Avans Opinie

1.4 - poziom obsługi
2.4 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 24
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.avans.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Edyta
link | zgłoś
2021-11-12
*.206.213.*
Wysłaliśmy na reklamacje okap ponad 2 tygodnie temu i tak się bujamy bez żadnych informacji. Na infolinii Nikt nic nie wie i nie mogą pozyskać żadnych informacji. Jedyne co to musimy czekać na kontakt. Niepoważne traktowanie klienta. Absolutnie nie polecam!
Brak
Beznadziejna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AK
link | zgłoś
2021-11-03
*.47.175.*
NIE POLECAM!!!!! Zamówiliśmy deskorolkę Skymaster za 750zł w maju 2021. Prezent dla synka- jego wielkie marzenie. Synek (40kg- deska jest do 100kg), bardzo dbał o deskę, używał jej tylko w domu (jeździł po salonie). DESKA WYGLĄDA JAK NOWA!! W październiku zauważyliśmy że obudowa pod gumami jest popę [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2021-10-09
*.222.91.*
Kupując nową -uszkodzoną pralkę musiałem czekać 14 dni na wymianę na dobrą. Brak kontaktu z opiekunem reklamacji. NIE POLECAM
BRAK
całe mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2021-08-31
*.173.206.*
Uważajcie na tych oszustów z Avans nie kupujcie nic od nich jeżeli chcecie problemy to nie ma problemu oni w miesiąc nie potrafią załatwić gwarancji szkoda czasu nerwów i kasy
Nie ma
Non stop
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bea
link | zgłoś
2021-08-27
*.96.160.*
Nie polecam, sklep wprowadza w błąd jeśli chodzi o zwroty i odstąpienie od zakupu, na stronie informacje podane tak, aby nie można było mieć pewności potem okazuje się, że zwrot na swój koszt a info przez telefon to jakiś koszmar.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2021-07-16
*.48.143.*
NIE POLECAM sam towar przyszedł szybko ale był wadliwy. Cały mechanizm reklamowania i zgłaszania usterek - długi, uciążliwy, brak kontaktu ze sklepem, wszystkie sprawy tylko za pośrednictwem maila po napisaniu którego brak odpowiedzi i trzeba długo czekać nie wiedząc co dalej. Kontakt z infolinią - [rozwiń/zwiń]
utrudniony kontakt z klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oliwia
link | zgłoś
2021-06-10
*.110.144.*
Nie polecam. Chciałam zrobić zwrot zakupionej maszynki, avans wysyłał e-mail odnośnie wypełnienia formularzy, później rozpatrywał moje zgłoszenie następnie poprosił o podanie dokładnej wady maszynki na zdj lub opisie(co zrobiłam w formularzu na początku) W dniu w którym mijał termin 14 dni od zaku [rozwiń/zwiń]
BRAK
Wykorzystanie klienta. Błędy w reklamacjach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemo
link | zgłoś
2021-06-10
*.20.173.*
Nie polecam! Zamówiłem monitor. Miał dotrzeć 10.06. Od zamówienia dwa dni temu zero kontaktu. Dziś dzwonię - pytam - okazuje się, że sprzęt nie przyjedzie, bo była jedna sztuka w magazynie i uległa uszkodzeniu. Zero informacji - Dopiero jak ja się odezwałem. Dostałem dwie opcje - albo anulowanie, al [rozwiń/zwiń]
żadnych
Klienta mają w głębokim poważaniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-06-07
*.27.189.*
Odradzam zakupy w tym sklepie. Wprowadzają klienta w błąd podając nieprawdziwe dane wymiarów a co jeszcze gorsze sprzęt przyjechał uszkodzony. Tragedia !!!!!
Odradzam zakupy w tym sklepie. Wprowadzają klienta w błąd podając nieprawdziwe dane wymiarów a co jeszcze gorsze sprzęt przyjechał uszkodzony. Tragedia !!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2021-04-19
*.78.214.*
Polecam, ale omijać sklep z daleka. W zamówionym soundbarze brakowało gumowych nóżek, sprawa zgłoszona na reklamacje dzień po odebraniu, czyli 10.03 i od tego dnia przez miesiąc czasu byłem oszukiwany że sklep mi dośle brakujące elementy. Po miesiącu dostałem informację że jednak sklep nie jest w st [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Avans Opinie