Avans Opinie

1.3 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 29
Średnia ocen:
1.5 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.avans.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Oliwia
link | zgłoś
2021-06-10
*.110.144.*
Nie polecam. Chciałam zrobić zwrot zakupionej maszynki, avans wysyłał e-mail odnośnie wypełnienia formularzy, później rozpatrywał moje zgłoszenie następnie poprosił o podanie dokładnej wady maszynki na zdj lub opisie(co zrobiłam w formularzu na początku) W dniu w którym mijał termin 14 dni od zaku [rozwiń/zwiń]
BRAK
Wykorzystanie klienta. Błędy w reklamacjach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemo
link | zgłoś
2021-06-10
*.20.173.*
Nie polecam! Zamówiłem monitor. Miał dotrzeć 10.06. Od zamówienia dwa dni temu zero kontaktu. Dziś dzwonię - pytam - okazuje się, że sprzęt nie przyjedzie, bo była jedna sztuka w magazynie i uległa uszkodzeniu. Zero informacji - Dopiero jak ja się odezwałem. Dostałem dwie opcje - albo anulowanie, al [rozwiń/zwiń]
żadnych
Klienta mają w głębokim poważaniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-06-07
*.27.189.*
Odradzam zakupy w tym sklepie. Wprowadzają klienta w błąd podając nieprawdziwe dane wymiarów a co jeszcze gorsze sprzęt przyjechał uszkodzony. Tragedia !!!!!
Odradzam zakupy w tym sklepie. Wprowadzają klienta w błąd podając nieprawdziwe dane wymiarów a co jeszcze gorsze sprzęt przyjechał uszkodzony. Tragedia !!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zdalaodavans
link | zgłoś
2021-05-27
*.89.64.*
Oddałem na reklamację sprzęt do tego sklepu. Wszystko przebiegało super. …. Do czasu…. Sklep wysłał MÓJ naprawiony sprzęt na NIE MOJE dane adresowe i kontaktowe. Więc finalnie sprzęt został naprawiony, ale ktoś dostał sobie gratisowy fant i go odebrał…… Kontakt ze sklepem LEŻY… łaskawie zgodzili s [rozwiń/zwiń]
brak
koszmarny kontakt ze sklepem, sklep umywa się od zadość uczynienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grazyna
link | zgłoś
2021-05-25
*:d9d7:e687:*
Taka to jest firma, że sprzedaje online towr, którego nie ma. Czyli kupjesz, płacisz i po 5 dniach dowiadujesz się , że oni mogą Ci wysłać zamiennik innej firmy !!!! granda
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pawel
link | zgłoś
2021-05-22
*.173.142.*
obsługa reklamacji to jakaś farsa, dramat, drugi miesiąc nie potrafią określić czy towar jest zepsuty czy nie. biuro obsługi to chyba czat bot jakiś. standardowa odpowiedź dla klienta - towar w serwisie czekaj.
brak
cała masa i jeszcze trochę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-05-21
*.8.98.*
NIE POLECAM. Najbardziej niepunktualny sklep świata
Brak
Dużo by wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bardzo niezadowolony
link | zgłoś
2021-05-13
*.173.3.*
Sklep awans w sposób obrzydliwy lekceważy klienta. Pomimo wielu , wielu informacji do w/w sklepu brak reakcji. Nie kupujcie ludzie od nich bo tez będziecie pokrzywdzeni przez nich jak niestety ja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-04-26
*.180.160.*
NIE POLECAM!!! Nieprofesjonalna obsługa klienta, marny kontakt mailowy, przez telefon też nic nie załatwisz. Tylko metoda zdartej płyty. Nie czytają nawet zgłoszenia reklamacji. 3 razy pomylili się z adresem pomimo licznych zgłaszanych uwag. Panu z biura obsługi klienta nawet nie chciało się dopisać [rozwiń/zwiń]
brak
Marna obsługa i sprzęt zepsuty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2021-04-19
*.78.214.*
Polecam, ale omijać sklep z daleka. W zamówionym soundbarze brakowało gumowych nóżek, sprawa zgłoszona na reklamacje dzień po odebraniu, czyli 10.03 i od tego dnia przez miesiąc czasu byłem oszukiwany że sklep mi dośle brakujące elementy. Po miesiącu dostałem informację że jednak sklep nie jest w st [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Avans Opinie