Opinie o Paris Optique

3.2 - poziom obsługi
3.4 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 18
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
parisoptique.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
WIESŁAWA
link | zgłoś
2020-11-21
*:8425:e1e9:*
WITAM SERDZECZNIE. MOJA OPINIA DOTYCZY SALONU W ZABRZU W CENTRUM PLATANA.OBSŁUHA SALONU NA WYSOKIM POZIOMIE.PRZEMIŁE PANIE, CHĘTNE DO POMOCY I WSPÓŁPRACY SZCZEGÓLNIE W MOIM PRZYPADKU.POŚWIĘCIŁY NAPRAWDĘ BARDZO DUŻO CZASU NA MOŻLIWOŚĆ DOBORU DLA MNIE ODPOWIEDNICH SZKIEŁ Z UŚMIECHEM,SPOKOJEM,I NIESAMO [rozwiń/zwiń]
OPRÓCZ PRZEMIŁEJ OBSŁUGI W SALONIE ZNAJDUJĄ SIE PRZEPIEKNE OPRAWKI KTÓRE PANIE TEŻ POMAGAJA DOBRAĆ.
BRAK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2020-10-21
*.205.109.*
Nie zmieniałam okularów parę ładnych lat. Pobiegałam po różnych optykach i w końcu podjęłam decyzję, że zamówię okulary w Paris Optique. Szczerze? Tylko w tym jednym optyku obsluga nie wcisnęła mi byle czego tylko spełniła moje oczekiwania co do designu w 100 procentach. Zamówiłam okulary i...odpali [rozwiń/zwiń]
Mega obsługa.
Jak na razie nie stwierdzono
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2020-09-03
*.254.137.*
Niestety musze zgodzić się z negatywnymi opiniami, a pozytywne piszą chyba sami. Chcieliśmy oddać zakupione 3 dni wczesniej okulary przeciwsłoneczne ponieważ zakrzywiaja kąt widzenia podczas prowadzenia samochodu niestety nie można (pomimo uzywania przez 5 minut) no i mina Pani która wie lepiej jak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-08-26
*.146.114.*
Zareklamowałem okulary przeciwsłoneczne, w których złuszczyła się powłoka na zausznikach. Nie zauważyłem wcześniej, a jak się okazało model okularów kupionych u nich rok wcześniej miał tą samą wadę. W odpowiedzi na reklamację (dwa tygodnie noszonych okularów) przeczytałem, że to ... uszkodzenie mech [rozwiń/zwiń]
Cens
Jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient12345
link | zgłoś
2020-03-01
*.147.51.*
Nie polecam. Podobno doswiadczony specjalista zle zrobil pomiary, przy odbiorze okularow od razu poczulam ze sa za luzne i przy nawet lekkim pochyleniu glowy leca mi z nosa, uslyszalam ze moze byc to ,,kwestia przyzwyczajenia”, mowie okej zobaczymy, wrocilam po 3 dniach. Obsluzyla mnie nie mila kobi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Krzysztof
link | zgłoś
2020-02-26
*.173.96.*
Zastanawiam się dlaczego tyle jest negatywnych opin. Ja po wizycie w salonie jestem bardzo zadowolony. Panie ktore tam pracują z chęcią pomogły w dopasowaniu ramki. Wiadomo, że na okulary trzeba czekać, ale to przecież nie jest tragedia. Z chęcią kupię kolejne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krZYSZTOF
link | zgłoś
2020-01-08
*.40.191.*
Pomimo, że widzę głównie negatywne opinie, chcę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony jakością usługi w tej firmie. Pierwsze okulary kupiłem w tej firmie dwa lata temu.Są OK, mam je do dzisiaj. Dlatego po kolejne również udałem się do tego salonu. Kupiłem markowe oprawki, szkła progresywne i ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stella
link | zgłoś
2019-10-20
*.173.128.*
Widać że wszystkie opinie pisze konkurencja. Brawo macie na to czas. Ja jestem bardzo zadowolona. Kupiłam z mężem 2 pary okularów progresywnych 9lacac za 1. Super promocja. Ekipa z Gdyni na medal. Najlepsze pod słońcem dziewczyny ❤️
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient paris
link | zgłoś
2019-05-27
*.41.133.*
Wszystko ok. Salon w Krakowie Bonarka - ok. Miłe Panie :)
Dobra obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JS
link | zgłoś
2019-02-27
*.156.140.*
Przestrzegam przed zakupem okularów korekcyjnych w sklepach w Paris Optique, jest to firma, która nie robiąc ekspertyzy wystawia dokument oznajmiając, że nie uznaje danej reklamacji. Dla dobra klienta otrzymujemy możliwość zamówienia okularów raz jeszcze. Finalnie, gdy dowiadujemy się, że w związku [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]