Avans Opinie

1.3 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 29
Średnia ocen:
1.5 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.avans.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ohaktorka
link | zgłoś
2021-03-19
*:a13f:e3a7:*
Oszuści, gdy doszło do reklamacji i jej uznania,nie odzyskałam piniadzy. Brak odpowiedzi na emeile. Poziom obsługi dno totalne,liczy się chyba tylko zysk,a nie klient. Uczciwość na poziomie zerowym. Kupiłam telefon przyszedł uszkodzony, reklamację uznano, ale piniadzy nie wysłano,na wodomosc bra [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MG
link | zgłoś
2021-03-13
*.173.155.*
Dramat... w grudniu kupiłam chłopakowi myszkę bezprzewodową na prezent, niecały miesiąc później przestał działać jeden przycisk, więc odesłałam na reklamację... i co? I nic. Co dwa tygodnie od stycznia szarpię się w naukach z prośbą czy już rozpatrzona. Nie mam kasy, nie mam myszki i nie mam odpowie [rozwiń/zwiń]
Brak
Nietrwały towar, nierozpatrywanie reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ohar
link | zgłoś
2021-03-07
*.43.54.*
Zamówiony okap dostarczona szybko opakowanie w stanie b.dobrym. Podczas montażu okazał się . że uszkodzony jest mechanicznie wentylator, co dopiero można był stwierdzić po wymontowaniu filtrów. Reklamacja w sklepie odrzucona z powodu"nieprawidłowej eksploatacji". Nie polecam zakupów w tym sklepie i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mika
link | zgłoś
2021-02-01
*.173.154.*
Serio dno i wodorosty. Dlaczego ja wczesniej nieposzukalam opini o sklepie?? Na pewno bym nic nie zamowila. Towar mial byc doatarczony w czwartek. W sumie dopiero 4 dni opoznienia, ale potrzebny mi byl na wtorek. na maile nie odpisuja
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2021-01-27
*.226.70.*
Dno gunwo i metr mułu. Dział reklamacji chyba nie istnieje. Po prostu wysyłasz towar na reklamacje i... on znika nikt nic nie wie. Kontakt dno... terminy ... szkoda słów nic nie wiadomo.
hahahahaha
obsługa reklamacyjna nie istnieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kim
link | zgłoś
2020-12-24
*.133.129.*
dno !!! złożyłem zamówienie a Avans pisze do mnie dwa razy że nie moga zrealizowac ale dołożą wszelkich starań - w *** mam ich starania !!!! nie mam towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2020-12-23
*.184.76.*
na kolumny złozyłem reklamację 14.11.2020, nie działał 1 głośnik przyjechał kurier i zabrał sprzęt , 0 kontaktu z firmą , po 3 mailach 18 grudnia przyszła odpowiedź , że przesyłka jest weryfikowana z magazynem, mamy 23 grudnia , dalej cisza , odradzam jakiekolwiek zakupy w tym sklepie , niepoważna f [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2020-12-14
*.30.54.*
Termin dostawy - dramat. Reakcja na uwagi krytyczne - dramat. Odpisali, ale tak, że można w ten sposób odpowiedzieć praktycznie zawsze i każdemu - okrągłe słówka, nic na temat konkretnych uwag i pytań. Towar "szedł" 2 tygodnie, w tym samym dokładnie czasie firmy konkurencyjne dostarczymy mi zamówien [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2020-12-11
*.67.57.*
UWAGA Firma - oszust. Wystawia na witrynie internetowej towar którego nie ma. Po 3 dniach od wpłaty, otrzymałem potwierdzenie przyjęcia zamówienia . Po 12 dniach złożyłem telefoniczną reklamację i dowiedziałem się że nie towaru nie ma i nie będzie. Gdybym się nie odezwał, stan zawieszenia trwałby na [rozwiń/zwiń]
naciągacz internetowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KG
link | zgłoś
2020-12-03
*.40.133.*
Nie polecam tego sklepu. Wszytko dobrze idzie do momentu pojawienia się reklamacji i konieczności zwrotu pieniędzy za nie nadający się do naprawy i użytkowania towar. Trudny kontakt, bezsensowna korespondencja i trwa to i trwa...
Cena przedmiotu była atrakcyjna
Obsługa klienta +obsługa reklamacji-żenująca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Avans Opinie