Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 750
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
kasia k
link | zgłoś
2015-04-29
*.172.247.*
Fajne promocje jeśli chodzi o rzeczy znajdujące się w korzykach. Mają co raz wiecej nowych prduktów do kupienia znanych mark. Nie ma problemu ze zwrotem zakupionego sprzetu - tak było w moim przypadku- wystarczy pokazać paragon i bez problemowo zwracają pieniądze.
szybka obsługa
długie kolejki do kasy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2014-12-19
*.11.44.*
Zakupiłem jakiś czas temu w Biedronce mini pizzę. Okazało się jednak, że w wyrobie znajduje się ciało obce. Tylko dzięki szybkiej reakcji nie doszło do uduszenia. Zgłosiłem reklamacji w Biedronce przez ich stronę internetową. Dołączyłem zdjęcia i paragon. Firma jednak zamilkła. Skontaktował się ze m [rozwiń/zwiń]
Promocje
Brak programu lojalnosciowego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojtek
link | zgłoś
2014-11-03
*.236.24.*
Ma relatywnie srednie a nawet wyższe ceny mówie to na podstawie analizy kkilkunastu towarów są one porównywalne do małych sklepów a nawet wyższe kuriozum była cena papryki w sierpniu w ok 6 zł podczas gdy na targowiskach czi innych punktach w okolicy 4
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stach Głąbiński
link | zgłoś
2014-11-02
*.71.160.*
Jestem stałym klientem dwu sklepów tej sieci we Wrzeszczu Dolnym. Jedynym, co możnaby ulepszyć, to wymiana informacji (kontakt) z klientami. Wszystko poza tym jednym oceniam jako bardzo dobre.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anitka19
link | zgłoś
2014-05-21
*.250.6.*
Nie wiem czy 1500zł na rękę to aż takie rewelacyjne warunki. Chyba nie masz rodziny, więc może tobie to wystarcz. Ja uważam że Biedronka po prostu dogoniła inne dyskonty, ponieważ z punktu widzenia marketingowego zauważyła, że coraz więcej osób rezygnuje z zajupów ze względu własnie na wykorzystywan [rozwiń/zwiń]
każdy ma blisko do co najmniej jednej biedry na ościedlu
ceny nie są tak niskie, a niektóre produkty mają mniejszą gramaturę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek Matejczyk
link | zgłoś
2014-05-21
*.211.198.*
Wypowiem się na temat Biedronki z punktu widzenia pracownika. Pracuję na sklepie już 3 lata i jestem bardzo zadowolony. Wszystkie opinie na temat robienia w pampersy przez kasjerki są wyssane z palca. Biedronka dba os swoich pracowników, a wynagrodzenia jak na nasze warunki również nie jest drastycz [rozwiń/zwiń]
dbają o pracowników, dużo sklepów i niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
transfer
link | zgłoś
2014-05-21
*.17.75.*
BIEDRONKA mimo wielkiej powierzchni sklepowej NIE ZAPEWNIA TOALET. Kierowniczka w Biedronce na Goldoniego z sarkazmem proponowała iść sobie za murek!. Efektem jest zostawienie pełnego koszyka i ucieczka za potrzebą. W podobnej sytuacji jak słyszałem były małe dzieci. Na takie średniowiecze jak dotąd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2014-04-22
*.247.90.*
Nie oszukujmy się. Chyba jedyny sklep na kieszeń każdego Polaka. Nie sądze żeby produkty z gazetki były gorszej jakości. Kupowałam juz nie raz sprzęty elektroniczne i działają bez zarzutów.
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2014-04-16
*.75.120.*
Jest coraz lepiej ale towar który sprzedają okazyjnie tylko z gazetki to bardzo często słabszej jakości towar. Nie oszukujmy sie, za tanie pieniądze ... Ale na pewno jest coraz lepiej. Browary zawsze mają okazyjne a wcale nie czuje żeby były gorsze.
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2014-04-15
*.206.91.*
Śmiało moge powiedzieć że najlepszy sklep. Produkty dobrej jakości, kosztują tyle żeby było stać każdego, duży wybór asortymentu, wiele promocji kilkudniowych. Jedyny minus brak możliwości płacenia kartą ale chociaż w każdej biedronce bankomat postawili.
tanio i korzystnie dla klienta
Brak płacenia kartą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie