Skyware Opinie

2.8 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 124
Średnia ocen:
2.7 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.skyware.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Grace
link | zgłoś
2022-07-14
*.150.188.*
Mimo wielu telefonow i zmian jak zalozenie nowego dekodera i dostasowania jego polozenia w najlepszym miejscu gwarnatujacemu dobe polaczenie z internetem , tak sie nie dzieje. Codziennie recznie musze sie laczyc z internetem mimo ze jest zainstalowany na automatyczne polaczenie. Trwa to juz od pocza [rozwiń/zwiń]
odboir TV jest bardzo dobry
internetowe polacznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marti
link | zgłoś
2022-06-11
*.173.56.*
Wszystko działa jak trzeba.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2022-05-07
*.150.165.*
Przed chwilą (Speed Test): ping-8ms, dload-> 610Mb/s, uload->120Mb/s, łącze światłowodowe niedaleko od Rzeszowa, chyba niektórzy piszą tutaj bzdury
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Buczan
link | zgłoś
2022-03-21
*.246.66.*
Oddaje ogółem tego typu polecam że wywala co 5 min a ping tez wyśmienity czasami
***owy
jeszcze bardziej ***owy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2022-01-28
*.229.60.*
Badziew. no *** dno. 21 wiek a ja mam prace zdalną i *** net nie działa, mam premium mobile i jade z koma. ludzie nie bierzcie tego gówna, jeszcze problemy robia z rozwiązaniem umowy.piszcie moze jakis pozew zbiorowy? zachecam piszcie do mnie. czekamm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kas
link | zgłoś
2022-01-18
*.150.165.*
Internet przerywa, telewizja co jakiś czas tnie. Internet światłowodowy. Technicy nie znają podstaw sieci... Kolosalne kary (ulgi promocyjne w umowie - czyste chamstwo) za wcześniejsze rozwiązanie umowy. Unikać jak ognia.
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasjan
link | zgłoś
2022-01-06
*.254.154.*
*** to gówno jestem sam w domu *** milion pingu s***onh internet nie polecam nie da się grać oglądać pracować
1 100 pingu
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2021-10-17
*.130.73.*
***owy internet w *** nie polecam w *** nawet nie da sie ogladnac naruto w ***u to juz mam jak sie skonczy umowa zmieniam internet i *** i pa
n ma
w ***
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna R
link | zgłoś
2021-10-09
*.246.67.*
Z uslug Skyware korzystam od poczatku jej dostepnosci w mojej miejscowosci czyli od 2016 roku. To wystarczajaco dlugo, zeby wyrazic swoja opinie. W ciagu tego okresu mialam moze dwa przypadki braku dostepu do internetu (swiatlowod) przez kilka godzin. Poza tym nie bylo najmniejszych problemow. Bardz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktor brzoza
link | zgłoś
2021-09-17
*.12.213.*
Co chwile laguje mimo ze aktualnie w domu tylko ja korzystam z internetu i wgl nie wiem czy wy to robicei specjalnie ale to jest smieszyn't wiec no ja rezygnuje kupie sb lepszy Xd
xd brak
w ***
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dorota
link | zgłoś
2021-09-14
*.230.87.*
firma uduś. porażka na całej linii... net w dobie corony to podstawa a tu non stop przerwy. nie ze wolny ot wylaczaja i masz pozamiatane. to samo z tv. meza szlag trafia jak kolegow zaprasza na mecz a tu... no signal. zrywamy umowe i tez problemy z tym robia. nie dajcie sie rabrac reklamom i darmowy [rozwiń/zwiń]
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cycu
link | zgłoś
2021-07-30
*:3011:e4df:*
Firma dramat. Ciagle slaby internet.zglaszane wielokrotnie to ta sama spiewka ze technik poprawil zdalnie jakosc sygnalu. Tnie jak cholera robia ludzi w ciula. Szkoda placic za takie gowno! Gdy sie dzwonilo o slaby internet nagle wypowiedzenie umowy nagle slaby zasieg ????????dramat. Nie polecam nik [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
omkar
link | zgłoś
2021-06-22
*:7bb1:abbe:*
Firma Krzak. Niestabilny internet i kiepska obsługa: https://pl.worldorgs.com/katalog/rzesz%C3%B3w/dostawca-us%C5%82ug-internetowych/skyware-sp-z-oo Ostatnie pozytywne opinie, napisali prawdopodobnie pracownicy Skyware.
Okresami szybki internet
Niestabilne łącze, słaba obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TU
link | zgłoś
2021-05-28
*.189.223.*
działa
ok
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2021-05-26
*.107.34.*
Wszystko super. Internet w dobrych cenach, obsługa miła kompetentna, informacje przekazywane jasno rzetelnie. Polecam jak najbardziej. Pozdrawiam ciepło
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2021-05-19
*.173.57.*
Jakość usług na wysokim poziomie, internet działa stabilnie. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zPolski
link | zgłoś
2021-05-19
*.189.223.*
działa jak ta lala, wszystko git
bezproblemowy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zelka
link | zgłoś
2021-05-10
*.173.73.*
Prędkość mierzona po kabelku zawsze zgodna z umową. Internet stabilny Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sysia
link | zgłoś
2021-05-10
*.134.153.*
Internet działa bez zarzutu. Po Wifi z dobrego routera też działa sprawnie. Ceny za Internet są bardzo konkurencyjne. Obsługa w biurze zawsze uprzejma.
Dobra jakoś
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mmmm98
link | zgłoś
2021-05-10
*.146.236.*
Wszystko działa, bez problemu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nikoo222
link | zgłoś
2021-05-10
*.189.223.*
szybki
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-05-07
*.189.223.*
wszystko ok, polecam bardzo!
bezproblemowy
nie zauwazyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2021-05-03
*.223.64.*
Dobry dostawca polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2021-05-03
*.223.64.*
Działa bez problemu
Niezawodny
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rado777
link | zgłoś
2021-05-01
*.146.224.*
Internet to tragedia, niestabilny, ciagle zwalniający. Do gier to nie ma o czym mówić, a nawet do takich aplikacji jak Teams się nie nadaje. Jeśli komuś internet potrzebny jest do załadowania pogody albo mało wymagającego filmiku na YouTube, to i tak nie polecam tego bo szkoda nerwów.
Niedługo kończy się umowa
Praktycznie każdy aspekt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2021-04-22
*.146.225.*
Porażka!
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Skoczek
link | zgłoś
2021-04-22
*.146.225.*
Dramat! Internet się wiesza i znika sygnał. Pani przez telefon wmawia mi głupoty że to wina mojego sprzętu wartego ponad 15 tyś. Ponoć mam za słaby sprzęt :) Nikomu nie polecam. Człowiek płaci a nie wywiązują się z umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamil
link | zgłoś
2021-03-31
*.150.178.*
słaba sieć rozłązcza ogólnie nie polecam
brak
interet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
YouTube
link | zgłoś
2021-03-12
*.189.223.*
wszystko ok, od kiedy mam swiatło śmiga aż miło
szybki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
otriono
link | zgłoś
2021-02-19
*.246.73.*
Mam od nich internet od 6 lat i poza kilkoma minutowymi brakami połączenia, wszystko pracuje poprawnie. Piszą tu głównie osoby nie mające pojęcia o technologii przesyłu danych. Chcesz mieć pewne połączenie to zapomnij o WiFi. Tylko sprawny kabel wpięty bezpośrednio do komputera zapewni ci 100%-owy p [rozwiń/zwiń]
niezawodność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-02-12
*.173.48.*
Dziecko chcę się uczyć i od nocy nie ma internetu oczywiście jest zapłacone. Wogóle nikomu nie polecam.TRAGEDIA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
To ja z Rzeszowa
link | zgłoś
2021-02-12
*.173.48.*
Wogóle nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
e.z
link | zgłoś
2021-02-07
*.246.67.*
Tragedia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
I.Rzeszów.com
link | zgłoś
2021-01-22
*.246.66.*
skyware to bardzo słaba sieć problemów nie naprawiają a internet nie nadaje się do niczego płaci się za nic????????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
strazak
link | zgłoś
2020-12-28
*.150.165.*
Ta firma to jakaś skamielina. Mimo doprowadzenia światłowodu na własny koszt i własnymi środkami do budynku biorą łącznie kilkaset złotych opłat aktywacyjnych za komplet usług. Dzierżawią klientowi ruter wifi, ale wifi jest zablokowane i kosztuje kolejne 5zł miesięcznie, dostęp do konfiguracji rute [rozwiń/zwiń]
hm...
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SKYWARE
link | zgłoś
2020-12-20
*.150.178.*
Najlepsza firma w miescie. lepszego internetu nikt nie doztarcza. Chialbym by bylo wiecej takich firm jak oni kturzy rozumieją potzerby kienta i mają je głęboko w ***
brak Internetu
menadżer
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SKYWARE
link | zgłoś
2020-12-20
*.150.178.*
Najlepsza firma w miescie. lepszego internetu nikt nie doztarcza. Chialbym by bylo wiecej takich firm jak oni kturzy rozumieją potzerby kienta i mają je głęboko w ***
brak Internetu
menadżer
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PK
link | zgłoś
2020-11-26
*.49.135.*
Wczoraj zamontowali mi światłowód (dom w Łańcucie). Modem (jedyny fizycznie dostępny u nich) postawił instalator w miejscu, które przekonywał, że będzie najlepsze (czyli róg budynku na piętrze, tam gdzie przeciągnął światłowód. Z 250 Mb mam przez wifi: 210 w pokoju gdzie modem, 50 w Mb innym, 5 Mb [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-11-22
*.189.216.*
Przedłużyłem umowę z Operatorem na kolejne 24 msc. Po tylu miesiącach myślę że w miarę obiektywnie jestem w stanie wypowiedzieć się w temacie. + lokalny operator lepiej rozumie potrzeby lokalnych klientów + technologia światłowodowa + duży zasięg w obrębie Rzeszowa i okolic + deklarowane/zamaw [rozwiń/zwiń]
jak w opisie
jak w opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2020-11-12
*.150.178.*
Liczę żeby były zamieszki bo mam chęć im na*** na wycieraczkę
Brak
Cała usługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2020-11-04
*.173.60.*
Ta firma to KPINA! Internetu więcej nie ma jak jest! Nawet jak jest to chodzi z prędkością 50-200kbit/sek przy wykupionym 10Mbit/sek. Co kilka minut się rozłącza. Od 2 lat problemy zgłaszane firmie. Firma twierdzi że wszystko jest OK. Rzuca tylko bełkotem w stylu "zaktualizowaliśmy oprogr [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Brak internetu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2020-10-01
*.173.59.*
NIE POLECAM!!!! Internet tragedia. Więcej go nie ma jak jest. Ta firma to totalne dno!
Brak
Okropna jakość świadczonych usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brzoza
link | zgłoś
2020-08-25
*.150.178.*
Gówno nie internet
Nie ma zalet, czasem mam 30 pingu a tak to po 300
Straszne lagi, w roblox na telefonie mam 350 pingu, pobieranie 10 mb/s, nie chce mi odpalac czasami discord itd., gdy 3 osoby używają neta to on już nie wyrabia. Rachunek drogi a internert bez użyteczny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Incognito
link | zgłoś
2020-08-19
*.150.172.*
Gówno nie internet blokują co chwile jeszcze jest miliard pingu zawsze
Nie ma zalet
Jest drogi jak na takie gówno blokują co chwile Neta jeszcze zawsze i wszędzie jest miliard pingu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola
link | zgłoś
2020-07-21
*.189.223.*
wszystko ok
bezawaryjny, dobra obsługa
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonimowy
link | zgłoś
2020-06-28
*.246.67.*
Internet działa z prędkością 50Kb/s w grach mam ponad 2000 pingu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2020-05-24
*.246.73.*
W Soninie chodzi dobrze tylko chciałym dobrac u nich telewizje tylko mam pytanie czy ktos ma i czy chodzi płynnie bez przycinania i jaki tuner dają (firma)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbi
link | zgłoś
2020-05-18
*.206.127.*
U mnie jak najbardziej internet działa super. POLECAM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabi
link | zgłoś
2020-03-17
*.134.41.*
Ta firma nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę. Multum telefonów, że internet nie chodzi. Kobieta w słuchawce robi ze mnie kretynkę. Na to, że internet się rozłącza słyszę ,, a próbowała Pani po kablu?" sto razy mówię, że tak i to jest cała pomoc, śmiechu warte. 2 rutery w całym domu i wielce internet ś [rozwiń/zwiń]
nie ma
całość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-02-19
*.254.152.*
Rachunki co miesiąc takie same , internet to porażka . Dobrze , że inny dostawca się pojawil bo czytając te opinie wiem , ze nie tylko u mnie jest to samo .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
UglyTruth
link | zgłoś
2020-02-17
*.173.32.*
Czy po kablu czy wifi masakra. Ostatnio przy predkosci 60 mb filmy na yt przeskakują z 720 na 240 i nie potrafia sie zaladowac . Korzystajac z team speak'a ze znajomymi oczywiscie dzieli nas 2-3 km i kazdy ma w tej firmie internet , wywala nas w tej samej chwili z serwera , ping skacze gdzie wczesni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
romek
link | zgłoś
2020-01-23
*.173.56.*
hamstwo, hamstwo, hamstwo. mam u nich ten internet od 5 lat. padło to czarne urządzenie, wymieneli na nowe, białe. Od tego czasu co tydzień net nie działa. Dzis pani poinformowała mnie że jutro wymienią to białe, jak nie będzie działać to rozwiązują umowę ze względu na brak warunków techbnicznych. s [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2020-01-04
*.246.66.*
Mecze się już z tym dziadostwem już kilka lat ale zbliża się koniec wielkimi krokami po tylko place a korzystam z sieci komórkowej bo z tego czegoś się nie da????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2019-12-12
*.65.44.*
Nie wiem o co wam chodzi , ja mam ten internet już kilka lat wszystko śmiga jak trzeba , no może ze dwa razy w tym okresie coś zamulało ale poza tym wszystko OK
same
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-11-19
*.246.67.*
Pierwsza i ostatnia moja mowa z tą firmą . Użerałem się z neostradą i teraz kolejne gówno ! Jeśli , ktoś czasem korzysta z rozrywki online to niech sobie daruje ten internet . Kilka napisanych zgłoszeń , a w odzewie , proszę podać screen z speedtestu. No kur...! Po wifi ping 10-300+ , po kablu to s [rozwiń/zwiń]
żadnych
awaryjność , obsługa dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2019-09-24
*.31.239.*
Odnoszę wrażenie, że większość pozytywnych opinii, została napisana przez pracowników Skyware.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-09-06
*.246.67.*
Żałuję , że wziąłem to g...! Męczyłem się z neostradą po kablu , ale to k... niczym się nie różni ! Nie działa wieczorami nic , ani w nocy . Nie naprawią zrywam umowę jak nie potrafią jej świadczyć . Nie pie... się z orange i z nimi nie mam zamiaru !
Żadnych
nawet 50% Z PREDKOŚCI UMOWY NIE MA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaaa
link | zgłoś
2019-08-27
*.189.223.*
Jak dla mnie wszystko super! Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2019-08-21
*.246.67.*
Dno dno i dno... Z zadeklarowanej prędkości 4 Mb mam przez pół dnia 1 a nawet mniej no i PING dochodzi do 2000 ms.... Zdecydowanie odradzam.
brak
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jobi
link | zgłoś
2019-08-08
*.0.71.*
Firma dno i 2 metry mułu. Jakość obsługi klienta oraz traktowanie poniżej krytyki. Brak jakiejkolwiek reakcji na 5 kolejny telefon. Mija 2 miesiąc i nikt nie poczuwa się do jakiejkolwiek reakcji oraz informacji. DRAMAT.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaqu
link | zgłoś
2019-06-17
*.189.219.*
Odradzam po tysiąckroć. Internet niby działa ale ciągle się rwie i wręcz uniemożliwia pracę. Przyjeżdżam co pewien czas do mamy w Rzeszowie i widzę, że ten problem jest nierozwiązany od pół roku, mimo, że zgłaszałem go już kilka razy. Fatalna, nieprzyjemna, wręcz arogancka obsługa klienta a do tego [rozwiń/zwiń]
nie ma
jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-06-09
*.246.67.*
4 dni od przyłączenia , ping po 500-2400 ms , połowa prędkości z umowy przez kabel . Co chwilę rozłącza połączenie .
brak
Dość awaryjny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-04-22
*.147.99.*
W Soninie działa lepiej niz neostrada ale czesto sa usterki całodniowe nawet w swieta.
Szybki, mały ping
Czeste usterki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slawa05
link | zgłoś
2019-04-02
*.228.10.*
czy ktos ma od nich internet w Soninie? Jak działa, warto brać?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony z Serwisu
link | zgłoś
2019-03-07
*.192.164.*
Modem nie działa włożyć zapałkę pod wyłącznik - rada serwisu technicznego na naprawę !!!!!!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mesh
link | zgłoś
2019-01-16
*.189.223.*
wszystko ok, działa super
szybki, stabilny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WildPig
link | zgłoś
2018-12-27
*.246.67.*
Najgorszy internet jaki chyba mogłem miec przerywa połączenie kilka razy miesiecznie a nawet tygodniowo do tego jeszcze obsługa to porazka przyjezdza któs mówi że wszystko gra a po tygodniu to samo. nie polecam!!!!
brak
mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dd
link | zgłoś
2018-10-19
*.189.219.*
Działa bez problemu, ale mam dobry router
Szybki, stabilny, miła obsługa
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kucyk
link | zgłoś
2018-10-05
*.246.66.*
Totalna porażka. Na początku owszem śmigał super, ale teraz to... szkoda gadać. Kilka razy w miesiącu brak połączenia, na tygodniu sie wiesza, zrywa połączenie i trzeba robić restart routera a i tak nie zawsze to pomaga. W przyszłym roku kończy mi sie umowa i mam wielkie wątpliwości czy ją przedłużę [rozwiń/zwiń]
Chyba tylko miłe Panie z obsługi klienta jak sie zgłasza brak połączenia.
Mnóstwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jabol
link | zgłoś
2018-09-07
*.254.145.*
Dziala bez zarzutu polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Byku
link | zgłoś
2018-08-20
*.246.66.*
po wifi nie sprawdza się jakosci łącza, tylko po kablu geniusze. U mnie działa super
stabilny, jakośc super
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misiu
link | zgłoś
2018-08-08
*.246.67.*
Jakość usługi dostarczenia internetu niska, często router nie dostaje sygnału ze światłowodu, co powoduje brak dostępu do internetu. Prędkość przesyłu danych znacząco odbiega od zadeklarowanej przez dostawcę. Chciałbym mieć chociaż połowę tego co jest obiecane, a do tej połowy i tak bardzo dużo brak [rozwiń/zwiń]
Mają w ofercie światłowód
światłowód nie działa tak jak powinien
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2018-08-02
*.189.219.*
Wszystko działa polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2018-06-28
*.189.219.*
Po pół roku użytkowania stwierdzam, że Internet oraz telefon stacjonarny od Skyware działają znakomicie. Numer stacjonarny przenosiłem od innego operatora. Panowie instalatorzy przyjechali na umówioną godzinę i doprowadzili łącze tak jak chciałem. Jeszcze kilka uwag technicznych, chociaż dla wielu [rozwiń/zwiń]
Znakomita szybkość i stabilność łącza, bardzo niska awaryjność
Nie stwierdziłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tede
link | zgłoś
2018-05-01
*.246.66.*
Internet ciągle się wiesza na wifi, w serwisie pani mówi ze skyware nie gwarantuje internetu na wifi a na kablu więc nie pomogą. No super po prostu obsługa klienta, kto che internet dziś na kablu??? śmiech na sali ta firma.
brak
beznadziejna jakość połączenia i obsługi serwisowej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2018-03-28
*.189.223.*
Bardzo dobra obsługa bardzo porządne łącze. POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2018-03-18
*.246.67.*
Polecam. Światłowód działa rewelacyjnie, nie przerywa nie spada prędkość.
+ prędkości + cena +brak awarii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***ony jeszcze klijeNT wasz do końca umowy /później szczęśliwy
link | zgłoś
2018-02-26
*.246.73.*
omijać ta firmę szerokim łukiem! !!! Totalne dno !!!! mają klienta w *** !!! 21 wiek ludzie. .to nie jedyna firma na rynku !!! Już wolę mobilny internet niż to czego niema (czyli internet widmo i cza jeszcze za niego płacić. ..może płacić tez virtually waluta ???...lub przestać płacić. ..lub płacić [rozwiń/zwiń]
brak zalet !
same wady !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stecu159
link | zgłoś
2018-01-07
*.246.67.*
Nie polecam! Ciągłe rozłączanie sie internetu, kontakt z firmą woła o pomste do nieba. Jedna wielka porażka.
Szybkość internetu
Wieeeeeele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ab
link | zgłoś
2018-01-06
*.246.66.*
Przerywa non stop, to nie wina routera, bo połączenie z routerem jest, a internetu nie ma.
przerywa co kilkanaście/kilkadziesiąt minut
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2017-12-23
*.246.67.*
mam internet w żołyni świetna obsługa techniczna przyjadą doradzą wykonają. Usługa świetnie działa nic nie zacina. W porównaniu z Orange niebo z ziemia.Gorąco polecam cała moja rodzina tez przejdzie do tej firmy tylko maja umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tad
link | zgłoś
2017-12-13
*.246.66.*
Internet bardzo słabej jakości.Przejęli spółkę Netres,po czum jakosć usługi spadła na łeb.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Raven
link | zgłoś
2017-11-28
*.246.72.*
Na początku powiem że posiadam od nich internet radiowy. Do nadajnika mam 300m w linii prostej bez żadnych przeszkód. Internet kiedyś jako tako działał dało się pograć nawet w Battlefield 4 bez większego dyskomfortu, zazwyczaj trzymał deklarowane(śmiesznie niskie) prędkości. Jednak ostatnio ten net [rozwiń/zwiń]
Jest i da się z bólem przeglądać niewymagające strony
Wszystko co można sobie wyobrazić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KTOŚ
link | zgłoś
2017-11-24
*.246.66.*
Dzięki Bogu umowa się kończy w grudniu
***a niema
Wszystko złe co sobie wyobrazisz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grzegorz
link | zgłoś
2017-11-22
*.225.84.*
przestrzegam przed tą firmą 1.najpierw chcieli mnie naciągnąć na płacenia za słupa 10 zł na mies.( mimo tego że do Orange płacą 5 zł) a gdy się nie zgodziłem to kazali mi napisać oświadczenie że słup jest mój 2. później zainstalowali mi niewł [rozwiń/zwiń]
brak
wi fi nie działa w całym dom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nie działa
link | zgłoś
2017-11-01
*.248.166.*
Beznadzieja. Wszystko jest ok do momentu podpisania umowy panie mile itd. Później nożna zgłaszać co się chce i tak nikt nie zareaguje ciągle zrywa połączenie i tv minimum 3 razy w ciągu tygodnia nie działa
Nie ma
Nie działający
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loler
link | zgłoś
2017-10-22
*.254.135.*
Zrywa łącze 24 godziny na dobe , światłowód wolniejszy od radiówki niestabilny , obługa zamiast rozwiązać problem wciska routery ludziom po 200 zł przykrywając problem
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zxc
link | zgłoś
2017-09-16
*.246.67.*
NAJGORSZY INTERNET *** MAC
BRAK
WYSZTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BEAST ROBERT
link | zgłoś
2017-09-12
*.246.73.*
Totalna porażka z ta firma !!!..Cały czas zrywa połączenie na compie tablecie komórce. .Łącze niestabilne !!!!...Zastanawiam się nawet czy nie zerwac umowy zapłacić ta karę za zerwanie i rozstać się z tym badziewiem i wskoczyc na mobilny !..Może wolniejszy transfer ale zato stabilny !!!!!!!
brak zalet !
wszystkie moliwe wady !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2017-09-01
*.246.66.*
mam internet w Kosinie jestem bardzo zadowolony szybki czas realizacji i profesjonalna obsługa
serdeczenie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2017-08-28
*.246.64.*
Profesjonalna obsługa. Internet chodzi jak należy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karyna
link | zgłoś
2017-08-28
*.246.64.*
Jestem bardzo zadowolona Internet spełnia oczekiwania. Obsługa i montaż bardzo sprawnie przebiegł. Polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RetroDec
link | zgłoś
2017-08-22
*.246.66.*
CH...owe, Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nic
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zdegustowana
link | zgłoś
2017-07-27
*.246.66.*
zdecydowanie nie polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aw
link | zgłoś
2017-06-09
*.246.66.*
Wszystko ok, polecam!!!
Szybki, tani, niezawodny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-06-04
*.189.217.*
Po raz kolejny zmuszony jestem dodać opinię na temat tej firmy. Internet działa u mnie bardzo dobrze, ale z telewizją właściwie co kilka dni są problemy. Kilka kanałów nie działa. Już tam nie dzwonię, zgłaszam wszystko przez panel klienta, gdyż tylko wtedy mam dowód zgłoszenia. Odpowiedź jest zawsze [rozwiń/zwiń]
Stabilny internet
Telewizja = porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aguul
link | zgłoś
2017-05-31
*.246.66.*
mam od ponad roku w domu jednorodzinnym, wszystko działa bez zastrzeżeń, ani razu nie potrzebowałam pomocy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fibertel
link | zgłoś
2017-03-02
*.254.145.*
Witam wszystkich patrzyłem na Wasze opinie przed podpisaniem umowy na firmę i korzystam już od pół roku z internetu. Jestem zaskoczony waszymi problemami bo nigdy wcześniej nie spotkalem się z tak rzetelna firma jak skyware wszystko załatwia za mnie Handlowiec jak coś potrzeba dzwonie i zaraz jest g [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2017-02-28
*.246.67.*
Jestem zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2017-02-25
*.246.66.*
Wiek ktoś może dlaczego na laptopie internet strasznie za mula a telefonie wręcz przeciwnie ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rzeszowiak
link | zgłoś
2017-02-20
*.172.255.*
Wszystkim którzy chcieliby się związać z tą "firemką", serdecznie odradzam. Z moimi przedmówcami zgadzam się w 100 %. Od siebie dodam tylko, że "firemka" ta kieruje się zasadami: buta, arogancja, chamstwo. Nie są zainteresowani rozwiązaniem sprawy spornej, nigdy nikogo nie ma kompetentnego, nie odpo [rozwiń/zwiń]
Zadne
Całość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jeden z wielu
link | zgłoś
2017-01-11
*.246.66.*
Firma Skyware moim zdaniem to totalna porażka, radze zwrócić szczególną uwage na sposób w jaki budują swoje linie światłowodowe ! Ludzie podpisują umowy, pozwolenia na wejście na działkę a oni później wchodzą i wieszają linie gdzie im sie żywcem podoba ! nie zgodnie z mapką którą wcześniej przedstaw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2016-09-10
*.246.67.*
Nie polecam firmy 3 tygodni naprawiają i jak zawsz wina rutera a ja powtarzam ze lecę kablem Oo Zgłoszeni przyjęte i tak cały czas wieczorem mogę pomarzyć o intrenecie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
misiek
link | zgłoś
2016-08-17
*.246.73.*
nie polecam nawet z nimi zaczynac.juz na starcie zostalem olany.przez 2 lata sie z nimi kontaktowalem, zeby zostac ich klientem i za kazdym razem dostawalesm odpowiedz : w nastepnym roku bedzie podlaczony.ostatni telefon skonczył się tym, że jakis monter miał oddzwonić w sprawie instalacji puszki do [rozwiń/zwiń]
brak
totalne olewanie przyszlego ewentualnego klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pati
link | zgłoś
2016-08-05
*:2f55:b10b:*
Korzystam z ich usług już z 5 lat, na początku po radiu teraz po światłowodzie. Zawsze jak zgłaszam awarię, bardzo szybko reagują, a zdarzyło się nawet, że to mój router przeszedł na emeryturę. Dobry, nie drogi Internet, bo 60 Mb za 39 zł jest zadowalające dla mojego portfela:) Ponad zawsze jak d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2016-08-02
*.254.146.*
Miałem internet w firmie która została przejęta przez skyware, wcześniej wszystko było ok. Po przejściu do nich zaczęły się problemy. Po pierwsze, umowa z 3 stron urosła do 24, z prędkości minimalnej deklarowanej na umowie uciekli, mogę mieć 128kb i nie mam prawa do reklamacji. Ponadto w ka [rozwiń/zwiń]
Nie ma zalet.
Zanizona prędkość, częste przerwy w dostawie, kiepska jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2016-08-01
*.133.156.*
Nie polecę dostawcy nawet najgorszemu wrogowi!!! Nigdy wcześniej nie spotkałam się z taką ignorancją wobec klienta. Każdorazowe zgłoszenie awarii kończyło się odpowiedzią że router jest zły, że to wina wszystkich tylko nie firmy z kolei zawsze ale to zawsze po zakończeniu rozmowy internet cudownie z [rozwiń/zwiń]
brak
całość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iza
link | zgłoś
2016-07-07
*.189.223.*
Działa bez zarzutu, bardzo szybko, sprawnie, bez przerw. Polecam
szybki
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata Barska
link | zgłoś
2016-05-30
*.189.223.*
Mój Internet działa bez zarzutu, bardzo stabilnie i szybko. Nie mam większych zastrzeżeń.
szybki, nie przerywa
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
seba
link | zgłoś
2016-05-15
*.246.67.*
fajny szybki internet w dobrej cenie.
dobra jakość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anka
link | zgłoś
2016-05-15
*.246.67.*
Ostatnio miałam problem z połączeniem, ale szybko sprawa została załatwiona. Jestem klientka od niedawna ale nie mam póki co zastrzeżen. wiele osób polecało mi skyware i słyszałam wiele dobrych opinii na ich temat
na razie jest dobrze
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tome Leś
link | zgłoś
2016-05-15
*.246.67.*
Wszystko działa bez problemu, dziwie się niektórym opiniom poniżej bo jestem klientem od kilku lat i nigdy nie miałem problemu. Jeśli była jakas awaria to szybko została usunięta.
szybkie łacze,dobra jakość, dobra obsługa
nie zauwazyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zbigniew
link | zgłoś
2016-02-04
*.246.66.*
Firma SKYWARE....takiego czegos jeszcze nie widzialem,,,nie wykonywanie uslug zgodnych z umowa,dzwonic mozna bez konca i slyszy sie ciagle opowiadanie bajek jakby te z obslugi klienta mialy ti nagrane...po prostu syf... ps jesli ktos wie jak mozna z nimi wygrac lub domagac sie zwrotu oplat prosze o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kommodus
link | zgłoś
2015-12-04
*.246.67.*
Internet bardzo słabo działa. Ogólnie nie polecam firmy. Obiecają wszystko tylko po to aby podpisać umowę ale jak coś się z internetem pogorszy to udają że coś z tym robią i nic nie pomaga.
Brak?
Jakość połączenia, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaga
link | zgłoś
2015-11-22
*.230.65.*
Korzystam od prawie 2 lat i nigdy jeszcze nie miałam problemów. Za 29 zł mam 50 Mb, ciężko znaleźć lepszą ofertę...Świetna infolinia, zawsze się dodzwonisz i nie czekasz po 30 min i więcej na zgłoszenie się konsultanta. Pozatym to firma lokalna z Rzeszowa - warto wspierać rozwój naszych regionalnych [rozwiń/zwiń]
cena, jakoś,obsługa
brak uwag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2015-09-21
*.248.246.*
Od kilku lat korzystam z ich usług i jestem zadowolona. Mają proste zasady korzystania z usług,wcześniej miałam radiowke teraz za 1zł zmienili mi na światło. Chodzi super. Kontakt miły, sprawy zalatwialam od ręki. Polecam.
Jasne, uczciwe zasady korzystania. Szybkie łącze, dobra jakość
Nie zauwazylam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient bloki lubelsks
link | zgłoś
2015-09-11
*.254.193.*
Mieszkam na os blokow na lubelskiej. 2 mies uzywalam uslug firmy i mam problem ze zerwaniem umowy. firma nie wywiazuje sie z umowy. internet przerywa. potrafi go nie byc 2-3 dni z kolei. zazwyczaj kiedy czlowiek potrzebuje najbardziej. panowie nie znaja sie na tym co oferuja. wzielam 20 mbit a nigdy [rozwiń/zwiń]
dostepni na osiedlu
wlasciwie w kazdym aspekcie. brak neta przez pare dni, przerwy. niemila obsluga.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2015-08-17
*.189.217.*
Jeśli chodzi o telewizję to kompletna porażka. Do tej pory korzystałem z internetu i było ok. Miesiąc temu dodałem telewizję i awaria goni awarię. Praktycznie co kilka dni coś nie działa. ODRADZAM ZDECYDOWANIE!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
luc
link | zgłoś
2015-07-28
*.246.67.*
Gowno straszne/ zlodzieje po 3 miesiace nie potrafia naprawic usterki/ przestrzegam przed takimi zlodziejami/ nie warto raz ze brak internetu dwa ze pi..a z biura klamie ze interner dzila / szkoda zachodu
brak
ponizej krytyki jakosc wykonywanych uslug
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dorota
link | zgłoś
2015-06-05
*.230.64.*
no takiego gówna już dawno nie widziałam, rozumiem że mają drogo itd., ale na ich gadki mogą namawiać emerytów, wszystko x2 taniej można dostać w głupim Polsacie lub plusie + telewizja gratis, to po co pchac się w takie g.... No nie polecam totalnie, a weź się spóźnij dzień dwa z zaplata , zaraz ema [rozwiń/zwiń]
hm.. pan proponuje sex po 10 minutach gadki...
ee... pan znow propouje sex...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ruben
link | zgłoś
2015-05-22
*.246.67.*
Niestety firma bez wcześniejszego powiadomienia zablokowała dostęp do konfiguracji routera. Adres bramy podobno nie do ruszenia. Specjalnie dowiadywałem się przed instalacją FTTH ze Skyware czy użytkownik ma dostęp do panela konfiguracyjnego i jakie usługi są dostępne /ddns, przekierowania portów/. [rozwiń/zwiń]
download dla opcji 100Mbit/s dochodzi do 90Mbit/s
niestabilny transfer, czasem chodzi gorzej niż Neo 20Mbit/s
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
satori
link | zgłoś
2015-03-03
*.61.138.*
Beznadziejna firma. Nie dość, że żądają zapłaty za cały miesiąc usługi do 15-tego, co oznacza zapłatę za niewykonaną jeszcze usługę, to jeszcze nie sprawdzają faktur i przelewów i bez ostrzeżenia blokują dostęp do portów. Nie polecam. W Rzeszowie można znaleźć naprawdę wiele firm oferujących w tej c [rozwiń/zwiń]
Brak
Obługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2015-01-25
*.39.172.*
Skyware to sprawdzona firma, korzystam z internetu od kilkunastu miesięcy. Nigdy nie miałem żadnych większych problemów. Jak nawet coś się stało, to serwis zawsze zjawiał się tego samego dnia i wszystko było znouw ok. Super
szybki i niezawodny internet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek Gałązka
link | zgłoś
2015-01-25
*.39.172.*
Jestem z Rzeszowa i zdecydowałem się na skorzystanie z oferty Skyware z kilku powodów. przede wszystkim oferują dużo rozwiązań łączonych, z internetem wziąłem dodatkowo telewizję cyfrową. Wsxzytsko działa prawidłowo, nie mam żadnych zakłóceń, nie to co u poprzedniego dostawcy.
duże prędkości, brak żadnych problemów
nie zauważyłem żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Skyware Opinie