telemedika.net Opinie

2.2 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
2.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 47
Średnia ocen:
2.2 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
[email protected]
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anna
link | zgłoś
2022-01-15
*.137.248.*
Zamowiłam e-recepte o godz. 21. Nastepnego dnia o 9.15 dzwonil lekarz, niestety nie zdązylam odebrać. Oddzwoniłam jednak nikt nie odbiera. Na infolinii powiedziano mi, ze lekarze nie odbierają połączeń i muszę czekac na kolejny telefon, co moze rownież zając wiele godzin. A potrzebowałam pilnie krop [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2021-12-26
*.150.224.*
Nie wystawili mi receptę pomimo dodanej dokumentacji medycznej. Odmowę napisali po dobie od czasu zgłoszenia. Oszustwo.
brak
brak zwrotu pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2021-12-26
*.150.224.*
Nie wystawili mi receptę pomimo dodanej dokumentacji medycznej. Odmowę napisali po dobie od czasu zgłoszenia. Oszustwo.
brak
brak zwrotu pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukana
link | zgłoś
2021-12-17
*.33.232.*
Przestrzegane wszystkich! Złożyłam zamówienie na receptę, zgodnie z reklama w internecie miała być w 5 minut. Pieniądze pobierają z góry. Po pół godz. Otrzymałam o informację że mają problemy i trochę dłużej to potrwa. Potem otrzymam smsa że skontaktuje się ze mną lekarz. Źadnej konsultacji nie był [rozwiń/zwiń]
Naciągają ludzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jw
link | zgłoś
2021-12-10
*.205.23.*
oszuści, nikt nie zadzwonił
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2021-11-02
*.183.152.*
Przeraziły mnie te wszystkie negatywne opinie, ale płaciłam przy pomocy BLIKa, co wiązało się z szybkim zaksięgowaniem środków i brakiem możliwości ich wycofania. Poprosiłam o receptę w związku z chęcią kontynuowania leczenia wczoraj późnym wieczorem (święto), a dziś z samego rana (8:15) otrzymałam [rozwiń/zwiń]
czas realizacji, obsługa
brak zwrotu pieniędzy w przypadku nieuzyskania recepty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kubadd
link | zgłoś
2021-11-01
*:850c:c39a:*
Beznadziejny serwis, oszuści. Początkowo informują, że wystawia receptę na podstawie wcześniejszych recept. Zapłaciłem za usługę, przesłałem wcześniejszą receptę oraz informację, że mogę dosłać wypis ze szpitala, który poświadcza stałe przyjmowanie leku, dawki itp. Bez żadnego kontaktu wypisali mi [rozwiń/zwiń]
brak
Nie wykonują usługi, do której się zobowiązują, czyli OSZUKUJĄ.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JK
link | zgłoś
2021-10-31
*:9273:79f0:*
Beznadziejny serwis, pierwszy i ostatni raz z niego skorzystałem. Rejeztruję zlecenie na odnowienie recepty na podstawie dokumentacji medycznej. Po 15 minutach od zapłaty 49 zł przyhcodzi sms że moje zlecenie jest przetwarzane, po godzinie że są opóźnienie a potem brak jakiegokolwiek kontaktu a na i [rozwiń/zwiń]
brak zalet
nie zrealizowano nawet prostego zlecenia odnowienia recepty na podstawie dokumentacji medycznej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katerina
link | zgłoś
2021-10-30
*.31.112.*
Ja tez mam przeciwwskazania . Nikt nie wypisał mi receptę, nie zadzwonili, nic Zamawiałam zwykle globulki
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kama
link | zgłoś
2021-10-29
*.30.112.*
Złodzieje, Nie wysyłają recepty w wyznaczonym czasie. Potem automat odpowiada o przeciwskazaniach do wystawienia recepty. Oszuści. Zapłaciłam również za poradę lekarską. Oczywiście nikt nie zadzwonił. Recepty nie ma, kasy też nie ma. Odradzam!!!
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

telemedika.net Opinie