Opinie o Play

1.9 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 125
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
www.play.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Zbigniew
link | zgłoś
2020-06-02
*.254.235.*
nie wiem czy ktoś to czyta , czy ktoś się tymi opiniami przejmuje ,ale Play to oszuści i gdyby to był "zwyczajny Kowalski" to by poszedł siedzieć do więzienia na resztę życia , a tak to oszukują ile się da i kto z nimi wygra ?! INTERNET MOBILNY JEST "TAK SZYBKI" ŻE STRONĘ TRZEBA CZTERY RAZY ODŚWIEŻA [rozwiń/zwiń]
nie widzę
stosunek do klienta identyczny jak do zeszłorocznego śniegu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2020-05-18
*.173.4.*
Właśnie w momencie ,kiedy postanowiłem dodać opinię o Play jako dostawcy internetu ,kolejny raz internet się "rozłączył". W ciągu ostatniej godziny miało to miejsce ponad 20 razy (po 20 przestałem liczyć). Korzystam z internetu mobilnego w Play i kiedyś , kiedy miał mniejszą prędkość działał znaczni [rozwiń/zwiń]
nie widzę
brak własnych przekaźników co odbija się na jakości usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2018-06-21
*.41.54.*
Kiedyś byłam zadowolona z ich usług. Jednak od 4 lat ich zasięg w miejscu mojego zamieszkania strasznie się pogorszył. Jednocześnie Play zaczął zapewniać ze zdwojoną lub nawet większa siłą, że powiększa infrastrukturę. W obecnym roku, m.in. na FB mówią nawet o 1000 (nowych?) nadajników. Kilka lat te [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
guij
link | zgłoś
2017-10-05
*.115.116.*
Poszukuję osób które mają problem z Playem, Plusem i Orange i chcą odzyskać swoje pieniądze. Proszę o kontakt: [email protected] Zgłosimy skargę na nich, że nie ma zasięgu i zawyżają stawki.
niema
sa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2017-10-03
*.10.52.*
Jednym słowem masakra. Nie uwzględniają reklamacji, pouczają co klient ma zrobić, a najlepiej żeby miał maszt na dachu.
Brak
Wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
mirek
link | zgłoś
2017-01-25
*.127.153.*
Miałem internet mobilny w Play przez dwa lata i wszystko było OK.Podpisałem nową umowę i od lipca 2016 zaczęło się piekło.Trudności w uruchomieniu internetu,zawieszanie stron,wielokrotne telefony do obsługi dają chwilową poprawę.Obsługa wmawiała mi,że to wina mojego sprzętu.Wymieniłem kartę,sprawdzi [rozwiń/zwiń]
niska cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomasz
link | zgłoś
2017-01-25
*.173.9.*
Tragiczna pomyłka którą popełniłem wiążąc się z firmą PLAY.Fatalna obsługa klienta która jest nie kompetentna . Pomoc techniczna na poziomie zerowym . Deklarowany zasięg sieci nie odpowiada rzeczywistości . Krótko rzecz biorąc żenada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2017-01-24
*.190.137.*
Nie wiem skąd tyle negatywów. Mi osobiście od 4 lat wszystko śmiga jak ta lala. Internet, rozmowy, zasięg. Nie wiem czy to trolling, czy prawda, ale u mnie jest na 100% pozytyw.
Karta rodziny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2017-01-22
*.66.64.*
Fatalna obsługa klienta. Zakładają simlocki na iPhona kupionego w ich sieci (ktoś jeszcze dzisiaj to robi?!), a instrukcja jak go zdjąć na ich stronie WWW to kompletna porażka. Piszesz do nich na FB to jedyne co Ci proponują to wizuta w salonie bądź rozmowa z help desk za 1,85 zł za minutę rozmowy : [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wkur...iony
link | zgłoś
2017-01-21
*.18.239.*
Odradzam Wam moi drodzy ten internet od play jeśli nie chcecie szarpać swoich nerwów wiecznie niedziałającym internetem, zwalniającym nawet jak transfer powinien być pełen. To działa dobrze tylko czasami i pod warunkiem, że jedno urządzenie z niego korztysta. Zasięg, prędkość zasługuje na zero a nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?