Avans Opinie

1.3 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 29
Średnia ocen:
1.5 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.avans.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Adrian
link | zgłoś
2020-11-27
*.238.97.*
Monitor się popsuł po dwóch tygodniach. Czekam już ponad dwa miesiące i nadal go nie ma. Kontakt jest bardzo utrudniony, jeśli łaskawie odpowiedzą to po minimum trzech dniach. Nie popełniajcie mojego błędu i darujcie sobie kupowania w tym syfie bo jak będzie trzeba coś reklamować to wam nie zazdr [rozwiń/zwiń]
Cena
Lepiej nie reklamować niczego bo się nie doczekacie tak szybko naprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam.jnk.
link | zgłoś
2020-10-06
*.254.187.*
03.07.2020 r. zakupiłem w sklepie internetowym Avans Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT koloru niebieskiego. Zaczęły szwankować więc w sierpniu rozpocząłem proces reklamacji. Nie udało mi się poprzez stronę, więc po kilku próbach wreszcie udało się 19.08.2020 r.. Nadmieniam, że pomimo opinii serwisu, [rozwiń/zwiń]
Konkurencyjna cena produktu
Fatalny kontakt i sposób załatwiania reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stargate
link | zgłoś
2020-05-13
*.185.193.*
Zamówiłem obudowę do komputera, z której zrezygnowałem jeszcze przed wysyłką, zostało anulowane, ale wysłali przesyłkę mimo tego, kurier ją cofnął ze statusem "nie odebrane" po zgłoszeniu reklamacji i telefonu. Minęło już 16 dni. Nie można się dodzwonić do działu reklamacji i odstąpienia od umowy, a [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu, nie można odzyskać pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-05-12
*.24.243.*
Zostałem jak zapewne wiele osób oszukany na dodatkową dopłatę za dostawę 24h. Towar dotarł z dużym opóźnieniem A kwoty doplaconej nie odzyskałem od 4 miesięcy Omijajcie ten sklep szerokim łukiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Han
link | zgłoś
2019-10-16
*.89.181.*
Pozytywy odnoszą się tylko i wyłącznie tylko do zakupu. Niestety musiałem zareklamować kupiony produkt i zaczęły się schody : najpierw kilka razy umawiali kuriera na odbiór towaru a póżniej po poinformowaniu o zakończeniu naprawy odsyłali mi telefon przez 1 miesiąc !!! zganiając winę na firmę kurie [rozwiń/zwiń]
tylko zakup
reklamacje i poziom obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Slawo69
link | zgłoś
2019-08-16
*:5ea2:f99b:*
Nie dajcie się nabrać na transport 24h.Ściema.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2019-04-15
*.37.141.*
Usługa wniesienia oznacza że zostawiaja pralkę na korytarzu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2019-03-12
*.238.81.*
Kupiłam lodówkę, ponad 170cm, dowóz kurierem. I tu zaczynają się schody - zamawiają kuriera, który zostawia przesyłki na podwórku!!!!!!!!!!!!! Serio??!!! Wielkogabarytowej przesyłki nie wnoszą??? O takich numerach informuje się przed zakupem, żeby można było albo zorganizować sobie kogoś do wniesien [rozwiń/zwiń]
terminowośc dostawy
nieodpowiedni dostawca przesyłek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jaromicho
link | zgłoś
2016-08-17
*.156.117.*
Kupowałem tu komputer, następnie zaś drobny osprzęt i jestem bardzo zadowolony. Przesyłka przyszła szybko, w nienaruszonym stanie. Nawet kurier pokusił się o wcześniejszy telefon, więc nie jest źle. Ceny również nienajgorsze, można śmiało stwierdzić, że niższe aniżeli w sklepach stacjonarnych. Duży [rozwiń/zwiń]
dużo promocji, różnorodny zakres cen, szybka wysyłka, miła BOK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Avans Opinie