telemedika.net Opinie

1.8 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 39
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
[email protected]
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Aleksandra
link | zgłoś
2021-07-24
*.173.41.*
Zapłacono za poradę o 6.28, telefon był o 7.19. Lekarka prowadząca rozmowę niezmiernie uprzejma. Dopytała o objawy, objaśniła co się dzieje, co przepisuje, kiedy nastąpi pierwsza widoczna poprawa, wystawiła receptę i zwolnienie. Informacja o recepcie pojawiła się o 7.21. Lekarka odpowiedziała nawet [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2021-07-21
*.60.156.*
Oszusci!!! W niedzielę zapłaciłem 58 zlotycg5 zapłaciłam receptę dla dziecka i do dzisiaj (środa) zero kontaktu . Pieniędzy tez nie oddali ! Nie polecam!!!! Szkoda pieniędzy na oszustów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Achaj
link | zgłoś
2021-07-17
*.191.163.*
Oszuści! A opnie pozytywne wystawia sama Telemedika.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-07-15
*.0.35.*
Witam serdecznie mimo trzech godzin dostałem kod recepty w tych godzinach informowali i przepraszali za poślizg mimo wszystko jestem zadowolony z pomocy bo mój lekarz na urlopie. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irek
link | zgłoś
2021-07-13
*.191.163.*
Zapłaciłem, nikt się nie odezwał, miną cały dzień. Każdy kto korzysta - ryzykuje!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2021-07-12
*.220.152.*
Oszuści. Zapłaciłem a zwolnienia nie dostałem. Leżę teraz chory i czuję się po prostu naciągniętym na 119 zł naiwniakiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2021-07-05
*.233.18.*
Zacznę od tego że najpierw zapłaciłem a dopiero w czasie oczekiwania na telefon zacząłem czytać opinie i byłem przerażony po tym co tu zobaczyłem.( pewnie nie tylko ja tak zrobiłem:) pomyślałem to właśnie straciłem kasę) Ale o dziwo nie po 15min ale 60 min telefon od lekarza. Wszystko dobrze profe [rozwiń/zwiń]
Temat załatwiony
Trochę dłuższe oczekiwanie na telefon.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2021-07-04
*:5577:ef37:*
Oceniam wysoko tak jakość usług, jak i kontakt z obsługą.Opisalam dokładnie swoje dolegliwości i sytuację zdrowotna, po dwóch godzinach dostałam kod do erecepty. Antybiotyk od razu zadziałał.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2021-07-02
*.255.152.*
Stanowczo odradzam, dostałem receptę bez refundacji na lek który mogę normalnie kupić w aptece bez recepty i została mi za to pobrana opłata. Zwrotu kosztów nie otrzymam... Zwykłe złodziejstwo i jeszcze na stronie mają logo NFZ. Omijać szerokim łukiem złodziei!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gosiap
link | zgłoś
2021-06-30
*.136.157.*
Pieniądze w błoto, infolinia tragedia, kontakt straszny.
BRAK
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

telemedika.net Opinie