Skyware Opinie

2.7 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 133
Średnia ocen:
2.6 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.skyware.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Tome Leś
link | zgłoś
2016-05-15
*.246.67.*
Wszystko działa bez problemu, dziwie się niektórym opiniom poniżej bo jestem klientem od kilku lat i nigdy nie miałem problemu. Jeśli była jakas awaria to szybko została usunięta.
szybkie łacze,dobra jakość, dobra obsługa
nie zauwazyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zbigniew
link | zgłoś
2016-02-04
*.246.66.*
Firma SKYWARE....takiego czegos jeszcze nie widzialem,,,nie wykonywanie uslug zgodnych z umowa,dzwonic mozna bez konca i slyszy sie ciagle opowiadanie bajek jakby te z obslugi klienta mialy ti nagrane...po prostu syf... ps jesli ktos wie jak mozna z nimi wygrac lub domagac sie zwrotu oplat prosze o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kommodus
link | zgłoś
2015-12-04
*.246.67.*
Internet bardzo słabo działa. Ogólnie nie polecam firmy. Obiecają wszystko tylko po to aby podpisać umowę ale jak coś się z internetem pogorszy to udają że coś z tym robią i nic nie pomaga.
Brak?
Jakość połączenia, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaga
link | zgłoś
2015-11-22
*.230.65.*
Korzystam od prawie 2 lat i nigdy jeszcze nie miałam problemów. Za 29 zł mam 50 Mb, ciężko znaleźć lepszą ofertę...Świetna infolinia, zawsze się dodzwonisz i nie czekasz po 30 min i więcej na zgłoszenie się konsultanta. Pozatym to firma lokalna z Rzeszowa - warto wspierać rozwój naszych regionalnych [rozwiń/zwiń]
cena, jakoś,obsługa
brak uwag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2015-09-21
*.248.246.*
Od kilku lat korzystam z ich usług i jestem zadowolona. Mają proste zasady korzystania z usług,wcześniej miałam radiowke teraz za 1zł zmienili mi na światło. Chodzi super. Kontakt miły, sprawy zalatwialam od ręki. Polecam.
Jasne, uczciwe zasady korzystania. Szybkie łącze, dobra jakość
Nie zauwazylam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient bloki lubelsks
link | zgłoś
2015-09-11
*.254.193.*
Mieszkam na os blokow na lubelskiej. 2 mies uzywalam uslug firmy i mam problem ze zerwaniem umowy. firma nie wywiazuje sie z umowy. internet przerywa. potrafi go nie byc 2-3 dni z kolei. zazwyczaj kiedy czlowiek potrzebuje najbardziej. panowie nie znaja sie na tym co oferuja. wzielam 20 mbit a nigdy [rozwiń/zwiń]
dostepni na osiedlu
wlasciwie w kazdym aspekcie. brak neta przez pare dni, przerwy. niemila obsluga.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2015-08-17
*.189.217.*
Jeśli chodzi o telewizję to kompletna porażka. Do tej pory korzystałem z internetu i było ok. Miesiąc temu dodałem telewizję i awaria goni awarię. Praktycznie co kilka dni coś nie działa. ODRADZAM ZDECYDOWANIE!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
luc
link | zgłoś
2015-07-28
*.246.67.*
Gowno straszne/ zlodzieje po 3 miesiace nie potrafia naprawic usterki/ przestrzegam przed takimi zlodziejami/ nie warto raz ze brak internetu dwa ze pi..a z biura klamie ze interner dzila / szkoda zachodu
brak
ponizej krytyki jakosc wykonywanych uslug
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dorota
link | zgłoś
2015-06-05
*.230.64.*
no takiego gówna już dawno nie widziałam, rozumiem że mają drogo itd., ale na ich gadki mogą namawiać emerytów, wszystko x2 taniej można dostać w głupim Polsacie lub plusie + telewizja gratis, to po co pchac się w takie g.... No nie polecam totalnie, a weź się spóźnij dzień dwa z zaplata , zaraz ema [rozwiń/zwiń]
hm.. pan proponuje sex po 10 minutach gadki...
ee... pan znow propouje sex...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ruben
link | zgłoś
2015-05-22
*.246.67.*
Niestety firma bez wcześniejszego powiadomienia zablokowała dostęp do konfiguracji routera. Adres bramy podobno nie do ruszenia. Specjalnie dowiadywałem się przed instalacją FTTH ze Skyware czy użytkownik ma dostęp do panela konfiguracyjnego i jakie usługi są dostępne /ddns, przekierowania portów/. [rozwiń/zwiń]
download dla opcji 100Mbit/s dochodzi do 90Mbit/s
niestabilny transfer, czasem chodzi gorzej niż Neo 20Mbit/s
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
satori
link | zgłoś
2015-03-03
*.61.138.*
Beznadziejna firma. Nie dość, że żądają zapłaty za cały miesiąc usługi do 15-tego, co oznacza zapłatę za niewykonaną jeszcze usługę, to jeszcze nie sprawdzają faktur i przelewów i bez ostrzeżenia blokują dostęp do portów. Nie polecam. W Rzeszowie można znaleźć naprawdę wiele firm oferujących w tej c [rozwiń/zwiń]
Brak
Obługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2015-01-25
*.39.172.*
Skyware to sprawdzona firma, korzystam z internetu od kilkunastu miesięcy. Nigdy nie miałem żadnych większych problemów. Jak nawet coś się stało, to serwis zawsze zjawiał się tego samego dnia i wszystko było znouw ok. Super
szybki i niezawodny internet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek Gałązka
link | zgłoś
2015-01-25
*.39.172.*
Jestem z Rzeszowa i zdecydowałem się na skorzystanie z oferty Skyware z kilku powodów. przede wszystkim oferują dużo rozwiązań łączonych, z internetem wziąłem dodatkowo telewizję cyfrową. Wsxzytsko działa prawidłowo, nie mam żadnych zakłóceń, nie to co u poprzedniego dostawcy.
duże prędkości, brak żadnych problemów
nie zauważyłem żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Skyware Opinie