Kancelaria Ultimatum Opinie

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 177
Średnia ocen:
1.0 / 5

Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Przemyslaw
link | zgłoś
2022-04-28
*.179.132.*
[email protected] Trzymac sie z daleka od tych ludzi. Nie podejmuja zadnych dzialan, strasza wpisem do rejestru, zadaja zaplaty w sytuacji niewykonania uslugi. Rzucaja sluchawka. Co za ludzie!? Uciekac. Omijac szerokim lukiem.
zadnych
same, strasza, nie wykonuja zlecenie, sam musialem dochodzic zadluzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2022-01-10
*.156.141.*
Siema to ja Jarocki to mój email
jestem dobry w oszukiwanie
za czesto probuje wyłudzic 30 tys zł za brzydkie emaile
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lania
link | zgłoś
2021-11-23
*.233.92.*
KANCELARIA ULTIMATUM ZOSTAŁAM ZWYMYSLANA UGODZILI W MOJA GODNOSC POZIOM UU USLUG I TRAKTOWANIE KLIENTA PONIŻEJ ZERA
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
artur
link | zgłoś
2021-08-17
*.56.82.*
prosze o kontak kto mial do czy nienia z Kanzelaria ultimatum prosze o kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
To 1990
link | zgłoś
2021-08-06
*.160.156.*
Do not pay anything to those fuckers
brak
cokolwiek możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Poczytaj w sieci o nich
link | zgłoś
2021-07-26
*.159.91.*
Im więcej ludzie poszkodowani przez tych oszustów piszą w internecie o ich metodach tym więcej oni zakładają kolejnych stron gdzie piszą fałszywe opinie o sobie. Stan faktyczny jest taki, że działają nielegalnie, podają fałszywe adresy, fałszywe dane rejestrowe, w tym NIP i KRS, telewizja Polsat rob [rozwiń/zwiń]
Posługują się fałszywymi danymi, oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
1990
link | zgłoś
2021-06-28
*.15.184.*
today i got strannge post letter from ultimatum with some icons of dlugi.info, that i owe them amount of euros. i will not pay them. Do they have any legal power to ask me for those money?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Straciłem grube pieniądze przez Ultimatum
link | zgłoś
2021-06-22
*:::*
Bardzo załuje, że nie czytałem opinii wcześniej, nie sprawdziłem, ani ich fałszywych adresów, ani fałszywych danych firmy, teraz z przerażeniem patrze jaki byłem naiwny i jak dałem się oszukać. Jedynym objektem ataku Olszewskiego stałem się ja sam, mój dłużnik nie był przez nich nawet wezwany do zap [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
1990
link | zgłoś
2021-06-20
*.100.14.*
Is there any of you guys whom was send to court for not paying them for services which you did not pay to them? Thanks
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
To to 1990
link | zgłoś
2021-06-20
*.100.14.*
They told me that the invoice to go to cour is 2650pln, Thank i asked how much it would be in euros, and ask if they can write invoice for it. After that they snap Sent the invoice and i said sorry its too much for me and that i will not pay. Than they said that they will sue me. Now they added m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
To 1990 / Do 1990
link | zgłoś
2021-06-19
*.160.159.*
Hi 1990, unfortunately it seems that for some reason their attorney Mr Olszewski is officially registered attorney in Poland although his style of working is rather questionable and I am rather surprised that legally registered attorney works with scammers because it is bad for his reputation. We [rozwiń/zwiń]
scammers
scammers
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
1990
link | zgłoś
2021-06-09
*.15.181.*
Hello, i signed their documents, now they are asking for payment( court fees or something), but i still not send anything. I see they are scammers, do they have any legal powers to get paid still if i get my money back? All in all i want to ask if the power or attorney from them are legal? Can i get [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaroslaw
link | zgłoś
2021-03-17
*.173.84.*
Hieny . Dostalem mails,ze pozew wyslany do sádu . Dzwonilem po dwoch miesiacach do sádu- zadnego pozwu . Obrazaja ,klna I wyzywaja I na koniec blokuja moj numer . Kur** zadkiej masci .
Dramat
Hieny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-01-26
*.30.16.*
Patologia,hieny,oszusci,zeruja glownie na niewiedzy i zastraszaniu osob starszych,pospolici oszusci nie majacy zadnej siedziby,zadnego adresu,zero uczciwosci,jedyne dzialania jakie podejmuja to wystawienie dlugu na gieldzie dlugow i liscie dluznikow i za to zadaja zaplaty,nie robia nic,kompletnie ni [rozwiń/zwiń]
zero
tylko i wylacznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni
link | zgłoś
2021-01-19
*.30.16.*
Nachalni,chamscy i nie majacy nic wspolnego z kancelaria windykacyjna,zastraszaja,szantarzuja i wyludzaja pieniadze,fikcyjna firma nie istniejaca podaje fikcyjne nieistniejacy adres,nie prowadza zadnych negocjacji nawet na zyczenie wierzyciela,sa nieudolni i beznadziejni.\zglaszac ich nagminnie do o [rozwiń/zwiń]
zadnych
oszusci nie majacy zadnego adresu firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jak najdalej od nich
link | zgłoś
2021-01-08
*.30.17.*
Hieny mowiac bardzo delikatnie,trzymac sie jak najdalej,nie podejmuja zadnych ale to zadnych dzialan poza umieszczeniem na liscie dluznikow,puzniej wsiadaja na wierzyciela i jego tez gnebia,Rzecznik Ochrony Praw Konsumenta poradzil zglosic ich do organow scigania.Oszusci,naciagacze,hieny
zero
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
internet
link | zgłoś
2020-11-28
*.112.90.*
działają anonimowo - stanowią patologię niby-firm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sherlock Holmes
link | zgłoś
2020-10-04
*.173.49.*
Brak rejestracji w Polskich Urzędach , brak nip, regon,krs, brak adresu siedziby Kancelarii ???????????? jedyny adres znaleźli reportaży śledczy Polsatu, ???????????? , opinie kupione z firmy z różnych kont łatwo da się sprawdzić kiedy dane konto jest założone , a tym bardziej jeżeli się jest tak zw [rozwiń/zwiń]
żadnych
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przestrzegający
link | zgłoś
2020-07-01
*.175.188.*
To nie żadna Kancelaria , a firma Windykacyjna o której jest głośno w internecie mają kilka stron i ciągle się reklamują poprzez adwordsy ,dodatkowo firma jest z WIELKIEJ BRYTANII w Polsce nie posiadają nipu regou czy tez krs nie płacą zus ani podatków na stronie google mają dużo pozytywnych opinii [rozwiń/zwiń]
0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Sameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2020-05-20
*.252.255.*
Uwaga. Za zakończenie współpracy z nimi licz na list z pogróżkami i wystawienie na ciebie długu na 30 000 zł na dlugi.info. Oto reportaż o nich: https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2018-05-14/poszkodowani-dwa-razy-30-tys-zl-za-niepochlebna-opinie-w-internecie_1631279/ a to prawdziwe opinie: [rozwiń/zwiń]
0
zastraszanie zmyslonymi długami to metody bandyckie i jest na to paragraf
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2020-05-19
*.156.137.*
też zostałem oszukany, ku przestrodze reportaż polsatu: https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2018-05-14/poszkodowani-dwa-razy-30-tys-zl-za-niepochlebna-opinie-w-internecie_1631279/ ultimatum pozycjonuje sie wysoko w google i na swojej wizytowce w google twierdzi że portal konsumenta to jego dł [rozwiń/zwiń]
0
bezprawne praktyki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
również oszukany
link | zgłoś
2020-05-16
*.156.137.*
Również zostałem oszukany. Czy wiadomo coś kiedy ma być ten nowy reportaż? Skąd to wiadomo?
haha jakie zalety
bandyterka, zawalają zleconą sprawę wpisując bezpodstawnie dłużników do BIG jeszcze bez wyroku co grozi paragrafem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukani
link | zgłoś
2020-05-16
*.175.229.*
Jeżeli chodzi o mec.Olszewskiego to taka osoba istnieje naprawdę jest Adwokatem , jeżeli chodzi o Panów z Podkowy Leśnej to nie maą nic wspólnego z kancelarią nie mają doświadczenia , nie podiadają nipu regonu krs nie ma rejestracji w ceidg działają nie legalnie posiadają kilka równych stron www obe [rozwiń/zwiń]
0
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2020-05-14
*.156.137.*
Niestety również zostałem kiedyś oszukany. To co mnie zastanawia to czy te osoby: Rafał Jarocki, Marcin Protaziński i Paweł Olszewski to tak naprawdę jest jedna osoba, być może w postaci pana Olszewskiego? Ten raczej postacią fikcyjną nie jest - jest wpisany w rejestr adwokatów. Pan Olszewski ma dwi [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2020-03-30
*.178.52.*
Kilka słów osoby oszukanej na temat Ultimatum : 1. To nie jest żadna kancelaria, a nielegalnie działająca firma zza granicy, nie mają nic wspólnego z prawem, nie są prawnikami a kombinatorami i cwaniakami 2. Zarejestrowani są w Angli, po brexicie, stali się całkowicie nielegalni w Polsce, dlatego ni [rozwiń/zwiń]
Aby zobaczyć skale oszustwa proszę zobaczyć reportaż w Polsacie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksander
link | zgłoś
2020-02-17
*.111.156.*
Żadna kancelaria firma bez NIP,REGON, Siedziby, zarejestrowa zagranicą, służy tylko i wyłącznie to wyciągania kasy od frajerów, nie prowadzą żadnych działań windykacyjnych, skupiają się krojeniu na prowizji swoich własnych klientów
Oglądnąć reportaż śledczy w Polsat o ich przekrętach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kiedyś oszukany
link | zgłoś
2020-02-12
*.220.101.*
Kilka wskazówek jak się bronić przed tymi ludźmi. Jak już byłeś naiwny i wpłaciłeś im jakieś pieniądze i podpisałeś jakiekolwiek dokumenty to pamiętaj że: 1. Ta firma to nie jest żadna kancelaria tylko firma krzak na słupa zarejestrowana zagranicą 2. Publikują w internecie fałszywe rejestry długów w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina Bojacka
link | zgłoś
2020-02-04
*.111.156.*
Kancelaria Ultimatum opinie pisze sobie w sieci sama, kupili kilkanaście domen. Ponieważ to nie jest żadna kancelaria, ale firma na słupa w Angli to teraz wszyscy którzy mieli umowy zostali na lodzie po Brexit.
Żadna kancelaria ultimatum, tylko agnielska firma na słupa, zeby zusu nie płacić i podatków.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IS
link | zgłoś
2020-02-01
*:::*
Podpisanie jakiejkolwiej umowy z tymi ludźmi to gwarantowane problemy i strata pieniędzy, z umowy nie można się wycofać nie będą okradzionym min z 5% wartości. Nie prowadzą żadnych działań na rzecz klienta, zajmują się tylko wyłudzaniem tych 5%.
Nie prowadzą żadnych działań prócz wyłudzania 5-20%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KW
link | zgłoś
2020-01-27
*:1::*
Pzeklinają i wyzywają przez telefon. Ci ludzie to jest patologia. Publikują mnóstwo fałszywych materiałów, pomawiają ludzi, prowadzą fałszywe rejestry dłużników, dziennikarkę śledczą z Polsatu zwyzywali do kamery. W Polsce adresy podają fałszywe, rejestrację mają w Angli, w obliczu Brexitu ludzie zo [rozwiń/zwiń]
Jeden wielki przekręt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-01-09
*.107.83.*
Właśnie skończyłam oglądać program o tej pseudo kancelarii w Polsacie https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/ oni nawet dziennikarce śledczej wysyłali nielegalne pisma z zastrzeżonymi znakami prawdziwych firm windykac [rozwiń/zwiń]
Firma na słupa w Angli nie płaci podatków w Polsce, chowa się przed prokuratorem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam S
link | zgłoś
2019-12-06
*:::*
Przez telefon przeklinają i wyzywają jak się próbujesz czegokolwiek dowiedzieć. Wpisują każdego kto chce coś zapytać do swojego sfałszowanego rejestru dłużników, z długiem np 30 tysięcy, działanie jest nielegalne, bo długu nikt nie ma, koiecznie zgłosić to na policję jako oszustwo.
Wulgarne prostackie osoby
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2019-12-04
*.173.41.*
Najlepsza opinia o kancelarii jest od Pani Moniki Grzyb cytuję Monika Grzyb Monika Grzyb 5 opinii rok temu Szukałam jakiegoś kobiecego samochodu w niezbyt wysokiej cenie. Myślałam, że będę miała z tym problem aby znaleźć coś ciekawego... a tutaj proszę bardzo. Stałam przed ciężkim wyborem pomiędzy 4 [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2019-11-28
*.173.80.*
Porobili podstrony zrobili rekomendacje porobili sztuczne linki z potwierdzonymi opiniami a na gogle przy każdej negatywnej opinii pojawia się 10 pozytywów wystarczy logicznie pomyśleć wszystkie sprawy kierowane są do e-sądów większość kończy się umorzeniem u komornika w razie sprzeciwu dłużnika poj [rozwiń/zwiń]
same
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2019-11-20
*.73.21.*
Teraz kupili sobie wpis na stronie firmy Beautiful Company Sp. z o.o. Sp. K. WROCŁAW ulica UL. SZYBOWCOWA nr domu 25, która wystawia takie coś co sobie wymyśliła a się nazywa to "ORŁY PRAWA" cokolwiek to znaczy. Kupowanie takich nic nie wartych wpisów oznacza bardzo złą kondycję wizerunkową Ultimatu [rozwiń/zwiń]
ORŁY PRAWA - KOLEJNA KOMEDIA TYCH NACIĄGACZY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2019-10-19
*:a10::*
Polska prokuratura nie potrafi sobie poradzić nawet z takimi bezczelnymi naciagaczami, było śledztwo przeciw Ultimatum w prokuraturze w Jelenie Górze, nawet dziennikarz śledczy z Polsatu rozmawiał tam z prokuratorem a Ultimatum dalej naciaga naiwnych. Co to za państwo które nie potrafi ukrócić oszus [rozwiń/zwiń]
Poszukiwani przez prokuraturę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz Marusik
link | zgłoś
2019-09-13
*:::*
Myślę , że warto wiedzieć kilka rzeczy zanim się bardzo brzydko wdepnie 1. Ultimatum to nie jest żadna kancelaria, nie mają nic wspólnego z prawem, nie są prawnikami a kombinatorami i cwaniakami 2. Firma zarejestrowana jest za granicą dokładnie w Wielkiej Brytanii, dlatego nie można odzyskać od nich [rozwiń/zwiń]
Już dużo napisałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2019-09-04
*.62.139.*
To zwykli naciągacze. Jakakolwiek współpraca skończy się stratą pieniędzy, aby nie można było nic od nich odzyskać firmę mają na słupa w Angli, kolejne śledzwa prokuratury nic nie dają, policja pomimo wielu doniesień nie kończy sprawy.
Firma na słupa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek Walecki
link | zgłoś
2019-08-11
*.247.74.*
Wszyscy oszukani powinni zgłaszać się do prokuratury w Jeleniej Górze oraz do UOKiK, ten ostatni poradzi sobie z nimi chodź firmę mają zarejestrowaną w Anglii a w Polsce podają fałszywe adresy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2019-06-04
*.191.162.*
Dobrze ,że trafiłam na te komentarze bo też juz chciałam podpisać z nimi umowę. Pozd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2019-04-28
*.47.41.*
Czuje się oszukana ptzesłano mi dokumety że sprawa jest pozytywnia dla mnie i od tego czasu wszystko stanęło w miejscu. Kontakt jest praktycznie zerowy z tą firmą.
Brak
Długie oczykiwanie na informacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrick
link | zgłoś
2019-04-23
*.25.67.*
Kancelaria haha to sami oszuści, naciągacze, kłamcy i straszą swoich klientów zaraz po wpłaceniu pieniędzy kontakt się kończy a gdy zaczniesz dopominać się o swoje to zastraszają. Kpina a nie kancelaria
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anakonda
link | zgłoś
2019-03-31
*.0.120.*
Ludzie zamiast im wystawiać opinie negatywne na FB to chowają głowę w piasek my już zaczeliśmy udostępniać tych oszustów żeby oszczec innych ludzi żeby nie dali się nabrać na psełdo kanceralie .... zresztą idzie ich stone zgłosić do FB tam w prawym rogu na ich stronach sa takie 3 kropeczki ... można [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME I OD H...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pony
link | zgłoś
2019-03-29
*.152.204.*
Jestem kolejnym klientem oszukanym przez firm Ultimatum ,sprawa nie załatwiona , po wpłacie kasy na ich konto za szybsze postepowanie sądowe już prawie 2 lata minęło i zero , nawet na email nie ma komu odpisać , firma pożal się Boże .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kolejny oszukany klient
link | zgłoś
2019-03-06
*.111.246.*
Jestem pod wrażeniem działania tej pseudo firmy, są niesamowicie skutecznymi oszustami, bardzo dbają o opinię w internecie, wszystko co złe znika pewnie i ta moja opinie zniknie, ale może ktoś zdoła przeczytać, oni po prostu nie rozwiążuja zadnych spraw, chodzi o zwykłe naciąganie na wpłaty zalicze [rozwiń/zwiń]
prawdziwa bandyterka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojtek
link | zgłoś
2019-01-02
*.239.105.*
co można z ta fima zrobić? lecaa w kulki ,kasa była dawno wplacona....może ktospomoze lub podpowie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemo
link | zgłoś
2018-12-13
*.91.10.*
Czy chodzi o fime ultimatum z poznania ? Mozna prosic o jakies ich dane tj nip ? Szukam firmy wlasnie rozmawiam m.in z nimi .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kares
link | zgłoś
2018-11-30
*.131.142.*
Od mojej wpłaty minął rok. Zero kontaktu. Zero informacji. Mecenas Paweł Olszewski istnieje chyba tylko w czyjejś sprytnej wyobraźni. Ludzie, idźmy do sądu, nie dajmy się tak bezczelnie okradać !.
Brak
Kompletny brak kontaktu (oczywiście po wpłacie klienta)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zawiedziona
link | zgłoś
2018-08-16
*.241.136.*
W maju 2015 roku wplacilam na 3 rozprawy, prosolam o podanie sygnatury akt, wzieli pieiadze i nie zlozoni w Sadzie
nie dajcie sie nabrac, wyludzili pieniadze nie ma kintaktu z nimi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KRZYSZTOF SZ.
link | zgłoś
2018-08-09
*:6d94:14a3:*
Witam Ja również mam problem z tą kancelarią. Minęło 7 miesięcy i nic nie zrobili. Ogólnie złożyłem pisemne wymówienie umowy z wezwaniem do zwrotu dokumentów oraz opłaty na komornika. Czekam do miniecia terminu obowiązującego w umowie. Jeżeli kancelaria nie dostosuje się do mojego wymówienie sprawę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mała mała
link | zgłoś
2018-08-03
*.254.230.*
A ja glupia do nich wczoraj wysłałam papiery bo chciałam odzyskać swoje pieniadze od dluznika co ja mam teraz zrobić?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
janusz
link | zgłoś
2018-07-31
*.254.176.*
oszuści sprawa trafi o wyłudzenia pieniedzy
brak to są oszuści
jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaka1710
link | zgłoś
2018-07-31
*.71.33.*
Witam. Też należę do grona oszukany, wypowiedziała umowę to Pan z Ultimatum poinformował mnie że wystawi mi fakturę. Tylko zapomniał, że pobrali o wiele więcej pieniędzy niż im się należało. Z chęcią dołączę do pozwu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Poszkodawana
link | zgłoś
2018-07-26
*.191.162.*
Wszyscy którzy mają z nimi problemy tak jak nasza grupa pokrzywdzonych są proszeni o maila na adres [email protected]
brak
całkowity brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek Lorent
link | zgłoś
2018-07-13
*.184.126.*
Do kogo mam się zgłosić też zostałem oszukany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
J23
link | zgłoś
2018-07-05
*.52.21.*
Kancelaria?Chyba tylko z nazwy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2018-07-04
*.52.21.*
Kancelaria..chyba tylko z nazwy.Brak jakiegokolwiek kontaktu.Po przelaniu pieniedzy na konto cisza.Nigdy wiecej.Reportaz w Polsacie utwierdzil mnie tylko,ze to naciaganie naiwnych.Niestety,bylem jednym z nich.
????????????????????????????????????????????
wylacznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2018-07-02
*:e6eb:b49a:*
Chętnie dołączę do pozwu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany2
link | zgłoś
2018-06-29
*:d7db:4407:*
Krętacze,oszuści..to tyle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2018-06-28
*.52.4.*
Nie bede opisywal szczegolow sprawy jaka naiwnie im zlecilem.W kazdym razie kontakt z nimi jest jakby nieistniejacy.Poza jednym wyjatkiem.Dzis,po moim kolejnym pytaniu dotyczacym postepow i dokumentacji sprawy zadzwonil do mnie jeden z tych dzentelmenow ;D ,nie dal mi dojsc do slowa,po czym uslyszal [rozwiń/zwiń]
????????????????????????????????????????????
wulgaryzmy,ignorancja,lekcewazenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
były klient
link | zgłoś
2018-06-08
*:a2ff:fe74:*
lista poszkodowanych osób przez nieistniejąca w polskich rejestrach pseudo kancelarię ULTIMATUM rośnie, polecam pisać do redaktora, który nagrał reportaż o nich, ja do takiej listy dopisałem się też, trudno zostałem oszukany, ale najbardziej boli mnie, że nie sprawdziłem tej pseudo firmy, byłem fr [rozwiń/zwiń]
brak absoultnie brak zalet
jak ktoś okrada ludzi to czy może mieć więcej wad?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2018-05-28
*.191.162.*
Na szczęście nie wpłaciłem im żadnych pieniedzy. Czy da się wypowiedzieć umowę jeśli nie minęło 14 dni z nimi?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ISKO
link | zgłoś
2018-05-15
*:0:0:*
Oglądałam wczoraj program Interwecja na Polsacie o Ultimatum, to jest wielki skandal, że prokuratura i policja nic nie robi w tej sprawie. Setki oszukanych ludzi, kwoty łączne idące w miliony złotych. Ja się pytam do czego ma służyć państwo obywatelom jak nie do ochrony przed takimi ludźmi? Do osób [rozwiń/zwiń]
Po programie nie potrafię zrozumieć komu służy prokuratura i policja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2018-05-07
*:7904:2252:*
gdzie jest moja opinia?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2018-05-06
*:6c32:6aa3:*
jestem na etapie poszukiwania drogi prawnej, by odzyskać moje pieniądze już raz odzyskane przez kancelarię Ultimatum. I tak zastanawiam się, czy na moją skargę (lepiej by było na zbiorową) odpowie minister Ziobro? Przecież ktoś musi to zweryfikować.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tasma
link | zgłoś
2018-04-25
*.248.158.*
Witam jestem kolejną sobą oszukana przez firme ultimatum wszystko co jest napisane to szczera prawda narazie zaczynam z nimi walke.Sprawe skierowałem do izby radcow prawnych tez na ich ala mecenasa P.O ale niestety nie moga go znalesc w wykazie prawnikow.Po wielokrotnych meailach dodzwonilem sie do [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
annonim
link | zgłoś
2018-04-16
*.28.16.*
Brak szacunku do klienta ! Udostepniaja dane osobowe. Wyludzaja pieniadze na bardzo duze kwoty. Pan Marcin Protaziński tel : 605 448 944 jest osoba którą bezprawnie udostępnia dane osobowe ! Uwazajcie na niego ! Podobnie Pan Rafał Jarocki z którym nie ma kontaktu. Adres: Podkowa Leśna 05-807, [rozwiń/zwiń]
brak
brak odzyskanych pieniedzy !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
E.O.
link | zgłoś
2018-04-14
*.234.5.*
Ultimatum to niekompetencja sięgająca zenitu. Niecezura powinna być logiem tej pseudo firmy. Nie potrafią rozmawiać jak prawda boli, jest niewygodnie rzucają słuchawką, nadają się do wytoczenia sprawy.
Brak mniej niż zero
Wulgaryzm, brak komunikacji, kompetencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa84
link | zgłoś
2018-04-12
*.254.181.*
Ultimatum to dno. Nie weryfikuje danych, wyraża się niecenzuralnie i nieskładnie, pewnie bez wykształcenia prawniczego jak nie nie mają argumentów a prawda boli rozłączają się. Żenada. Z chęcią dołączę do pozwu zbiorowego . Pozdrawiam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna Pospiechowska
link | zgłoś
2018-03-16
*.15.80.*
Podają fałszywe adresy. Ultimatum niedawno podawało na stronie, że ma siedzibę Marszałkowska 100/102 czyli w warszawskiej rotundzie, którą już dawno rozebrano i jest tam plac budowy, Na dzisiaj co prawda nie podają już zupełnie żadnego adresu na stronie , ale w google maps podali Złota 59, czyli zło [rozwiń/zwiń]
Brak jakichkolwiek prawdziwych danych identyfikujących podmiot
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukani Klienci
link | zgłoś
2018-03-14
*.254.130.*
Zgadzam się, oszukują ludzi którzy próbują odzyskać swoje pieniądze od dłużników.Przycinają na prowizji, oddają tylko część którą odzyskują od dłużnika i to bardzo dużą!!!Ostrzegamy!!!! Chamsko zbywają, nie odpowiadają i są bardzo wulgarni. Zachowanie takie samo jak dłużników.Aby tylko zbyć i zniech [rozwiń/zwiń]
uczą rozumu
nie ufać, dorobkiewicze, klasyka chamstwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukana
link | zgłoś
2018-03-08
*.221.120.*
Jest wyjście wytoczyć im proces zbiorowy wszyscy jak tutaj jesteśmy mi Protazinski powiedział po pół roku że moja sprawa jest w Sądzie w Lublinie zadzwoniłam do Sądu do wydziału VI i co się dowiedziałam ! nie ma nic oszuści rozmowa w Sadzie jest nagrana mało tego jest moje dane podałam i powiedziano [rozwiń/zwiń]
zero
tysiące
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukana
link | zgłoś
2018-03-05
*.221.120.*
Czy jest ktoś chętny by wytoczyć kancelarii ultimatum pozew zbiorowy ? załatwmy to razem mnie są winni 1750 zł ja im nie podaruję a to tylko koszta ich bo sprawa toczyła się 0 12 tyś jeśli ja to stracę bo już mam po terminie 10-12-2017r upłynął termin to im nie daruję suchej nitki nie zostawię na gn [rozwiń/zwiń]
brak
Arogancja ,ubliżają , oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek Klient Kancelarii z zagranicy
link | zgłoś
2018-03-05
*.206.133.*
Są to zwykli naciągacze, nie mają prawniczego wykształcenia, sporo jest opinii negatywnych, jeśli ktoś napisze coś złego to grożą telefonicznie i wyzywają, mnie to już spotkało, dlatego ja tym razem zostanę anonimowy, bo nie chcę aby moją rodzinę i mnie nękali. A że poczytać można, że niejedna oso [rozwiń/zwiń]
brak
pieniądze biorą a nic to nie daję, bardzo walczą z opiniami negatywnymi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
prawnik
link | zgłoś
2018-02-19
*.191.195.*
Dzień dobry, czy są tutaj osoby, które czują się pokrzywdzone przez Kancelarię Ultimatum i chciałby złożyć zbiorcze zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa - dotyczy to w szczególności osób z Łodzi i okolic. Jeżeli tak, proszę o kontakt na [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marecki
link | zgłoś
2018-02-16
*.0.124.*
Kiedy po 1.5 roku dodzwonilem sie do kancelarii by dowiedziec sie o sytuacji w sprawie zostalem ,,o***" za to, ze interesuje sie swoimi pieniedzmi a zdenerwowany pan konsultant poradzil mi bym wymowil umowe co za jego rada uczynilem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2018-02-15
*.34.237.*
Proszę was, uważajcie na nich. Kilka prawdziwych opinii o tych ludziach z opinii w Google: Beata od tygodni usiłuję skontaktować się w mojej sprawie. Zero informacji... Czy ta kancelaria jeszcze istnieje???? Po tym wpisie rzeczywiście zadzwonił do mnie pracownik firmy pan Protaziński ale t [rozwiń/zwiń]
Zastraszanie, pomówienie, wulgarność i chamstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2018-02-10
*.182.81.*
Nie ma opłat wstępnych jak u innych nawet po 10 tys. zł za sprawę jak utopił mój znajomy przez jakąs firmę z Wrocławia. Sami sobie znalexli dane dłużnika po samym peselu, bo tak sie ukrył, że nawet adresy pozmieniał. Jak otrzymał pismo to przeżył niezły szok, że go namierzyli. Również sprawdzili bez [rozwiń/zwiń]
cena
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2018-02-10
*.49.151.*
Nie ma opłat wstępnych jak u innych nawet po 10 tys. zł za sprawę jak utopił mój znajomy przez jakąs firmę z Wrocławia. Sami sobie znalexli dane dłużnika po samym peselu, bo tak sie ukrył, że nawet adresy pozmieniał. Jak otrzymał pismo to przeżył niezły szok, że go namierzyli.
cena
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2018-02-10
*.49.151.*
Nie ma opłat wstępnych jak u innych nawet po 10 tys. zł za sprawę jak utopił mój znajomy przez jakąs firmę z Wrocławia. Sami sobie znalexli dane dłużnika po samym peselu, bo tak sie ukrył, że nawet adresy pozmieniał. Jak otrzymał pismo to przeżył niezły szok, że go namierzyli. Również sprawdzili bez [rozwiń/zwiń]
cena
na razie nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaz
link | zgłoś
2018-01-15
*.9.152.*
Zadzwoniłem dzisiaj/15-01-2018 r/nie wytłumaczył do końca lecz odłożył słuchawkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pk
link | zgłoś
2018-01-11
*:3cac:2b97:*
Ja ,póki co straciłem tylko 200 euro,jakie wpłaciołem na poczet sprawy.Adwokat,który współpracuje z tą kancelarią od sierpnia 2017 ignoruje moje maile.Zdecydowanie odradzam.
?
Nieuczciwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Głupia
link | zgłoś
2018-01-09
*.29.130.*
Uwazajcie oszuści i złodzieje wyłudzają pieniądze których nie przekazują jeszcze bezczelnie jak się człowiek upomni to obrażają BYDŁO się lepiej zachowuje Opinie mówią wszystko szkoda tylko wierzycieli którzy czekają na swoje pieniądze a których nigdy mogą nie otrzymać .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2018-01-01
*.146.236.*
Kancelaria wyłudza pieniądze i dokumenty obciążające wierzycieli. To jedna wielka POMYŁKA. To raczej kancelaria pracująca z tymi, co wyłudzają pieniądze. Nie tylko brak profesjonalizmu ale i kultury - nie raczą nawet odpisać. Cisza. Milczenia. Ktoś się tym powinien zająć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gienio
link | zgłoś
2017-12-18
*.219.143.*
U mnie kasa odzyskana w ciagu 14 dni. Polecam
brak oplat wstepnych
nie zauwazylem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2017-12-17
*.167.108.*
Panowie Marcin Protaziński i Rafał Jarocki którzy wyłudzają kasę w czymś co nazwali sobie dla żartu kancelarią ultimatum to zwykli kłamcy i naciągacze, od momentu jak 2 lata temu wpłaciłem im prawie 3000 zł przestali się odzywać. Nie zrobili nic. Kasy nie chcą oddać, nie odbierają, nie odpowiadają n [rozwiń/zwiń]
Brak kontaktu po wpłacie, nie odbierają, nie odpisują na listy polecone
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mick
link | zgłoś
2017-12-13
*.146.37.*
Niestety podzielam Państwa opinie. Ja też zostałem potraktowany.
nie ma
wszystkie możliwe związne z widykacją i kultura
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Duska
link | zgłoś
2017-12-02
*.254.232.*
Dlug odzyskany w 14 dni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukani przez Ultimatum
link | zgłoś
2017-12-01
*.10.8.*
Wszystkie osoby które chcą odzyskać pieniądze za nie wykonaną usługę proszę o kontakt na mail [email protected], obecnie jest juz kilka osób potwierdzających ten sam scenariusz wyłudzania pieniędzy. Odzyskanie środków może być trudne, ale jeżeli prokuratura otrzyma kilkanaście doniesień o przes [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kokon
link | zgłoś
2017-11-25
*.191.21.*
Kasa ściągnięta z dłużnika w 7-em dni. Polecam
nie ma opłat wstepnych
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2017-11-16
*.146.40.*
Po wpłaceniu pieniędzy od ponad 9 miesięcy brak kontaktu z firma, nie odpowiadają na maile i telefony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2017-11-13
*.254.163.*
Nie dajcie sie nabrac jak masa osob tutaj. Kancelaria sama pisze sobie dobre opinnie, zwykle zlodzieje. Schemat ten sam, najpierw sie interesuja, po wplacie 0 kontaktu
Brak
Firma krzak, nie istnieje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-11-06
*.106.175.*
Po wpłaceniu pieniędzy od ponad pół roku żadnej informacji ze strony kancelarii, na maile nie odpowiadają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krystyna
link | zgłoś
2017-10-17
*.6.46.*
Witam Serdecznie, muszę podzielić się tym przeżyciem,ponieważ pierwszy raz spotkałam się się z takim chamskim zachowaniem się pracownika tej firmy.Muszę powiedzieć, że w pierwszej kolejności zapoznałam się z opiniami ludzi a pożniej wysłałam dokumenty.Nie chcę całej sytuacji opisywać, ale pierwszy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2017-09-15
*.10.67.*
firma beznadziejna trzymajcie się z daleka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2017-08-21
*:79f3:7688:*
Wysłałam zapytanie i firma zgodziła się przyjąć sprawę. Przesłałam dokumenty mailowo a następnie na prośbę pocztą. Po 2 tygodniach odesłano dokumenty a jak dzwoniłam rzucono słuchawką bez wyjaśnień - podobno kwota się nie zgadzała ale nie wiem dlaczego gdyż odmówiono wyjaśnień. Dla mnie firma NIE JE [rozwiń/zwiń]
brak
słaby kontakt, brak wyjaśnień, odrzucanie połączeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ina
link | zgłoś
2017-08-17
*.24.45.*
Niestety, mam złe doświadczenie z tą kancelarią. Kiedy moja ciotka nie zdecydowała się na współpracę z nimi, nawet oryginału wyroku z klauzulą wykonalności nie odesłali. Dobrze, że nic nie wpłaciła, bo też pewnie by straciła.....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonim
link | zgłoś
2017-08-10
*.11.244.*
straszą BIK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zdn
link | zgłoś
2017-08-10
*.0.45.*
Witam! Poszukuję osób które mają problem z kancelarią i chcą odzyskać swoje pieniądze. Proszę o kontakt: [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zdn
link | zgłoś
2017-08-10
*.0.45.*
Witam! Poszukuję osób które mają problem z kancelarią i chcą odzyskać swoje pieniądze. Proszę o kontakt: [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdn
link | zgłoś
2017-08-10
*.0.45.*
Witam! Poszukuję osób które mają problem z kancelarią i chcą odzyskać swoje pieniądze. Proszę o kontakt: [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZOSTAŁEM PRZEZ ULTIMATUM PO PROSTU OLANY!!!
link | zgłoś
2017-08-09
*:9815:6da1:*
No cóż jestem kolejną osobą która nabrała się na pozytywne komentarze o Ultimatum na tym portalu. Jest tak jak piszą inni. Po wpłacie koniec kontaktu. Zero informacji o sprawie.
Olewka klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ana
link | zgłoś
2017-08-02
*.226.51.*
Mam wrażenie, że negatywne,prawdziwe opinie są w jakiś dziwny sposób wykasowywane, a te pozytywne wpisywane w sposób wyraźnie sztuczny(przez kogo?...). Staram się myśleć pozytywnie, ale niestety coraz trudniej jest mi wierzyć w skuteczność tej kancelarii. Jestem już bardzo rozczarowana...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niedoszła klientka
link | zgłoś
2017-07-24
*.227.136.*
Ostroznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niedoszła klientka
link | zgłoś
2017-07-24
*.227.136.*
Jak czytam te opinie pisane samymi wyzwiskami przez reprezentantów firmy ultimatum to od razu Przeraża mnie że chciałam z nimi nawiązać współpracę. Dziękuję że znaleźli się odważni którzy napisali jak ta firma działa i dziękuję ultimatum że pokazało swoją prawdziwą prostacką twarz zanim zdążyłam wpł [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Osoby z problemami z Ultimatum - PRZECZYTAJCIE TO WAŻNE
link | zgłoś
2017-07-24
*.235.43.*
Mili Państwo, którzy to czytacie. Kancelaria Ultimatum została przeze mnie wynajęta w celu odzyskania długów. Po wpłacie kontakt się urwał i nastała cisza. Nie odbierają telefonów, nie odpisują. NIC Jeśli ktoś z Państwa ma podobny problem niech do mnie napisze. [email protected] Ważne: zaraz [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu po wpłacie za sprawę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2017-07-24
*.253.209.*
Czy potencjalni klienci tej kancelarii widzą jakiego języka używają ludzi którzy wypisują tu swoje opinie? Jestem pewna, że są pisane przez właścicieli kancelarii więc proszę się zastanowić nad współpracą z tą PSEUDO kancelarią.... właśnie identyczny jest poziom komunikacji podczas współpracy !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Osoby z problemami z Ultimatum - piszcie do mnie
link | zgłoś
2017-07-21
*.235.43.*
Zostałam jak wiele osób zignorowana przez Ultimatum. Jeśli tak jak ja wpłaciliście pieniądze i nie macie żadnych informacji nt. swojej sprawy piszcie do mnie na mail: [email protected] Musimy walczyć o swoje pieniądze. Być może zgłosimy skargę na Pana mecenasa do Naczelnej Rady Adwokackiej - w [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu po wpłacie za sprawę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Osoby z problemami z Ultimatum - piszcie do mnie
link | zgłoś
2017-07-21
*.235.43.*
Zostałam jak wiele osób zignorowana przez Ultimatum. Jeśli tak jak ja wpłaciliście pieniądze i nie macie żadnych informacji nt. swojej sprawy piszcie do mnie na mail: [email protected] Musimy walczyć o swoje pieniądze. Być może zgłosimy skargę na Pana mecenasa do Naczelnej Rady Adwokackiej - w [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu po wpłacie za sprawę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Osoby z problemami z Ultimatum - piszcie do mnie
link | zgłoś
2017-07-14
*.235.43.*
Zostałam jak wiele osób zignorowana przez Ultimatum. Jeśli tak jak ja wpłaciliście pieniądze i nie macie żadnych informacji nt. swojej sprawy piszcie do mnie na mail: [email protected] Zgłosimy skargę na Pana Olszewskiego do Naczelnej Rady Adwokackiej - w grupie siła. Być może też do sądu albo [rozwiń/zwiń]
brak kontaktu po wpłacie za sprawę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Osoby z problemami z Ultimatum - piszcie do mnie
link | zgłoś
2017-07-12
*.235.43.*
Zostałam jak wiele osób zignorowana przez Ultimatum. Jeśli tak jak ja wpłaciliście pieniądze i nie macie żadnych informacji nt. swojej sprawy piszcie do mnie na mail: [email protected] Zgłosimy skargę na Pana Olszewskiego do Naczelnej Rady Adwokackiej - w grupie siła. Być może też do sądu. PISZ [rozwiń/zwiń]
brak kontaktu, wyłudzacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbieram osoby z problemami z Ultimatum
link | zgłoś
2017-07-12
*.235.43.*
Zostałam jak wiele osób zignorowana przez Ultimatum. Jeśli tak jak ja wpłaciliście pieniądze i nie macie żadnych informacji nt. swojej sprawy piszcie do mnie na mail: [email protected] Zgłosimy skargę na Pana Olszewskiego do Naczelnej Rady Adwokackiej - w grupie siła. Być może też do sądu. PISZ [rozwiń/zwiń]
brak kontaktu, wyłudzacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbieram osoby z problemami z Ultimatum
link | zgłoś
2017-07-12
*.235.43.*
Zostałam jak wiele osób zignorowana przez Ultimatum. Jeśli tak jak ja wpłaciliście pieniądze i nie macie żadnych informacji nt. swojej sprawy piszcie do mnie na mail: [email protected] Zgłosimy skargę na Pana Olszewskiego do Naczelnej Rady Adwokackiej - w grupie siła. Być może też do sądu. PIS [rozwiń/zwiń]
po wpłacie brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2017-06-28
*.47.15.*
Nie polecam !!!
Brak
Brak kontaktu, brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asiula
link | zgłoś
2017-06-25
*.56.34.*
Czy ktos byl osobiscie w kancelarii Ultimatum, czy ktos rozmawial osobiscie z pelnomocnikiem Olszewskim?Ja rowniez wplacilam pieniadze na proces sadowy i cisza nie odpisuja nie odpowiadaja na maile , nie wiem jaki numer spawy mam , czy w ogole jest cos robione?Kazdy szanujacy sie adwokat jest w kon [rozwiń/zwiń]
Brak kontaktu po wpacie pieniedzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2017-06-25
*.146.137.*
Czytajcie i analizujcie opinie. Zanim powierzycie im sprawę zapoznajcie się i innymi firmami stacjonarnymi. NIE ŁASZCZYĆ SIĘ na prowizje w wysokości 7 procent.
Brak
Naciągacze, brak kontaktu po wpłaceniu kasy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2017-06-25
*.146.137.*
Oszuści, przeanalizowałam adresy IP i okazuję się że używają 12 różnych. Ja powierzyłam im sprawę ponad trzy miesiące temu. Od tego momentu cisza w telefonie i na e-mailu. Brak kontaktu. Wpłaciłam im ponad 1000zł i sądzę że poszły na "fajki dla adwokata". Analizuję od miesiąca dokładnie opinie o ic [rozwiń/zwiń]
Oszuści!!!!!!!
Naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-06-24
*.162.151.*
Uważam ze firma ta to jedno wielkie złodziejstwo. Sprawa moja została złożona 8 miesięcy temu. Od tego czasu oczywiście po wpłaceniu opłaty w wysokości 2200zl nie kontaktuje sie ze mną żaden przedstawiciel firmy ani żaden adwokat - pełnomocnictwo udzieliłem P. Olszewskiemu. Przestrzegam przed powier [rozwiń/zwiń]
Brak
Kolejni oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2017-06-23
*.77.82.*
Sprawę złożyłem przeszło rok temu w 2016.06.01. Marcin Protaziński obiecał że w przeciągu 6 -8 miesięcy się temat zakończy. Do dnia dziesiejszego temat się ciągnie. Od kwietnia próbuję się dowiedzieć o numer sprawy sądowej, lecz Marcin Protaziński odsyła mnie do adwokata, któremu on zlecił sprawę - [rozwiń/zwiń]
Na początku bardzo mili, póżniej nie odbierają telefonu
Przeciąganie sprawy, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antonina
link | zgłoś
2017-06-19
*.226.51.*
Niestety,ale chyba bedę musiała dołączyć do grona niezadowolonych klientów Kancelarii Ultimatum. Moja cierpliwość zaczyna się kończyć.Miało być 3 miesiace, minęło już pełne 8, a w mojej sprawie wciąż cisza. Panowie z Kancelarii są wyjatkowo hermetyczni w udzielaniu informacji o sprawie,dzisiaj w ogó [rozwiń/zwiń]
Jak na razie brak jakichkolwiek
Brak informacji o przebiegu sprawy, wyjątkowa lakoniczność odpowiedzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukana
link | zgłoś
2017-06-02
*.235.43.*
Brak kontaktu po wpłacie. Wszystkie pozytywne opinie piszą sobie tu sami. Jak widzicie nikt nie weryfikuje tego wpisu. Dowód: proszę zaczynam wypisywać głupoty kolorowa krowa w kropki bordo, latające mrówki, pierdoły itp itd. Gdyby forum miało moderatora wówczas głupie wpisy powinny być kasowane [rozwiń/zwiń]
trzeba ich długo szukać i nie wiem czy ktoś znajdzie
kradną kasę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uwaga to oszuści
link | zgłoś
2017-06-02
*.235.43.*
Wygląda to tak, że kontakt jest z nimi do momentu kiedy się nie zapłaci opłaty za sprawę sądową. Potem nie ma ani kontaktu, ani informacji o numerze sprawy, nic. Całkowita cisza. Telefonów nie odbierają, nie odpisują, nie oddzwaniają. Widocznie zajęci szukaniem kolejnych naiwnych
brak
brak kontaktu, wyłudzacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziona
link | zgłoś
2017-05-23
*.115.111.*
Sprawa oddana kancelarii w 2015 r. do tej pory nie mamy nic żadnego potwierdzenia złożenia wniosku,zero kontaktu z adwokatem po prostu czarna rozpacz. Zastanawia mnie jak teraz odzyskać pieniądze od Kancelarii która tak rzetelnie pomaga załatwić sprawy z dłużnikami...
Brak
niekompetencja, zero kontaktu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maciek
link | zgłoś
2017-05-23
*.153.119.*
niekompetentni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xxxx
link | zgłoś
2017-05-23
*.153.119.*
opryskliwi niesympatyczni ludzie gbury , naciągacze i kłamcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
izabela
link | zgłoś
2017-05-21
*.130.101.*
super
nie
nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2017-05-19
*.235.43.*
Chciałam jeszcze dodać że kancelaria Ultimatum ma siedzibę Marszałkowska 100/102 (tak jest na ich stronie) czyli w warszawskiej rotundzie, którą już dawno rozebrano i jest tam plac budowy...........Nic więcej chyba nie trzeba mówić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2017-05-19
*.235.43.*
Czytam te dobre opinie i jestem zła że dałam się na nie nabrać. Kancelaria po wpłacie pieniędzy za pełnomocnika: adwokat Paweł Olszewski przestała się kontaktować. Nikt nie odbiera telefonów. Nie ma ani mojego długu, ani pieniędzy, ani nie znam daty rozprawy w sądzie ani nawet numeru sprawy.
brak
naciągają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asiula
link | zgłoś
2017-05-11
*:f9c2:b4b5:*
kontakt z kancelaria na samym poczatku byl wysmienity ,od momentu wplaty na proces sadowy i pelnomocnika- kontakt zerowy.Nie chce nawet pomyslec ze moga mnie oszukac ,az sie nie chce wierzyc ,ze maja tyle wspanialych opinii i sa tacy skuteczni ,nawet nie maja sekretarki co by mogla choc odebrac tel [rozwiń/zwiń]
zero kontaktu po wplacie pieniadzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bożena
link | zgłoś
2017-05-11
*.187.103.*
Dokładnie tak samo jest z moją sprawą.Od sierpnia 2016 żaden Adwokat się do mnie nie odezwał i kompletnie nie mogę się doprosić kopii sprawy sądowej ani daty sprawy,kompletnie nic.Tylko przed dokonaniem wpłaty jeszcze można było się dodzwonić.A te Bardzo Dobre Opinie to też nie mam pojęcia kto pisze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2017-05-11
*.146.142.*
Złożyłam sprawę do kancelarii ultimatum i tak naprawdę nie wiem co się z nią dzieje ponieważ od momentu wpłaty za sprawę sądową przestali się do mnie odzywać i nikt nie odbiera moich telefonów. Przy wyborze kancelarii sugerowalam się dużą ilością pozytywnych opinii ale jak prześledzilam bliżej por [rozwiń/zwiń]
całkowity brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2017-04-26
*.219.131.*
Firma jest nierzetelna. Szybko otwiera sprawy, pobiera opłaty. Gorzej a ich zamknięciem/domknięciem. Osoby kontaktujące się ze stronami nie są zainteresowane prawdą, lecz zastraszeniem i szybkim wyciągnięciem pieniędzy.
brak
brak profesjonalizmu, działalność na granicy prawa. Przedmiotowe traktowani.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bożena
link | zgłoś
2017-04-24
*.7.121.*
Z Kancelarią kontakt w miarę,nawet Pan oddzwaniał do momentu wpłaty 2700 zł tytułem sprawy sądowej.Potem jedynie lakoniczne odpowiedzi na e-mail ,że sprawa na etapie sądowym (już od 8 miesięcy )i odsyłanie do kontaktu z Adwokatem ,który to Pan do tej pory nie odebrał,żadnego telefonu ani nie odpisuj [rozwiń/zwiń]
prawie żadnego kontaktu,zbywanie,czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Domi7938
link | zgłoś
2017-04-02
*.60.164.*
Nie mam zdania więc zostawię to bez komentarza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robert ladi
link | zgłoś
2017-03-20
*.71.204.*
od chwili wplacenia ponad 1000 pln za obsluhe kontakt sie urwal. NIE ODBIERAJA telefonow, NIE odpowiadaja na maile. oszukuja. NIE POLECAM
droga, bezskuteczna, niski poziom komunikacji, brak kontaktu po zaplacie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gal
link | zgłoś
2017-02-16
*.8.176.*
This lawyer is rude. He overcharged me. When I called to complain, he hang up the phone. I intends to sue him in court.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tom66
link | zgłoś
2017-01-24
*.187.128.*
Osoby szukające rozwiązania problemu z dłużniekim nie mają czego szukac w tej firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prawnik
link | zgłoś
2017-01-23
*.114.64.*
http://portal-konsumenta.pl/opinie-o/polskihurtopon
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rozczarowana
link | zgłoś
2016-12-08
*.146.74.*
Zainteresowanie klientem - żadne. Poziom rozmowy - żenujący. Nie polecam!!!! Panowie w pośpiechu. Liczy się tylko to ile mogą zarobić na kliencie.
Pani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-12-04
*.186.155.*
Nie polecam, któryś raz próbuje się skontaktować nikt nie odbiera, po oddaniu im sprawy od ponad roku brak odpowiedzi. nie polecam
ładna strona www
Kontakt, rzetelnośc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Firma transportowa
link | zgłoś
2016-11-10
*.113.135.*
Moja opinia na temat sposobu traktowania "dłużników" posadzonych przez tą kancelarię jest beznadziejna oraz stan faktyczny odbiega od norm ze stanem na ich stronie. Próby kontaktu oraz wyjaśnień kończą się na wyzwiskach ze strony tejże kancelarii. Nie polecam.
brak
wulgarność w stosunku do osób kontaktujących się z kancelarią, mizerny poziom kultury, wychowania i zapewne inteligencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2016-10-30
*.184.204.*
Niezetelna i zastrasza swoich klientów
Niezetelna
Zero odpowiedzialnosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2016-10-25
*.75.107.*
Kancelaria fatalna na początku pobrali opłate 630 zł i przez 1,5 roku tylko mnie zwodzą - nie ma kontaktu telefonicznego ani mailowego. Stanowczo odradzam to następni oszuści
Pani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2016-10-17
*.111.38.*
No prosze.wyszlo na jaw kolejne klamstwo kancelarii ultimatum.zapewniali mnie ze zlozyli wniosek do MSWIA o ustalenie majatku mojego dluznika.dzisiaj Tam dzwonilem I dostalem potwierdzenie ze zaden taki wniosek nie wplynal od kancelarii ultimatum.I co dalej panowie Jarocki i Protazinski.??wzieliscie [rozwiń/zwiń]
Brak jakichkolwiek zalet
Nieuczciwosc,niezetelnosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2016-10-16
*.111.38.*
Rok temu podpisalem z kancelaria ultimatum umowe,wplacilem na ich Konto 2976.00zlotych.(tyle zazadali)caly czas zapewniali mnie ze sprawa jest w sadzie ze dluznik figuruje w bazie Euler Hermes ze jest ububliczniony.po roku dowiedzialem sie ze sprawa nie jest w zadnym sadzie a dluznik nie jest upubli [rozwiń/zwiń]
Brak jakichkolwiek zalet
Nieuczciwosc,niezetelnosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2016-09-28
*.186.170.*
Nie mam żadnego kontaktu z firma ultimatum.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2016-09-28
*.8.182.*
Zlecilem firmie ultimatum odzyskanie należności i po pół roku okazało się że dokumenty zgubili.Firma jest nie zetelna i nie odpowiedzialna i nie polecam jej nikomu
Nieposiadaja
Zero odpowiedzialnosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2016-09-27
*.172.255.*
Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gu-bo
link | zgłoś
2016-08-23
*.47.13.*
zleciłem windykacje w lutym 2016r wszystko było ok ale po podpisaniu umowy i wpłaty na konto ULTIMATUM pewnej kwoty na poczet sprawy nie mogę się dodzwonić i nie mam żadnej informacji na temat klienta telefonu nikt nie odbiera sprawdziłem i firma ma zawieszoną działalność 22,06,2015r. brak kontaktu
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KingKong
link | zgłoś
2016-07-06
*.79.48.*
Brak kultury osobistej przez telefon Pana od nr 605 ... ... . Zostałem potraktowany jak chłopiec z obsmarkanym nosem. Myślę, że firma sama się unicestwić z takim podejściem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wierzyciel
link | zgłoś
2016-06-27
*.246.67.*
Ponawiam prośbę o kontakt ze strony wszystkich osób które uważają, że ich sprawa jest nienależycie załatwiana przez kancelarię ultimatum. Na ostatniego posta odpowiedziało już kilkanaście osób - wiem, że jest nas więcej więc proszę o kontakt. Zachęcam do logowania się na WWW.E-SAD.GOV.PL i sprawd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
riki
link | zgłoś
2016-05-31
*.197.88.*
Ta firma to oszusci, nie wypłacają całej gotówki, unikajcie tych panów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wierzyciel
link | zgłoś
2016-05-24
*.246.67.*
Proszę uważać na kancelariaultimatum.pl !!! Inkasują kilka stów na poczet kosztów sądowych sprawy, która nigdy nie zostanie założona. Przywiązują sporą wagę do uwiarygodnienia się w internecie poprzez pisanie na forach postów z pozytywnymi opiniami oraz neutralizacji negatywnych postów - nawet w TY [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mark
link | zgłoś
2016-04-15
*.243.77.*
Witam.Kiedyś zostałem oszukany.Zwrociłem sie do kancelarii ULTIMATUM.Wszystko bylo ladnie dopoki nie wplacilem pieniedzy za prowadzenie sprawy 2650 plus 500.Nic mi nie pomogli,minelo 2 lata.Po rozpoznaniu sprawy uznali ze pomogą.Niestety stracilem pieniadze czas nerwy.Nie polecam tej kancelarii.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lukas-44
link | zgłoś
2016-04-14
*.65.85.*
nie skorzystałem z usług kancelarii, ponieważ Pan z numeru 605 448 *** chyba właściciel, nie odpisał na 4 moje maile, jak zadzwoniłem się spytać, czy dostał maila, w skrócie powiedział: "a spierdal** Pan kur**". w razie wątpliwości usłuszała to moja żona w aucie, bo rozmowa była na głośniku. więc [rozwiń/zwiń]
brak
kultura poniżej jakiegokolwiek kryterium
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
madry
link | zgłoś
2016-04-13
*.254.226.*
Chlopcy bawia sie w podnoszeniu sobie PR-u znów jak wiedze po zlej opinii odrazu mega dobra.ludzie kochani czy to normalne? kretacze i tyle,omijajcie ich zdaleka!
nie ma
oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2016-04-12
*.113.211.*
Wlasnie czytam z gory do dolu same piekne recenzje.Jak ja je czytam to az mi przykro.Zastanawiam sie kto to pisal
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2016-04-12
*.113.211.*
Witam.Kiedyś zostałem oszukany.Zwrociłem sie do kancelarii ULTIMATUM.Wszystko bylo ladnie dopoki nie wplacilem pieniedzy za prowadzenie sprawy 2650 plus 500.Nic mi nie pomogli,minelo 2 lata.Po rozpoznaniu sprawy uznali ze pomogą.Niestety stracilem pieniadze czas nerwy.Nie polecam tej kancelarii.
absolutnie żadnych
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2016-03-24
*.40.112.*
Niestety bardzo się zawiodłem na tej "kancelarii". Po otrzymaniu wpłaty kontakt całkowicie się urywa. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile. Przestrzegam wszystkich którzy zastanawiają się nad powierzeniem im swoich pieniędzy. Będą zapewniać ze wszystko będzie ładnie, pięknie, że na pewno [rozwiń/zwiń]
żadnych
brak kontaktu, nieprofesjonalne podejście do klienta,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nowy
link | zgłoś
2016-03-22
*.79.12.*
To jakaś kpina a nie firma. Powinna się nazywać kogucik. Zero kontaktu i nieodpowiedzialni ludzie. Podczas rozmowy wyłączają telefon. Brak słów....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stary klient
link | zgłoś
2016-03-16
*.127.110.*
teraz zoabczcie ze zarqz pojawi sie kontratak i gwiazdek w brud,moze sa dobrzy ale nie wiemw czym,w czytaniu opinii napewno bo we warszawskim swiatku na opinie trzeba zasłuzyc,wybor pozostawiam WAM niedoszli klienci
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stary klient
link | zgłoś
2016-03-16
*.127.110.*
jakie to płytkie aż żal,metoda by utrzymac gwiazdki sama sie klaruje,nie bede komentował DZIECINIADA!!!!!!!!!!!!! jeszcze klną!!nie potrafią przelknac krytyki
szukajcie a znajdziecie
poczytajcie i pomyślcie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stary klient
link | zgłoś
2016-03-15
*.127.110.*
smieszne sa te opinie,skrajne i bardzo nie wiarygodne!!!!ale to bardzo,zauwazcie ludzie jak cos złego ktos napisze odrazu ba nawet tego samego dnia pojawie sie super opinia,najwyzszych lotów,tylko brać nawet w ciemno taka cudna firma,a ŻE ŚREDNIA GWIAZEK musi sie zgadzać wiec trzeba pompować,szukam [rozwiń/zwiń]
nie znam ich i nie poznam
nie znam i nie poznam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2016-03-13
*.127.76.*
Biora pieniadze nie wiadomo za co,polecil mi ich znajomy,ale jak nie maja efektow jak widze to olewają tel.uwazajcie na nich,klienta traktuj a jak zło konieczne tak ja sie poczulem,wazne zeby tylko zarabiali,mega nie powazni sa,myśla ze stoja ponad prawem,a szkoda
wyimaginowane
namacalne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam W
link | zgłoś
2016-03-12
*.47.2.*
nie wiem ,u mnie opieszali,czekam z pol roku na działania i ani Euro od dluznika nie dostalem.
jeszcze nie widze
czas,koszty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sara
link | zgłoś
2016-02-26
*.127.113.*
Witam Zastanawia mnie jedno czemu sobie tyle naliczają,a ze skutecznoscią to jak trafi,ich PR jest mocno przesadzony.
normalna firma bez och i ach
nie sa ludzcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr
link | zgłoś
2016-02-25
*.127.204.*
NIE POLECAM! nie odbierają telefonów nie odpisuja na maile,jestem ich zleconidawcą a olewają mnie,pomimo ze mam wazne informacje ,kontaktu telefonicznego nie ma,wiec do to za poziom obslugi jak nie mozna porozmawiać?!
brak
przedluzaja sprawy by chyba wiecej wyciagnac od klienta,brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-02-05
*.11.132.*
Niestety nie polacam, sprawa z odzyskaniem długu, trwa już prawie rok, kontaktu z kancelarią żaden. Po prostu porażka. Sprawa trafiła do innej kancelarii.
Kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2016-01-24
*.207.218.*
Nie polecam nikomu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2016-01-21
*.146.64.*
Nikomu nie polecam korzystać z usług tej kancelarii i najlepiej nie mieć nic wspólnego z Panami. Ich dzialanie pozbawione jest jakiegokolwiek profesjonalizmu i co gorsza zamiast działać na rzecz obrony sprawiedliwości - przeczy jej! Nie dajcie się oszukać - w tym akurat są bardzo dobrzy :/
Brak
Brak słow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sprawiedliwość
link | zgłoś
2016-01-19
*.81.188.*
Nie mogę pojąć, jak można tak oszukiwać ludzi! Panowie podjęli się mojej sprawy, wszystko z początku wyglądało profesjonalnie - umowa, stały kontakt z ich strony. Ale wraz z przekazanym honorarium słuch po nich zaginął, nie można się dodzwonić, nie odbierają telefonów, bądź mój numer jest blokowany. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukana
link | zgłoś
2016-01-13
*.81.188.*
Proszę uważać na tych Panów! Wyłudzą jedynie od Państwa pieniądze i nic nie załatwią. Z resztą wystarczy przejrzeć dokładnie komentarze...nie dajcie się oszukać!
-wyrób prawnikopodobny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karma
link | zgłoś
2016-01-12
*.156.133.*
UWAGA NA OSZUSTÓW!!!!! Panowie podjęli się sprawy, jednakże kontakt z nimi był tylko do czasu opłacenia usługi...po tym przestali odbierać telefony, zablokowali numer, na maile nie odpowiadali, po roku próbując dociec sprawy u komornika okazało się, że została umorzona o czym nie poinformowali, co [rozwiń/zwiń]
brak
oszukiwanie klienta, wyłudzanie pieniędzy, brak wiedzy, brak kultury
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marta
link | zgłoś
2016-01-06
*.7.184.*
oszuści i tyle na ich temat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sun_Tzu_Tzu
link | zgłoś
2016-01-05
*.72.154.*
Pan Rafał Jarocki z Ultimatum wziął 330zl opłat sądowych. 7 miesięcy kłamał, że sprawa "się przeciąga". Zaniepokojona, sama zadzwoniłam do sądu, dlaczego sprawa się przedłuża. Okazało się, że sprawa w ogóle nie została założona! Nie dajcie się oszukać!!
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
max
link | zgłoś
2015-12-10
*.28.48.*
Te pozytywne opinie to chyba żoneczka Jarockiego wysyła .Widać nie ma innego zajęcia uczciwego .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja S
link | zgłoś
2015-11-09
*.9.247.*
Ciekawe że wszystkie pozytywne opinie wysyłana jest z tego samego adresów IP 153.117,zastanówcie się zanim skorzystacie tj. dacie się namówić na wpłaty jakichkolwiek pieniędzy. Nic Wam p.Rafał oprócz wyciągniętych pieniędzy nie wskóra, to zwykły naciągacz zamaskowany pod kapeluszem jakiejś kancelari [rozwiń/zwiń]
żadnych
jak w opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Kancelaria Ultimatum Opinie