Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Łukasz
link | zgłoś
2018-08-09
*:4524:b430:*
Powoli przekonuję się do innych sklepów dlatego że ceny już nie są niskie a promocje mało atrakcyjne i często trzeba kupić więcej żeby zapłacić mniej, to nie dla mnie. Zawsze sprawdzam czy ceny sìę zgadzają na paragonie i często muszę interweniować bo są z tym problemy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gośka
link | zgłoś
2018-08-09
*.244.241.*
No i nie będę oryginalna niestety. Szklarska Poręba + sezon=dużo klientów, a w sklepie 1 kasa czynna! Na prośbę otwarcia drugiej lekceważące spojrzenie Pani z kasy i.....cisza. Po 5 min. ponownie prośba i....patrz jak wyżej. Oczywiście po sklepie przemyka reszta personelu. Wreszcie doczekałam się ob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2018-08-08
*.185.81.*
Brak uruchomienia kas, przy dużych kolejkach dwie tylko kasy.W Lidlu nie dopuszczają do kolejek.W szybkim tempie kasjerki są obsadzane na stanowiska kasowe.Makabra w Biedronkach brak pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2018-08-08
*.0.40.*
Biedronka Mińsk Mazowiecki ul. Dąbrówki: Gazetka ważna od 2.08.2018 do 8.08.2018. Piwo Leżajsk 550 ml kup 2x4pak a 1 puszka 1.79 zl. Niestety. Na kasie o godzinie 18.00 dnia 8.08 promocja juz nie aktualna a zapasy na regałach spore. Na kasie wbija się cena 2.29 zl/puszka. Po wezwaniu koerownika P. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-08-07
*.146.230.*
Poziom obsługi reklamacji fatalny ,przekraczany czas na rozpatrzenie reklamacji nie 14 dni roboczych a ponad 20 to norma i BOK twierdzi że jest OK . Wiertarka reklamowana już 5 razy na to samo uszkodzenie ,serwis chyba tylko pieczątki stawia i oddaje nie naprawiony . Prośba o wzrot gotówki w ramac [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2018-08-07
*.183.240.*
Na wejściu brudna podłoga, cen brak jak mam wiedzieć ile zapłacić jak nie wiem ile co kosztuje. Dużo towaru stoi pod inną ceną.
Brak
Niezgodność cen z asortymentem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ogrodnik
link | zgłoś
2018-08-05
*.174.35.*
Dnia 05.08.2018r.oszustwo przy zakupie promocyjnym cukru"kup 3 za 1zł19gr.kg ,przy kasie 1zł 99gr.Reklamacja nie uwzględniona,ponieważ cena naliczona,przy sprawdzeniu w domu.Z powodu innej zakwestionowanej ceny przy kasie na promocję patelni na wagę,wprawdzie reklamacja uwzględniona,a druga (kradzie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marco
link | zgłoś
2018-08-04
*.4.14.*
wyszukany sposób naciągania klientów. Przykład z 04.08.2018. Promocja na płyn do naczyń fairy - kup dwa za 3,49. W mejscu promocji feiry platinum za 4,99. W okolicy tańszego nie ma. Co robi klient. Kupuje. Podobne jakiś czas temu promocja na serki danio. Towaru w promocji na półce nie uświadczysz, w [rozwiń/zwiń]
spory wybór towarów
bałagan na półkach, w asortymencie, nie czytelne oznakowanie towrów, zastawione przejścia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2018-08-03
*.47.174.*
Nie polecam arbuzów z biedry. OBRZYDLIWE są. Nie rozumiem dlaczego musimy płacić za takie g....o.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina P.
link | zgłoś
2018-08-02
*.160.159.*
Bierdonka, białystok ul. Radzymińska, 2 razy kupiłam zepsuty filet kurczaka z dobrą datą ważności. Kierowniczka sklepu odmówiła mi zwrotu pieniędzy za mięso kupione tego samego dnia. Niestety mięso poszło do kosza, a pani ze sklepu wmawiała mi, że to moja wina. Pozatym synowa kupiła jajka z terminem [rozwiń/zwiń]
+dosyć dobre owoce, lecz wszystko rozrzucone wszędzie
-mięso i jajka stare i zepsute, -brudne wejscie do sklepu, rampa i koszyki przy wejściu, - nieprzyjemny, nieprofesjonalny personel, - 6 kas i z czego jedna otwarta ciągnąca sie na 3/4 sklepu, gdzie inne kasjerki jarają jaki przed sklepem -Czasami nie wydają poprawnie reszty, mam wrażenie, że nie skończyli podatawówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie