Opinie o T-Mobile

1.7 - poziom obsługi
1.8 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 91
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
www.t-mobile.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Maja
link | zgłoś
2020-11-23
*.135.163.*
Miałam umowę, która kilka tygodni temu się już skończyła i miałam doładowywać 50 zł, ponieważ spłacałam telefon i dostałam smsa, że już nie muszę, więc doładowałam za 20/30 zł, i przyszedł mi kolejny sms (nie dość, że nie mogłam dzwonić i nie miałam internetu) to jeszcze miałam zapłacić karę za nied [rozwiń/zwiń]
nie ma.
firma jest ch**owa. Nie poleciłabym jej nikomu nawet osobie, której nie lubię.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maksymilian
link | zgłoś
2020-04-08
*.146.232.*
Konsultanci nadają się do segregacji śmieci na wysypisku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-11-09
*.173.153.*
T-Mobile to dla mnie nieuczciwa firma, oszukująca swoich klientów, przykład w załączeniu: Z dostępnych informacji wynika, że w dniu 12.04.2016 zawarł Pan Aneks do Umowy dla numeru 600974374. Wyjaśniam, że w wyniku nieprawidłowości po zawarciu Aneksu naliczaliśmy błędnie opłaty za usługę „Blueconnect [rozwiń/zwiń]
Brak
Słaby zasięg, brak sygnału w moim miejscu zamieszkania mimo, żę rok wczesniej nie było żadnego problemu. Oszukują.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mentorrenio
link | zgłoś
2017-01-13
*.17.75.*
poczatek kozystania z uslugi internet chodzil znakomicie,z biegiem czasu internet z downloadu okolo 10mb/s spadal az spadl do 0,2-1 mb/s po zblizajacym sie koncu umowy zrezygnowalem z dalszego uzytkowania i zlozylem wypowiedzenie,po przyjezdzie do domu i sprawdzeniu jednej rzeczy mianowicie(zadzwo [rozwiń/zwiń]
dosc tani internet place 40 zl za 50 gb
slaba predkosc,czesty brak internetu,czeto nie mozna kozystac wiecej niz z 1 uzadzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Afendico
link | zgłoś
2017-01-12
*.151.49.*
Szkoda slow i czasu na opinie Tmobile. Zero szans by dodzwonic sie do biura obslugi .
brak
zbyt wiele by wymieniac wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
tralala
link | zgłoś
2016-12-06
*.16.12.*
jesli niezostaliscie oszukani to przyjdzcie do T Mobile a na pewno zostaniecie powinni zmienic nazwe na zlodzieje
klamcy i zlodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
T.Mobile
link | zgłoś
2016-12-03
*.167.55.*
Internet przenośny w T-mobile tragedia. Jak sieć jest nieobciążona to działa. Jak jest więcej użytkowników to często nie da się korzystać. Na reklamację miła Pani odpisała że oni nie gwarantują stałej prędkości i duża ilość użytkowników może utrudniać chwilowo korzystanie z internetu. Tylko że to ch [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kuku
link | zgłoś
2016-11-15
*.51.3.*
Badziew nie firma ! Po kupieniu starteru za 5 doładowałem za 10 i dziś za 25 ... wynik ograniczenie prędkości netu do archaicznego nawet niemierzalnego !!! BRAWO ! A ponoć 1GB miało być minimum i jeszcze inne promocje dla naiwnych ... trzeba przenieść do innego operatora bo tu kantują !!!
BRAK !
SAME !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Regina
link | zgłoś
2016-11-12
*.255.87.*
Nie polecam internet zawiesza się połączenie z konsultantem graniczy z cudem trzeba czekać pół godziny ,żadnej pomocy tylko kierują do serwisu pod numer708477242 płatny 2,58 brutto za minutę skandal. Pan konsultant proponuje antenke taki drucik na zewnątrz to może nie będzie przerywać.
Brak zasięgu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2016-11-10
*.232.239.*
Gówniany internet LTE - LTE chyba tylko z nazwy, użytkuję w kilku miejscach w Krakowie, muli okropnie i przerywa, telefon zostawię bo jest ok ale na internet nie dam się namówić - syf niesamowity !!!
żadne
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?