Skyware Opinie

2.8 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 115
Średnia ocen:
2.8 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.skyware.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
otriono
link | zgłoś
2021-02-19
*.246.73.*
Mam od nich internet od 6 lat i poza kilkoma minutowymi brakami połączenia, wszystko pracuje poprawnie. Piszą tu głównie osoby nie mające pojęcia o technologii przesyłu danych. Chcesz mieć pewne połączenie to zapomnij o WiFi. Tylko sprawny kabel wpięty bezpośrednio do komputera zapewni ci 100%-owy p [rozwiń/zwiń]
niezawodność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-02-12
*.173.48.*
Dziecko chcę się uczyć i od nocy nie ma internetu oczywiście jest zapłacone. Wogóle nikomu nie polecam.TRAGEDIA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
To ja z Rzeszowa
link | zgłoś
2021-02-12
*.173.48.*
Wogóle nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
e.z
link | zgłoś
2021-02-07
*.246.67.*
Tragedia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
I.Rzeszów.com
link | zgłoś
2021-01-22
*.246.66.*
skyware to bardzo słaba sieć problemów nie naprawiają a internet nie nadaje się do niczego płaci się za nic????????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
strazak
link | zgłoś
2020-12-28
*.150.165.*
Ta firma to jakaś skamielina. Mimo doprowadzenia światłowodu na własny koszt i własnymi środkami do budynku biorą łącznie kilkaset złotych opłat aktywacyjnych za komplet usług. Dzierżawią klientowi ruter wifi, ale wifi jest zablokowane i kosztuje kolejne 5zł miesięcznie, dostęp do konfiguracji rute [rozwiń/zwiń]
hm...
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SKYWARE
link | zgłoś
2020-12-20
*.150.178.*
Najlepsza firma w miescie. lepszego internetu nikt nie doztarcza. Chialbym by bylo wiecej takich firm jak oni kturzy rozumieją potzerby kienta i mają je głęboko w ***
brak Internetu
menadżer
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SKYWARE
link | zgłoś
2020-12-20
*.150.178.*
Najlepsza firma w miescie. lepszego internetu nikt nie doztarcza. Chialbym by bylo wiecej takich firm jak oni kturzy rozumieją potzerby kienta i mają je głęboko w ***
brak Internetu
menadżer
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PK
link | zgłoś
2020-11-26
*.49.135.*
Wczoraj zamontowali mi światłowód (dom w Łańcucie). Modem (jedyny fizycznie dostępny u nich) postawił instalator w miejscu, które przekonywał, że będzie najlepsze (czyli róg budynku na piętrze, tam gdzie przeciągnął światłowód. Z 250 Mb mam przez wifi: 210 w pokoju gdzie modem, 50 w Mb innym, 5 Mb [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-11-22
*.189.216.*
Przedłużyłem umowę z Operatorem na kolejne 24 msc. Po tylu miesiącach myślę że w miarę obiektywnie jestem w stanie wypowiedzieć się w temacie. + lokalny operator lepiej rozumie potrzeby lokalnych klientów + technologia światłowodowa + duży zasięg w obrębie Rzeszowa i okolic + deklarowane/zamaw [rozwiń/zwiń]
jak w opisie
jak w opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Skyware Opinie