Opinie o Europejskie Centrum Odszkodowań

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 319
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Ubezpieczenia

Strona internetowa:
www.euco.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ania
link | zgłoś
2020-03-10
*.8.107.*
Polecam Euco. Bardzo profesjonalne podejscie do klienta. Agent rozwial moje watpilowsci na poczatku. Prowadzenie sprawy na duzy plus.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ida
link | zgłoś
2020-03-09
*.241.66.*
Generalnie wszystko na plus. Trochę się bałam, że taki moloch może nie zająć się moja sprawą, ale bardzo się pomyliłam, wszystko było okej, pieniądze otrzymałam i jestem bardzo zadowolona
poważne podejście do sprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2020-03-04
*.8.107.*
Polecam Euco. Wszystko sprawnie i terminowo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2020-03-02
*.241.66.*
Bardzo jestem zadowolony, zgłosiłem sprawę sam, ale wielkie nic z tego było. EUCO zajęło się sprawą i nagle mi się kasa należy! Wiedzą jak poprowadzić sprawę i jak uzyskać odszkodowanie.
uzyskali odszkodowanie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2020-02-29
*.60.155.*
Walka z ubezpieczycielem dobiegła końca.Wszystko musiał zwrócić.Cieszę się z pozytywnego zakończenia sprawy.Zostało to załatwione MEGA profesjonalnie, choć trochę to trwało.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
baki
link | zgłoś
2020-02-29
*.184.73.*
JEST OK . POLECAM EUCO . POMOC SZYBKA I SOLIDNA. ODSZKODOWANIE WYSOKIE I W WSZYSTKO SAMI ZAŁATWILI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wika
link | zgłoś
2020-02-28
*.60.142.*
Moja opinia o tej firmie jest bardzo pozytywna.Nie ma się do czego przyczepić.Infolinia ok, wszystko załatwiłam, agent ok, niezwykle miły i odszkodowanie odzyskane, więc uznaję współpracę za duży sukces!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lidka
link | zgłoś
2020-02-28
*.178.97.*
POLECAM!Szybko się uwinęli.Ubezpieczyciela zagonili w róg i musiał dać odszkodowanie!
profesjonalnie działają; są w całej Polsce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DK
link | zgłoś
2020-02-27
*.60.129.*
Wszystko spoko.Bardzo dobrze, że są taki firmy. Przynajmniej ubezpieczyciele nie są bezkarni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2020-02-26
*.8.107.*
Wszystko super. Zawarta ugoda na kwote bardzo satysfakcjonujaca. Na pewno polece w przyszlosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?