Kancelaria Ultimatum Opinie

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 174
Średnia ocen:
1.0 / 5

Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jerzy
link | zgłoś
2021-01-26
*.30.16.*
Patologia,hieny,oszusci,zeruja glownie na niewiedzy i zastraszaniu osob starszych,pospolici oszusci nie majacy zadnej siedziby,zadnego adresu,zero uczciwosci,jedyne dzialania jakie podejmuja to wystawienie dlugu na gieldzie dlugow i liscie dluznikow i za to zadaja zaplaty,nie robia nic,kompletnie ni [rozwiń/zwiń]
zero
tylko i wylacznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni
link | zgłoś
2021-01-19
*.30.16.*
Nachalni,chamscy i nie majacy nic wspolnego z kancelaria windykacyjna,zastraszaja,szantarzuja i wyludzaja pieniadze,fikcyjna firma nie istniejaca podaje fikcyjne nieistniejacy adres,nie prowadza zadnych negocjacji nawet na zyczenie wierzyciela,sa nieudolni i beznadziejni.\zglaszac ich nagminnie do o [rozwiń/zwiń]
zadnych
oszusci nie majacy zadnego adresu firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jak najdalej od nich
link | zgłoś
2021-01-08
*.30.17.*
Hieny mowiac bardzo delikatnie,trzymac sie jak najdalej,nie podejmuja zadnych ale to zadnych dzialan poza umieszczeniem na liscie dluznikow,puzniej wsiadaja na wierzyciela i jego tez gnebia,Rzecznik Ochrony Praw Konsumenta poradzil zglosic ich do organow scigania.Oszusci,naciagacze,hieny
zero
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
internet
link | zgłoś
2020-11-28
*.112.90.*
działają anonimowo - stanowią patologię niby-firm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sherlock Holmes
link | zgłoś
2020-10-04
*.173.49.*
Brak rejestracji w Polskich Urzędach , brak nip, regon,krs, brak adresu siedziby Kancelarii ???????????? jedyny adres znaleźli reportaży śledczy Polsatu, ???????????? , opinie kupione z firmy z różnych kont łatwo da się sprawdzić kiedy dane konto jest założone , a tym bardziej jeżeli się jest tak zw [rozwiń/zwiń]
żadnych
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przestrzegający
link | zgłoś
2020-07-01
*.175.188.*
To nie żadna Kancelaria , a firma Windykacyjna o której jest głośno w internecie mają kilka stron i ciągle się reklamują poprzez adwordsy ,dodatkowo firma jest z WIELKIEJ BRYTANII w Polsce nie posiadają nipu regou czy tez krs nie płacą zus ani podatków na stronie google mają dużo pozytywnych opinii [rozwiń/zwiń]
0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Sameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2020-05-20
*.252.255.*
Uwaga. Za zakończenie współpracy z nimi licz na list z pogróżkami i wystawienie na ciebie długu na 30 000 zł na dlugi.info. Oto reportaż o nich: https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2018-05-14/poszkodowani-dwa-razy-30-tys-zl-za-niepochlebna-opinie-w-internecie_1631279/ a to prawdziwe opinie: [rozwiń/zwiń]
0
zastraszanie zmyslonymi długami to metody bandyckie i jest na to paragraf
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2020-05-19
*.156.137.*
też zostałem oszukany, ku przestrodze reportaż polsatu: https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2018-05-14/poszkodowani-dwa-razy-30-tys-zl-za-niepochlebna-opinie-w-internecie_1631279/ ultimatum pozycjonuje sie wysoko w google i na swojej wizytowce w google twierdzi że portal konsumenta to jego dł [rozwiń/zwiń]
0
bezprawne praktyki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
również oszukany
link | zgłoś
2020-05-16
*.156.137.*
Również zostałem oszukany. Czy wiadomo coś kiedy ma być ten nowy reportaż? Skąd to wiadomo?
haha jakie zalety
bandyterka, zawalają zleconą sprawę wpisując bezpodstawnie dłużników do BIG jeszcze bez wyroku co grozi paragrafem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukani
link | zgłoś
2020-05-16
*.175.229.*
Jeżeli chodzi o mec.Olszewskiego to taka osoba istnieje naprawdę jest Adwokatem , jeżeli chodzi o Panów z Podkowy Leśnej to nie maą nic wspólnego z kancelarią nie mają doświadczenia , nie podiadają nipu regonu krs nie ma rejestracji w ceidg działają nie legalnie posiadają kilka równych stron www obe [rozwiń/zwiń]
0
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Kancelaria Ultimatum Opinie