Skyware Opinie

2.8 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 117
Średnia ocen:
2.8 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.skyware.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Adrian
link | zgłoś
2021-10-17
*.130.73.*
***owy internet w *** nie polecam w *** nawet nie da sie ogladnac naruto w ***u to juz mam jak sie skonczy umowa zmieniam internet i *** i pa
n ma
w ***
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna R
link | zgłoś
2021-10-09
*.246.67.*
Z uslug Skyware korzystam od poczatku jej dostepnosci w mojej miejscowosci czyli od 2016 roku. To wystarczajaco dlugo, zeby wyrazic swoja opinie. W ciagu tego okresu mialam moze dwa przypadki braku dostepu do internetu (swiatlowod) przez kilka godzin. Poza tym nie bylo najmniejszych problemow. Bardz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktor brzoza
link | zgłoś
2021-09-17
*.12.213.*
Co chwile laguje mimo ze aktualnie w domu tylko ja korzystam z internetu i wgl nie wiem czy wy to robicei specjalnie ale to jest smieszyn't wiec no ja rezygnuje kupie sb lepszy Xd
xd brak
w ***
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dorota
link | zgłoś
2021-09-14
*.230.87.*
firma uduś. porażka na całej linii... net w dobie corony to podstawa a tu non stop przerwy. nie ze wolny ot wylaczaja i masz pozamiatane. to samo z tv. meza szlag trafia jak kolegow zaprasza na mecz a tu... no signal. zrywamy umowe i tez problemy z tym robia. nie dajcie sie rabrac reklamom i darmowy [rozwiń/zwiń]
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cycu
link | zgłoś
2021-07-30
*:3011:e4df:*
Firma dramat. Ciagle slaby internet.zglaszane wielokrotnie to ta sama spiewka ze technik poprawil zdalnie jakosc sygnalu. Tnie jak cholera robia ludzi w ciula. Szkoda placic za takie gowno! Gdy sie dzwonilo o slaby internet nagle wypowiedzenie umowy nagle slaby zasieg ????????dramat. Nie polecam nik [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
omkar
link | zgłoś
2021-06-22
*:7bb1:abbe:*
Firma Krzak. Niestabilny internet i kiepska obsługa: https://pl.worldorgs.com/katalog/rzesz%C3%B3w/dostawca-us%C5%82ug-internetowych/skyware-sp-z-oo Ostatnie pozytywne opinie, napisali prawdopodobnie pracownicy Skyware.
Okresami szybki internet
Niestabilne łącze, słaba obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TU
link | zgłoś
2021-05-28
*.189.223.*
działa
ok
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2021-05-26
*.107.34.*
Wszystko super. Internet w dobrych cenach, obsługa miła kompetentna, informacje przekazywane jasno rzetelnie. Polecam jak najbardziej. Pozdrawiam ciepło
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2021-05-19
*.173.57.*
Jakość usług na wysokim poziomie, internet działa stabilnie. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zPolski
link | zgłoś
2021-05-19
*.189.223.*
działa jak ta lala, wszystko git
bezproblemowy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Skyware Opinie