Opinie o Europejskie Centrum Odszkodowań

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 289
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Ubezpieczenia

Strona internetowa:
www.euco.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Lidka
link | zgłoś
2020-01-29
*.87.147.*
Polecam euco. Poprowadzili moja sprawe w sadzie przeciwko ubezpieczlni. Bardzo profesjonalne podejscie do klienta. Sprawa trwala dlugo ale zakonczyla sienpozytywnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2020-01-29
*::1e:*
Bardzo przydatne informacje. Moja siostra jakiś czas temu brała udział w stłuczce i miała później masę kłopotów, myślę że gdyby wtedy wiedziała wszystko to co oferuje euco, oszczędziłoby to wielu nieprzyjemności. Toteż - polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
embedka
link | zgłoś
2020-01-29
*.24.119.*
Duże zainteresowanie sprawą, pomoc rzetelna w każdej sprawie. Na prawdę warto polecać innym znajomym. Duże zaangażowanie w sprawę oraz indywidualne podejście do klientów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta Wyszyńska
link | zgłoś
2020-01-29
*.111.246.*
Bardzo rzetelna i profesjonalna firma. W tamtym roku miałam problem z ubezpieczycielem, który wypłacił mi za niskie odszkodowanie. Zgłosiłam się do EUCO z prośbą o pomoc. Odzyskali należne mi pieniądze w bardzo krótkim czasie bez większych problemów. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kondzik
link | zgłoś
2020-01-29
*::958:*
Naprawdę profesjonalna obsługa klienta. Miałam wypadek, to firma, nie dość, że pomogła załatwić mi wszelkie formalności prawne, to jeszcze dostałam auto zastępcze. Dodatkowo ubiegałam się o wyższe odszkodowanie i dostałam je bez problemu, dzięki firmie euco. Jest to naprawdę rzetelna firma, która db [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Ania
link | zgłoś
2020-01-29
*::958:*
Od czasu ostatnie stłuczki prowadziłam bezskuteczną walkę z firmą ubezpieczeniową, która po prostu robiła sobie żarty nie chcąc wypłacić mi odszkodowania z OC sprawcy. Dzięki Kancelarii euco dostałam całą potrzebną kwotę bez stresu i kłopotów. A ubezpieczalnia do tego zapłaciła jeszcze w sądzie +50 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
norbi
link | zgłoś
2020-01-29
*.24.119.*
Możliwość uzyskania odszkodowania w bardzo krótkim czasie - w przypadku nakazu zapłaty (wydawanego już w 3 mieiące od wniesienia sprawy) ubezpieczyciel często nie chce już walczyć i wypłaca znaczną część odszkodowania bez wyroku. Nie obiecują gruszek na wierzbie i biorą tylko sprawy, w których klie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ferdydurka
link | zgłoś
2020-01-29
*.111.246.*
Potwierdzam pozytywne opinie. Miła atmosfera, uzyskacie tam skuteczną pomoc. Polecam. ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina Walcewicz
link | zgłoś
2020-01-29
*::596:*
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą euco. Miła i profesjonalna obsługa,a co najważniejsze uzyskane odszkodowanie było wyższe,niż te oferowane przez konkurencyjne firmy.Polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wrona
link | zgłoś
2020-01-29
*::7:*
Wywalczenie odszkodowania, szczególnie na własną rękę nie należy do łatwych zadań. Człowiek szybko się poddaje, nie wierząc, że odszkodowanie to mu się należy. Powierzając jednak sprawę EUCO udało mi się wywalczyć należne odszkodowanie. Serdecznie polecam! Właściwi ludzie na właściwym miejscu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?