logistykaopon.pl Opinie

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 336
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
logistykaopon.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Orian
link | zgłoś
2016-10-29
*.254.163.*
Na prawdę wspaniały sklep. Bardzo konkurencyjne ceny. Kupowałem tu juz 2 razy i jeszcze na pewno będę. Przesyłka bardzo szybka. Wszystko przychodzi w terminie. Zachęcam do kupowania. Pozdrawiam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Koniarz67
link | zgłoś
2016-10-26
*.254.226.*
Szybka wysyłka, bardzo dobra jakość zamówionych opon. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbert
link | zgłoś
2016-10-24
*.254.240.*
Szybko i w terminie zrealizowane zamówienie,duży wybór opon klasy Premium,oraz opon tańszych na rożne potrzeby i kieszeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kotlet
link | zgłoś
2016-10-23
*.254.163.*
Szybka realizacja zamówienia opon zimowych Dębica Frigo 2 . Polecam sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2016-10-21
*.254.241.*
Kupując opony staram się patrzeć na ofertę i czas dostawy. Logistykaopon.pl wygrywa pod tym względem. Duży wybór opon i cen Polecam Agnieszka
Szybkość realizacji, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwester
link | zgłoś
2016-10-20
*.15.82.*
Początkowo miałem lekkie obawy przed wpłata pieniędzy firmie , która nie podaje kontaktu telefonicznego . Jednak zaryzykowałem i po ośmiu dniach od zaksięgowania wpłaty (termin sugerowany , do 14 dni) , zakupione opony dostarczył kurier. Teraz wiem ,że było warto. Cena bije na głowę wszystkie inne f [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2016-10-18
*.254.176.*
Super Sprzedawca, jakość obsługi na najwyższym poziomie. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Doskonały kontakt ze Sprzedającym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zygmunt
link | zgłoś
2016-10-18
*.254.178.*
Obsługa super, zmiana zamówienia telefonicznie załatwiona błyskawicznie, miła i bardzo merytoryczna obsługa klienta. Zamierzam w najbliższym czasie z wielką przyjemnością korzystać z Państwa usług. Szefostwo firmy powinno odpowiednio finansowo docenić swoich pracowników za super obsługę klienta. Ach [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2016-10-18
*.254.178.*
Duży wybór opon danego rozmiaru pozwalający zaspokoić oczekiwania każdego klienta. Wyczerpująca informacja dotycząca danej opony. Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz Chablewski
link | zgłoś
2016-10-16
*.254.243.*
Bardzo fajny sklep, pierwszy raz w nim zamówiłem opony i naprawdę jestem zadowolony z zakupu- ceny dobre, jakość obsługi też dobra. Polecam serdecznie :)
Cena ; jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

logistykaopon.pl Opinie