Kancelaria Ultimatum Opinie

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 166
Średnia ocen:
1.0 / 5

Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
1990
link | zgłoś
2021-06-09
*.15.181.*
Hello, i signed their documents, now they are asking for payment( court fees or something), but i still not send anything. I see they are scammers, do they have any legal powers to get paid still if i get my money back? All in all i want to ask if the power or attorney from them are legal? Can i get [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaroslaw
link | zgłoś
2021-03-17
*.173.84.*
Hieny . Dostalem mails,ze pozew wyslany do sádu . Dzwonilem po dwoch miesiacach do sádu- zadnego pozwu . Obrazaja ,klna I wyzywaja I na koniec blokuja moj numer . Kur** zadkiej masci .
Dramat
Hieny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-01-26
*.30.16.*
Patologia,hieny,oszusci,zeruja glownie na niewiedzy i zastraszaniu osob starszych,pospolici oszusci nie majacy zadnej siedziby,zadnego adresu,zero uczciwosci,jedyne dzialania jakie podejmuja to wystawienie dlugu na gieldzie dlugow i liscie dluznikow i za to zadaja zaplaty,nie robia nic,kompletnie ni [rozwiń/zwiń]
zero
tylko i wylacznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni
link | zgłoś
2021-01-19
*.30.16.*
Nachalni,chamscy i nie majacy nic wspolnego z kancelaria windykacyjna,zastraszaja,szantarzuja i wyludzaja pieniadze,fikcyjna firma nie istniejaca podaje fikcyjne nieistniejacy adres,nie prowadza zadnych negocjacji nawet na zyczenie wierzyciela,sa nieudolni i beznadziejni.\zglaszac ich nagminnie do o [rozwiń/zwiń]
zadnych
oszusci nie majacy zadnego adresu firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jak najdalej od nich
link | zgłoś
2021-01-08
*.30.17.*
Hieny mowiac bardzo delikatnie,trzymac sie jak najdalej,nie podejmuja zadnych ale to zadnych dzialan poza umieszczeniem na liscie dluznikow,puzniej wsiadaja na wierzyciela i jego tez gnebia,Rzecznik Ochrony Praw Konsumenta poradzil zglosic ich do organow scigania.Oszusci,naciagacze,hieny
zero
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
internet
link | zgłoś
2020-11-28
*.112.90.*
działają anonimowo - stanowią patologię niby-firm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sherlock Holmes
link | zgłoś
2020-10-04
*.173.49.*
Brak rejestracji w Polskich Urzędach , brak nip, regon,krs, brak adresu siedziby Kancelarii ???????????? jedyny adres znaleźli reportaży śledczy Polsatu, ???????????? , opinie kupione z firmy z różnych kont łatwo da się sprawdzić kiedy dane konto jest założone , a tym bardziej jeżeli się jest tak zw [rozwiń/zwiń]
żadnych
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przestrzegający
link | zgłoś
2020-07-01
*.175.188.*
To nie żadna Kancelaria , a firma Windykacyjna o której jest głośno w internecie mają kilka stron i ciągle się reklamują poprzez adwordsy ,dodatkowo firma jest z WIELKIEJ BRYTANII w Polsce nie posiadają nipu regou czy tez krs nie płacą zus ani podatków na stronie google mają dużo pozytywnych opinii [rozwiń/zwiń]
0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Sameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2020-05-20
*.252.255.*
Uwaga. Za zakończenie współpracy z nimi licz na list z pogróżkami i wystawienie na ciebie długu na 30 000 zł na dlugi.info. Oto reportaż o nich: https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2018-05-14/poszkodowani-dwa-razy-30-tys-zl-za-niepochlebna-opinie-w-internecie_1631279/ a to prawdziwe opinie: [rozwiń/zwiń]
0
zastraszanie zmyslonymi długami to metody bandyckie i jest na to paragraf
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2020-05-19
*.156.137.*
też zostałem oszukany, ku przestrodze reportaż polsatu: https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2018-05-14/poszkodowani-dwa-razy-30-tys-zl-za-niepochlebna-opinie-w-internecie_1631279/ ultimatum pozycjonuje sie wysoko w google i na swojej wizytowce w google twierdzi że portal konsumenta to jego dł [rozwiń/zwiń]
0
bezprawne praktyki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Kancelaria Ultimatum Opinie