telemedika.net Opinie

1.8 - poziom obsługi
1.8 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 42
Średnia ocen:
1.8 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
[email protected]
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marcin
link | zgłoś
2021-04-07
*.122.3.*
Też dałem się oszukać, wysłana pełna dokumentacja dla e-recepty, wniosek odrzucony, brak kontaktu. SCAM OMIJAĆ Z DALEKA
Brak
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylwia
link | zgłoś
2021-04-06
*.146.32.*
Pieniądze wpłacone Pani na infolini twierdzi, że lekarz dzwonił trzy razy, wpisane nawet godziny. A w moim telefonie cisza! Nikt nie dzwonił, nie było zajęte. Oszuści!
zadnych
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2021-04-05
*.0.125.*
Totalna porażka. Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2021-03-31
*.60.2.*
Zgadza się oszustwo wpłata dokonana recepty brak ( w sensie wysłana rzekomo ale z czteroma xxxx ) omijać z daleka. Szkoda że szybciej nie przeczytałem tych opinii. MASAKRA
złodzieje złodzieje złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tamcia
link | zgłoś
2021-03-31
*:3dad:884d:*
Ani recepty ani zwrotu pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcelina
link | zgłoś
2021-03-27
*.0.40.*
Nie polecam!!! Oszustwo jakieś, pieniądze wpłaciłam, a recepty nie otrzymałam ..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
koala
link | zgłoś
2021-03-26
*.17.55.*
Po dokonaniu przelewu nie otrzymałam recepty, za to otrzymałam trzy (!) identyczne negatywne odpowiedzi wysłane przez automat i podpisane przez osobę o nazwisku Monika Szamborska z Białegostoku. Portal jest ewidentnie OSZUSTWEM, o czym będę ostrzegać innych naiwnych. Proszę podać dalej
OSZUSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marozz
link | zgłoś
2021-03-24
*.177.89.*
Nie polecam! Nigdy nie otrzymałem recepty po konsultacji. Omijać szerokim łukiem!!! Oszuści!
Brak
Wszystkie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala
link | zgłoś
2021-03-24
*.254.203.*
Jestem zawiedziona, serwis telemedika reklamuje się jako przyjazny pacjentom, kusi niskimi cenami, postanowiłam zakupić usługę e recepty na jeden z leków, które regularnie pobieram na tylko jedno opakowanie leku i moja aplikacja została odrzucona. Ostrzegam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2021-03-23
*.212.222.*
Omijajcie tę firmę. Pieniądze zapłaciłam, ale recepty nie otrzymałam. Zaproponowano mi jakiś lek, który chyba nie schodzi z aptek, a nie ten, o który prosiłam. Tragedia. NIE POLECAM!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

telemedika.net Opinie