Skyware Opinie

2.7 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 133
Średnia ocen:
2.6 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.skyware.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
romek
link | zgłoś
2020-01-23
*.173.56.*
hamstwo, hamstwo, hamstwo. mam u nich ten internet od 5 lat. padło to czarne urządzenie, wymieneli na nowe, białe. Od tego czasu co tydzień net nie działa. Dzis pani poinformowała mnie że jutro wymienią to białe, jak nie będzie działać to rozwiązują umowę ze względu na brak warunków techbnicznych. s [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2020-01-04
*.246.66.*
Mecze się już z tym dziadostwem już kilka lat ale zbliża się koniec wielkimi krokami po tylko place a korzystam z sieci komórkowej bo z tego czegoś się nie da????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2019-12-12
*.65.44.*
Nie wiem o co wam chodzi , ja mam ten internet już kilka lat wszystko śmiga jak trzeba , no może ze dwa razy w tym okresie coś zamulało ale poza tym wszystko OK
same
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-11-19
*.246.67.*
Pierwsza i ostatnia moja mowa z tą firmą . Użerałem się z neostradą i teraz kolejne gówno ! Jeśli , ktoś czasem korzysta z rozrywki online to niech sobie daruje ten internet . Kilka napisanych zgłoszeń , a w odzewie , proszę podać screen z speedtestu. No kur...! Po wifi ping 10-300+ , po kablu to s [rozwiń/zwiń]
żadnych
awaryjność , obsługa dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2019-09-24
*.31.239.*
Odnoszę wrażenie, że większość pozytywnych opinii, została napisana przez pracowników Skyware.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-09-06
*.246.67.*
Żałuję , że wziąłem to g...! Męczyłem się z neostradą po kablu , ale to k... niczym się nie różni ! Nie działa wieczorami nic , ani w nocy . Nie naprawią zrywam umowę jak nie potrafią jej świadczyć . Nie pie... się z orange i z nimi nie mam zamiaru !
Żadnych
nawet 50% Z PREDKOŚCI UMOWY NIE MA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaaa
link | zgłoś
2019-08-27
*.189.223.*
Jak dla mnie wszystko super! Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2019-08-21
*.246.67.*
Dno dno i dno... Z zadeklarowanej prędkości 4 Mb mam przez pół dnia 1 a nawet mniej no i PING dochodzi do 2000 ms.... Zdecydowanie odradzam.
brak
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jobi
link | zgłoś
2019-08-08
*.0.71.*
Firma dno i 2 metry mułu. Jakość obsługi klienta oraz traktowanie poniżej krytyki. Brak jakiejkolwiek reakcji na 5 kolejny telefon. Mija 2 miesiąc i nikt nie poczuwa się do jakiejkolwiek reakcji oraz informacji. DRAMAT.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaqu
link | zgłoś
2019-06-17
*.189.219.*
Odradzam po tysiąckroć. Internet niby działa ale ciągle się rwie i wręcz uniemożliwia pracę. Przyjeżdżam co pewien czas do mamy w Rzeszowie i widzę, że ten problem jest nierozwiązany od pół roku, mimo, że zgłaszałem go już kilka razy. Fatalna, nieprzyjemna, wręcz arogancka obsługa klienta a do tego [rozwiń/zwiń]
nie ma
jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-06-09
*.246.67.*
4 dni od przyłączenia , ping po 500-2400 ms , połowa prędkości z umowy przez kabel . Co chwilę rozłącza połączenie .
brak
Dość awaryjny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-04-22
*.147.99.*
W Soninie działa lepiej niz neostrada ale czesto sa usterki całodniowe nawet w swieta.
Szybki, mały ping
Czeste usterki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slawa05
link | zgłoś
2019-04-02
*.228.10.*
czy ktos ma od nich internet w Soninie? Jak działa, warto brać?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony z Serwisu
link | zgłoś
2019-03-07
*.192.164.*
Modem nie działa włożyć zapałkę pod wyłącznik - rada serwisu technicznego na naprawę !!!!!!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mesh
link | zgłoś
2019-01-16
*.189.223.*
wszystko ok, działa super
szybki, stabilny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WildPig
link | zgłoś
2018-12-27
*.246.67.*
Najgorszy internet jaki chyba mogłem miec przerywa połączenie kilka razy miesiecznie a nawet tygodniowo do tego jeszcze obsługa to porazka przyjezdza któs mówi że wszystko gra a po tygodniu to samo. nie polecam!!!!
brak
mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dd
link | zgłoś
2018-10-19
*.189.219.*
Działa bez problemu, ale mam dobry router
Szybki, stabilny, miła obsługa
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kucyk
link | zgłoś
2018-10-05
*.246.66.*
Totalna porażka. Na początku owszem śmigał super, ale teraz to... szkoda gadać. Kilka razy w miesiącu brak połączenia, na tygodniu sie wiesza, zrywa połączenie i trzeba robić restart routera a i tak nie zawsze to pomaga. W przyszłym roku kończy mi sie umowa i mam wielkie wątpliwości czy ją przedłużę [rozwiń/zwiń]
Chyba tylko miłe Panie z obsługi klienta jak sie zgłasza brak połączenia.
Mnóstwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jabol
link | zgłoś
2018-09-07
*.254.145.*
Dziala bez zarzutu polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Byku
link | zgłoś
2018-08-20
*.246.66.*
po wifi nie sprawdza się jakosci łącza, tylko po kablu geniusze. U mnie działa super
stabilny, jakośc super
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Skyware Opinie