosmosu 5 razy większe niż koszt przesyłki bez żadnych dowodów. Nie polecam.
Brak
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2021-12-21
*.255.187.*
Banda oszustów i złodziei na spółkę z DPD. Po dostarczeniu przesyłki która nawiasem mówiąc była spóźniona naliczyli sobie dodatkowe koszta za jakieś rzekome "przeadresowanie" i teraz nękają mnie jakimiś fakturami, a kiedy poprosiłem o jakikolwiek dowód na to, że dokonałem przeadresowania(co oczywiśc [rozwiń/zwiń]
Brak
W opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MR
link | zgłoś
2021-12-16
*.59.113.*
Doliczają opłaty za przesyłki, paczka 9,5 kg okazuje sie paczką niestandardową 31 kg. Nie polecam!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2021-12-16
*.49.203.*
Polecam omijać tą firmę Dość często korzystałem z usług tej firmy i nigdy nie było problemu. Do czasu gdy za pośrednictwem tej firmy nie nadałem 2 przesyłek, niestety paczki były za pobraniem a odbiorca z powodu choroby i kwarantanny nie mógł ich odebrać. Przesyłki wróciły do mnie w opłakanym stanie [rozwiń/zwiń]
Koszt wysyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2021-12-15
*.153.39.*
Obsługa fatalna brak pomocy i zrozumienia. Zbywanie oraz odsyłanie by samemu sobie z problemem poradzić. Możliwość dodzwonienia się- praktycznie brak. Wyłudzanie dopłaty za prawidłowo spakowanej przesyłki brak udowodnienia, że było cos niewporzadku. Nie polecam!
Brak
Zbyt wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerry
link | zgłoś
2021-12-15
*.9.249.*
Masakra, buractwo na infolinii, zero pomocy, wzięli kmiotków bez szkoły i wychowania, czuja chyba, że są kimś :) dramat i masakra - nie polecam, na odbiór przez kuriera paczki czekam dalej, juz 3 dzień no po prostu wstyd i wiocha
BRAK
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
justyna
link | zgłoś
2021-12-09
*.19.245.*
Paczka zgubiona przez kuriera a pomoc ze strony firmy epaka? ŻADNA!!! Absolutne ignorowanie klienta, brak udzielania jakiejkolwiek informacji, zero poczucia odpowiedzialności jeżeli chodzi o świadczone usługi. Właściwie to cały zespół Obsługi Klienta i Reklamacji można byłoby zastąpić automatycznym [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grzegorz
link | zgłoś
2021-12-01
*.25.129.*
podobnie jak pozostali oszukani... po miesiacu doplata 90pln za uwaga: Odsprzedaż usług kurierskich?? co to jest??
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

EPAKA.PL Opinie