Kancelaria Ultimatum Opinie

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 174
Średnia ocen:
1.0 / 5

Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Poszkodawana
link | zgłoś
2018-07-26
*.191.162.*
Wszyscy którzy mają z nimi problemy tak jak nasza grupa pokrzywdzonych są proszeni o maila na adres [email protected]
brak
całkowity brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek Lorent
link | zgłoś
2018-07-13
*.184.126.*
Do kogo mam się zgłosić też zostałem oszukany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
J23
link | zgłoś
2018-07-05
*.52.21.*
Kancelaria?Chyba tylko z nazwy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2018-07-04
*.52.21.*
Kancelaria..chyba tylko z nazwy.Brak jakiegokolwiek kontaktu.Po przelaniu pieniedzy na konto cisza.Nigdy wiecej.Reportaz w Polsacie utwierdzil mnie tylko,ze to naciaganie naiwnych.Niestety,bylem jednym z nich.
????????????????????????????????????????????
wylacznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2018-07-02
*:e6eb:b49a:*
Chętnie dołączę do pozwu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany2
link | zgłoś
2018-06-29
*:d7db:4407:*
Krętacze,oszuści..to tyle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2018-06-28
*.52.4.*
Nie bede opisywal szczegolow sprawy jaka naiwnie im zlecilem.W kazdym razie kontakt z nimi jest jakby nieistniejacy.Poza jednym wyjatkiem.Dzis,po moim kolejnym pytaniu dotyczacym postepow i dokumentacji sprawy zadzwonil do mnie jeden z tych dzentelmenow ;D ,nie dal mi dojsc do slowa,po czym uslyszal [rozwiń/zwiń]
????????????????????????????????????????????
wulgaryzmy,ignorancja,lekcewazenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
były klient
link | zgłoś
2018-06-08
*:a2ff:fe74:*
lista poszkodowanych osób przez nieistniejąca w polskich rejestrach pseudo kancelarię ULTIMATUM rośnie, polecam pisać do redaktora, który nagrał reportaż o nich, ja do takiej listy dopisałem się też, trudno zostałem oszukany, ale najbardziej boli mnie, że nie sprawdziłem tej pseudo firmy, byłem fr [rozwiń/zwiń]
brak absoultnie brak zalet
jak ktoś okrada ludzi to czy może mieć więcej wad?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2018-05-28
*.191.162.*
Na szczęście nie wpłaciłem im żadnych pieniedzy. Czy da się wypowiedzieć umowę jeśli nie minęło 14 dni z nimi?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ISKO
link | zgłoś
2018-05-15
*:0:0:*
Oglądałam wczoraj program Interwecja na Polsacie o Ultimatum, to jest wielki skandal, że prokuratura i policja nic nie robi w tej sprawie. Setki oszukanych ludzi, kwoty łączne idące w miliony złotych. Ja się pytam do czego ma służyć państwo obywatelom jak nie do ochrony przed takimi ludźmi? Do osób [rozwiń/zwiń]
Po programie nie potrafię zrozumieć komu służy prokuratura i policja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Kancelaria Ultimatum Opinie