telemedika.net Opinie

1.8 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 39
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
[email protected]
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
paweldd
link | zgłoś
2021-06-29
*.136.157.*
Totalne dno, recepta nie wystawiona, czekanie pół dnia, zwrotu pieniędzy od 3 dni nie widać, omijać szerokim łukiemk!
brak
długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziona
link | zgłoś
2021-06-25
*.133.74.*
Czekam od 2 godz na rozmowę z lekarzem a tu caly czas cisza straciłam tylko pieniądze nie polecam nikomu tej strony ta strona powinien się ktoś zająć.
Brak
Cała strona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Liliana
link | zgłoś
2021-06-22
*.112.172.*
Nie polecam nikomu. Wyrzucone pieniądze!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2021-06-20
*.8.231.*
Dzisiaj dowiedziałem się że 150 zł wyrzuciłem w błoto, bo pani prawie lekarka która nie zrobiła specjalizacji, stwierdziła że tabletki które biorę od 9 lat! są mi nie potrzebne!!!! ostrzegam przed tymi oszustami!!!!! ani leków ani zwrotu pieniedzy.
same wady!!!!!
wady tylko i wyłącznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2021-06-19
*.8.231.*
Zamówiłem 4 recepty, które lekarz wypisuje mi od 8 lat! opłaciłem zgodnie z ich zasadami z góry, otrzymałem tylko jedną receptę, przez telefon nie da sie nic załatwić bo nikt nic nie wie!! skoro podaje pesel to lekarz który ma uprawnienia do wypisania lekarstwa które muszę przyjmować, widzi na pacje [rozwiń/zwiń]
same wady!!!!!
wady tylko i wyłącznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Diki
link | zgłoś
2021-06-09
*.253.254.*
Oszukanych zapraszam do grupy Zapraszam do grupy https://m.facebook.com/groups/2947743062182163?group_view_referrer=search będziemy działać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nick
link | zgłoś
2021-06-09
*.253.254.*
Zwykły scam, żadnych recept nie wypisują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-05-30
*.151.34.*
Witam. Wystawiam 2 opinię. Kontynuacja leczenia. Lekarz pani Monika z Białegostoku. Wysłałem zdjęcie z odczytem wyniku glucotestu ( wcześniej zdjęcie z wynikiem badań krwi). Recepta po 5 minutach. Skąd się biorą negatywne opinie. 1. Ludzie uzależnieni od leków , chcą wyłudzić medykament. 2. Nieucz [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm, empatia
właściwie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2021-05-18
*.87.247.*
Poniżej treść maila wysłanego do Telemedika (bez odpowiedzi) Wczoraj (17 maja) ok. godz.18.00 zamówiłem i opłaciłem u Was teleporadę. Ponieważ pomimo obiecanych 15 minut nikt w przeciągu godziny nie zadzwonił, zadzwoniłem na waszą linię 22 118 99 70 i Pani poinformowała mnie że macie dużo zleceń [rozwiń/zwiń]
Brak
fatalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2021-05-17
*.0.44.*
Polecam serdecznie e-zwolnienie w 30 minut bez problemowa rozmowa i to juz nie pierwszy raz korzystam z nich wiec te oczerniajace komentarze sa nie prawdziwe :)
Komunikatywność
Spóźnienie 4 minuty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

telemedika.net Opinie