Kancelaria Ultimatum Opinie

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 174
Średnia ocen:
1.0 / 5

Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
artur
link | zgłoś
2021-08-17
*.56.82.*
prosze o kontak kto mial do czy nienia z Kanzelaria ultimatum prosze o kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
To 1990
link | zgłoś
2021-08-06
*.160.156.*
Do not pay anything to those fuckers
brak
cokolwiek możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Poczytaj w sieci o nich
link | zgłoś
2021-07-26
*.159.91.*
Im więcej ludzie poszkodowani przez tych oszustów piszą w internecie o ich metodach tym więcej oni zakładają kolejnych stron gdzie piszą fałszywe opinie o sobie. Stan faktyczny jest taki, że działają nielegalnie, podają fałszywe adresy, fałszywe dane rejestrowe, w tym NIP i KRS, telewizja Polsat rob [rozwiń/zwiń]
Posługują się fałszywymi danymi, oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
1990
link | zgłoś
2021-06-28
*.15.184.*
today i got strannge post letter from ultimatum with some icons of dlugi.info, that i owe them amount of euros. i will not pay them. Do they have any legal power to ask me for those money?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Straciłem grube pieniądze przez Ultimatum
link | zgłoś
2021-06-22
*:::*
Bardzo załuje, że nie czytałem opinii wcześniej, nie sprawdziłem, ani ich fałszywych adresów, ani fałszywych danych firmy, teraz z przerażeniem patrze jaki byłem naiwny i jak dałem się oszukać. Jedynym objektem ataku Olszewskiego stałem się ja sam, mój dłużnik nie był przez nich nawet wezwany do zap [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
1990
link | zgłoś
2021-06-20
*.100.14.*
Is there any of you guys whom was send to court for not paying them for services which you did not pay to them? Thanks
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
To to 1990
link | zgłoś
2021-06-20
*.100.14.*
They told me that the invoice to go to cour is 2650pln, Thank i asked how much it would be in euros, and ask if they can write invoice for it. After that they snap Sent the invoice and i said sorry its too much for me and that i will not pay. Than they said that they will sue me. Now they added m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
To 1990 / Do 1990
link | zgłoś
2021-06-19
*.160.159.*
Hi 1990, unfortunately it seems that for some reason their attorney Mr Olszewski is officially registered attorney in Poland although his style of working is rather questionable and I am rather surprised that legally registered attorney works with scammers because it is bad for his reputation. We [rozwiń/zwiń]
scammers
scammers
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
1990
link | zgłoś
2021-06-09
*.15.181.*
Hello, i signed their documents, now they are asking for payment( court fees or something), but i still not send anything. I see they are scammers, do they have any legal powers to get paid still if i get my money back? All in all i want to ask if the power or attorney from them are legal? Can i get [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaroslaw
link | zgłoś
2021-03-17
*.173.84.*
Hieny . Dostalem mails,ze pozew wyslany do sádu . Dzwonilem po dwoch miesiacach do sádu- zadnego pozwu . Obrazaja ,klna I wyzywaja I na koniec blokuja moj numer . Kur** zadkiej masci .
Dramat
Hieny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Kancelaria Ultimatum Opinie