Europejskie Centrum Odszkodowań Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 379
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Ubezpieczenia

Strona internetowa:
www.euco.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Ev
link | zgłoś
2022-09-12
*:fab5:d549:*
Firma na etapie postępowania sądowego działa poprawnie, natomiast po otrzymaniu moich pieniędzy od TU kontakt z EuCO urwał się. Bez drogi sądowej się nie obejdzie. Sprawa została także zgłoszona do prokuratury.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-04-10
*.74.187.*
Tragedia,fatalne podejście do klienta po wpływie środków z ubezpieczalni na konto firmy!!!! Trzeba się prosić o własne pieniądze. Brak informacji zwrotnej, nie odpisują na e-maile,nie odbierają telefonów, a szczególnie dział finansowy. Urywa się kontakt z firmą po wpływie pieniedzy na konto firmy [rozwiń/zwiń]
Brak
Długi czas oczekiwania na wypłatę odszkodowania po przelewie od ubezpieczyciel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lena
link | zgłoś
2022-04-01
*.229.72.*
EuCO - jestem Tobą do głębi rozczarowana. Poziom olewactwa klienta jest skandaliczny. Nie odbieracie telefonów, nie oddajecie należnych świadczeń, jak już odbierzecie telefon to kłamiecie za każdym razem przesuwając na kolejny i kolejny termin, lub mówicie że oddzwonicie i oczywiście tego nie robici [rozwiń/zwiń]
Profesjonalna obsługa na etapie uzyskiwania odszkodowania
Na etapie wypłacenia uzyskanych świadczeń - olewactwo i nie wypłacanie świadczeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta z Kłodzka
link | zgłoś
2022-02-08
*.226.109.*
Nawet nie wiedziałam, że mam możliwość uzyskania odszkodowania. Gdyby nie pracownik euco w życiu nie uzyskałabym takiego wsparcia finsnswego.
dobra firma
ciężko się dodzownić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2022-02-08
*.226.109.*
Proces likwidacji jak najbardziej na plus. Pieniądze mam już na koncie i na pewno będę polecać, choć wypadku nikomu nie życzę!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2021-12-22
*.0.66.*
Te pozytywne komentarze to sami pracownicy piszą prawda jest zupełnie inna. W moim przypadku pieniądze miały być wypłacone na początku września a mamy koniec grudnia płatności nadal nie ma. A bezmózgi dział finansowy nawet nie raczy odbierać telefonów. Oszuści i tyle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sara Michoń
link | zgłoś
2021-10-07
*.11.110.*
Jestem zadowolona z pomocy jakiej udzieliła mi firma. Agenta euco poznałam dzięki moim znajomym, którzy kiedyś byli tak jak ja w równie złej sytuacji - mieli problem z uzyskaniem należytego zadośćuczynienia. Jestem zadowolona :)
pomoc w skomplikowanej pracy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony Klient
link | zgłoś
2021-10-05
*.11.110.*
Jestem zadowolony z obsługi prawnej w kancelarii EuCO. Bez wątpienia będę polecał osobom w takiej sytuacji jak ja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulek
link | zgłoś
2021-09-30
*.134.171.*
O ile sprawy procesowania odszkodowawczego przebiegły wzorowo, to niestety po otrzymaniu pieniędzy od ubezpieczyciela (27.07.2021) EUCO wypłaciło z miesięcznym opóźnieniem (po licznych monitach nie dotrzymując przez siebie ustalonych terminów) około 25% należnego mi odszkodowania po czym przesta [rozwiń/zwiń]
profesjonalna obsługa prawna i dobry kontakt w trakcie odzyskiwania odszkodowania
niedotrzymywanie terminów wypłat i brak kontaktu w fazie przelewu odzyskanych środków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona Pałko
link | zgłoś
2021-09-28
*.11.110.*
Bardzo się cieszę, że zaufałam firmie Europejskie Centrum Odszkodowań. Bardzo mi pomogli w ciężkich dla mnie chwilach. Tę firmę tworzą ludzie wrażliwi i empatyczni na krzywdę człowieka. Uważam że w tym właśnie tkwi sukces firmy. Polecam i będę polecać nadal, bo każdy poszkodowany w wypadku powinien [rozwiń/zwiń]
empatia i wrażliwość pracowników
nie jestem w stanie takich wskazać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lila
link | zgłoś
2021-08-31
*.11.110.*
Wszystko okej, firma warta polecenia. Zajęli się tematem mojego wypadku w pracy po tym jak inna lokalna kancelaria spartaczyła temat, więc jestem mega wdzięczna. Nie tylko za wypadki na drogach można otrzymać odszkodowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2021-08-25
*.11.110.*
Bardzo się cieszę, że trafiłam na agenta euco, który pomógł mi w uzyskaniu odszkodowania i zadośćuczynienia. To co wyprawiają firmy odszkodowawcze nie mieści się w głowie. Starają się maksymalnie zaniżyć kwoty odszkodowań i gdyby nie taka firma jak euco większość osób nie mogłaby liczyć na sprawiedl [rozwiń/zwiń]
bardzo mi pomogli i wsparli
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pamcia
link | zgłoś
2021-07-28
*.11.110.*
Jest okej, pieniądze odzyskane, zwrócili tez pieniądze za leczenie czego się nie spodziewałam. Jestem zadowolona
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert M.
link | zgłoś
2021-07-22
*.11.110.*
Pozytywne zaskoczenie. Uznałem, że mogę spróbować, skoro wynagrodzenie pobierane jest dopiero od sukcesu to tak na prawdę niczego nie ryzykuję. Okazało się, że temat poszedł bardzo sprawnie, a ubezpieczyciel wypłacił znacznie więcej niż mi, zwrócił koszty itp. Jestem zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roni
link | zgłoś
2021-07-05
*.11.110.*
Mega plus dla euco za pracowników z przeogromną wiedzą! Super doświadczeni ludzie, którzy na każdym etapie prowadzenia sprawy byli dla mnie bardzo pomocni. Na pewno będę polecał bo jestem bardzo zadowolony :) Roni
pełen profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek Zaucha
link | zgłoś
2021-06-22
*.11.110.*
W końcu firma która była w stanie mi pomóc. Wszyscy inni pełnomocnicy bujali się z tematem i nie wiedzieli od czego nawet zacząć, tym bardziej, że sprawa była dosyć skomplikowana. Koniec końców trafiłem na EUCO i jestem bardzo zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2021-06-07
*.11.110.*
Dobrze, że istnieją takie firmy jak EUCO. Dzięki nim odzyskałam pieniądze, które utraciłam przez wypadek który mnie spotkał. Gdyby nie przedstawiciel EUCO nawet nie wiedziałabym, że ubezpieczyciel powinien zwrócić nie tylko pieniądze za ból i cierpienie ale również za brak wypłaty czy za leki i doja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helena
link | zgłoś
2021-05-25
*.11.110.*
Bardzo polecam firmę, na prawdę znają się na rzeczy. Miło jest współpracować z profesjonalistami :-) Sprawa była dość skomplikowana, bo chodziło o potknięcie. Jednak wszystko się powiodło :-) POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
irena
link | zgłoś
2021-05-20
*.11.110.*
Polecam wszystkim niezdecydowanym. Nie ma na co czekać tylko oddać swoją sprawę w ręce profesjonalistów!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misiek
link | zgłoś
2021-05-19
*.11.110.*
Moja szkoda właśnie się zakończyła i jestem pod wrażeniem. Euco uzyskało dla mnie kwotę kilka razy większą plus zwrot WSZYSTKICH poniesionych kosztów. Jestem WOW - pod wrażeniem. POLECAM!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona Rajkowska
link | zgłoś
2021-05-13
*.11.110.*
Jestem bardzo zadowolona z pomocy EUCO i na pewno będę polecać znajomym, którzy ulegną wypadkowi podczas jazdy autem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maczek
link | zgłoś
2021-05-11
*.11.110.*
Miałem wypadek w lecie zeszłego roku, generalnie jestem bardzo zadowolony, że się zdecydowałem. Papierkowa robota, odpowiadanie na pisma to kompletnie nie moja bajka, dlatego jestem wdzięczny, mogłem pozbyć się tego niemiłego obowiązku, dzieląc się procentem od sukcesu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2021-05-07
*.11.110.*
Profesjonalna firma, bardzo mocno angażuje się w sprawy Klientów i działa niezwykle sprawnie. Gdyby nie pracownik terenowy nawet nie wiedziałbym że cokolwiek mi się należy, tym bardziej że wypadek spowodowała moja małżonka. Bardzo dziękuje i serdecznie wszystkim polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oliwia Salka
link | zgłoś
2021-04-16
*.11.110.*
Jestem na prawdę miło zaskoczona. Długo się wzbraniałam przed podpisaniem umowy. Zupełnie niepotrzebnie. Okazało się, że Euco zajęło się moją sprawą bardzo profesjonalnie i sprawnie. Już po miesiącu od podpisania umowy uzyskali pierwszą wypłatę, a cała sprawa zakończyła się po 3 miesiącach. Polecam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolona
link | zgłoś
2021-04-15
*.11.110.*
Jestem mega zadowolona z tego co Euco dla mnie zrobiło. Poprowadzili moja sprawę, mimo, że nie było to łatwe. Ja od samego początku borykałam się z różnego rodzaju problemami. Chodziło głównie o postępowania karne w którym kancelaria euco mi pomogła i to na najwyższym poziomie. Uzyskałam odszkodowan [rozwiń/zwiń]
świetnie poprowadzona sprawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2021-04-13
*.11.110.*
Polecam gorąco wszystkim niezdecydowanym! Trzeba walczyć o swoje i się nie poddawać!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jasia
link | zgłoś
2021-04-12
*.11.110.*
Bardzo jestem wdzięczna mojej agentce która zajęła się mną i moją rodziną. Wszystko mi wyjaśniła, odpowiedziała na każde pytanie i pomogła w zebraniu dokumentów. Gdyby nie euco nigdy nie uzyskałabym odszkodowania od Ubezpieczyciela. Dziękuję całej firmie EUCO i polecam wszystkim którzy są niezdecydo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidia
link | zgłoś
2021-04-08
*.11.110.*
Jestem bardzo zadowolona :) profesjonalna kancelaria, pełna empatycznych pracowników. Dziękuję za wszystko i polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2021-04-07
*.11.110.*
Dzięki poznaniu agenta europejskiego centrum odszkodowań dowiedziałem się, że mogę uzyskać pieniądze po wypadku jakiego byłem ofiarą. Wcześniej dostałem już 5 tyś zł, ale okazało się, że do uzyskania jest znacznie więcej. Tak też się stało i jestem wdzięczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2021-03-30
*.11.110.*
Zdecydowanie są najlepsi. Przekonałam się o tym na własnej skórze i mogę z pełnym przekonaniem polecić. Myślę że kluczowa jest tu własna kancelaria i bez wątpienia ogromne doświadczenie.
kancelaria Euco
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek S.
link | zgłoś
2021-03-24
*.11.110.*
Bardzo solidna firma, zadośćuczynienie i odszkodowanie wypłacone od towarzystwa większe niż się spodziewałem. Czasem ciężko było się dodzownić, ale zawsze wtedy korzystałem z pomocy mojego opiekuna w terenie, który załatwiał tematy ekspresowo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kama
link | zgłoś
2021-03-23
*.11.110.*
Jestem w 100 % zadowolona. Firma zajęła się absolutnie wszystkim, ja jedyne co musiałam zrobić to przekazać dokumenty ich pracownikowi terenowemu (posiadał legitymację i pełnomocnictwo). Sądzę, że wiele osób "boli" to, że po zakończonej sukcesem sprawie trzeba oddać część uzyskanych pieniędzy jako t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irek
link | zgłoś
2021-03-22
*.11.110.*
Jestem bardzo mile zaskoczony. EUCO uzyskało dla mnie na prawdę sporo kasy, a ja nawet nie kiwnąłem palcem. Dzięki temu miałem nawet zwrot kosztów dojazdów, leczenia czy tego, że przebywałam na l4 80% płatne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2021-03-12
*.11.110.*
Zacząłem swoją przygodę z Euco już 3 lata temu i wciąż nie mogę przestać...pomagać. Wspaniała firma z misją, nikomu nie odmówi pomocy i wsparcia jeśli tylko jesteśmy w stanie pomóc. Dodatkowo robi dobrą robotę udzielając się charytatywnie. Wspaniale się współpracuje!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwo
link | zgłoś
2021-03-11
*.11.110.*
Jestem zadowolony i gdybym miał podjąć decyzję jeszcze raz to nie zawahałbym się ani chwili. Mam nadzieję, że więcej nie będę zmuszony do korzystania z pomocy w zakresie odszkodowania, jeśli jednak tak by się stało, to nie będę miał wątpliwości z czyich usług będę korzystał.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2021-03-05
*.11.110.*
POLECAM!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Fil
link | zgłoś
2021-03-05
*.11.110.*
Bardzo silne zaplecze kancelaryjne to siła tej firmy. Polecam wszystkim niezdecydowanym!
kancelaria
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paprocki Jacek
link | zgłoś
2021-03-02
*.11.110.*
u mnie wszystko okej, śmiało mogę polecić. Firmę polecił mi sąsiad, zadowolony z tego w jaki sposób zakończyła się jego sprawa. ja również polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata i Marcin
link | zgłoś
2021-03-02
*.11.110.*
Udało się uzyskać dla mnie odszkodowanie, ale bez sądu się nie obyło. Nie miałem funduszy aby samodzielnie opłacić prawnika, dlatego zdecydowałem się na euco. Wiedziałem, że koszty pojawią się dopiero na końcu i tylko w przypadku wygranej.Dziękuję za pomoc :-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-03-02
*.11.110.*
Udało się uzyskać dla mnie odszkodowanie, ale bez sądu się nie obyło. Nie miałem funduszy aby samodzielnie opłacić prawnika, dlatego zdecydowałem się na euco. Wiedziałem, że koszty pojawią się dopiero na końcu i tylko w przypadku wygranej.Dziękuję za pomoc :-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edek
link | zgłoś
2021-02-25
*.11.110.*
POLECAM!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Positivo
link | zgłoś
2021-02-24
*.11.110.*
Byłem sceptycznie nastawiony, bo nie wierzyłem, że można uzyskać więcej. Na szczęście dałem się przekonać i nie żałuję! Z pewnością będę polecał :) pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2021-02-22
*.11.110.*
Jest okej, w życiu nie spodziewałbym się, że mogę uzyskać tak wysokie odszkodowanie i jeszcze zwrot WSZYSTKICH kosztów jakie poniosłem w związku z wypadkiem. Jestem z tego bardzo zadowolony!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lorek
link | zgłoś
2021-02-18
*.11.110.*
Wszystko poszło jak należy. Sprawa poprowadzona szybko i sprawnie, prowizja dopiero po zakończeniu sprawy sukcesem. Polecam Kancelarię EuCO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
beata
link | zgłoś
2021-02-17
*.11.110.*
Zawsze dobrze jest współpracować z najlepszymi, a takie bez wątpienia jest Europejskie Centrum Odszkodowań. Jestem bardzo zadowolona z tego jak mi pomogli oraz z tego jak zajęli się mną i moją sprawą :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renia
link | zgłoś
2021-02-11
*.11.110.*
Jestem klientką z tzw "polecenia". Ja również będę polecać, bo wszystko przebiegało w jak najlepszym porządku. Firma na poziomie, profesjonalna i zna się na rzeczy.
zawodowcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
danusia
link | zgłoś
2021-02-10
*.11.110.*
Jestem tak szczęśliwa, że agent euco stanął na mojej drodze, że nie umiem tego opisać w słowach. Bardzo dziękuję wszytstkim, którzy pomogli mi w uzyskaniu należytego odszkodowania :) pozdrawiam całe euco, jesteście najlepsi!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2021-02-09
*.11.110.*
W moim przypadku wszystko przebiegało w jak największym porządku, jestem bardzo zadowolona z pracy mojej opiekunki, która zawsze służyła radą i pomagała mi na każdym etapie sprawy. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszytskim.
Pozytywna opiekunka posiadająca szeroką wiedzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M.W.
link | zgłoś
2021-02-03
*.11.110.*
Namówiony przez kuzyna podpisałem umowę z EuCO i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony. Wszystko przebiegło "poza mną". O nic nie musiałem się martwić, EUCO samo zebrało potrzebne dokumenty, poprowadziło sprawę, na końcu musiałem się tylko zgodzić na kwotę ugody. Polecam
Wszytsko inplus
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Laura
link | zgłoś
2021-02-02
*.11.110.*
Właśnie zakończyła się moja sprawa prowadzona przez Europejskie Centrum, dlatego chciałabym wystawić pozytywną opinię i podziękować tym samym wszystkim, którzy przyczynili się do pozytywnego zakończenia mojej spawy. Bardzo dziękuję, a wszystkim niezdecydowanym polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek
link | zgłoś
2021-01-28
*.11.110.*
U mnie było okej, generalnie jestem zadowolony chociaż trochę to trwało. Koniec końców kasa jest okej więc ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paula
link | zgłoś
2021-01-26
*.11.110.*
Lepiej nie mogłam trafić. Bardzo jestem wdzięczna wszystkim z euco którzy pomogli mi w uzyskaniu odszkodowania. Polecam Wam firmę EuCO moim zdaniem jest to bardzo dobra i profesjonalna firma.
dobra i profesjonalna firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mania
link | zgłoś
2021-01-25
*.11.110.*
Ogromny plus dla firmy za agenta z którym miałam okazję współpracować. Super człowiek, pomocny i zawsze chętny do współpracy. Sama firma też okej, jestem zadowolona.
Agent
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila Waśko
link | zgłoś
2021-01-21
*.11.110.*
Sprawa o uzyskanie odszkodowania poprowadzona w euco bardzo profesjonalnie. Mogłam na bieżąco otrzymywać informacje na temat tego co odpisał ubezpieczyciel lub jakie jeszcze dokumenty są potrzebne, żeby otrzymać należne zwroty. Na pewno będę polecać firmę euco.
Bardzo mi pomogli i uzyskali zwrot wszystkich kosztów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gość
link | zgłoś
2021-01-15
*.11.110.*
Byłem sceptycznie nastawiony, ale za namową brata podpisałem umowe z euco. On odszkodowanie po mamie dostał dużo wcześniej w o wiele wyższej kwocie, dlatego się zdecydowałem i nie żałuję. Również dla mnie euco uzyskało satysfakcjonującą mnie kwotę, choć prawdę mówiąc do końca nie wierzyłem że to się [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2021-01-13
*.11.110.*
Firmę polecił mi szwagier, który również korzystał z usług euco. On był zadowolony u mnie też wszystko było w porządku, więc na pewno będę polecał dalej.
firma zajęła się wszelkimi formalnościami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jest ok
link | zgłoś
2021-01-12
*.11.110.*
U mnie wszystko okej, jestem zadowolona, śmiało mogę zarekomendować!
Dla mnie wszystko w porządku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-01-11
*.11.110.*
U mnie wszystko przebiegło jak należy, nie mogę do niczego się przyczepić. Sama sprawa trwała trochę czasu, ale dosyć długo sie leczyłam, a dopiero po zakończeniu leczenia można było zakończyć sprawę o odszkodowanie. Po drodze dostawałam mniejsze wypłaty, które pomagały mi opłacić rehabilitację na b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław Namysłowski
link | zgłoś
2021-01-04
*.11.110.*
Byłem klientem firmy Euco. Moja spraw zakończyła się w listopadzie. Sama sprawa była prowadzona jakieś 3-4 miesiące. Uzyskano dla mnie należne mi odszkodowanie i zadośćuczynienie z czego jestem bardzo zadowolony. Śmiało mogę polecić, każdemu kto uległ wypadkowi i nie ma siły szarpać się z towarzystw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olek
link | zgłoś
2020-12-21
*.11.110.*
Jestem bardzo zadowolony z usług Europejskiego Centrum Odszkodowań. Wszystko odbyło się poza mną, musiałem tylko dosłać potrzebne dokumenty. Podoba mi się to, że nie płaci się przodem tylko za zakończoną sprawę i to prowizyjnie. To bardzo dobre rozwiązanie, bo dzięki temu firmie zależy na jak na [rozwiń/zwiń]
prowizja od sukcesu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2020-12-18
*.11.110.*
Smutne jest to, że ubezpieczyciele w Polsce mogą traktować nas w taki sposób. Jest to zatrważające. Gdyby nie firmy odszkodowawcze byłoby bardzo ciężko uzyskać należne odszkodowanie. Ja wybrałem firmę EuCO SA i jestem zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2020-12-17
*.11.110.*
Bardzo dziękuję całej firmie euco. Dziękuję pracownikom i dziękuję osobom w terenie. Dzięki nim życie naszej rodziny się całkiem odmieniło. Dziękuję z całego serca za pomoc wraz z moją całą rodziną
wspaniali ludzie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ignacy
link | zgłoś
2020-12-16
*.11.110.*
Polecam każdemu niezdecydowanemu!U mnie wszystko w jak najlepszym porządku!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian W.
link | zgłoś
2020-12-14
*.11.110.*
Porządna firma w której pracują uczciwi ludzie. Bez nich miałbym problem z uzyskaniem takiej kwoty od ubezpieczyciela. Dzięki uzyskanej kwocie mogę się rehabilitować i wkrótce ponownie wrócę do całkowitej normalności.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-12-10
*.11.110.*
Jako klient oceniam wszystko na plus. Wszystko szybko, sprawnie, nie musiałem sam niczym się martwić, tematy były załatwiane za mnie. Dodatkowo nie było opłat wstępnnych a w razie braku sukcesu nic nie musiałbym oddawać.
ile wywalczą tyle mają prowizji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2020-12-08
*.11.110.*
Dwukrotnie korzystałem z usług EuCO, za każdym razem z powodzeniem zakończona sprawa o odszkodowanie, to daje mi prawo do rekomendacji. Byłem zadowolony zarówno z kontaktu ze strony agenta który sprawę spisał jak i z osoby, która docelowo prowadziła moją sprawę. Wszystko na plus
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioletta
link | zgłoś
2020-12-04
*.11.110.*
Wszystko okej, temat mojego odszkowowania został załatwiony pomyślnie.Jestem zadowolona bo wszystko trwało tylko ok 3 miesięcy. Sama na pewno bym sobie tak nie poradziła
szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zosia
link | zgłoś
2020-12-02
*.11.110.*
Mogę pisać tylko w samych superlatywach! Obsługa na najwyższym poziomie, jestem pod wrażeniem tego jak szybko i sprawnie przebiegła moja sprawa. Dziękuję bardzo i szczerze polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-11-25
*.11.110.*
Mam wrażenie, że ubezpieczyciel nie potraktuje nas poważnie, jesli nie skorzystamy z usług pełnomocnika. Tak napewno było u mnie. Gdybym nie zgłosił się do EUCO zostałbym z ręką w nocniku. Polecam skorzystnia z ich usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2020-11-24
*.11.110.*
Wszystko okej, temat zakończył się bez angażowania mnie, jestem bardzo zadowolony i będę polecał.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena S.
link | zgłoś
2020-11-23
*.11.110.*
Nikomu nie życzę tego co przeżyłam. Przez wypadek moje życie się złamało. Ubezpieczyciel wypłaciła kilka tysięcy, które na tamten moment i w mojej sytuacji było kroplą w morzu potrzeb. Na szcześćie na mojej drodze pojawiła się firma euco i dzięki temu, mogłam być już spokojna o swoją przyszłośc fina [rozwiń/zwiń]
pomoc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek Urbanek
link | zgłoś
2020-11-20
*.11.110.*
Jestem zadowolony z usług kancelarii euco. Kasa za poprowadzenie płatna dopiero na koniec i tylko w przypadku wygrania sprawy (tak jak to było u mnie) i co tu dużo mówić - prawnik kosztowałby w moim przypadku krocie, a takich pieniędzy po prostu niemiałem. Jestem zadowolony z rezultatu Tomek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izotop
link | zgłoś
2020-11-18
*.11.110.*
Polecam najlepszą firmę odszkodowawczą w Polsce czyli Euco. Mają całą kancelarię i świetnych mecenasów, ogarną każdy temat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2020-11-17
*.11.110.*
Jestem zadowolony i będę polecał. Uzyskałem z EUCO 15000 zamiast 3000zł więc różnica jest ogromna a jak mam pieniądze na rehabilitację
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktoria
link | zgłoś
2020-11-17
*.11.110.*
Po wypadku na początku tego roku miałam ogromne problemy ze zdrowiem. Długie leczenie, później rehabilitacja, ciągłe przedłużanie L4, a ubezpieczyciel przyznał mi 4.000 zł...załamałam się. Na szczęście przyjaciółka powiedziała mi o euco i poleciła znajomego agenta. Gdyby nie euco miałabym same długi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2020-11-13
*.11.110.*
polecam, ja osobiście jestem bardzo zadowolona. 0 użerania się z ubezpieczycielem a pieniądze wywalczone z oooogrooomną górką.
Zapłata od sukcesu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Polecam
link | zgłoś
2020-11-10
*.11.110.*
Polecam firmę euco i daję jej 10/10! Jestem zadowolony i skorzystałbym drugi raz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartłomiej
link | zgłoś
2020-11-09
*.11.110.*
Byłem klientem euco kilka lat temu. Teraz z ich usług musiała skorzystać również moja żona z rodzeństwem - wszyscy zarówno oni jak i ja jesteśmy zadowoleni z prowadzenia sprawy i z ostatecznego wyniku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktor
link | zgłoś
2020-11-06
*.11.110.*
Bardzo jesteśmy z żoną zadowoleni i wszystkim serdecznie polecamy korzystanie z usług eucopejskiego centrum odszkdowań. Byliśmy bardzo dobrze traktowani zarówno przez agenta jak i przez pracowników centrali. Z całego serca Wam polecamy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient euco
link | zgłoś
2020-11-04
*.11.110.*
Moja sprawa już się właśnie skończyła i wszystko przebiegało w najlepszym porządku. Polecam serdecznie wszystkim, którzy ulegli wypadkowi i potrzebują pomocy a uwierzcie mi że Euco uzyskało dużo więcej niż ja bym uzyskał, bo mi zaproponowali dużo niższą kwotę.
wszytsko odbyło się na poziomie i profesjonalnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JustineT
link | zgłoś
2020-11-02
*.247.180.*
Pobierają 15% od uzyskanego odszkodowania, to zaś potrafią wywalczyć sporo wyższe od oferowanych przez ubezpieczycieli. Bardzo sprawiedliwe i fair podejście, polecam
profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kami
link | zgłoś
2020-11-02
*.99.105.*
Profesjonaliści w swoim fachu, sprawa załatwiona praktycznie od ręki bo w raptem 2 miesiące. Zdecydowanie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon Wilkosz
link | zgłoś
2020-10-27
*.11.110.*
Wszystko okej, polecam. Gdybym miał wybierać skorzystałbym drugi raz.
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2020-10-27
*.11.110.*
Moja sprawa zakończyła się w zeszłym miesiącu, pieniądze mam już na koncie. To moja druga sprawa jaka prowadziło EuCO. Pierwszą na początku zgłosiłem sam uzyskując 2k. EuCO uzyskało 17k! To się nazywa różnica prawda? Tym razem od razu skorzystałem z usług EuCO. Bez chwili zastanowienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomaszek
link | zgłoś
2020-10-26
*.253.206.*
Polecam, dobrze wywiązali się z powierzonej im sprawy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joasia
link | zgłoś
2020-10-26
*.253.206.*
Polecam! Bardzo dobry kontakt zarówno z doradcami jak i centrala oraz czytelna umowa bez ukrytych kosztów itp. kruczków prawnych. Udało im się uzyskać całkiem pokaźne odszkodowanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martin
link | zgłoś
2020-10-26
*.247.180.*
5/5 - szybko, skutecznie i profesjonalnie zdobyli dla mnie lepsze warunki odszkodowania i renty, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwo
link | zgłoś
2020-10-20
*.8.152.*
Skorzystałem z usług i jestem na prawdę bardzo zadowolony. Mógłbym mówić w samych superlatywach - szybkość działania, profesjonalizm, zaangażowanie pracowników centrum w sprawę - wszystko to na najwyższych europejskich standardach! Polecam z czystym sumieniem EuCO wszystkim niezdecydowanym.
działają ekspresowo i profesjonalnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
FurmanKa
link | zgłoś
2020-10-19
*.99.105.*
Pani Joanna z Krakowskiego oddziału potrafi czynić cuda, udało się jej odzyskać odszkodowanie w sprawie której nie chcieli się podjąć inni prawnicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kupicha
link | zgłoś
2020-10-19
*.110.114.*
Wiedzą co robią, odszkodowanie zdobyli spore a do tego zadośćuczynienie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony
link | zgłoś
2020-10-18
*.253.206.*
Dobrze wykonana robota, pieniądze już na koncie, polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
O_Maczek
link | zgłoś
2020-10-18
*.120.211.*
Wywiązali się z umowy, odszkodowanie wywalczyli konkret, kontakt z osobistym doradcą bezproblemowy i szybki. polecam!
robią co do nich należy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosiaczek
link | zgłoś
2020-10-18
*.110.114.*
W 6 miesięcy ogarnęli kwestię odszkodowania po moim wypadku w pracy, ponoć mega szybko jak na tego typu sprawę. 100% polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KKwieczorek
link | zgłoś
2020-10-12
*.247.180.*
polecam w 100%, zdobyli dla mnie naprawdę wysokie odszkodowanie wbrew temu co twierdziła ubezpieczalnia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
FiguraR
link | zgłoś
2020-10-11
*.244.214.*
Wykonali kawał świetnej roboty odzyskując dla mnie odszkodowanie od ubezpieczyciela który nie chciał wypłacić absolutnie nic. Fachowcy z dużą dozą emptaii wobec innych, zapewnili mi nie tylko wsparcie finansowe ale i wielkie wsparcie psychologiczne w trakcie procesu roszczeniowego. Polecam z całego [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm, szybkość, empatia pracowników
problemy z dodzwonieniem się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julka
link | zgłoś
2020-10-11
*.110.114.*
Wywalczyli dla mnie o 40 tysięcy większe odszkodowanie, i to po odjęciu ich 15% prowizji!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2020-10-08
*.11.110.*
Bez wątpienia najlepsza firma odszkodowawcza w Polsce. Jestem bardzo zadowolony i bez wątpienia nie zawahałbym się ani chwili przy kolejnym wyborze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karaś
link | zgłoś
2020-10-08
*.246.208.*
Dobra firma, w pełni wywiązali się z tego co oferowali, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Happy Klientka
link | zgłoś
2020-10-08
*.253.206.*
Specjaliści od odzyskiwania odszkodowań, lata doświadczenia tylko o tym świadczą. Uzyskali dla mnie prawie 5x tyle co oferował ubezpieczyciel
bardzo rzetelni, czytelna umowa, skuteczność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiola
link | zgłoś
2020-10-06
*.11.110.*
Cieszę się, że trafiłam na Pana Kamila, agenta euco. To on uświadomił mi, że po wypadku należy mi się zarówno zadośćuczynienie jak i odszkodowanie i zwrot wszystkich poniesionych kosztów. Będę polecać tę firmę wszystkim poszkodowanym i rodzinom ofiar.Jestem w 100% zadowolona i dziękuję za wszystko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2020-10-01
*.11.110.*
Zadowolenie w 100 %, zarówno moje, jak i mojej rodziny. Ubezpieczyciel zaproponował mi duuużo mniej niż to co wywalczyło EuCO. Kontakt z Panią prowadzącą w porządku, przelew już do mnie dotarł, sprawa zakończona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kliencik
link | zgłoś
2020-09-29
*.11.110.*
Jeśli nie macie chęci i czasu użerać się z ubezpieczycielem, chcecie uzyskać możliwie najwyższe odszkodowanie czy zadośćuczynienie - odpowiedź może być tylko jedna EUCO! Polecam wszystkim serdecznie, firma robi kupę dobrej roboty! Polecam!!!!!!!!!!
Super firma
żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-09-28
*.11.110.*
Wszystko w jak najlepszym porządku. Cała sprawa trwała niecałe 4 miesiące, kasa już na koncie.
szybko działają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luiza W.
link | zgłoś
2020-09-28
*.11.110.*
Moja sprawa zakończyła się powodzeniem i jestem zadowolona. Będę wszystkim polecać, bo to bardzo profesjonalna firma z własną kancelarią prawną i sporym doświadczeniem. Polecam
spore zaplecze kancelaryjne
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-09-23
*.11.110.*
Polecam firmę EuCO każdej osobie poszkodowanej. Pomogą we wszystkim!
pomagają we wszystkich ważnych sprawach
same plusy :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igor
link | zgłoś
2020-09-21
*.11.110.*
Skorzystałem z usług firmy na początku tego roku. W lipcu zakończyłem leczenie i mam już kasę na koncie. Jestem mega zadowolony i serio wszystkim polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pati
link | zgłoś
2020-09-20
*.253.206.*
Profesjonalne podejście, bardzo miły agent oraz zadowalające wyniki. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Topola
link | zgłoś
2020-09-20
*.120.211.*
Dobra firma, bardzo poważne podejście do klienta oraz świetne wyniki, czego chcieć więcej.
skutecznosć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Albionka
link | zgłoś
2020-09-18
*.110.114.*
W firmie w której pracuję parę osób korzystało z ich usług. Ostatnio sama miałam okazję być zmuszoną do skorzystania z ich usług. Wszystko poszło sprawnie, efekt końcowy w postaci kwoty odszkodowania bardzo mile mnie zaskoczył. Polecam
profesjonalizm, doświadczenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-09-18
*.11.110.*
Polecam Wam firmę EuCO i dziękuję za pomoc udzieloną mi i mojej rodzinie. Warto znać swoje prawa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2020-09-17
*.11.110.*
własnie dostałem kasę i jestem zadowolony. Wszystko okej i bez większych problemów.Pozdrawiam Jarek
kasa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesia
link | zgłoś
2020-09-16
*.11.110.*
Polecam najlepszą firmę odszkodowawczą euco. Mój wypadek obsłużyli w sposób rzetelny i profesjonalny. Jestem bardzo zadowolona :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iza
link | zgłoś
2020-09-15
*.11.110.*
Pierwszą transzę pieniędzy otrzymałam już po 3 tygodniach od podpisania umowy, później kolejne dopłaty. Cała sprawa zamknęła się w 3 miesiące, jestem maga zadowolona i polecam każdemu, kto nie chce sam pałować się z Ubezpieczycielem a później martwić się zaniżoną kwotą odszkodowania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sara
link | zgłoś
2020-09-15
*.11.110.*
Jestem przekonana, że euco to najlepsza firma odszkodowawcz, pomogli mi wtedy gdy inna lokalna, mała firemka prawie spaliła moją sprawę! Uzułełnili dokumenty i udowodnili, że wypadek bardzo negatywnie wpłynął na moje życie.
najlepsza firma
jestem zadowolona w każdym aspekcie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DorotaM
link | zgłoś
2020-09-14
*.253.206.*
Bardzo mili pracownicy, w ramach jednego spotkania podpisaliśmy umowę i przekazaliśmy wymagane dokumenty. Po pięciu miesiącach sprawa dobiegła końca, uzyskali bardzo fajne odszkodowanie. Dobra firma, polecam!
szybkość reakcji, profesjonalizm, skuteczność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szpaczek
link | zgłoś
2020-09-13
*.26.77.*
Niska prowizja pobierana po pomyślnym zakończeniu sprawy. Odszkodowanie wywalczyli sporo wyższe od zakładanego przez ubezpieczalnię, gorąco polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukas
link | zgłoś
2020-09-10
*.120.211.*
Pełen profesjonalizm! Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał P.
link | zgłoś
2020-09-10
*.110.114.*
Bardzo dobra firma, od pierwszego kontaktu czuć, że znają się na tym co robią. Udowadniają to swoją skutecznością!
Skuteczność, szybkość działania, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2020-09-07
*.11.110.*
O firmie euco dowiedziałam się od mojej znajomej z pracy. Sama korzystała z ich usług i była bardzo zadowolona. Nieszczęśliwie dla mnie w 2018 roku mój syn uległ poważnemu wypadkowi. Kilka miesięcy spędził w szpitalu, później dramat rehabilitacji, ciężkie próby powrotu do zdrowia. I największy drama [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-09-04
*.11.110.*
Mam dobre zdanie o Euco. Właśnie otrzymałam przelew. Wynagrodzenie pobrane od sukcesu co jest dla mnie dużym plusem, ponieważ uważam, że zrobili wszystko, żeby uzyskać jak najwięcej. Ogólnie wszystko okej, jakbym miała wybierać jeszcze raz to wybrałabym tak samo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin Maj
link | zgłoś
2020-09-02
*.11.110.*
W mojej ocenie EuCO to najlepsza firma odszkodowawcza. miałem wątpliwą przyjemność z inną firmą odszkodowawczą, której nazwy nie chcę przywoływać. Gdyby EuCO nie przejęło mojej sprawy, nie wiem jak by się wszystko zakończyło...na szczęście Pan Jacek z Poznania pomógł mi dotrzeć do Europejskiego Cent [rozwiń/zwiń]
uważam że to najlepsza firma bez wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-09-01
*.11.110.*
Bardzo serdecznie wszystkim polecam. Ja i moja rodzina jesteśmy bardzo zadowoleni z pomocy jakiej udzieliło nam euco. Wspaniały agent Marek, który wspierał nas gdy tego potrzebowaliśmy, wspólnie z nami kompletował dokumenty i je wypełniał. Cudowna Pani Ewelina z centrali - bardzo Wam wszystkim dzięk [rozwiń/zwiń]
jestem bardzo zadowolona i wdzięczna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcik
link | zgłoś
2020-08-31
*.120.211.*
bardzo dobra firma, sprawnie działają i są skuteczni
szybkość, serdeczność ze strony pracowników, efekty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cczarek
link | zgłoś
2020-08-28
*.246.208.*
Od początku współpracy wszystkob yło jasno przedstawione, od wysokości prowizji przez przewidywany czas toczenia się sprawy po przeidywany czas wypłąty środków. Polecam! Taka współpraca to czysta przyjemność!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
OlgaM
link | zgłoś
2020-08-25
*.138.209.*
Bardzo miły i fachowy doradca, z łatwością wyjaśnił mi jak będzie przebiegać cała sprawa odszkodowawcza. Po przekazaniu dokumentów dawał znać co jakiś czas w miarę postępów, dziś pzrekazał mi radosne wieści że ubezpieczyciel ugiął się i postanowił wypłacić wyższe odszkodowanie. Dziękuję!
Skuteczność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony Klient
link | zgłoś
2020-08-25
*.11.110.*
Super firma na medal się spisali. Nie wiem co zrobiłbym, gdybym nie spotkała na swojej drodze Pana Michała z euco. Dzięki niemu uzyskałem nareszcie należyte odszkodowanie i ze spokojem mogę myśleć o mojej przyszłości. Polecam wszystkim niezdecydowanym.
pomogli mi jak nikt
super firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lilka
link | zgłoś
2020-08-21
*.120.211.*
NIe do końca mogłam uwierzyć jak zobaczyłam jaką kwotę udało im się odzyskać od ubezpieczyciela. Jedyn minus to czas dzialania ale to podobno wina ubezpieczyciela byla. Polecam z całego serca!
Skuteczńość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-08-20
*.253.206.*
Czasami trudno było się dodzwonić ale pewnie mają sporo ruchu teraz i jeszcze ten wirus. Polecam gorąco bo mimo trudnej sytuacji uwinęli się ze sprawą mojego wypadku w niecałe dwa miesiące. Pozdrawiam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika Radziwolska
link | zgłoś
2020-08-20
*.99.105.*
Gorąco polecam, bardzo mi pomogli, jestem pewna że każdemu mogą!
Robią co mogą by pomóc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek Orłowski
link | zgłoś
2020-08-19
*.120.211.*
16 lat doświadczenia, to widać i czuć po tym jak działają. Pracownicy sprawni, konkretni i zawsze bardzo mili, chcesz odzyskać pieniądze które wiesz, że ci się należą? Idź do EuCO, oni o to zadbają. Polecam w 100%!
Profesjonalizm zarówno w podejściu do klienta jak i rozwiązywaniu spraw
Czasem trudno się dodzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2020-08-17
*.11.110.*
Moim zdaniem firma EuCO jest obecnie najlepszą firmą odszkodowawczą w Polsce i nie tylko. Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania wszystkich pracowników firmy. Śmiało mogę polecić EuCO, ponieważ zaufałem jej w 100% i się nie zawiodłem a wręcz przeciwnie - było jeszcze lepiej n [rozwiń/zwiń]
Bardzo profesjonalne podejście do Klienta
brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-08-17
*.11.110.*
Ja jestem bardzo zadowolona z usług Europejskiego Centrum. Porządna i rzetelna firma, która posiada własną kancelarię i potrafi pomóc każdemu.
super pomocna firma
trzeba dzwonić na centralę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lola
link | zgłoś
2020-07-31
*.11.110.*
Najlepsza firma odszkodowawcza w Polsce. Nie mogłabym lepiej trafić. Szczególne podziękowania dla Pani Kasi :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek Kowalko
link | zgłoś
2020-07-23
*.11.110.*
Polecam firmę europejskie centrum odszkodowań, ja jestem zadowolony z tego jak się zajęli moim wypadkiem. Wszystko było i kontakt, i pieniądze. polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aśka
link | zgłoś
2020-07-22
*.11.110.*
Jeśli pytacie o firmę odszkodowaczą to TYLKO EuCO. Pomagają naprawdę kompleksowo, znają się na swojej pracy i wywalczają NAJWYŻSZE kwoty zadośćuczynień i odszkodowań. Polecam z czystym sumieniem, bo pomogli mi w sposób profesjonalny i rzetelny.
Znają się na temacie jak nikt inny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2020-07-20
*.11.110.*
Euco to firma która od ponad 15 lat kształtuje rynek odszkodowań. Czy można znaleźć lepszego pełnomocnika do reprezentowania nas w sprawie o odszkodowanie? Ja zaufałam i nie żałuję - obsłużono mnie w sposób profesjonalny i bardzo rzeczowy. Dlatego z czystym sumieniem mogę polecić firmę odszkodowawcz [rozwiń/zwiń]
Ogromne doświaczenie, firma zatrudnia samych profesjonalistów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-07-14
*.11.110.*
Z czystym sumieniem polecam! Zachęcam do korzystania z usług najlepszych :)
rzetelna firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2020-07-08
*.11.110.*
właśnie zakończyła się moja sprawa i otrzymałam należne mi odszkodowanie. Firma euco wywalczyła dla mnie pieniądze o których mogłam tylko pomarzyć :)
same plusy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2020-07-07
*.11.110.*
Korzystałam z pomocy firmy w zeszłym roku. Sprawa zakończona powodzeniem, wszystko w porządku, śmiało mogę polecić ich usługi i zachęcić do skorzystania z ich pomocy.
Pomocna firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2020-07-06
*.11.110.*
Polecam firmę euco, mi pomogli to pomogą i Wam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-07-01
*.11.110.*
Polecam firmę EUCO wszystkim poszkodowanym w wypadkach komunikacyjnych. Byłem klientem dwukrotnie. Niestety tak się w życiu zdarzyło. EUCO zajęło się moją sprawą bardzo profesjonalnie i wywalczyło dla mnie odszkodowanie.
jestem zadowolony
żadnych minusów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Władysława
link | zgłoś
2020-06-25
*.11.110.*
Moja sprawa była wyjątkowo skomplikowana bo w grę wchodziła również sprawa karna. Euco pomogło jednak we wszystkim. W sprawie karnej, w kwestii uzyskania dokumentów i negocjowania z ubezpieczycielem. Jestem bardzo zadowolony, że wynagrodzenie pobrali dopiero po uzyskaniu pieniędzy, nic nie płaciłem [rozwiń/zwiń]
pieniądze po zakończonej sprawie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucjan
link | zgłoś
2020-06-24
*.11.110.*
Jestem pod ogromnym wrażeniem pracy jaką wykonała firma EUCO. Wszystko zostało załatwione bezpośrednio przez nich. Na bieżąco informowali mnie o tym, na jakim etapie jest sprawa i co odpisuje ubezpieczyciel. Tłumaczono mi wszystko cierpliwie i jestem niezwykle zadowolony z pracy Pani Eweliny w centr [rozwiń/zwiń]
w pełni profesjonalna firma. Sami zawodowcy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zazu
link | zgłoś
2020-06-18
*.11.110.*
Jestem zadowolony i polecam wszystkim, będziecie zadowoleni, szczególnie jeśli nie macie kasy na prawnika
spoko firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-06-17
*.11.110.*
Chcę się z Wami podzielić moją historią. Miałam naprawdę poważny wypadek i w ogóle nie myślałam o kasie, tylko o tym czy jeszcze kiedyś wrócę do pełnej sprawności. Nigdy z mężem nie narzekaliśmy na brak pieniędzy, dlatego udało się szybko załatwić dla mnie rehabilitację - niestety bardzo wymagającą [rozwiń/zwiń]
dobrzy ludzie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ekspert
link | zgłoś
2020-06-16
*.11.110.*
Firma EuCO działa na polskim rynku już ponad 15 lat. Jest spółką poważną, notowaną na giełdzie. Wprowadza różne innowacje, posiada własną kancelarię Radców Prawnych. Jest firmą rzetelną, której pracownicy posiadają lata doświadczenia i wiedzą jak pomóc klientom spółki. Tak na prawdę wszytstkie małe [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm na najwyższym poziomie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-06-16
*.11.110.*
Polecam super firma pomogła mi i mojej rodzinie w uzyskaniu pieniędzy po wypadku. Kazdemy mogę z czystym sumieniem polecić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-05-29
*.241.66.*
Polecam wszystkim niezdecydowanym. Warto skorzystać z pomocy profesjonalistów, którzy wiedzą z czym się "to je".
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iza
link | zgłoś
2020-05-26
*.241.66.*
polecam firmę euko, bardzo mi pomogli i jestem bardzo zadowolona
pomoc we wszytskim
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2020-05-21
*.241.66.*
Wszystko okej, możecie śmiało korzystać z usług tej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gość
link | zgłoś
2020-05-15
*.241.66.*
Miałem ogromne szczęście, że natknąłem się na firmę euco. Jestem bardzo zadolowony z obsługi mojej sprawy - profesjonalni i chętni do pomocy ludzie to siła tej firmy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Laura
link | zgłoś
2020-05-11
*.241.66.*
Super specjaliści, zaangażowani w 100% w moją sprawę. Gdybym miała podjąć decyzję jeszcze raz, wybrałabym EuCO. Śmiało mogę polecić wszystkim, którzy chcę zostać obsłużeni w sposób profesjonalny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Inga
link | zgłoś
2020-05-07
*.241.66.*
Bardzo sprawnie zajęli się moją sprawą, większość dokumentów pozyskali samodzielnie, mnie pozostało tylko czekać na decyzję ubezpieczyciela. Negocjacje trwały kilka tygodni o czym byłam uprzedzona, ale koniec końców jestem bardzo zadowolona z ugody jaką w moim imieniu zawarło euco. Polecam każdemu, [rozwiń/zwiń]
sprawa załatwiona komplekosowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agata
link | zgłoś
2020-05-04
*.184.79.*
Dla mnie rewelacja!Szkoda, że do nich wcześniej się nie zgłosiłam.Naprawdę profesjonalnie poprowadzili sprawę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PanPal
link | zgłoś
2020-05-04
*.241.66.*
Generalnie byłem zaskoczony, że tak dobrze poszło im załatwianie mojej sprawy. Byłem pasażerem, kolega który kierował spowodował wypadek. Połamałem się dosyć mocno, ale jako że nie chciałem robić koledze problemów, nie zgłaszałem tego nigdzie, żeby dostać kasę. Pół roku po wypadku, od agenta euco do [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marili
link | zgłoś
2020-04-30
*.60.129.*
Można na nich polegać. Moją sprawę załatwili naprawdę dobrze. Kwota przerosła moje oczekiwania.Także polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
flin
link | zgłoś
2020-04-29
*.184.72.*
Udało się odzyskać odszkodowanie i to dzięki WAM! Dzięki wielkie i polecam tą firmę! Nie ma lepszych!
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-04-24
*.241.66.*
Na euco trafiłam dzięki sąsiadce, która poleciła mi tę firmę. Początkowo byłam sceptycznie nastawiona, nie wierzyłam, że cokolwiek mi się należy, skoro tak w decyzji napisała osoba z towarzystwa ubezpieczeniowego. Nie wyobrażacie sobie jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się, że euco uzyskało d [rozwiń/zwiń]
uzyskali pieniądze, mimo że ubezpieczyciel mi odmówił
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-04-23
*.241.66.*
Wszystko okej, uzyskano dla mnie pieniądze za wypadek i za utracony dochód i koszty jakie poniosłem w związku z wypadkiem. Polecam wszystkim ofiarom wypadków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2020-04-20
*.241.66.*
Polecam, jestem mega zadowolony. Profesjonalna firma, która wie jak podejść do tematu. Niewątpliwym plusem jest własna kancelaria! Pomogli również w sprawie karnej na której próbowano uznać syna za sprawcę i to wszystko w ramach umowy bez dodatkowych opłat.
uczciwa firma
nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-04-18
*.36.229.*
Polecam Euco. Skorzystalam ja i moja rodzina. Kazdy byl zadowolony. Pofesjonalne podejscie do klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-04-17
*.241.66.*
Kochani, pisze całkiem szczerze. W życiu nie spotkałam się z tyloma dobrymi ludźmi na raz! Cudowni ludzie, którzy byli pomocni na każdym etapie sprawy. Uzyskiwali dokumenty, pisali pisma i ze spokojem wszystko mi wytłumaczyli. Jestem zachwychona i z całego serca dziękuję
ogromna pomoc
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Estera
link | zgłoś
2020-04-06
*.241.66.*
Firmę poleciła mi koleżanka, która była zadowolona z usług firmy EuCO. Teraz ja polecam znajomym. Super firma, profesjonalne podejście do Klienta i na prawdę ogromna wiedza pracowników firmy.
wszystko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2020-04-01
*.241.66.*
Obecnie najlepsza firma odszkodowawcza w Polsce, całkowity numer jeden pozostawijacy konkurencję daleko w tyle. Polecam, bo jestem bardzo zadowolony. Tylu profesjonalistów w jednym miejscu nie często się spotyka.
Są po prostu najlepsi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
janekM
link | zgłoś
2020-03-31
*.60.148.*
Poziom obsługi wysoki.Tłumaczą co i jak.W razie czego wszystkiego można się dopytać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
majka
link | zgłoś
2020-03-31
*.184.88.*
Jest ok. Najważniejsze, że cała sprawa pozytywnie się zakończyła. 6 miesięcy wszystko trwało.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga
link | zgłoś
2020-03-30
*.184.66.*
jestem pod ogromnym wrażeniem , że pomogli mi w trudnej sytuacji . na pewno polecę was moim moim sąsiadkom z osiedla
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ewka
link | zgłoś
2020-03-30
*.60.134.*
I wszystko dobrze załatwione.Dobrze, że zdecydowałam się na taką pomoc.Teraz każdy grosz się przyda!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2020-03-29
*.184.75.*
POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOGLI MI!!!!!!!!!!! JAK UBEZPIECZYCIEL NIE CHCE WYPŁACIĆ PIENIĘDZY, TO TRZEBA IŚĆ DO NICH JAK WY DYM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zośka
link | zgłoś
2020-03-29
*.60.131.*
Dla mnie firma naprawdę rewelacja. Nie ma się do czego przyczepić. Spisali się na medal i faktycznie wywalczyli sporą kwotę. Polecam ich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alex
link | zgłoś
2020-03-25
*.241.66.*
Ludzie polecam jak nie wiem co! Jestem zadowolony i gdybym miał skorzystać jeszcze raz to nie zawahałbym się nawet chwili. Wszystkie tematy ogarnęli za mnie.
mega firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-03-19
*.8.107.*
Polecam Euco. Jestem zadowolony z ich usług. Sprawnie i szybko uzyskane odszkodowanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2020-03-17
*.241.66.*
Jestem bardzo zadowolona z tego w jaki sposób zostałam obsłużona. Agent, Pan Tomek był niezwykle cierpliwy i pomocny ka każdym etapie, był przy mnie również w sądzie co niezwykle mi pomogło. Informował mnie o wszystkim na bieżąco. Z czystym sumieniem mogę polecić!
same plusy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidia
link | zgłoś
2020-03-16
*.8.107.*
Uwazam, ze Euco jest jedna z najlepszych firm na rynku. Maja bardzo prpfeajonalne podejscie do klienta. Odzyskalam swoje odszkodowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-03-10
*.8.107.*
Polecam Euco. Bardzo profesjonalne podejscie do klienta. Agent rozwial moje watpilowsci na poczatku. Prowadzenie sprawy na duzy plus.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ida
link | zgłoś
2020-03-09
*.241.66.*
Generalnie wszystko na plus. Trochę się bałam, że taki moloch może nie zająć się moja sprawą, ale bardzo się pomyliłam, wszystko było okej, pieniądze otrzymałam i jestem bardzo zadowolona
poważne podejście do sprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2020-03-04
*.8.107.*
Polecam Euco. Wszystko sprawnie i terminowo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2020-03-02
*.241.66.*
Bardzo jestem zadowolony, zgłosiłem sprawę sam, ale wielkie nic z tego było. EUCO zajęło się sprawą i nagle mi się kasa należy! Wiedzą jak poprowadzić sprawę i jak uzyskać odszkodowanie.
uzyskali odszkodowanie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2020-02-29
*.60.155.*
Walka z ubezpieczycielem dobiegła końca.Wszystko musiał zwrócić.Cieszę się z pozytywnego zakończenia sprawy.Zostało to załatwione MEGA profesjonalnie, choć trochę to trwało.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
baki
link | zgłoś
2020-02-29
*.184.73.*
JEST OK . POLECAM EUCO . POMOC SZYBKA I SOLIDNA. ODSZKODOWANIE WYSOKIE I W WSZYSTKO SAMI ZAŁATWILI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lika
link | zgłoś
2020-02-29
*.60.140.*
Bardzo dobrze i skutecznie załatwili moją sprawę.5 gwiazdek im się naprawdę należy!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wika
link | zgłoś
2020-02-28
*.60.142.*
Moja opinia o tej firmie jest bardzo pozytywna.Nie ma się do czego przyczepić.Infolinia ok, wszystko załatwiłam, agent ok, niezwykle miły i odszkodowanie odzyskane, więc uznaję współpracę za duży sukces!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lidka
link | zgłoś
2020-02-28
*.178.97.*
POLECAM!Szybko się uwinęli.Ubezpieczyciela zagonili w róg i musiał dać odszkodowanie!
profesjonalnie działają; są w całej Polsce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DK
link | zgłoś
2020-02-27
*.60.129.*
Wszystko spoko.Bardzo dobrze, że są taki firmy. Przynajmniej ubezpieczyciele nie są bezkarni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2020-02-26
*.8.107.*
Wszystko super. Zawarta ugoda na kwote bardzo satysfakcjonujaca. Na pewno polece w przyszlosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgosia
link | zgłoś
2020-02-26
*.241.66.*
Jestem bardzo zadowolona, agent bardzo mi pomógł, wspierał mnie w ciężkich momentach. Polecam każdemu, kogo spotkało nieszczęście i uległ wypadkowi. Pamiętajcie, że nie jesteście sami!
bardzo pomocni ludzie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martyna
link | zgłoś
2020-02-24
*.47.7.*
ZROBILI NAPRAWDĘ DOBRĄ ROBOTĘ.POLECAM!
DOBRY AGENT
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-02-21
*.8.107.*
Z czystym sumieniem polecam Euco. Uwazam, ze jest to firma z narzuconymi wysokimi standardami obslugi klienta. Nie spodziewalam sie takiego profesjonalizmu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2020-02-21
*.241.66.*
Euco pomogło mi już kilka lat temu. Byłam zadowolona, ale mimo wszytko miałam nadzieję, że więcej nie będę musiała korzystać z ich usług - z wiadomych względów. Ale jak to w życiu, nie zawsze bywa tak jakbyśmy tego sobie życzyli. Szczęście w nieszczęściu nadal miałam numer do agenta euco, który po [rozwiń/zwiń]
pomocni ludzie
nie zawsze dodzwoniłam się na infolinię
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2020-02-20
*.8.185.*
Dzięki firmie Euco uzyskałam swoje pieniądze. Profesjonalne podejście do klienta. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2020-02-19
*.241.66.*
Rzetelna firma, poważnie traktująca poszkodowanych i ich rodziny. Byłam bardzo zadowolona zarówno z obsługi agenta jak i pracowników Centrali. Z czystym sumieniem mogę polecić.
+++
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Abatu
link | zgłoś
2020-02-18
*.8.185.*
Polecam Euco. Wszystko jak najbardziej na plus. Kontakt na kazdym etapie sprawy, wszystko wyjasnione i zalatwione w pelni profesjonalnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga Z.
link | zgłoś
2020-02-18
*.241.66.*
Jestem bardzo zadowolona z tego w jaki sposób zostałam obsłużona. Agent, Pan Tomek był niezwykle cierpliwy i pomocny ka każdym etapie, był przy mnie również w sądzie co niezwykle mi pomogło. Informował mnie o wszystkim na bieżąco.
wspaniały agent
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala
link | zgłoś
2020-02-17
*.128.61.*
Firma bardzo mi pomogła, udało się wywalczyć więcej niz zakładałam. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paula
link | zgłoś
2020-02-13
*.241.66.*
Polecam z czystym sumieniem. Gdybym miała wybierać drugi raz, wybrałabym EuCO
profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teodora
link | zgłoś
2020-02-12
*.8.185.*
Polecam Euco. Wygrana super kasa. Nie mialam srodkow na prawnika. Euco rozlicza prowizje tylko jesli uzyska srodki. Dla mnie to super wyjscie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2020-02-12
*.241.66.*
Polecam wszystkim, mili ludzie, pomogli ze wszystkim, nawet wyciągnęli dokumenty od lekarza. Sam już nie miałem na wszystko siły, a ubezpieczyciel chciał mnie zrobić w bambuko. Jestem teraz zadowolony.
uzyskali dokumenty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Kałamaga
link | zgłoś
2020-02-10
*.241.66.*
Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Cudowny agent euco, który cierpliwie i spokojnie wszystko nam wyjaśnił i we wszystkim pomógł. Polecam wszystkim swoim znajomym, polecam i Wam
Pełen profesjonalizm i zaangażowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kwiatek
link | zgłoś
2020-02-04
*.128.61.*
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę EuCO. Kompleksowa obsługa agenta, a potem centrali. Pokierowali sprawą sprawnie i szybko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aniz
link | zgłoś
2020-02-03
*.87.147.*
Jestem bardzo zadowolona, ze trafilam do euco. Agent ustali ze mna na poczatku wysokosc prowizji, ktora zostanie pobrana dopiero z odszkodowania. Super wyjscie bo nie bylo mnie stac by cos placic z gory. Kasa wyplacona w terminie. Bardzo polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Europejskie Centrum Odszkodowań Opinie