Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
aga
link | zgłoś
2017-10-16
*.0.86.*
Biedronka w Olkuszu. Pani kasjerka nie odróżnia awokado od kaki. Zamiast zważyć kaki to zważyła to jako awokado. Większość kasjerek jest niezbyt miła.
Koszmarna obsługa, długie kolejki,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław Głąbiński
link | zgłoś
2017-08-18
*.206.172.*
Produkty nie mają stałych miejsc, co często zmusza do męczącego przeszukiwania całego sklepu
tanie produkty, dobra jakość, uprzejma i szybka obsługa
produkty nie mają stałych miejsc, co bardzo męczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2016-02-17
*.6.194.*
Jeśli nie mówisz po polsku, zostaniesz potraktowany jak przestępca. Nie ważne ile pieniędzy zostawiłeś.
ceny, asortyment
obsługa, a jeszcze bardziej reakcja sieci na skargę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stach Głąbiński
link | zgłoś
2015-05-26
*.71.160.*
Kupuję wyłącznie w sklepach Biedronki i nie widzę powodu, by to zmienić
Blisko, tanio, dobra jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kasia k
link | zgłoś
2015-04-29
*.172.247.*
Fajne promocje jeśli chodzi o rzeczy znajdujące się w korzykach. Mają co raz wiecej nowych prduktów do kupienia znanych mark. Nie ma problemu ze zwrotem zakupionego sprzetu - tak było w moim przypadku- wystarczy pokazać paragon i bez problemowo zwracają pieniądze.
szybka obsługa
długie kolejki do kasy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2014-12-19
*.11.44.*
Zakupiłem jakiś czas temu w Biedronce mini pizzę. Okazało się jednak, że w wyrobie znajduje się ciało obce. Tylko dzięki szybkiej reakcji nie doszło do uduszenia. Zgłosiłem reklamacji w Biedronce przez ich stronę internetową. Dołączyłem zdjęcia i paragon. Firma jednak zamilkła. Skontaktował się ze m [rozwiń/zwiń]
Promocje
Brak programu lojalnosciowego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojtek
link | zgłoś
2014-11-03
*.236.24.*
Ma relatywnie srednie a nawet wyższe ceny mówie to na podstawie analizy kkilkunastu towarów są one porównywalne do małych sklepów a nawet wyższe kuriozum była cena papryki w sierpniu w ok 6 zł podczas gdy na targowiskach czi innych punktach w okolicy 4
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stach Głąbiński
link | zgłoś
2014-11-02
*.71.160.*
Jestem stałym klientem dwu sklepów tej sieci we Wrzeszczu Dolnym. Jedynym, co możnaby ulepszyć, to wymiana informacji (kontakt) z klientami. Wszystko poza tym jednym oceniam jako bardzo dobre.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anitka19
link | zgłoś
2014-05-21
*.250.6.*
Nie wiem czy 1500zł na rękę to aż takie rewelacyjne warunki. Chyba nie masz rodziny, więc może tobie to wystarcz. Ja uważam że Biedronka po prostu dogoniła inne dyskonty, ponieważ z punktu widzenia marketingowego zauważyła, że coraz więcej osób rezygnuje z zajupów ze względu własnie na wykorzystywan [rozwiń/zwiń]
każdy ma blisko do co najmniej jednej biedry na ościedlu
ceny nie są tak niskie, a niektóre produkty mają mniejszą gramaturę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek Matejczyk
link | zgłoś
2014-05-21
*.211.198.*
Wypowiem się na temat Biedronki z punktu widzenia pracownika. Pracuję na sklepie już 3 lata i jestem bardzo zadowolony. Wszystkie opinie na temat robienia w pampersy przez kasjerki są wyssane z palca. Biedronka dba os swoich pracowników, a wynagrodzenia jak na nasze warunki również nie jest drastycz [rozwiń/zwiń]
dbają o pracowników, dużo sklepów i niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie