telemedika.net Opinie

1.8 - poziom obsługi
1.8 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 42
Średnia ocen:
1.8 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
[email protected]
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Adam
link | zgłoś
2021-05-30
*.151.34.*
Witam. Wystawiam 2 opinię. Kontynuacja leczenia. Lekarz pani Monika z Białegostoku. Wysłałem zdjęcie z odczytem wyniku glucotestu ( wcześniej zdjęcie z wynikiem badań krwi). Recepta po 5 minutach. Skąd się biorą negatywne opinie. 1. Ludzie uzależnieni od leków , chcą wyłudzić medykament. 2. Nieucz [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm, empatia
właściwie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2021-05-18
*.87.247.*
Poniżej treść maila wysłanego do Telemedika (bez odpowiedzi) Wczoraj (17 maja) ok. godz.18.00 zamówiłem i opłaciłem u Was teleporadę. Ponieważ pomimo obiecanych 15 minut nikt w przeciągu godziny nie zadzwonił, zadzwoniłem na waszą linię 22 118 99 70 i Pani poinformowała mnie że macie dużo zleceń [rozwiń/zwiń]
Brak
fatalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2021-05-17
*.0.44.*
Polecam serdecznie e-zwolnienie w 30 minut bez problemowa rozmowa i to juz nie pierwszy raz korzystam z nich wiec te oczerniajace komentarze sa nie prawdziwe :)
Komunikatywność
Spóźnienie 4 minuty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alex
link | zgłoś
2021-05-07
*.43.6.*
Oszuści i nic więcej,jak ktoś nie korzystał to niech omija z daleka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2021-04-23
*.147.99.*
Podobno lekarz do mnie dzwonił 3x i nie odbierałem! Nikt nie dzwonił. Poprosiłem, aby powtórzyć w takim przypadku wizytę. Odmówili. Brak konsultacji, pieniędzy. Oszuści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz/Mario
link | zgłoś
2021-04-21
*:d0fc:def5:*
Ta firma oszukuje klientów. Nie polecam. Chyba że chcecie stracić pieniądze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdaena
link | zgłoś
2021-04-13
*.101.16.*
Beznadzieja.... oszuści! Dział reklamacji to kpina! Nie zamawiajcie tam recept! Kłamią i oszukują!!! Dno i wodorosty
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-04-13
*.238.165.*
Korzystałam z konsultacji telefonicznej. Co prawda lekarz zadzwonił 30 minut później, jednak rozmowa była wyczerpująca, lekarz zadawał wiele pytań, zrobił analizę badań, wskazał, że konieczne jest zrobienie badanie usg, wypisał receptę. Rozmowa nie trwała krótko, na koniec lekarz zapytał czy mam jes [rozwiń/zwiń]
konkretnie i rzetelnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lu
link | zgłoś
2021-04-11
*.0.75.*
Witam, jeżeli ktoś ma wątpliwości co do rzetelności firmy to niech przeczyta ten przyklad: wczoraj po 21 zaksiegowalem przelew w 5 zdaniach opisalem swoj przypadek i poprosiłem o recepte Rpw,ogolnie mam przewlekle zapalenie i mam na stałe przypisany lek Rpw a wnioskowałem o mocniejszy, dostalem okol [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-04-09
*.151.34.*
Polecam, przekazałem wyniki badań krwi, przeprowadziłem rozmowę i otrzymałem e-receptę.
szybko, sprawnie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

telemedika.net Opinie